paliopaido86 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Ε αφού το γράφουν... έτσι θα είναι. για να το λες.......καποια ουσιαστικη απαντηση σε αυτο που ρωτησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 για να το λες.......καποια ουσιαστικη απαντηση σε αυτο που ρωτησα; Έχοντας αγοράσει αρκετά προϊόντα από Amazon, μπορώ να πω ότι τα reviews των εκεί χρηστών ανταποκρίνονται πολύ στην πραγματικότητα και μπορείς να βγάλεις άκρη για το τι "παίζει" με το εκάστοτε προϊόν. Αν εσένα δεν σου φαίνεται αυτό σαν ουσιαστική απάντηση, τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 (edited) Έχοντας αγοράσει αρκετά προϊόντα από Amazon, μπορώ να πω ότι τα reviews των εκεί χρηστών ανταποκρίνονται πολύ στην πραγματικότητα και μπορείς να βγάλεις άκρη για το τι "παίζει" με το εκάστοτε προϊόν. Αν εσένα δεν σου φαίνεται αυτό σαν ουσιαστική απάντηση, τι να πω... την amazon την εφερα σαν παραδειγμα.........περιμενω μια απαντηση καποιου χρηστη τυπου " ναι αγορασα αυτο το privacy screen protector της ταδε εταιρειας και μου λειτουργει το fingerprint scanner".....δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αγορασμενο απο την amazon..........υπαρχουν και privacy screen protector και εκτος amazon.........πιο ξεκαθαρος δεν μπορω να γινω...... Edited March 18, 2019 by paliopaido86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 την amazon την εφερα σαν παραδειγμα.........περιμενω μια απαντηση καποιου χρηστη τυπου " ναι αγορασα αυτο το privacy screen protector της ταδε εταιρειας και μου λειτουργει το fingerprint scanner".....δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αγορασμενο απο την amazon..........υπαρχουν και privacy screen protector και εκτος amazon.........πιο ξεκαθαρος δεν μπορω να γινω...... Αγόρασα αυτό το οποίο κάθισε πολύ ωραία. Δεν έχει πρόβλημα με θήκες, γνήσιες και μη. Είναι τόσο καλό που περιμένω, να πάθει κάτι, για να φορέσω τα rhinoshield που τα έχω και κάθονται, γιατί έφτασαν αργότερα από αυτό, και πρόλαβα να το φορέσω... Ειρήνη ημίν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Αγοραστε μόνο το γνήσιο τζαμακι. Μην πετάτε τα λεφτά σας δεξιά και αριστερά. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Αγοραστε μόνο το γνήσιο τζαμακι. Μην πετάτε τα λεφτά σας δεξιά και αριστερά. συμφωνω απλα δεν βγαζει η oneplus privacy screen protector...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Αγοραστε μόνο το γνήσιο τζαμακι. Μην πετάτε τα λεφτά σας δεξιά και αριστερά. Εγώ ένα που έχω spigen, μια χαρά κάθεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Εγώ ένα που έχω spigen, μια χαρά κάθεται.Και εγώ αυτό έχω και είναι εξαιρετικό Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos45_ Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Παιδια... SOS.. SOS...SOS Εγω μεγαλω προβλημα Ειχα καπια σημειωση στο κινητο (Σημειωσεις)και στο προχειρο(εκει που κανουμε copy)... Καταλαθος εχω σβησει τι ειχα στις Σημειωσεις και τωρα δεν μπορω να το βρω... Επειδη το κινητο μας μονο μια φορα κανει copy. Επειδη εκανα κατι αλλο copy αυτο θελω χαθηκε... Και απο τις Σημειωσεις και εκει που κανουμε copy... Ειπαρχει τροπος να το ανακτησω ... Ευχαρστω εκτον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Αν χρησιμοποιείς το Google keep θα στα κρατήσει στον κάδο αλλιώς δύσκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Παιδια... SOS.. SOS...SOS Εγω μεγαλω προβλημα Ειχα καπια σημειωση στο κινητο (Σημειωσεις)και στο προχειρο(εκει που κανουμε copy)... Καταλαθος εχω σβησει τι ειχα στις Σημειωσεις και τωρα δεν μπορω να το βρω... Επειδη το κινητο μας μονο μια φορα κανει copy. Επειδη εκανα κατι αλλο copy αυτο θελω χαθηκε... Και απο τις Σημειωσεις και εκει που κανουμε copy... Ειπαρχει τροπος να το ανακτησω ... Ευχαρστω εκτον προτερονΚατέβασε μια εφαρμογή clipboard από play store μήπως είναι ακόμη στη μνήμη το copy που έκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Όποιος θέλει να κάνει το δακτυλικό αποτύπωμα σφαίρα, υπάρχει λύση χωρίς root με ρύθμιση από εφαρμογή και αλλαγή του animation σε maclaren, συγκλονιστική η διαφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Για τον φίλο σε προηγούμενα ποστ που ρωτούσε για τον codec AAC. Ακούω ώρα μουσική και η ρύθμιση έχει παραμείνει σε AAC, χωρίς μάλιστα να πειράξω τίποτα. Πριν σε παιχνίδι για παράδειγμα, ήταν auto. Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος θέλει να κάνει το δακτυλικό αποτύπωμα σφαίρα, υπάρχει λύση χωρίς root με ρύθμιση από εφαρμογή και αλλαγή του animation σε maclaren, συγκλονιστική η διαφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔώσε περισσότερες πληροφορίες. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά όποτε μου ζητήθηκε δαχτυλικό αποτύπωμα μέσα σε εφαρμογή, άνοιξε πολύ πολύ πιο γρήγορα από ότι στην αρχική οθόνη. Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Όποιος θέλει να κάνει το δακτυλικό αποτύπωμα σφαίρα, υπάρχει λύση χωρίς root με ρύθμιση από εφαρμογή και αλλαγή του animation σε maclaren, συγκλονιστική η διαφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δαχτυλικό του McLaren μπορείς να το βάλεις και χωρίς root. Προσωπικά που το έχω, πιο πολύ στο μάτι φαίνεται πιο γρήγορο παρά ότι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Η εφαρμογή είναι από το play store,setting database editor Την ανοίγεται και θα βρείτε op_custom_unlock_animation_style Εκεί μέσα στο edit value βάζουμε τον αριθμό 3 αντί για μηδέν που έχει Περιμένω την γνώμη σας Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δαχτυλικό του McLaren μπορείς να το βάλεις και χωρίς root. Προσωπικά που το έχω, πιο πολύ στο μάτι φαίνεται πιο γρήγορο παρά ότι είναι.Δεν έγραψα για root,δική μου γνώμη ότι η διαφορά είναι τεράστια και νομίζω όχι μόνο δική μου,από ότι διάβασα βοηθάει πιο πολύ ο φωτισμός του McLaren για να διαβάσει πιο γρήγορα ο οπτικός σαρωτής το δάκτυλο μας,επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι από την ώρα που το έβαλα δεν έχω ούτε μια αποτυχία αναγνώρισης Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Ωπ έχεις δίκιο, my bad για το root. Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται ίδιο σε ταχύτητα και το χρησιμοποιώ πάνω από μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Δεν ξέρω αν είναι placebo, μου φαίνεται πιο γρήγορο Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Έχει ξανά αναφερθεί σε προηγουμενα ποστ το McLaren. Κάποιοι γράφουν οτι ειναι πιο γρήγορο , ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι ότι είναι ιδέα μας. Ότι βολεύει τον καθένα! Προσωπικά το είχα για κάνα μήνα. Μια χαρά ήταν ! Τώρα το ξανά άλλαξα γιατί το βαρέθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Η συσκευή είναι φοβερή σε απόδοση μπαταρίας Είμαι με beta 6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Ναι είναι απίστευτη σε αποδοση μπαταρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Παιδια επειδή στο xda κλασσικά είναι χάος για να ψάξεις. Καλύτερη Gcam και ένα αρχείο xml για να περάσουμε έχει κάποιος? Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Για τον φίλο σε προηγούμενα ποστ που ρωτούσε για τον codec AAC. Ακούω ώρα μουσική και η ρύθμιση έχει παραμείνει σε AAC, χωρίς μάλιστα να πειράξω τίποτα. Πριν σε παιχνίδι για παράδειγμα, ήταν auto. Τελικά πήρα ακουστικά που υποστηρίζουν και AAC και APTX. Οπότε αναγνωρίζονται αυτόματα σε APTX HD. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια επειδή στο xda κλασσικά είναι χάος για να ψάξεις. Καλύτερη Gcam και ένα αρχείο xml για να περάσουμε έχει κάποιος? Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Πάρε από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Μπήκα τώρα για να σου δώσω το link και είδα πως βγήκε καινούργια έκδοση προχθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Axel αν επιτρέπεται, ποια είναι τα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Μόνο εγώ βλέπω drain από Google play services? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Μόνο εγώ βλέπω drain από Google play services? Και εγώ φίλε μου. Τραγική η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts