sonorman1 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Ναι πρέπει να βγαίνει... Μην στέλνει κ τπτ παράξενα δεδομένα κ μας παρεξήγησει η Samsung χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Ναι πρέπει να βγαίνει... Μην στέλνει κ τπτ παράξενα δεδομένα κ μας παρεξήγησει η Samsung χαχαχ Στο αριστερό... αχαχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Στο αριστερό... αχαχχαχα The best way to do the job haha...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Το άφησα σήμερα το πρωί για επισκευή του πάνω κουμπιού που δεν πιάνει πάντα. Μου είπαν ότι θα φέρουν αύριο το ανταλλακτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Το άφησα σήμερα το πρωί για επισκευή του πάνω κουμπιού που δεν πιάνει πάντα. Μου είπαν ότι θα φέρουν αύριο το ανταλλακτικό Μου έστειλαν μήνυμα ότι είναι έτοιμο. Θα πάω αύριο να το πάρω! Υ.Γ. είναι στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Παιδιά εσάς με Bluetooth και με ειδοποιήσεις πόσο σας κρατάει η μπαταρία? βγάζει 4 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Παιδιά εσάς με Bluetooth και με ειδοποιήσεις πόσο σας κρατάει η μπαταρία? βγάζει 4 μέρες? Και μια ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Και μια ακόμα 5 μέρες μια χαρά... πόσο καιρό το έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 5 μέρες μια χαρά... πόσο καιρό το έχεις? 11/18 αγορά. Το έχω για ειδοποιήσεις, κλήσεις, ξυπνητήρι και να μετράει παλμούς κάθε 10 λεπτά ηρεμίας. Οπότε έχω κατεβάσει watch face χάνω 1 μέρα μπαταρία γιαυτό έμαθα να ζω με τα προεγκατεστημένα watch face Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 11/18 αγορά. Το έχω για ειδοποιήσεις, κλήσεις, ξυπνητήρι και να μετράει παλμούς κάθε 10 λεπτά ηρεμίας. Οπότε έχω κατεβάσει watch face χάνω 1 μέρα μπαταρία γιαυτό έμαθα να ζω με τα προεγκατεστημένα watch face Ναι τα watch faces που έχουν animations τρώνε μπαταρία παραπάνω. Καλύτερα τα απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Ναι τα watch faces που έχουν animations τρώνε μπαταρία παραπάνω. Καλύτερα τα απλά. Από όσα έχει το Χρήσιμο Αναλογικό μου βγάζει τους καλύτερους χρόνους αυτονομίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Καλοκαιράκι πλέον. Πόσοι από τους κατόχους το βάζετε θαλασσα; Κανει για αλμυρό νερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Καλοκαιράκι πλέον. Πόσοι από τους κατόχους το βάζετε θαλασσα; Κανει για αλμυρό νερο; θεωρητικά δεν έχει πρόβλημα με την προϋπόθεση να το πλύνεις μετά αμέσως πριν στεγνώσει με το αλάτι πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Διάβαζα ότι το επερχόμενο galaxy ρολόι θα έχει 330mAh. Οπότε με βλέπω για πολύ ακόμα με το ρολογάκι μας....PhoneArena: The surprising name of Samsung's next big smartwatch is finally confirmed. https://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-watch-3-name-confirmed_id125147 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Διάβαζα ότι το επερχόμενο galaxy ρολόι θα έχει 330mAh. Οπότε με βλέπω για πολύ ακόμα με το ρολογάκι μας....PhoneArena: The surprising name of Samsung's next big smartwatch is finally confirmed. https://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-watch-3-name-confirmed_id125147 Αμα πάει πάλι στο ίδιο σχέδιο και βάρος... μάλλον θα είναι κοντά στο 350-370mah η μπαταρία.. Αφου βλέπει ότι ο κόσμος δεν έχει θέμα να το φορτίζει κάθε δύο μέρες. Το να πάει με το Tizen σε μια ολόκληρη βδομάδα είναι σχεδόν αδύνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Αν έχει νέο επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης όλα γίνονται . Έχει να παρουσιάσει νέο επεξεργαστή για τα ρολόγια της από το 2018. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Αν έχει νέο επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης όλα γίνονται . Έχει να παρουσιάσει νέο επεξεργαστή για τα ρολόγια της από το 2018. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Μακάρι. Τελικά εγώ αποφάσισα ότι παίζει μεγάλο ρόλο για μένα η αυτονομία και γιαυτό κοίταγα το Huawei ή Honor gt2 με τον kiri. Αλλά από την μια δεν θέλω να κατεβάσω στο κινητό το huawei health όπως και θα μου λείψει η περιστροφή της στεφάνης αλλά και η δυνατοτητα να απαντάω στα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Παιδιά καλησπέρα έχω μια ερώτηση να σας κάνω... τώρα το καλοκαίρι σας ενοχλεί και εσάς το εξόγκωμα του αισθητήρα καρδιακών παλμών αμα έχετε δέσει στενά το ρολόι στο καρπό; Έβαλα λουράκι milanese και μου αφήνει σημάδι και σαν να με τρώει στο σημείο (πολύ normal σφίξιμο, ίσα ίσα να μην μπαλατζάρει και να πιάνουν σωστά οι καρδιακοί παλμοί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Ξεκίνησε κ σε μένα το γνωστό πρόβλημα με τους ορόφους... Σήμερα έχω ανέβει έναν μικρό ουρανοξύστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Ξεκίνησε κ σε μένα το γνωστό πρόβλημα με τους ορόφους... Σήμερα έχω ανέβει έναν μικρό ουρανοξύστη. Εμανα ούτε έναν όροφο... δεν με λυπάται λίγο να με boostarei xd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Ξεκίνησε κ σε μένα το γνωστό πρόβλημα με τους ορόφους... Σήμερα έχω ανέβει έναν μικρό ουρανοξύστη. Καλως ήρθες στον ουρανοξύστη φιλε!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Ξεκίνησε κ σε μένα το γνωστό πρόβλημα με τους ορόφους... Σήμερα έχω ανέβει έναν μικρό ουρανοξύστη. Είναι πρώτη πλακέτα; εγώ έχω αλλάξει μια πλακέτα για αυτό το λόγο αλλά φοβάμαι σε λίγο που θα βγω από την εγγύηση μήπως το ξανακανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Είναι πρώτη πλακέτα; εγώ έχω αλλάξει μια πλακέτα για αυτό το λόγο αλλά φοβάμαι σε λίγο που θα βγω από την εγγύηση μήπως το ξανακανει ναι πρώτη έιναι....κ ελπίζω κ η τελευταία... ίδωμεν:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 ναι πρώτη έιναι....κ ελπίζω κ η τελευταία... ίδωμεν:confused: Μακάρι να το έχουν φτιάξει στις πλακέτες που μας βάζουν. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 1 εβδομάδα είμαι με την δεύτερη πλακέτα που μου αλλάζουν, τώρα λόγω του πάνω κουμπιού, το οποίο δεν δούλευε. Ίδωμεν αδελφέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Εμένα με τη 2ρη πλακέτα παντως με ανέβαζε σε ουρανοξύστες. Έχει βέβαια καιρο να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts