montoya_42 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Μιας και θέλω 2 sim, την κανονική και μια μόνο με δεδομένα (δώρο της Wind) ποια θα έχω με sim και ποια με esim? Παίζει ρόλο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Μιας και θέλω 2 sim, την κανονική και μια μόνο με δεδομένα (δώρο της Wind) ποια θα έχω με sim και ποια με esim? Παίζει ρόλο? esim αυτή την στιγμή έχει μόνο η Cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 esim αυτή την στιγμή έχει μόνο η Cosmote... Α, ok. Αναμονή λοιπόν Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Α, ok. Αναμονή λοιπόν Ειδικά με την wind αναμονή μεγάλη Εδώ και η COSMOTE επίσημα δεν υποστηρίζει esim σε iPhone Μόνο iPad και galaxy watch Άσχετα που πολλοί έχουν βάλει στα iPhone esim Μην ρωτήσεις πως γίνεται. Στην Ελλάδα όλα γίνονται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Ειδικά με την wind αναμονή μεγάλη Εδώ και η COSMOTE επίσημα δεν υποστηρίζει esim σε iPhone Μόνο iPad και galaxy watch Άσχετα που πολλοί έχουν βάλει στα iPhone esim Μην ρωτήσεις πως γίνεται. Στην Ελλάδα όλα γίνονται "ωραία" πράγματα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 καλησπερα... εχω το iphone και εχω ενα powerbank 10.000 και εβλεπα μολις εφτανε η μπαταρια στο 80% σταματουσε να φορτιζει. τωρα εχω παρει την θηκη τις apple smart battery και μου κανει τα ιδια το κινητο λεει 100% η θηκη 80% καμια φορα και τα 2 ελεγαν 100%.:blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 τωρα εχω παρει την θηκη τις apple smart battery και μου κανει τα ιδια το κινητο λεει 100% η θηκη 80% καμια φορα και τα 2 ελεγαν 100%.:blink::blink: https://support.apple.com/en-gb/HT205443 Your Smart Battery Case might get slightly warmer while it charges. To extend the lifespan of your battery, if the battery gets too warm, software might limit charging above 80 percent. Your Smart Battery Case will charge again when the temperature drops. Try moving your Smart Battery Case and charger to a cooler location. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 :cool: σ'ευχαριστω πολυ. δεν το ειχα δει καπου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 https://support.apple.com/en-gb/HT205443 Your Smart Battery Case might get slightly warmer while it charges. To extend the lifespan of your battery, if the battery gets too warm, software might limit charging above 80 percent. Your Smart Battery Case will charge again when the temperature drops. Try moving your Smart Battery Case and charger to a cooler location. Μην γράφεις αγγλικά οι περισσότεροι δεν θέλουν κι άλλοι δεν καταλαβαίνουν Και το δικό μου powerbank στην παραλία ζεσταίνεται και σταματάει την φόρτιση Καλό είναι αυτό Προστατεύει το ίδιο το powerbank αλλά και έμμεσος και το κινητό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ποιος εγραψε αγγλικα? :confused: Το κομματι απο το link που αναφερεται συγκεκριμενα σε αυτο που ρωταει ο συμφορουμιτης ανεφερα. Οσο για αυτους που δεν καταλαβαινουν αγγλικα,υπαρχει και το Google translate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ποιος εγραψε αγγλικα? :confused: Το κομματι απο το link που αναφερεται συγκεκριμενα σε αυτο που ρωταει ο συμφορουμιτης ανεφερα. Οσο για αυτους που δεν καταλαβαινουν αγγλικα,υπαρχει και το Google translate. Ελληνικό forum είμαστε για να τα λέμε μεταξύ μας ελληνικά Ξέρω ότι το αντέγραψες αλλά ένας που δεν ξέρει δεν είναι κατανοητό Το google translate για μερικούς τα κάνει ακόμα χειρότερα με τις ορολογίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 VLC πολύ εύκολα Sent from my iPhone using Tapatalk Καλησπέρα!, Επειδή φίλε μου είχα ρωτήσει και εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα και κάποιο παιδί στο φόρουμ είχε προτείνει το VLC, μήπως μπορείς να περιγράψεις τον τρόπο? γιατί κατέβασα το VLC, και μετά δεν ξέρω τι να κάνω! Εάν μπορείς και σου είναι εύκολο να πείς τα βήματα!. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλησπέρα!, Επειδή φίλε μου είχα ρωτήσει και εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα και κάποιο παιδί στο φόρουμ είχε προτείνει το VLC, μήπως μπορείς να περιγράψεις τον τρόπο? γιατί κατέβασα το VLC, και μετά δεν ξέρω τι να κάνω! Εάν μπορείς και σου είναι εύκολο να πείς τα βήματα!. Σε ευχαριστώ! Κατεβάζεις το vlc στο κινητό Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή και ανοίγεις iTunes Εκεί βρίσκεις το κινητό και στις υποκατηγορίες που έχει για τις εφαρμογές κάτω κάτω βρίσκεις και το vlc Σερνεις ότι αρχεία θέλεις και μετά κανείς συγχρονισμό και τα περνάει στο κινητό Εάν πχ θέλεις μια ταινία και έχεις και ξεχωριστά αρχείο με υπότιτλους πρέπει να έχουν και τα δυο ακριβώς το ίδιο όνομα αλλά με διαφορετική κατάληξη Παράδειγμα Ταινία: Transformers 5.avi Υπότιτλοι: Transformers 5.srt Γενικότερα το iTunes και το iPhone έτσι δουλεύουν. Κανείς πχ λίστες μουσικής σέρνοντας μέσα κομμάτια και μετά δηλώνεις τις λίστες που θέλεις να συγχρονίσει Αυτή είναι η φιλοσοφία του iTunes με πολύ πολύ λίγα λόγια και σε γενικές γραμμές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Κατεβάζεις το vlc στο κινητό Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή και ανοίγεις iTunes Εκεί βρίσκεις το κινητό και στις υποκατηγορίες που έχει για τις εφαρμογές κάτω κάτω βρίσκεις και το vlc Σερνεις ότι αρχεία θέλεις και μετά κανείς συγχρονισμό και τα περνάει στο κινητό Εάν πχ θέλεις μια ταινία και έχεις και ξεχωριστά αρχείο με υπότιτλους πρέπει να έχουν και τα δυο ακριβώς το ίδιο όνομα αλλά με διαφορετική κατάληξη Παράδειγμα Ταινία: Transformers 5.avi Υπότιτλοι: Transformers 5.srt Γενικότερα το iTunes και το iPhone έτσι δουλεύουν. Κανείς πχ λίστες μουσικής σέρνοντας μέσα κομμάτια και μετά δηλώνεις τις λίστες που θέλεις να συγχρονίσει Αυτή είναι η φιλοσοφία του iTunes με πολύ πολύ λίγα λόγια και σε γενικές γραμμές Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω! Σε ευχαριστώ!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω! Σε ευχαριστώ!. Οκ εδώ θα είμαστε ότι χρειαστείς Δεν ξέρω εάν τα έγραψα και πολύ αναλυτικά αλλά αν πας σιγά σιγά όπως τα γράφω θα τα βρίσκεις και μπροστά σου με λίγο ψάξιμο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Μιας και μιλαμε για iTunes, μαζι με την επίσημη κυκλοφορία του ios 13 θα μας κουνησει το μαντηλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Μιας και μιλαμε για iTunes, μαζι με την επίσημη κυκλοφορία του ios 13 θα μας κουνησει το μαντηλι Μετά ποιο θα είναι το μέσον για σύνδεση υπολογιστή και iPhone? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Μιας και μιλαμε για iTunes, μαζι με την επίσημη κυκλοφορία του ios 13 θα μας κουνησει το μαντηλι Αυτό θα γίνει μόνο για το Apple OS και όχι για το Windows. Στο Apple OS θα υπάρξουν ως ξεχωριστές εφαρμογές οι εφαρμογές του iTunes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Αυτή η εξάρτηση με το iTunes είναι πραγματικά τεράστιο μείον και αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς iPhone (τουλάχιστον για μένα). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Αυτή η εξάρτηση με το iTunes είναι πραγματικά τεράστιο μείον και αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς iPhone (τουλάχιστον για μένα). Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα εγώ. To καλύτερo backup tool ever. Eλπίζω μην κάνουν καμια πατάτα και δεν μπορούμε να παίρνουμε full backup σε PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα εγώ. To καλύτερo backup tool ever. Eλπίζω μην κάνουν καμια πατάτα και δεν μπορούμε να παίρνουμε full backup σε PC. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Για να μην μιλήσουμε για το καλύτερο flash/update/dfu tool επίσης... Και media organizer και και και.... Αν δεν ξέρει κάποιος να το χρησιμοποιεί είναι φυσικό να τον ξενίζει. Μόλις κατανοείς τί μπορεί να κάνει, δεν ξαναγυρνάς πίσω ποτέ. Μόνο σαν media player έχει μείνει πίσω. Θέλει οπτικό φρεσκάρισμα και υποστήριξη πολλών codecs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Προσωπικά η μοναδική φορά που χρησιμοποιώ iTunes είναι όταν αγοράζω καινούργιο iphone. Ποτέ άλλοτε. Για back up κάτι άλλο θα υπάρχει στο καλό και να μας γράφει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Προσωπικά η μοναδική φορά που χρησιμοποιώ iTunes είναι όταν αγοράζω καινούργιο iphone. Ποτέ άλλοτε. Για back up κάτι άλλο θα υπάρχει στο καλό και να μας γράφει Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν χρειάζεται καν το iTunes εάν έχει κάποιος iCloud και έχει τα πράγματα του εκεί Εγώ δεν το χρησιμοποιώ το iTunes Έχω τις φωτογραφίες μου και την μουσική που είχα συγχρονίσει πριν αρκετούς μήνες και μετά δεν υπάρχει λόγος να συνδέεις στο iTunes Επίσης εάν θέλεις μπορείς να ανοίξεις την ρύθμιση του ασυρμάτου συγχρονισμού με το iTunes και κανείς ότι χρειάζεσαι χωρίς ούτε καν το καλώδιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω! Σε ευχαριστώ!. Φίλε Τάσο, καλησπέρα!. Προσπαθώ αλλά δεν.... κατέβασα το VLC και στο κινητό και στο ipad! και όταν ανοίγω το iTunes μου φέρνει μια λίστα με > βιβλιοθήκη, ράδιο, store, γενικά με μουσική, που είναι κρυμμένες οι εφαρμογές? τι δεν κάνω καλά? Άμα μπορείς βοήθησέ με!. Γράψε μου τα βήματα εάν σου είναι εύκολο!. Σε ευχαριστώ! (και εάν σε πάλι σε κουράζω σου ζητώ συγνώμη)!!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts