xteacher Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Θεωρητικα .θα δεις διαφορες. Ο αισθητηρας ειναι ~17% μεγαλυτερος και το πιξελ σιζε 25% μεγαλυτερο. Πραμα που σημαινει μισο στοπ σε θορυβο , dr klp. Eνα καλο φακο θελει και σιγουρα ενα καλο software. Τωρα δεν ειμαι σε pc να δω ακριβως ποσο sharpening εχει αλλα δεν με ενοχλησε.(τις ειδα πριν σε pc , κατεβασμενες 100%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Θεωρητικα .θα δεις διαφορες. Ο αισθητηρας ειναι ~17% μεγαλυτερος και το πιξελ σιζε 25% μεγαλυτερο. Πραμα που σημαινει μισο στοπ σε θορυβο , dr klp. Eνα καλο φακο θελει και σιγουρα ενα καλο software. Τωρα δεν ειμαι σε pc να δω ακριβως ποσο sharpening εχει αλλα δεν με ενοχλησε.(τις ειδα πριν σε pc , κατεβασμενες 100%) Δεν διαφωνώ. Απλά στα κινητά δυστυχώς το sw παίζει μεγάλο ρόλο. Για παράδειγμα η στοκ κάμερα του rn7 είναι για τα μπάζα. Κατά τα άλλα sharpening, contrast, clarity και wb εννοειται πως είναι θέμα γούστου όπως και του τι κάδρου τραβάς. Για παράδειγμα σε πορτρετα θες όσο το δυνατόν χαμηλότερο sharpening και contrast. Οπότε στη σύγκριση έδωσα περισσότερο σημασία σε λεπτομέρια, θόρυβο και dynamic range παρά wb, contrast, sharpening κλπ. Πολύ ενδιαφέρον θα έχει η νέα γενιά αισθητήρων που θα είναι 1/1.33. Αν και με προβληματίζει το περιορισμένο dof που θα έχεις. Ίσως εκεί να είχε αξία το μεταβλητό διάφραγμα της Samsung. Edited September 11, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Δεν ξέρω τι θα κουβαλάει ο 1/1.33 αλλα μη σε προβληματίζει το δοφ. Αμφιβαλλω οτι θα εχουν μεγαλο διαφραγμα..Στη καλυτερη να μιλαμε για 1.8 που και αυτο δυσκολο το κοβω Δεν τρεχει και τιποτα. Και μιλαμε για 25-27mm (σε 35 ισοδυναμο). Γιατι αν πεσουν σε πιο ultawide για να μειωσουν το ογκο (καρουμπαλο στο κινητο) τοτε πραγματικα δεν παιζει κανενα ρολο. Περισσοτερο για ευκρινεια ειναι το μεταβλητο διαφραγμα παρα για παραπανω δοφ στο samsung. Θετικο βεβαια και μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι αλλα τετοιοι σενσορες δεν "ξεμενουν" απο βαθπς πεδιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Δεν ξέρω τι θα κουβαλάει ο 1/1.33 αλλα μη σε προβληματίζει το δοφ. Αμφιβαλλω οτι θα εχουν μεγαλο διαφραγμα..Στη καλυτερη να μιλαμε για 1.8 που και αυτο δυσκολο το κοβω Δεν τρεχει και τιποτα. Και μιλαμε για 25-27mm (σε 35 ισοδυναμο). Γιατι αν πεσουν σε πιο ultawide για να μειωσουν το ογκο (καρουμπαλο στο κινητο) τοτε πραγματικα δεν παιζει κανενα ρολο. Περισσοτερο για ευκρινεια ειναι το μεταβλητο διαφραγμα παρα για παραπανω δοφ στο samsung. Θετικο βεβαια και μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι αλλα τετοιοι σενσορες δεν "ξεμενουν" απο βαθπς πεδιου Νομιζω στο Mix 4 καναν λογο για f1.6. Εκει ενα ζορισματακι θα το χεις (πχ βγαζεις καποιον σχετικά κοντινη με αξιοθεατο απο πισω του) Αλλα ας βγουν με το καλο και βλέπουμε. Οντως αν γινει πιο wide δεν θα χεις τετοιο θεμα αν και δεν ξερω φωτογραφικά ποσο πρακτικό θα ειναι να εχεις μονιμα πχ 16mm. Μολονοτι ειναι χρησιμος για landscapes, θα εχεις ακομα παραπανω παραμορφωση... ειδικα πορτρετα. Edited September 11, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Σχετικα με το συγκριτικο ...η τεταρτη ειναι η καλυτερη γενικα.Εχει καλυτερη λεπτομερεια πολυ λιγο θορυβο. Σε επιπεδο φωτισμου/exposure η τριτη ειναι η καλυτερη...εχει κατεβασει σωστα τα highlights και εχει ανοιξει τα shadows.Σε ολα τα αλλα ομως ειναι τραγωδια. Η πρωτη ειναι out of focus...καλες οι φωτο απο το S10 αλλα μεχρι εκει...περιμενα κατι παραπανω. Προσωπικα φωτογραφικα δεν με καλυπτει καμια απο τις 4 φωτο. Το συγκεκριμμενο σκηνικο θελει αναγκαστικα gcam...για να δωσει μια αλλη διασταση στη φωτογραφια. Γενικά δε διαφωνώ με αυτά που λες.. Όμως προσωπικά δεν με ψήνει η χρήση gcam γενικά, εκτός αν είχα xiaomi που είναι για κλάματα η στοκ Επίσης έχω πει να μην κάνετε παράθεση ολόκληρες φώτο και επιμένεις να το κάνεις συστηματικά... Edited September 11, 2019 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Γενικά δε διαφωνώ με αυτά που λες.. Όμως προσωπικά δεν με ψήνει η χρήση gcam γενικά, εκτός αν είχα xiaomi που είναι για κλάματα η στοκ Επίσης έχω πει να μην κάνετε παράθεση ολόκληρες φώτο και επιμένεις να το κάνεις συστηματικά...Πάντως για πορτραίτα δεν κάνει το Huawei έχω σβήσει όλες τις φωτογραφίες από το p20 pro και mate 20 pro ενώ έχω κρατήσει αρκετές από το mate 10 pro, θεωρώ ότι έχει πάρει πολύ στραβό δρόμο στο τομέα της επεξεργασίας, επίσης και με το note 9 σε indor είχα θέματα, αλλά εκεί η επεξεργασία είναι πολύ πιο ήπια, αντίθετα εδώ και 5 μήνες έχω βρει την υγεία μου με το redmi note 7 και το εντυπωσιακό του αποτέλεσμα στα πορτραίτα έστω και με gcam, άσε που έχω σπάσει ρεκόρ για κατοχή συσκευής τα τελευταία 3 χρόνια χωρίς καν σκέψη για αλλαγή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas4270 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Γενικά δε διαφωνώ με αυτά που λες.. Όμως προσωπικά δεν με ψήνει η χρήση gcam γενικά, εκτός αν είχα xiaomi που είναι για κλάματα η στοκ Επίσης έχω πει να μην κάνετε παράθεση ολόκληρες φώτο και επιμένεις να το κάνεις συστηματικά... Γενικα αυτο το σκηνικο που εβγαλες δεν ενδεικνυται για auto. Δεν πιστευω οτι καποια καμερα στο αυτοματο θα το βγαλει σωστα. Βγαλε το ιδιο σκηνικο με Night mode με το Galaxy s10+...να δουμε πως θα το βγαλει. Γιατι απ'οτι ειδα στο note 10+ εχει γινει δουλιτσα απο τη Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 H 40αρα παντως ουτε σε θορυβο υπερτερει ουτε σε λεπτομερεια. Προσφερει μια μεγεθυνση 2χ εναντι των 10mpx αν θες να κροπαρεις στο 100% ενα κομματι αλλα μεχρι εκει. Λεπτομερεια δεν εχει. Σε ημερα οπου εχεις αρκετο φως κατι μπορει να γινει ...αλλα δεν ξερω αν ειναι το διαφορετικο bayer ή το πολυ μικρο pixel που μαλλον το diffraction χτυπαει κοκκινο...η εικονα ειναι ευκρινεστερη στη 12mpx version (μιλαω για το rn7 που εχω , δεν ξερω τι κανουν αλλα). Να δεχθω οτι κανει διαφορετικο processing στο sharpening ελεω bining..αλλα καποια φορα που ηθελα ενα μικρο κομματι στο καδρο να φαινεται μεγαλυτερο η 48αρα δεν με ενθουσιασε. Εδειχνε αρκετα blurry για τα γουστα μου. (και μιλαμε για μερα με παρα πολυ μικρο κλειστρο). Οχι ασχημη για 48mpx αλλα σιγουρα οχι αρεστη να δειξεις 100% ενα μερος αυτης. Παντως το συγκεκριμενο σετ ειναι ιδανικο μιας και σε τετοιες ληψεις περισσοτερα mpx δεν προσφερουν λεπτομερεια και δειχνει και αδυναμια να επεξεργαστεις -με οποιον τροπο το κανει η εκαστοτε εταιρια- δεδομενα απο μικρα πιξελ εναντι μεγαλυτερων. Εχεις περισσοτερη ευχαιρεια στα μεγαλυτερα. Εξου και οτι ειναι ενα στοπ κατω στα σκοτεινα σημεια χωρις να εχει υπερεκθεσει τα φωτεινα η αλλη. Τεσπα το κοβω το θεωρητικο.. Αν βρεθει 1+7 (pro η μη) θα με ενδιεφερε μια αμεση συγκριση με το mate 20 pro. Ακομη και σε στοκ. @Nikos_Mpl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas4270 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Χαχα επεστρεψε? Ωχ παλι κολαση το θεμα Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk off topic εισαι φιλε...αφηστε τους ειδικους να κανουν τη δουλεια τους! gcam/ mix 2s zx10 by foxy4270, on Flickr Edited September 11, 2019 by costas4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Mi9 gcam portrait mode σε χαμηλό φωτισμό IMG_20190911_221451 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas4270 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Δεν ξέρω τι νόημα έχει να μιλάμε για λεπτομέρεια στα φύλλα κλπ όταν η φώτο της gcam είναι αυτή καθαυτή τελείως αφύσικη. Έντονο Φως, έντονο αφύσικο λευκό παντού, και στο βάθος γαλάζιος ουρανός σε μια φώτο τραβηγμένη τα μεσάνυχτα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Συγγνωμη...εσεις οι κατοχοι των huawei δεν περηφανευοσασταν για το Mate και οτι κανει τη νυχτα μερα? τωρα που κανει το ιδιο η Gcam ειναι ελαττωμα ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Mi9 gcam portrait mode σε χαμηλό φωτισμό Αρκετά καλό πορτραίτο άμα αναλογιστείς τις συνθήκες!! Vmf το mi9!! The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas4270 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Έχω εμμεσο συγκριτικο rn7 gcam vs p20 pro αν σε ενδιαφέρει. Με τη λεξη εμμεσο εννοω οτι δεν τραβηχτηκαν ταυτόχρονα αλλα σε παρόμοια ώρα/υγρασία/συνθήκες Αυτο που αποκόμισα από τη συνολική χρήση ειναι οτι έχει πιο επιθετικό noise reduction το p20 pro με αποτέλεσμα το rn7 (με gcam) να εχει r αυτο που βλεπουμε απο το Huawei τωρα ειναι με night mode? γενικα το Redmi υπερχει εδω αν εξαιρεσεις το wb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Αρκετά καλό πορτραίτο άμα αναλογιστείς τις συνθήκες!! Vmf το mi9!! The Power of Oneplus 7 Pro be with you όντως Γιάννη και φαίνεται απο το iso οτι ηταν με χαμηλό φωτισμό και οχι πχ μέσα σε καλοφωτισμένη καφετέρια Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas4270 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Mi9 gcam portrait mode σε χαμηλό φωτισμό [ig]https://live.staticflickr.com/65535/48718498322_f9a3c16cc8_c.jpg[/img]IMG_20190911_221451 by vasilis poun, on Flickr λαθος shutter speed υπαρχει blur στη φωτο λογω κινησης...εγω θα επαιζα γυρω στο 1/40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 off topic εισαι φιλε...αφηστε τους ειδικους να κανουν τη δουλεια τους! gcam/ mix 2s [ig]https://live.staticflickr.com/65535/48453723361_74135b73d7_c.jpg[/img]zx10 by foxy4270, on Flickr χρωματικά είναι oversatured ενω για τόσο χαμηλό iso δεν δικαιολογείται τόσος θόρυβος στα παράθυρα του επάνω ορόφου Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas4270 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Eιναι θεμα ρυθμισεων. Πολυ πιθανων να εχει το wb απο p3xl και να το "ασπριζει" ενα κλικ παραπανω. Θεμα γουστου θεωρω . Αλλοι θελουν κιτρινες λαμπες , αλλοι θελουν wb ΓΙΑ τις κιτρινες λαμπες. Προσωπικα δεν καιγομαι. Το ξερω το κατανοω και το ρυθμιζω κατα βουλησιν αναλογα τι βολευει στη σκηνη-ληψη. Σου δινω ενα δικιο για καποια αφυσικα χρωματα που "περναει" κατα καιρους το rn7. Θελει μια προσοχη παραπανω αν εισαι επιλεκτικος-ψειρας στο τι θες να παρεις. Δασκαλε δε συμφωνω...δεν ειναι θεμα γουστου. Το ζητουμενο ειναι να βγει η φωτο oΠως τη βλεπουμε με τα ματια ! ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χρωματικά είναι oversatured ενω για τόσο χαμηλό iso δεν δικαιολογείται τόσος θόρυβος στα παράθυρα του επάνω ορόφου καμια σχεση...ετσι ητανε τα χρωματα και στην πραγματικοτητα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Πάντως για πορτραίτα δεν κάνει το Huawei έχω σβήσει όλες τις φωτογραφίες από το p20 pro και mate 20 pro ενώ έχω κρατήσει αρκετές από το mate 10 pro, θεωρώ ότι έχει πάρει πολύ στραβό δρόμο στο τομέα της επεξεργασίας, επίσης και με το note 9 σε indor είχα θέματα, αλλά εκεί η επεξεργασία είναι πολύ πιο ήπια, αντίθετα εδώ και 5 μήνες έχω βρει την υγεία μου με το redmi note 7 και το εντυπωσιακό του αποτέλεσμα στα πορτραίτα έστω και με gcam, άσε που έχω σπάσει ρεκόρ για κατοχή συσκευής τα τελευταία 3 χρόνια χωρίς καν σκέψη για αλλαγή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να σου πω δεν εχω δοκιμασει το Mate σε πορτραιτα, γενικα δεν βγαζω πολλα, αλλα οταν ειχε πρωτοβγει ηταν πολυ καλυτερο απο s9+ που ειχα τοτε. Το s10+ εχει βελτιωθει αρκετα αλλα δεν ξερω τι κανει πλεον το Mate 20 pro, Θα κανω ενα συγκριτικο οταν μπορεσω, ομως θυμαμαι οτι ηταν καλο. Εσενα τι δε σαρεσε? Γενικα αυτο το σκηνικο που εβγαλες δεν ενδεικνυται για auto. Δεν πιστευω οτι καποια καμερα στο αυτοματο θα το βγαλει σωστα. Βγαλε το ιδιο σκηνικο με Night mode με το Galaxy s10+...να δουμε πως θα το βγαλει. Γιατι απ'οτι ειδα στο note 10+ εχει γινει δουλιτσα απο τη Samsung Δε διαφωνω αλλα γενικα μαρεσει να παιζω με αυτοματο και λιγο με την εκθεση μονο..το Night mode δε νομιζω οτι θα βγαλει καλυτερα γιατι εχει αλλη φιλοσοφια, απλα να φωτιζει τα παντα και οχι να κραταει χαμηλα τις φωτεινες πηγες και να ανοιγει τα σκοτεινα οπως θα επρεπε.. H 40αρα παντως ουτε σε θορυβο υπερτερει ουτε σε λεπτομερεια. Προσφερει μια μεγεθυνση 2χ εναντι των 10mpx αν θες να κροπαρεις στο 100% ενα κομματι αλλα μεχρι εκει. Λεπτομερεια δεν εχει. Σε ημερα οπου εχεις αρκετο φως κατι μπορει να γινει ...αλλα δεν ξερω αν ειναι το διαφορετικο bayer ή το πολυ μικρο pixel που μαλλον το diffraction χτυπαει κοκκινο...η εικονα ειναι ευκρινεστερη στη 12mpx version (μιλαω για το rn7 που εχω , δεν ξερω τι κανουν αλλα). Να δεχθω οτι κανει διαφορετικο processing στο sharpening ελεω bining..αλλα καποια φορα που ηθελα ενα μικρο κομματι στο καδρο να φαινεται μεγαλυτερο η 48αρα δεν με ενθουσιασε. Εδειχνε αρκετα blurry για τα γουστα μου. (και μιλαμε για μερα με παρα πολυ μικρο κλειστρο). Οχι ασχημη για 48mpx αλλα σιγουρα οχι αρεστη να δειξεις 100% ενα μερος αυτης. Παντως το συγκεκριμενο σετ ειναι ιδανικο μιας και σε τετοιες ληψεις περισσοτερα mpx δεν προσφερουν λεπτομερεια και δειχνει και αδυναμια να επεξεργαστεις -με οποιον τροπο το κανει η εκαστοτε εταιρια- δεδομενα απο μικρα πιξελ εναντι μεγαλυτερων. Εχεις περισσοτερη ευχαιρεια στα μεγαλυτερα. Εξου και οτι ειναι ενα στοπ κατω στα σκοτεινα σημεια χωρις να εχει υπερεκθεσει τα φωτεινα η αλλη. Τεσπα το κοβω το θεωρητικο.. Αν βρεθει 1+7 (pro η μη) θα με ενδιεφερε μια αμεση συγκριση με το mate 20 pro. Ακομη και σε στοκ. @Nikos_Mpl Αρα η ληψη στα 40ΜΡ αξιζει μονο με καλο φως τη μερα, αν θες να κροπαρεις ουσιαστικα, ετσι? ΤΟ να βρω 1+ 7 εδω ειναι δυσκολο εως αδυνατο αλλα αν δω κανενα θα το εκμεταλλευτω.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 (edited) Νίκο όταν λέει πορτρέτα εννοεί τον κλασσικό όρο (πρόσωπα) και όχι το mode. Κώστα στο auto ήταν. Edited September 12, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Νίκο όταν λέει πορτρέτα εννοεί τον κλασσικό όρο (πρόσωπα) και όχι το mode. Κώστα στο auto ήταν. α οκ, γιατι στη λειτουργια πορτραιτο σε προσωπα μαρεσε πολυ το huawei, αλλα επειδη ο φιλος ειπε οτι τα εσβησε καταλαβα οτι εννοουσε και τη λειτουργια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 by , on Flickr επειδη ψαχνομαι για κινητο τις τελευταίες μερες και το Νοκια ειναι μεσα σε αυτα που κοιταω αυτη η φωτογραφία ειναι απλα κακα τραβηγμενη ή αυτες ειναι πανω κατω οι δυνατότητες τις συσκευής? Γιατι οκ την θαβουν σχεδον ολα τα review αλλα δεν το πιστευα αλλα με κατι τετοιες φωτογραφιες μαλλον δεν εχουν αδικο τελικα. Αναφερομαι για την φωτο στο ποστ 2177 με την μπυρα Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 επειδη ψαχνομαι για κινητο τις τελευταίες μερες και το Νοκια ειναι μεσα σε αυτα που κοιταω αυτη η φωτογραφία ειναι απλα κακα τραβηγμενη ή αυτες ειναι πανω κατω οι δυνατότητες τις συσκευής? Γιατι οκ την θαβουν σχεδον ολα τα review αλλα δεν το πιστευα αλλα με κατι τετοιες φωτογραφιες μαλλον δεν εχουν αδικο τελικα. Αναφερομαι για την φωτο στο ποστ 2177 με την μπυρα το κινητο ειναι απιστευτο σε φωτο,αυτη με την μπυρα ειναι οι πρωτες που εβγαλα,και το μαθαινα....δεν εχω αλλη με λιγο φωτισμο,χωρις προσωπα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 το κινητο ειναι απιστευτο σε φωτο,αυτη με την μπυρα ειναι οι πρωτες που εβγαλα,και το μαθαινα....δεν εχω αλλη με λιγο φωτισμο,χωρις προσωπα.... Εντάξει δεν ήθελε πάντως και ιδιαίτερη τέχνη για να βγάλεις μια μπύρα σε μαγαζί με μέτριες συνθήκες...εννοώ ότι όσο λίγο και να το ξέρεις η φώτο είναι κακή. Από εκεί και πέρα θα ήταν πολύ χρήσιμο να έκανες μερικές λήψεις ακόμα. Προσωπικα πάντα βγάζω οτιδήποτε δω και θεωρώ ενδιαφέρον,όχι μόνο σκηνικά που είναι εύκολα ή τέλος πάντων κρύβουν την αδυναμία της κάμερας που έχω... Αυτό το λέω γιατί γίνονται συγκρίσεις εμμεσες που θεωρητικά το ένα πάει καλύτερα από το άλλο ή με χρήση gcam θα πήγαινε καλύτερα αλλά όταν δεν είναι άμεση η σύγκριση δε σημαίνει κάτι αν δούμε μια καλή βραδινή από ένα με μια μέτρια από το άλλο σε διαφορετικά θέματα κλπ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 (edited) Εντάξει δεν ήθελε πάντως και ιδιαίτερη τέχνη για να βγάλεις μια μπύρα σε μαγαζί με μέτριες συνθήκες...εννοώ ότι όσο λίγο και να το ξέρεις η φώτο είναι κακή. Από εκεί και πέρα θα ήταν πολύ χρήσιμο να έκανες μερικές λήψεις ακόμα. Προσωπικα πάντα βγάζω οτιδήποτε δω και θεωρώ ενδιαφέρον,όχι μόνο σκηνικά που είναι εύκολα ή τέλος πάντων κρύβουν την αδυναμία της κάμερας που έχω... Αυτό το λέω γιατί γίνονται συγκρίσεις εμμεσες που θεωρητικά το ένα πάει καλύτερα από το άλλο ή με χρήση gcam θα πήγαινε καλύτερα αλλά όταν δεν είναι άμεση η σύγκριση δε σημαίνει κάτι αν δούμε μια καλή βραδινή από ένα με μια μέτρια από το άλλο σε διαφορετικά θέματα κλπ Ακομα και μια μπαλκονάτη ή φωτογραφία στο σαλόνι του σπιτιού χρήσιμη θα ηταν. :) Νομιζω με τη μπυρα δεν μπορουμε να καταλαβουμε τις συνθηκες (φωτεινότητα) ενω η μιση εικονα ειναι θολή λόγω κοντινης εστίασης. Δηλαδή εγώ από αυτή τη φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά. Αντίθετα, ένας καλα φωτισμένος δρόμος, όπου πάνω κάτω καταλαβαίνουμε την φωτεινότητα, θα είναι πιο ενημερωτική για την απόδοσή της. Edited September 12, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Πέρα από τα ίδια τα δείγματα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που ξέρω για το νοκια 9, ήταν ο απίστευτα μεγάλος χρόνος επεξεργασίας της κάθε φωτό που βγάζει. Ισχύει ακόμα μετά τις όποιες αναβαθμίσεις του λογισμικού? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts