Alfie_86 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Δεν εξαρτάται από εμάς. Πρέπει το site να φύγει από το http και να πάει στο (ασφαλές) https. Α λέω μήπως έχει να κάνει με vpn κτλ Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Α λέω μήπως έχει να κάνει με vpn κτλ Όχι, είναι καιρός που το site πρέπει να αναβαθμιστεί αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Όχι, είναι καιρός που το site πρέπει να αναβαθμιστεί αλλά... Α εντάξει τότε Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Α λέω μήπως έχει να κάνει με vpn κτλ Όσο έχεις iPhone μην σε αγχωνει Άλλοι πρέπει να έχουν το άγχος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Όσο έχεις iPhone μην σε αγχωνει Άλλοι πρέπει να έχουν το άγχος Γι αυτό έφυγα από το στρατόπεδο του Android και γύρισα στο iOS μετά από χρόνια για να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μ ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Όσο έχεις iPhone μην σε αγχωνει Άλλοι πρέπει να έχουν το άγχος Δεν έχει να κάνει με την πλατφόρμα αυτό, ανεξαρτήτως από ποιο λειτουργικό μπαίνεις σε ένα site ισχύει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Δεν έχει να κάνει με την πλατφόρμα αυτό, ανεξαρτήτως από ποιο λειτουργικό μπαίνεις σε ένα site ισχύει αυτό... Κ αυτό είναι στην ευχέρεια κάθε σελίδας αν θ το κάνει ή κάποια στιγμή θα ισχύσει για όλους ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Κ αυτό είναι στην ευχέρεια κάθε σελίδας αν θ το κάνει ή κάποια στιγμή θα ισχύσει για όλους ; Προς το παρόν είναι optional, μελλοντικά προφανώς θα γίνει υποχρεωτικό. Πρέπει να εγκατασταθεί στο server το σχετικό SSL certificate. Θα μου πεις γιατί δεν το κάνουν; Οι απαντήσεις είναι δύο, ή δε θέλουν να πληρώσουν το extra κόστος, ή δεν ξέρουν πως να το κάνουν. Δε μιλάω για το παρόν site αλλά γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Προς το παρόν είναι optional, μελλοντικά προφανώς θα γίνει υποχρεωτικό. Πρέπει να εγκατασταθεί στο server το σχετικό SSL certificate. Θα μου πεις γιατί δεν το κάνουν; Οι απαντήσεις είναι δύο, ή δε θέλουν να πληρώσουν το extra κόστος, ή δεν ξέρουν πως να το κάνουν. Δε μιλάω για το παρόν site αλλά γενικά. Ναι κατάλαβα!Ή θέλουν να εξυπηρετήσουν τους hackers Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 (edited) Το belkin γυαλί που περνάει η istorm για 30 ευρώ πολύ χάλια.... Το έβγαλα και γύρω γύρω γεμάτο σκόνη! Εβαλα ένα baseus 0.2mm και μια χαρά .... Με 5 ευρώ . καλύτερη απόδοση χρωμάτων σχεδόν 100% Απλά.δε πιάνει όλη την οθόνη. Παρεμπιπτόντως δουλεύω και ένα 6t OnePlus και τα κράτησα και τα 2 τελικά. Έχω κάνει δικαρτο το xs και στο σπίτι δουλεύω το 6t (κατεβάζω σειρές με αυτό και σερφαρω).η μπαταρία απείρως καλύτερη επίσης Το xs το έχω για ομορφιά για φορητότητα (χωράει στη τσέπη της δουλειάς) και για ios (icloud) κυρίως .... Edited March 28, 2019 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Έχω το κινητό 2 μήνες και σήμερα η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 98% !Ειναι φυσιολογική αυτή η πτώση ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Έχω το κινητό 2 μήνες και σήμερα η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 98% !Ειναι φυσιολογική αυτή η πτώση ; Μμμμ τι να σου πω... εγω κλεινω 4μηνο και ειναι στο 100%. Ισως να εχει σχεση και με τον τροπο που το φορτιζεις... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μμμμ τι να σου πω... εγω κλεινω 4μηνο και ειναι στο 100%. Ισως να εχει σχεση και με τον τροπο που το φορτιζεις... Δλδ υπάρχουν πολλοί τρόποι φόρτισης ;Το φορτιζω μόλις πάει στο 25-30% μέχρι να πάει στο 100% Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Δλδ υπάρχουν πολλοί τρόποι φόρτισης ;Το φορτιζω μόλις πάει στο 25-30% μέχρι να πάει στο 100% Με ποιον φορτιστη/καλωδιο; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Με ποιον φορτιστη/καλωδιο; Με τον γνήσιο του κουτιού φυσικά ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Με τον γνήσιο του κουτιού φυσικά ! Εγω φορτιζω με εναν επισης "αργο" φορτιστη της Olixar και καλωδιο της satechi και ειμαι ακομα 100%, φορτιζοντας με τον ιδιο τροπο με εσενα σχεδον. Καθημερινες το βαζω το βραδυ στις 10 για φορτιση με 55% περιπου και το πρωι στις 6 το βγαζω με 100%. Τα σ/κ το αφηνω λιγο παραπανω να πεσει στο 25-30% και το φορτιζω μεχρι 100%... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Εγω φορτιζω με εναν επισης "αργο" φορτιστη της Olixar και καλωδιο της satechi και ειμαι ακομα 100%, φορτιζοντας με τον ιδιο τροπο με εσενα σχεδον. Καθημερινες το βαζω το βραδυ στις 10 για φορτιση με 55% περιπου και το πρωι στις 6 το βγαζω με 100%. Τα σ/κ το αφηνω λιγο παραπανω να πεσει στο 25-30% και το φορτιζω μεχρι 100%... Να απευθυνθώ στην apple?Μηπως δεν είναι νορμαλ ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Έχω το κινητό 2 μήνες και σήμερα η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 98% !Ειναι φυσιολογική αυτή η πτώση ; Εγώ 2 μήνες και κάτι το φορτιζω όταν πέφτει στο 20% μέχρι να πάει 100%. Η υγεία είναι 100%. Και το 8 plus που είχα το φόρτιζα με αυτό τον τρόπο και σε 1 χρόνο είχε πάει 97% η υγεία. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Εγώ 2 μήνες και κάτι το φορτιζω όταν πέφτει στο 20% μέχρι να πάει 100%. Η υγεία είναι 100%. Και το 8 plus που είχα το φόρτιζα με αυτό τον τρόπο και σε 1 χρόνο είχε πάει 97% η υγεία. Sent from my iPhone using Tapatalk Οποτε κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή μ ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Οποτε κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή μ ; Δεν τρέχει τίποτα Άλλες συσκευές είναι έτσι άλλες λίγο καλύτερα Οι μπαταρίες παρουσιάζουν ανομοιομορφία σε αυτό το θέμα δεν μπορούν τόσα εκατομμύρια κομμάτια να έχουν την ίδια ακριβώς απώλεια χρόνο με τον χρόνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Δεν τρέχει τίποτα Άλλες συσκευές είναι έτσι άλλες λίγο καλύτερα Οι μπαταρίες παρουσιάζουν ανομοιομορφία σε αυτό το θέμα δεν μπορούν τόσα εκατομμύρια κομμάτια να έχουν την ίδια ακριβώς απώλεια χρόνο με τον χρόνο Οποτε θα πηγαίνει έτσι δλδ ένα 2% κάθε δίμηνο ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Οποτε θα πηγαίνει έτσι δλδ ένα 2% κάθε δίμηνο ; Στις γυναίκας μου το X έφτασε στο 95% σε χρόνο δυο μηνών και τώρα έχει μείνει εκεί καρφωμένο .Δεν βγαίνει άκρη Απλά μπορείς ...όσο γίνεται ...να καθυστερήσεις την φθορά της με το τι είδους χρήση κάνεις στο τηλεφωνακι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Στις γυναίκας μου το X έφτασε στο 95% σε χρόνο δυο μηνών και τώρα έχει μείνει εκεί καρφωμένο .Δεν βγαίνει άκρη Απλά μπορείς ...όσο γίνεται ...να καθυστερήσεις την φθορά της με το τι είδους χρήση κάνεις στο τηλεφωνακι σου Κατάλαβα !!Δεν βαριέσαι μωρε άριστο το τηλέφωνο δεν έχω παράπονο !Ποσο πάει μια αλλαγή μπαταρίας ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Κατάλαβα !!Δεν βαριέσαι μωρε άριστο το τηλέφωνο δεν έχω παράπονο !Ποσο πάει μια αλλαγή μπαταρίας ; από 59€ φέτος στους επίσημους (iSquare, iStorm, Document) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 από 59€ φέτος στους επίσημους (iSquare, iStorm, Document) Ε καλά είναι!Εγω που θέλω να το κρατήσω μια τριετία το να δώσω μια φορα 59 ευρώ δεν είναι κάτι φοβερό ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts