spy14 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 (edited) Πάρτε μια Λευκάδα από το αλκατελακι μου. στο αυτόματο.2019-08-04_09-32-33 by Steve Tsagaris, on Flickr Edited August 16, 2019 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Το νήμα είναι κορυφαίο (και όχι μονο στη χωρα μας)....έχουν περάσει όλα τα κινητά από εδώ. Εδώ και πολύ καιρό κανένας δε προσπαθεί να περάσει το κινητό του ως το καλύτερο. Δείγμα Υγείας Ετσι ακριβως!! Κ γιατι δεν υπαρχει το πιο ειναι καλύτερο κινητό.. Για τον καθε ενα αυτο αλλαζει αναλογα με τα γουστα κ τις ανάγκες.. Ολα εχουν (μιλαω για τις ναυαρχιδες) τα θετικα τους κ τα αρνητικά τους.. Οσο για το νημα μπαινω συχνα κ χαζευω τις φωτο που βγαζουν τα παιδια κ ας μην βαζω εγω στο νημα φωτο.. Μου αρεσει να βλεπω ωραίες φωτο απο ολες τις συσκευες κ να βλεπω πως συμπεριφέρεται η καθε μια..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 πολυ ενδιαφερον συγκριτικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 πολυ ενδιαφερον συγκριτικο... Νομιζω εβγαλε το note 10 το καλυτερο σε καμερα.. Αν κ την νυχτα οι φωτο στο p30 pro ειναι πιο καλες.. Ετσι νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Νομιζω εβγαλε το note 10 το καλυτερο σε καμερα.. Αν κ την νυχτα οι φωτο στο p30 pro ειναι πιο καλες.. Ετσι νομιζω.. Τα huawei χάνουν σε video σε σχέση με τις άλλες προτάσεις από ότι θυμάμαι. Νομίζω μόνο οι επιμέρους βαθμολογίες δίνουν σαφέστερη εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι φαίνεται να έχει γίνει σοβαρή δουλειά στο νοτε 10. Αποτύπωση χρωμάτων και dynamic range έχουν σαφή βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Redmi Note 7 gcam hdr+ enhanced με default shutter και 12 frames. IMG_20190803_214725 by Andreas L., on Flickr Καλησπέρα! Μπορώ να έχω το λινκ της έκδοσης GCAM που χρησιμοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 OnePlus 7 Pro,stock καμερα vs Gcam 6.2.030 και δικες μου ρυθμισεις. (Νυχτερινο τοπιο vs νυχτερινη οραση) Με το λογοτυπο ειναι η stock καμερα.Απειραχτες εντελως. IMG_20190818_205415 by Dim Tsak, on Flickr IMG_20190818_205353 by Dim Tsak, on Flickr IMG_20190818_204418 by Dim Tsak, on Flickr IMG_20190818_204407 by Dim Tsak, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Δημητρη στο πρώτο σετ προτιμώ την stock, στο δεύτερο την gcam Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Συμφωνω.Αν κατεβασουν λιγο την θερμοτητα των χρωματων της στοκ καμερας στο νυχτερινο τοπιο,λογικα θα παρει ποδι η gcam. Ως τοτε και για πολυ δυσκολες συνθηκες την αφηνω να υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Και στα πορτρέτα/πρόσωπα πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα η OnepPlus stock κάμερα σε σύγκριση με stock κάμερες άλλες εταιρειών που τα βγάζουν παστέλ/πουδραρισμένα. Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα της OnepPlus είναι εφάμιλλο και λίγο παρακάτω της gcam. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Και στα πορτρέτα/πρόσωπα πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα η OnepPlus stock κάμερα σε σύγκριση με stock κάμερες άλλες εταιρειών που τα βγάζουν παστέλ/πουδραρισμένα. Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα της OnepPlus είναι εφάμιλλο και λίγο παρακάτω της gcam. Ισχύει κάτι τέτοιο; Προσωπικα δοκιμαζω μονο τις νυχτερινες λειτουργιες καθε καμερας γιατι σε ολα τα αλλα με ικανοποιει πληρως η στοκ. Τα αρνητικα της νυχτερινης στοκ σε σχεση με αυτη την εκδοση της gcam που δεν ειναι τελικη, ειναι τα ελαφρως πιο θερμα χρωματα και εννοειται ο θορυβος.Απλα δεν ρυθμιζονται στην στοκ.Παντως φωτιζει πολυ καλα τις σκιες.Για τα προσωπα σε σκοτεινες συνθηκες πιστευω εχει πολυ δρομο ακομα. Θελεις να δοκιμασω καποια αλλη συγκριση διαθεσιμων λειτουργιων? Ευχαριστως. Η αλλη gcam που δοκιμασα 6.1 τελικη εκδοση και τα ετοιμα xml αλλα δεν ειχαν τρομερες διαφορες και η συσκευη ανεβαζε αρκετη θερμοκρασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Βλέποντας τις φωτογραφίες από το κινητό έχω την εντύπωση ότι η gcam δείχνει πιο φυσικά τα χρώματα. Από την άλλη σαν φωτογραφία όπως τις βλέπω δίπλα δίπλα μου αρέσει καλύτερα στην stock.. Ίσως με έναν τόνο ψυχρότερα χρώματα θα ήταν σούπερ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 (edited) Βλέποντας τις φωτογραφίες από το κινητό έχω την εντύπωση ότι η gcam δείχνει πιο φυσικά τα χρώματα. Από την άλλη σαν φωτογραφία όπως τις βλέπω δίπλα δίπλα μου αρέσει καλύτερα στην stock.. Ίσως με έναν τόνο ψυχρότερα χρώματα θα ήταν σούπερ Sent from my iPhone using Tapatalk Ο ουρανος ειναι πιο καλος στη gcam οσον αφορα τα χρωματα. Στο μαγαζι μεσα ομως, τα σωστα χρωματα ειναι της stock με βαση αυτο που εβλεπε το ματι. Η μεγαλη διαφορα οτι στην gcam μπορω να τα ανεβασω κιολας. Αυτο που λες ομως ισχυει 100%. Και μια αναλογια 16:9 θελω και ειναι κομπλε η στοκ καμερα ΕDIT: Οταν δεν εκανα φωτομετρηση για να ανοιξουν οι σκιες,αν και πιο σκοτεινη,τα χρωματα της στοκ ειναι ακομη πιο κοντα στην gcam IMG_20190818_203806 by Dim Tsak, on Flickr Edited August 19, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Αν μπορεις να μειωσεις το Noise reduction στη gcam θα εδειχνε πολυ καλυτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Μπορώ να έχω το λινκ της έκδοσης GCAM που χρησιμοποιείτε; Σελιδα 128 στο thread του redmi note 7. Αν και συνηθως προτιμω την πρωτη εναλλακτικη (οπως την ονομαζω). Τσεκαρε πρωτο post εκεινου του thread για Link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Θα το δοκιμασω στο 130%. Στις φωτο ειναι στο 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Θα το δοκιμασω στο 130%. Στις φωτο ειναι στο 300 Αυτό δεν είναι noise reduction. Πειράζει μεταξύ άλλων και το shutter speed. Τώρα γιατί το λένε noise reduction οι dev είναι άλλη ιστορία. Εκτός αν άλλαξε κάτι... Λογικά σε σένα δεν ήταν τικαρισμενο. Εάν ήταν όντως τικαρισμενο και 300% πιστεύω θα ήταν πολύ χειρότερο το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Μόνο αυτο βρισκω στο μενού του HDR+ εφοσον εχω τικαρει τις advanced ρυθμισεις. Συγκεκριμενα HDR denoise. Αυτοματα στο 300% ηταν. Ειχα κανει δοκιμες αυξομειωνοντας το αλλα δεν ειδα σπουδαιες διαφορες. Αν ειναι κατι αλλο αυτο που λες δεν ξερω. Η 6.1 ειχε και frames κλπ αλλα δεν εκατσε καλα και δεν ξερω γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Μόνο αυτο βρισκω στο μενού του HDR+ εφοσον εχω τικαρει τις advanced ρυθμισεις. Συγκεκριμενα HDR denoise. Αυτοματα στο 300% ηταν. Ειχα κανει δοκιμες αυξομειωνοντας το αλλα δεν ειδα σπουδαιες διαφορες. Αν ειναι κατι αλλο αυτο που λες δεν ξερω. Η 6.1 ειχε και frames κλπ αλλα δεν εκατσε καλα και δεν ξερω γιατί. Άσε τι λεει. Κανονικά το denoise έχει ένα σύνολο ρυθμίσεων με low mid και high iso όπως και πολλές άλλες ρυθμισεις. Κατά τα άλλα μπορεί να μην δουλεύει η ρύθμιση. Έχει επιλογές για model? Αν ναι, δοκίμασε model nexus 6p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Redmi note 7 gcam Παρεμπιπτοντως, αργει εκνευριστικα το google photos να φορτώσει φουλ αναλυση καθως ζουμάρεις ή ειναι η ιδέα μου; https://photos.app.goo.gl/onm9S4UNhJFw9tsj9 https://photos.app.goo.gl/fEuCBR493UqyAZYP9 https://photos.app.goo.gl/bozmpGW4NrhygjCR8 https://photos.app.goo.gl/g6zJRGegfjMWmwdH9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 https://photos.app.goo.gl/Y9UpCm6fNuXwgoTh8 Mi9t night mode gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 mix 2s auto IMG_20190801_214541 by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20190817_194651 by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20190810_141953 by Nikos Manousakis, on Flickr Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Νίκο μηπως η πρώτη ήταν night mode? Μου φαινεται πολυ παραπανω επεξεργασια απο οτι εχω συνηθισει στο mix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Redmi Note 7 gcam hdr+ enhanced (12 frames, default shutter) IMG_20190727_214629 by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Samsung a40 της σιστερ μου.στο αυτόματο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts