Stratos_k96 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μήπως να ξανά κάνει μια εργοστασιακή στο ρολόι; Το έχω και εγώ το μονο που μου κάνει είναι ότι πρώτα χτυπάει στο ρολόι και στο P20 αργεί να χτυπήσει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μήπως να ξανά κάνει μια εργοστασιακή στο ρολόι; Το έχω και εγώ το μονο που μου κάνει είναι ότι πρώτα χτυπάει στο ρολόι και στο P20 αργεί να χτυπήσει λίγο Ευχαριστώ για την απάντηση θα το δοκιμάσουμε για αρχή και θα ενημερώσω αν λύθηκε το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση θα το δοκιμάσουμε για αρχή και θα ενημερώσω αν λύθηκε το πρόβλημα...AΑν εχει ταυτοχρονα συνδεδεμενο καποιο BT ακουστικο το ρολοι προωθει την κληση στο τηλεφωνο και αυτο δεν αλλαζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Όχι δυστυχώς δεν έχει κάποιο μπλουτουθ. Μόνο ρολόι και τηλέφωνό. Για αυτό δεν βγάζω Ακρη.ελεγα μήπως δεν είναι συμβατό το τηλέφωνό. Αλλά ο φίλος πιο πάνω είπε ότι δουλεύει κανονικά με p20 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Τπτ παιδιά, έκανε επαναφορά το ρολόι αλλά τπτ.Να έχει θέμα το ρολόι; Η καποιο θέμα του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μπορει να δοκιμασει το ρολοι και με αλλο τηλεφωνο. Κανει ενα back up οτι εχει, pair με αλλη συσκευη και βλεπει. Αν και πιστευω οτι ειναι καποια ρυθμιση στο τηλεφωνο. Δεν το εχω αυτη τη στιγμη για να ψαξω στις ρυθμισεις του wear Για να σε βοηθησω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παιδιά τελικά έστρωσε. Έκανε και μια επανεκκίνηση τηλεφώνου μετά την επαναφορά του ρολογιού και έστρωσε.. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Παιδιά τελικά έστρωσε. Έκανε και μια επανεκκίνηση τηλεφώνου μετά την επαναφορά του ρολογιού και έστρωσε.. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!Λογικά θα το ξαναπάθει.Μάλλον το τηλ. τερματίζει την εφαρμογή plugin του ρολογιού. Να το αφαιρέσεις απο τις βελτιστοποιησεις Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Λογικά θα το ξαναπάθει.Μάλλον το τηλ. τερματίζει την εφαρμογή plugin του ρολογιού. Να το αφαιρέσεις απο τις βελτιστοποιησεις Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ χρήσιμο αυτό φίλε μου. Σε ευχαριστώ. Θα το έχω στο νου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Ποιες εφαρμογές χρειάζεται το p20 pro για να δουλέψει το ρολόι σωστά και μπορείς μέσα από το samsung gear να κατεβάσεις κανονικά watchfaces; Γιατί πρόσφατα δοκίμασα σε ένα φιλο το frontier και δεν μου το έκανε pair μέσα από την εφαρμογή μόνο από το Bluetooth. Επειδή θέλω πολύ να το αγοράσω θα παίζει κανονικά στο p20 pro ή θα έχω κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 To εχει χρησιμοποιησει καποιος με xiaomi; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 To εχει χρησιμοποιησει καποιος με xiaomi; Με Mi A1 εγώ για λίγες μέρες,ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ευχαριστω. Να ξερω αν θα κρατησω το Note 5 ή να το δωσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Και εγω με Mi Note 3 δουλευει άψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Έχετε βρει (αν σας ενδιαφέρει να το ψάξετε) τρόπο να κλειδώνει το ρολόι όταν το φοράτε (όχι το ενσωματωμένο κλείδωμα όταν το βγάζετε από το χερι); Στο Google διάβασα για το Screen Block 2, αλλά ο developer έγραφε στο xda ότι είναι μέχρι Tizen 2... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Έχετε βρει (αν σας ενδιαφέρει να το ψάξετε) τρόπο να κλειδώνει το ρολόι όταν το φοράτε (όχι το ενσωματωμένο κλείδωμα όταν το βγάζετε από το χερι); Στο Google διάβασα για το Screen Block 2, αλλά ο developer έγραφε στο xda ότι είναι μέχρι Tizen 2... Εαν εννοείς, να μην πατιούνται κατα λαθος τα κουμπιά ενώ το φοράς, πρότεινε ενας φίλος πιο πάνω, το "κλείδωμα στο νερό" που εχει το ρολοι μας ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
understanding_81 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Παιδια εχω προβλημα. galaxy watch me lg g2 . εδω και ενα μηνα μετα απο ενα update οταν παω να μπω στο gear app με πεταει και βγαζει μηνυμα ''δυστυχώς galaxy watch plugin εχει σταματησει'' . τα χω δοκιμασει ολα uninstall - install τα app,επανεκκινηση το ρολοι μεχρι και το κινητο....το χει παθει κανεις αλλος? Σε αλλο κινητο (ZTE) που το δοκιμασα συνδεεται κανονικα!.. Edited January 9, 2019 by understanding_81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 https://techblog.gr/gadgets/to-neo-smartwatch-tis-samsung-tha-synodeysei-to-galaxy-s10-stin-paroysiasi/ Καινούργιο smartwatch μόλις 6 μήνες μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 https://techblog.gr/gadgets/to-neo-smartwatch-tis-samsung-tha-synodeysei-to-galaxy-s10-stin-paroysiasi/ Καινούργιο smartwatch μόλις 6 μήνες μετά;Δε θα είναι καινούριο, θα πατάει πάνω στο Galaxy Watch και θα είναι το Sport μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αν ειναι αληθινα τα renders τοτε δεν θα εχει στεφανη, οποτε μαλλον μιλαμε για αλλο λειτουργικο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Καλημερα, καποιος με καλο λουρακι ιδως σε μπρασελε να μας καθοδηγησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Καλημερα, καποιος με καλο λουρακι ιδως σε μπρασελε να μας καθοδηγησει? Κι εγώ έψαχνα πάνω από μήνα αλλά τελικά δεν υπήρχε πουθενά feedback. Έχω παραγγείλει αυτό από Amazon και περιμένω να μου έρθει για να γράψω εντυπώσεις. https://www.amazon.de/gp/product/B07J6S1LKC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00__o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ευχαριστω για την απαντηση, ειδα μολις αυτο: https://www.spigen.com/products/galaxy-watch-46mm-watch-band-modern-fit-22mm?variant=9796372267055 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ευχαριστω για την απαντηση, ειδα μολις αυτο: https://www.spigen.com/products/galaxy-watch-46mm-watch-band-modern-fit-22mm?variant=9796372267055 Τα έχω δει τα μαύρα μπρασελέ, αλλά δε μου ταιριάζουν με την ασημί κάσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση, ειδα μολις αυτο: https://www.spigen.com/products/galaxy-watch-46mm-watch-band-modern-fit-22mm?variant=9796372267055 Μου ηρθε χθες με 5€ κ αφου αφαιρεσα 3 κρίκους με τα εργαλεία της συσκευασιας, γιατι ηταν μεγάλο , το φόρεσα (0χι της spigen) https://www.ebay.com/itm/22mm-Stainless-Steel-Link-Bracelet-for-Samsung-Galaxy-Watch-46mm-Wrist-Band-Belt-/401642189816?skus=Band Color:Black&varId=671387247937 ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited January 10, 2019 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts