jpol2410 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Δεν φτάνει που όλα δουλεύουν άψογα γκρινιάζουμε πάλι....... Ερώτηση έχει βάλει κάποιος beta 13 ( εάν υπάρχει φυσικά ) να μας πει τι παίζει ή είναι νωρίς ακόμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Δεν φτάνει που όλα δουλεύουν άψογα γκρινιάζουμε πάλι....... Ερώτηση έχει βάλει κάποιος beta 13 ( εάν υπάρχει φυσικά ) να μας πει τι παίζει ή είναι νωρίς ακόμα;;; Tι beta 13; Oi beta δινονται στο WWDC καθε χρονο και δινονται ως stable τον Σεπτέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Τόσο πολύ ρε συ; Εγώ περιστασιακά χρησιμοποιώ Viber, δεν έχω παρατηρήσει κάτι το περίεργο. Μόνο καμιά φορά αν παω να κάνω γρήγορο scroll στην αρχική του iphone πέφτουν πολύ τα fps και δεν ξέρω αν σχετίζεται με το Viber. Θυμάμαι είχες πει οτι το χρησιμοποιείς συχνά. Πάντως μετά απο ένα+ χρόνο που έχω με ios και αρκετούς μήνες με mac os, αυτό που έλεγαν όλα τα χρόνια για bug free experience, καθόλου κολλήματα κλπ είναι ΜΥΘΟΣ. :ninja: Δυστυχώς αυτά τα προβλήματα με τα frames και λοιπά εξαφανίζονται μόλις σβήνω το Viber Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Έλα να σε δώσω την συσκευή μου που μ έχει σπάσει τα νεύρα εδώ και 6-7 μήνες κολλάει Μόλις σβήνω το Viber πάει μπάλα 3 ομαδες μιλαμε ακαταυπαστα στο viber. Δεν εχω κανενα θεμα ειτε να κολλαει ειτε να τρωει μπαταρια. Εκει που βριζω την εφαρμογη του viber ειναι στο apple watch.Ειναι χαλια εκει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Πάντως μετά απο ένα+ χρόνο που έχω με ios και αρκετούς μήνες με mac os, αυτό που έλεγαν όλα τα χρόνια για bug free experience, καθόλου κολλήματα κλπ είναι ΜΥΘΟΣ. :ninja: Εχει λιωσει προ πολλων ετων αυτη η καραμελα. Οσοι την πιπιλανε ακομα ειναι εκτος τοπου και χρονου. Καθαρα θεμα προσωπικων προτιμησεων, συνηθειας, οικοσυστηματος κλπ κλπ (θεμιτα και σεβαστα ολα, bug free, σταθεροτητα, ασφαλεια και λοιπες ομορφιες σε καμια απολυτως περιπτωση)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Bug free φυσικά και είναι μύθος γενικά για κάθε λογισμικό. Το θέμα είναι ότι η ψαλίδα σε εμπειρία χρήσης είναι ακόμα ανοιχτή σε σε σχέση με android. To iOS εξακολουθεί να σου συμπεριφέρεται ως χρήστη ενώ το android ως admin. Και δεν μας φαίνεται φυσιολογικό σε κάποιους να πληρώνουμε εναν σκασμό χρήματα για να ασχολούμαστε με το ίδιο το λειτουργικό αντί με το περιεχόμενο των εφαρμογών και του διαδικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 3 ομαδες μιλαμε ακαταυπαστα στο viber. Δεν εχω κανενα θεμα ειτε να κολλαει ειτε να τρωει μπαταρια. Εκει που βριζω την εφαρμογη του viber ειναι στο apple watch.Ειναι χαλια εκει Κι εγώ το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Σε ολα τα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Ούτε κολλήματα ούτε αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Κι εγώ το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Σε ολα τα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Ούτε κολλήματα ούτε αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μην τα ξανά λέω τα έχω πει κι άλλες φορές Έχω αλλάξει από τον Σεπτέμβριο 5 συσκευές Σε όλες είχα προβλήματα αν και εστηνα τις συσκευές από την αρχή Δεν υπάρχει εξήγηση αλλά συμβαίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Μην τα ξανά λέω τα έχω πει κι άλλες φορές Έχω αλλάξει από τον Σεπτέμβριο 5 συσκευές Σε όλες είχα προβλήματα αν και εστηνα τις συσκευές από την αρχή Δεν υπάρχει εξήγηση αλλά συμβαίνει Για βάλε μία άλλη sim και σέταρε πάλι το Viber. Συμβαίνει το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Εμενα στο xs max με χαλασε το σημα και καποιες φορες οι ταχυτητες download που δεν ηταν συνεχεια ιδιες και το face id που δεν ξεκλειδωνε παντα αλλα ηθελε τον χρονο του πχ σε σχεση με το αντιστοιχο του mate20pro που ηταν αστραπη. Στα υπολοιπα ειναι λιγο πολυ η ιδια γνωστη κατασταση που ισχυει και στα προηγουμενα Iphone. Κλειστο λειτουργικο,το hardware περαν του 4κ 60fps video και των παιχνιδιων καθεται και δεν αξιοποιειται καθολου,αν εχεις και αλλες ios συσκευες ο συγχρονισμος ειναι αψογος,το ρολαρισμα κλασσικα παρα πολυ καλο οπως και η ανταποκριση σε ολα(σε νεα ναυαρχιδα δεν περιμενα κατι διαφορετικο βεβαια),τα ηχεια πολυ δυνατα και η οθονη σκετο κοσμημα(ευτυχως δεν εχει edge βλακειες). Προσωπικα δεν το κρατησα γιατι δεν ειμαι στο Apple ecosystem(μονο για τα Ipod την προτιμουσα την εταιρεια που τα εκοψε)και παρολο που σαν λειτουργικο το ios ειναι στα μετρα μου,με τραβαει μακρια οπως και ολους η εταιρεια με τις κινησεις της,και δεν θελω να επενδυσω σε αυτην για αυτο το λογο. Κριμα γιατι ειναι παρα πολυ ωραια συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Για βάλε μία άλλη sim και σέταρε πάλι το Viber. Συμβαίνει το ίδιο? Έχω σβήσει κι έχω ξανά βάλει το Viber πάρα πολλές φορές Παρατηρώ ότι εάν κλείσω την πρόσβαση στο μικρόφωνο και στις φωτογραφίες διορθώνεται για κάποιο διάστημα Λες και κάποιος παρακολουθεί την συσκευή μου Τι format έχω κάνει τι επαναφορά τι συσκευή άλλαξα τι δεν έχω δοκιμάσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Έχω σβήσει κι έχω ξανά βάλει το Viber πάρα πολλές φορές Παρατηρώ ότι εάν κλείσω την πρόσβαση στο μικρόφωνο και στις φωτογραφίες διορθώνεται για κάποιο διάστημα Λες και κάποιος παρακολουθεί την συσκευή μου Τι format έχω κάνει τι επαναφορά τι συσκευή άλλαξα τι δεν έχω δοκιμάσει Δεν έχεις δοκιμάσει αυτό που μόλις σου είπα. Άλλη sim, άλλον λογαριασμό στο Viber... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Δεν έχεις δοκιμάσει αυτό που μόλις σου είπα. Άλλη sim, άλλον λογαριασμό στο Viber... Δεν παίζει ρόλο αυτό που λες Είχα και το Viber χωρίς να έχω SIM μέσα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Δεν παίζει ρόλο αυτό που λες Είχα και το Viber χωρίς να έχω SIM μέσα O.K. Το δοκίμασες χωρίς να έχεις βάλει τον Google λογαριασμό σου στην συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 O.K. Το δοκίμασες χωρίς να έχεις βάλει τον Google λογαριασμό σου στην συσκευή? Έβαλα το Viber Έβαλα τον αριθμό μου αλλά η SIM ήταν σε άλλη συσκευή Δεν παίζει όμως ρόλο. Σου έρχεται κωδικός επιβεβαίωσης και τον βάζεις άσχετα σε πια συσκευή είναι η SIM Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Έβαλα το Viber Έβαλα τον αριθμό μου αλλά η SIM ήταν σε άλλη συσκευή Δεν παίζει όμως ρόλο. Σου έρχεται κωδικός επιβεβαίωσης και τον βάζεις άσχετα σε πια συσκευή είναι η SIM Ναι αλλά τις επαφές στις οποίες είναι ενεργοποιημένο το Viber τις διαβάζει από τον Google λογαριασμό. Κάποιο conflict παίζει εκεί σίγουρα αφού όπως λες έχεις το ίδιο πρόβλημα σε όποα συσκευή δοκίμασες. Δοκίμασέ το ΧΩΡΙΣ να έχεις σετάρει τον Google λογαριασμό σου στην συσκευή. Άκου τον παλιό αλλά αν βαριέσαι άστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ναι αλλά τις επαφές στις οποίες είναι ενεργοποιημένο το Viber τις διαβάζει από τον Google λογαριασμό. Κάποιο conflict παίζει εκεί σίγουρα αφού όπως λες έχεις το ίδιο πρόβλημα σε όποα συσκευή δοκίμασες. Δοκίμασέ το ΧΩΡΙΣ να έχεις σετάρει τον Google λογαριασμό σου στην συσκευή. Άκου τον παλιό αλλά αν βαριέσαι άστο... Για ποιον Google λογαριασμό μιλάς; iCloud έχω τις επαφές Λες από εκεί να είναι το θέμα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Για ποιον Google λογαριασμό μιλάς; iCloud έχω τις επαφές Λες από εκεί να είναι το θέμα; Ναι, μπορεί. Στήσε το Viber ΧΩΡΙΣ να κάνεις συγχρονισμό επαφών από iCloud. Δηλαδή μόλις ενεργοποοιηθεί το Viber να μην βρει αποθηκευμένες επαφές και κοίτα πως συμπεριφέρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Ναι, μπορεί. Στήσε το Viber ΧΩΡΙΣ να κάνεις συγχρονισμό επαφών από iCloud. Δηλαδή μόλις ενεργοποοιηθεί το Viber να μην βρει αποθηκευμένες επαφές και κοίτα πως συμπεριφέρεται... Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνω επαναφορά την συσκευή Αν δεν βάλω τους κωδικούς μου όμως δεν μπορώ να κατεβάσω από το App Store Όποτε μόλις βάλω τους κωδικούς θα κεράσει και τις επαφές Πως θα σβήσω τις επαφές από την συσκευή αλλά να μην χαθούν από το icloud; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Ούτε οι επαφές παίζουν ρόλο Τις έσβησα και έβαλα το Viber Πάλι τα ίδια κολλήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Ούτε οι επαφές παίζουν ρόλο Τις έσβησα και έβαλα το Viber Πάλι τα ίδια κολλήματα Τότε ξεκινάς με whats up. Δεν στο λέω για να τρολάρω και θα σου δώσω και ένα παράδειγμα σε Note9 το Skroutz με WiFi δεν άνοιξε ποτέ ( μόνο στο ρουτερ του σπιτιού μου ) με 4g όλα μια χαρά αλλά ακόμα και σε δημόσια ρουτερς όλα άψογα. Τι διαγραφές τι το ένα τι το άλλο / τελικά λες δεν γ@μιετε και απλά προχωράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Τότε ξεκινάς με whats up. Δεν στο λέω για να τρολάρω και θα σου δώσω και ένα παράδειγμα σε Note9 το Skroutz με WiFi δεν άνοιξε ποτέ ( μόνο στο ρουτερ του σπιτιού μου ) με 4g όλα μια χαρά αλλά ακόμα και σε δημόσια ρουτερς όλα άψογα. Τι διαγραφές τι το ένα τι το άλλο / τελικά λες δεν γ@μιετε και απλά προχωράς. Το έκανα απενεργοποίηση και το έσβησα δεν γινόταν άλλο Έχει αυτή η δουλειά από τον Σεπτέμβριο. Έχω αλλάξει 5 iPhone και δεν λέει να στρώσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Έχω αλλάξει 5 iPhone και δεν λέει να στρώσει Ε, ήρθε η ώρα να πάρεις Android συσκευή... :lol::lol:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Ε, ήρθε η ώρα να πάρεις Android συσκευή... :lol::lol:;) Έχω δεύτερη ένα oneplus x Σχεδόν όλα τα χρόνια είχα παράλληλα ένα Android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reeder Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Εχει λιωσει προ πολλων ετων αυτη η καραμελα. Οσοι την πιπιλανε ακομα ειναι εκτος τοπου και χρονου. Καθαρα θεμα προσωπικων προτιμησεων, συνηθειας, οικοσυστηματος κλπ κλπ (θεμιτα και σεβαστα ολα, bug free, σταθεροτητα, ασφαλεια και λοιπες ομορφιες σε καμια απολυτως περιπτωση)... Έχω ακριβώς την αντίθετη άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts