kgalaz Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εγώ πάντως ξέρω ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά του Max. Σίγουρα είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ μου, και για μένα το καλύτερο σαν συνολική εικόνα στην αγορά. Είμαι υπερευχαριστημένος στους τομείς που δίνω ιδιαίτερη βάση. Μπαταρία και κάμερα. Για ταχύτητα και ομαλότητα δεν θα σχολιάσω τίποτε άλλωστε πάντα τα iPhone ήταν πολύ δυνατά σε αυτά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Παιδες δεν υπαρχει περιπτωση να βαλει κακη ποιοτικα οθονη η Apple, δηλαδη πανελ απο το κατω ραφι. Το μονο φαουλ που εχει κανει σε οθονες ειναι στην αναλυση του φετινου XR. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Το μονο φαουλ που εχει κανει σε οθονες ειναι στην αναλυση του φετινου XR. Στα χαρτιά όντως, στην πράξη όμως είναι πολύ ποιοτικό το αποτέλεσμα και καλύτερο του αναμενόμενου. Το μόνο φάουλ εγώ θα έλεγα ότι είναι η τιμή του ως το "φθηνό" iPhone. Ας επανέλθουμε όμως στα της συσκευής του τίτλου γιατί έχουμε βγει off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που με ενοχλεί είναι το βάρος του max. Το πολύ γυαλί το έφτασε πάνω απο 200 γραμ. και με μια ποιοτική θήκη πλησιάζει τα 270-280, σχεδόν όσο ένα τάμπλετ . Αβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reeder Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Πάντα ήταν γύφτοι εκεί στην Apple τώρα θα πουλάνε κινητό των 1300 ευρώ με οθόνη πολύ χειρότερη από τα Samsung των 500 600. Και εις ανώτερα στην χειρότερη εταιρεία εκεί έξω που δεν σέβεται ποτέ κανέναν πελάτη της. Φραγκοφονιαδες. Να το ψάξεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Κάποιος διαχειριστής; Όχι όψιμος διαχειριστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Κάποιος διαχειριστής; Όχι όψιμος διαχειριστής. Κάτω αριστερά σε κάθε post υπάρχει το button της Αναφοράς. Έτσι ενημερώνονται οι διαχειριστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Πάντα ήταν γύφτοι εκεί στην Apple τώρα θα πουλάνε κινητό των 1300 ευρώ με οθόνη πολύ χειρότερη από τα Samsung των 500 600. Και εις ανώτερα στην χειρότερη εταιρεία εκεί έξω που δεν σέβεται ποτέ κανέναν πελάτη της. Φραγκοφονιαδες. Κάνεις μεγάλο λάθος αν πιστεύεις ότι η οθόνη του XS Max, πως είναι πολύ χειρότερη από τα Samsung των 500-600 ευρώ. Κατά τη γνώμη μου, η οθόνη του XS Max, έχει την καλύτερη οθόνη με διαφορά και ο λόγος παρότι θα στον εξηγήσω, δεν μπορείς να τον αντιληφθείς, αν δεν ζήσεις με το τηλέφωνο. Αρχικά έχει τέλειο καλιμπράρισμα χρωμάτων, είναι ξεκούραστη μέρα και νύχτα και αυτό το καταλαβαίνεις αφότου το βιώσεις, δηλαδή αν έπειτα πέσει στα χέρια σου μια 2Κ samsung oled. Και αυτά στα γράφει ένας άνθρωπος που έχει περάσει όλα τα Galaxy S μέχρι το S9 plus αλλά και το Note 3. Μη σου κάνει εντύπωση και μην πέφτεις στην παγίδα των specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Κάνεις μεγάλο λάθος αν πιστεύεις ότι η οθόνη του XS Max, πως είναι πολύ χειρότερη από τα Samsung των 500-600 ευρώ. Κατά τη γνώμη μου, η οθόνη του XS Max, έχει την καλύτερη οθόνη με διαφορά και ο λόγος παρότι θα στον εξηγήσω, δεν μπορείς να τον αντιληφθείς, αν δεν ζήσεις με το τηλέφωνο. Αρχικά έχει τέλειο καλιμπράρισμα χρωμάτων, είναι ξεκούραστη μέρα και νύχτα και αυτό το καταλαβαίνεις αφότου το βιώσεις, δηλαδή αν έπειτα πέσει στα χέρια σου μια 2Κ samsung oled. Και αυτά στα γράφει ένας άνθρωπος που έχει περάσει όλα τα Galaxy S μέχρι το S9 plus αλλά και το Note 3. Μη σου κάνει εντύπωση και μην πέφτεις στην παγίδα των specs. Δυστυχώς για αυτούς που έχουν Samsung αλλά ναι η οθόνη του xs max είναι η καλύτερη οθόνη σε κινητό σήμερα Είναι κατασκευής Samsung αλλά τροποποιημένη από την Apple Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Να το ψάξεις. :) Τι να ψάξει? αφού το έχει ψάξει :lol: Εδώ μήνες μετά τη κυκλοφορία του X μιλούσε για κουμπάκια που έχει στη πλοήγηση το iOS και όταν ενημερώθηκε για τα gestures απλά είπε ότι δε το ήξερε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Τι να ψάξει? αφού το έχει ψάξει :lol: Εδώ μήνες μετά τη κυκλοφορία του X μιλούσε για κουμπάκια που έχει στη πλοήγηση το iOS και όταν ενημερώθηκε για τα gestures απλά είπε ότι δε το ήξερε. Με το κυαλι ίσως έχει δει iPhone x και πάνω Μάλλον έμεινε στο iPhone 4d με iOS 6.1.6 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ερώτηση αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος. Όταν έχω ενεργοποιημένο το smart hdr και παράλληλα το “διατήρηση αρχικής φωτογραφίας’’ εμφανίζει στην βιβλιοθήκη και τις δυο με διαφορά ότι στην δεύτερη αναφέρει πάνω αριστερά hdr. Όταν όμως έχω απενεργοποιήσει το “διατήρηση αρχικής φωτό” εμφανίζει μόνο μια χωρίς να γράφει πάνω αριστερά hdr.. Έχω όμως την επιλογή τικαρισμενη Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 (edited) Ερώτηση αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος. Όταν έχω ενεργοποιημένο το smart hdr και παράλληλα το “διατήρηση αρχικής φωτογραφίας’’ εμφανίζει στην βιβλιοθήκη και τις δυο με διαφορά ότι στην δεύτερη αναφέρει πάνω αριστερά hdr. Όταν όμως έχω απενεργοποιήσει το “διατήρηση αρχικής φωτό” εμφανίζει μόνο μια χωρίς να γράφει πάνω αριστερά hdr.. Έχω όμως την επιλογή τικαρισμενη Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι σε αυτή τη περίπτωση θα κρατήσει μονο μια φωτογραφία....αν είναι HDR τότε μονο την HDR,είναι στο αυτόματο και θα διαλέξει την normal η την HDR. Και τώρα που έριξα μια ματια στις φωτογραφίες ενώ έχω τικαρισμενα και τα δυο σημεία ούτε μια στις δέκα κρατάει με HDR. Edited December 15, 2018 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Άρα στην ουσία είναι hdr άσχετα αν δεν το γράφει πάνω αριστερά σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 (edited) Άρα στην ουσία είναι hdr άσχετα αν δεν το γράφει πάνω αριστερά σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk Οχι..Από τη στιγμή που δε γραφει HDR τότε δεν είναι HDR και ας είναι τικαρισμενο μονο το πρώτο σημείο "HDR αυτόματο"...θα κρίνει το λογισμικό τι θα κρατήσει. Δε μπορείς δηλαδή με το ζόρι να βγάζεις HDR σε όλες τις φωτογραφίες. Edited December 14, 2018 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Οχι..Από τη στιγμή που δε γραφει HDR τότε δεν είναι HDR και ας είναι τικαρισμενο μονο το πρώτο σημείο "HDR αυτόματο"...θα κρίνει το λογισμικό τι θα κρατήσει. Δε μπορείς δηλαδή με το ζόρι να βγάζεις HDR σε όλες τις φωτογραφίες. Ευχαριστώ πολύ αυτό πραγματικά δεν το γνώριζα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeD Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλησπέρα ! Ήθελα να ρωτήσω κάτι ,έχω αγοράσει εδώ και μια εβδομάδα το xs max και παρατήρηση στα έντονα φώτα η πίσω κάμερα κάνει αντανάκλαση και δημιουργεί σαν μια δέσμη φωτός, δεν το κάνει σε όλα τα φώτα μόνο όταν είναι έντονο, και φαίνεται και στην φωτογραφία αυτό .Είναι καποιο πρόβλημα λογικά αυτό; Παντός για 1600 εύρω είναι απαράδεκτο ! Βλέπω να το πηγαίνω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλησπέρα ! Ήθελα να ρωτήσω κάτι ,έχω αγοράσει εδώ και μια εβδομάδα το xs max και παρατήρηση στα έντονα φώτα η πίσω κάμερα κάνει αντανάκλαση και δημιουργεί σαν μια δέσμη φωτός, δεν το κάνει σε όλα τα φώτα μόνο όταν είναι έντονο, και φαίνεται και στην φωτογραφία αυτό .Είναι καποιο πρόβλημα λογικά αυτό; Παντός για 1600 εύρω είναι απαράδεκτο ! Βλέπω να το πηγαίνω πίσω. Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφία για να δούμε ακριβως τι εννοεις; γιατί μπορεί το ίδιο ακριβώς να συμβεί και στις Dslr απλά εκεί το σώζουν με φίλτρα UV. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλησπέρα ! Ήθελα να ρωτήσω κάτι ,έχω αγοράσει εδώ και μια εβδομάδα το xs max και παρατήρηση στα έντονα φώτα η πίσω κάμερα κάνει αντανάκλαση και δημιουργεί σαν μια δέσμη φωτός, δεν το κάνει σε όλα τα φώτα μόνο όταν είναι έντονο, και φαίνεται και στην φωτογραφία αυτό .Είναι καποιο πρόβλημα λογικά αυτό; Παντός για 1600 εύρω είναι απαράδεκτο ! Βλέπω να το πηγαίνω πίσω. Όταν χτυπάνε κόντρα κάποια φώτα από προβολείς τους συμβαίνουν τέτοια πράγματα Για δοκίμασε στο ίδιο σημείο και με ένα άλλο iPhone να δεις αν όντως είναι θέμα της συσκευής σου η γενικότερα συμβαίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeD Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλημέρα! Τράβηξα φωτό και με το 7 plus δεν συνέβαινε αυτό , όποτε κάτι παίζει με την συσκευή μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλημέρα! Τράβηξα φωτό και με το 7 plus δεν συνέβαινε αυτό , όποτε κάτι παίζει με την συσκευή μου! Τότε ίσως ναι να έχεις κάποιο θέμα Πήγαινε να το ελέγξουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλησπέρα ! Ήθελα να ρωτήσω κάτι ,έχω αγοράσει εδώ και μια εβδομάδα το xs max και παρατήρηση στα έντονα φώτα η πίσω κάμερα κάνει αντανάκλαση και δημιουργεί σαν μια δέσμη φωτός, δεν το κάνει σε όλα τα φώτα μόνο όταν είναι έντονο, και φαίνεται και στην φωτογραφία αυτό .Είναι καποιο πρόβλημα λογικά αυτό; Παντός για 1600 εύρω είναι απαράδεκτο ! Βλέπω να το πηγαίνω πίσω. Θα σου φανεί αστείο αλλα,δοκίμασε να καθαρίσεις καλά με ένα ύφασμα τον φακό .Νομιζω θα σταματήσει αυτό το εφέ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeD Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Παιδιά θέλω να ανεβάσω 2 φωτός να δείτε τι λέω, δεν μου ανεβαίνουν .. μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Παιδιά θέλω να ανεβάσω 2 φωτός να δείτε τι λέω, δεν μου ανεβαίνουν .. μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ! Ανέβασε τις στο flicker και δώσε σύνδεσμο Ή ανέβασε τις εδώ μέσω Tapatalk. Έτσι ανεβάζουμε όλοι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeD Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πείτε μου την γνώμη σας ; Δεν είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που κάνει αλλά δεν το κάνει το όλα τα φώτα! Αλλά γενικά βγάζει μια αντανάκλαση από φώτα και σε άλλες φωτογραφίες , και το κάνει μόνο το βράδυ την μέρα δεν υπάρχει πρόβλημα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts