Pharmex Δημ. January 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2024 1 ώρα πριν, gp30169 said: Γνωριζει καποιος αν οι ΜultiSim είναι 5G? Εγώ που έχω 4 Multisim, μόνο η μία (η λεγόμενη βασική) είναι 5G. Επίσης, είναι η μόνη που δέχεται και στέλνει SMS. Οι υπόλοιπες δέχονται (και κάνουν) ταυτόχρονες κλήσεις και φυσικά δίνουν data στις συσκευές τους. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 15 ώρες πριν, Pharmex said: Εγώ που έχω 4 Multisim, μόνο η μία (η λεγόμενη βασική) είναι 5G. Επίσης, είναι η μόνη που δέχεται και στέλνει SMS. Οι υπόλοιπες δέχονται (και κάνουν) ταυτόχρονες κλήσεις και φυσικά δίνουν data στις συσκευές τους. Εισαι σιγουρος οτι η βασικη ειναι 5G; Σε επικοινωνια με cosmote μου ειπαν οτι ειναι ολες 4G. Ισως επεσα σε υπαλληλο που δε γνωριζε... Μονο με τη βασικη στελνεις κ δεχεσαι μηνυματα; Γενικα ειχες ποτε προβληματα να χανεις κλησεις, μηνυματα κτλ? 1 Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 40 minutes ago, gp30169 said: Εισαι σιγουρος οτι η βασικη ειναι 5G; Σε επικοινωνια με cosmote μου ειπαν οτι ειναι ολες 4G. Ισως επεσα σε υπαλληλο που δε γνωριζε... Μονο με τη βασικη στελνεις κ δεχεσαι μηνυματα; Γενικα ειχες ποτε προβληματα να χανεις κλησεις, μηνυματα κτλ? Ναι, είμαι σίγουρος αφού χρησιμοποιώ το πακέτο εδώ και 2 χρόνια. Προβλήματα είχα και έχω, αλλά δε με απασχολούν για τη χρήση που κάνω. Το μεγαλύτερο θέμα (που είναι ανεξηγητο και για τη Cosmote) ειναι ότι όταν με καλούν, μετά το δεύτερο χτύπημα βγαίνει φωνητικό μήνυμα στον καλούνται, που του λέει να πληκτρολογησει κωδικό! Και μετά πέφτει η γραμμή! Δεν κατάφερα ποτέ να λύσω αυτό το θέμα. Επίσης, ενώ μπορείς να επιλέξεις μια κάρτα από όλες να είναι esim, θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Ούτε αυτό μου δούλεψε σωστά το 2ο έτος. Το 1ο δούλευε. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 54 minutes ago, Pharmex said: Ναι, είμαι σίγουρος αφού χρησιμοποιώ το πακέτο εδώ και 2 χρόνια. Προβλήματα είχα και έχω, αλλά δε με απασχολούν για τη χρήση που κάνω. Το μεγαλύτερο θέμα (που είναι ανεξηγητο και για τη Cosmote) ειναι ότι όταν με καλούν, μετά το δεύτερο χτύπημα βγαίνει φωνητικό μήνυμα στον καλούνται, που του λέει να πληκτρολογησει κωδικό! Και μετά πέφτει η γραμμή! Δεν κατάφερα ποτέ να λύσω αυτό το θέμα. Επίσης, ενώ μπορείς να επιλέξεις μια κάρτα από όλες να είναι esim, θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Ούτε αυτό μου δούλεψε σωστά το 2ο έτος. Το 1ο δούλευε. Απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν ειναι ακομα ωριμη η υλοποιηση και παρουσιαζονται θεματα. Κριμα γτ ειναι πολυ ωραια σαν ιδεα! Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες! 1 Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 9, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 Πρέπει να είναι όλες 5G, δοκιμάσατε να στείλετε SMS 5G στο 1333 ;Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 55 minutes ago, georgemv said: Πρέπει να είναι όλες 5G, δοκιμάσατε να στείλετε SMS 5G στο 1333 ; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αφού δε μπορεί να σταλεί ή ληφθεί sms από τις υπόλοιπες (πλην της βασικής) SIM… 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 9, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 5 ώρες πριν, Pharmex said: Αφού δε μπορεί να σταλεί ή ληφθεί sms από τις υπόλοιπες (πλην της βασικής) SIM… Φυσικά και μπορεί να σταλθεί. Και να ληφθεί μπορεί, απλά έχει φίλτρο στο MSISDN της βασικής σύνδεσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2024 Στα χαρτιά ναι, στην πράξη δεν φεύγουν SMS όντως. Το έκανε φίλος και το έκοψε σε 3 μέρες. Θέμα με τις κλήσεις δεν είχε νομίζω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2024 Τελικά είναι απίστευτο τί φιντάνια κυκλοφορούν εκεί έξω στα καταστήματα της COSMOTE. Είχε η δικιά μου θέμα τις κλήσεις (έπεφτε η κλήση μετά από 4-5 δεύτερα) ενώ αλλάξαμε 2-3 συσκευές. Λόγω κλοπής, η κάρτα SIM ήταν σχετικά καινούργια (2021), αλλά αφού επικοινωνήσα με την COSMOTE, μας την έκαναν δώρο την αντικατασταση και μας πρότειναν να βγάλουμε νέα. Πάμε μαζί στο κατάστημα, τους εξηγούμε την κατάσταση και μας δίνουν τη νέα SIM. Τη βάζουμε στο τηλ ενώ μας είπε ο υπάλληλος ότι θέλει 5-10 λεπτά για ενεργοποιηθεί, μετά από μισή ώρα, τίποτα. Καλώ την COSMOTE, τους εξηγώ τί και πώς και μου λένε, "έχει γίνει φραγή για 6 ώρες για κλήσεις και για 24 ώρες για μηνύματα λόγω της αλλαγής". Αρχίζω τα μου και τα μου και μου λένε, "Επειδή δηλώθηκε απώλεια/καταστροφή, έχει μπει φραγή. Εσείς είχατε τη SIM μαζί σας?" και στο "ναι", η απάντησή της ήταν, "τότε, έκανε λάθος ο συνάδερφος και το δήλωσε ώς καταστροφή και για λόγους ασφαλείας". Και, εν ολίγοις, χ@στηκαν. Αφήνουν κόσμο χωρις τηλ για μκίες δικές τους και κάτσε εσύ χωρίς τηλ για 6 ώρες. 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. January 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2024 On 24/1/2024 at 1:41 ΠΜ, ParafronGR said: Τελικά είναι απίστευτο τί φιντάνια κυκλοφορούν εκεί έξω στα καταστήματα της COSMOTE. Είχε η δικιά μου θέμα τις κλήσεις (έπεφτε η κλήση μετά από 4-5 δεύτερα) ενώ αλλάξαμε 2-3 συσκευές. Λόγω κλοπής, η κάρτα SIM ήταν σχετικά καινούργια (2021), αλλά αφού επικοινωνήσα με την COSMOTE, μας την έκαναν δώρο την αντικατασταση και μας πρότειναν να βγάλουμε νέα. Πάμε μαζί στο κατάστημα, τους εξηγούμε την κατάσταση και μας δίνουν τη νέα SIM. Τη βάζουμε στο τηλ ενώ μας είπε ο υπάλληλος ότι θέλει 5-10 λεπτά για ενεργοποιηθεί, μετά από μισή ώρα, τίποτα. Καλώ την COSMOTE, τους εξηγώ τί και πώς και μου λένε, "έχει γίνει φραγή για 6 ώρες για κλήσεις και για 24 ώρες για μηνύματα λόγω της αλλαγής". Αρχίζω τα μου και τα μου και μου λένε, "Επειδή δηλώθηκε απώλεια/καταστροφή, έχει μπει φραγή. Εσείς είχατε τη SIM μαζί σας?" και στο "ναι", η απάντησή της ήταν, "τότε, έκανε λάθος ο συνάδερφος και το δήλωσε ώς καταστροφή και για λόγους ασφαλείας". Και, εν ολίγοις, χ@στηκαν. Αφήνουν κόσμο χωρις τηλ για μκίες δικές τους και κάτσε εσύ χωρίς τηλ για 6 ώρες. Τυχερός είσαι. Συνήθως σε αφήνουν χωρίς τηλέφωνο για 24 ώρες. Και όποιος σε καλεί ακούει το μήνυμα " ο συνδρομητής έχει φραγή εισερχομενων κλήσεων"! Και γίνεσαι ρεζίλι, γιατί αυτός που σε καλεί, νομίζει πως άφησες το τηλέφωνο απλήρωτο! Την πάτησα έτσι τον περασμένο Οκτώμβριο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2024 41 minutes ago, costastro said: Και γίνεσαι ρεζίλι, γιατί αυτός που σε καλεί, νομίζει πως άφησες το τηλέφωνο απλήρωτο Κανένας δεν παίζει να το σκέφτεται… Σε άλλα νέα, διάβασα σε διπλανό φόρουμ ότι η Extra SIM πλέον γίνεται eSIM. Ξέρετε κάτι επί του θέματος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. January 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2024 Καλησπέρα.Κάπου πήρε το αυτί μου πως, κάποια εταιρεία εμπορεύεται vip sims για την Cote όπου έχουν την δυνατότητα να παίρνουν ΠΑΝΤΑ προτεραιτότητα στην εξυπηρέτηση και μάλιστα στο full των δυνατοτήτων της Κυψέλης. Υπάρχει τέτοιο πράγμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGladiola Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 On 25/1/2024 at 11:06 ΠΜ, costastro said: Τυχερός είσαι. Συνήθως σε αφήνουν χωρίς τηλέφωνο για 24 ώρες. Και όποιος σε καλεί ακούει το μήνυμα " ο συνδρομητής έχει φραγή εισερχομενων κλήσεων"! Και γίνεσαι ρεζίλι, γιατί αυτός που σε καλεί, νομίζει πως άφησες το τηλέφωνο απλήρωτο! Την πάτησα έτσι τον περασμένο Οκτώμβριο. Όταν αφήνεις το τηλέφωνο απλήρωτο έχεις φραγή εξερχομένων οχι εισερχομένων... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. February 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2024 11 ώρες πριν, XavierGladiola said: Όταν αφήνεις το τηλέφωνο απλήρωτο έχεις φραγή εξερχομένων οχι εισερχομένων... Φίλε μου για να το γράφω, την έχω πάθει… Κι άντε να εξηγήσεις του άλλου που σε ψάχνει, πως εσύ περίμενες για 24 ώρες να ενεργοποιηθεί η eSIM… Κι όταν σε ψάχνει μια ολόκληρη δουλειά με 80 συναδέλφους, άστα να πάνε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGladiola Δημ. February 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2024 3 ώρες πριν, costastro said: Φίλε μου για να το γράφω, την έχω πάθει… Κι άντε να εξηγήσεις του άλλου που σε ψάχνει, πως εσύ περίμενες για 24 ώρες να ενεργοποιηθεί η eSIM… Κι όταν σε ψάχνει μια ολόκληρη δουλειά με 80 συναδέλφους, άστα να πάνε. Αυτό που αναφέρεις συμβαίνει σε αντικατάσταση σιμ, όχι όταν αφήνεις απλήρωτο το τηλεφωνο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 Καλησπερα. Για να μην ψαχνω στις 33 σελιδες θελω να ρωτησω εχει ενεργοποιησει καποιος σε Δευτερο Iphone εκτος του Βασικου του Multisim? Αν ναι δουλευει κανονικα? Πρεπει να προσεξω κατι? Γνωριζω για τα SMS? Θα πρεπει να δηλωθει το ιδιο APPLE ID προφανως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 Δουλεύει κανονικά το iMessage, δήλωση κανεις με την πρώτη SIM γιατί θέλει SMS και μετά μέσω iCloud το χρησιμοποιείς σε όλες σου τις συσκευές κανονικά (όπως και χωρίς multi). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 1 minute ago, paanos said: Δουλεύει κανονικά το iMessage, δήλωση κανεις με την πρώτη SIM γιατί θέλει SMS και μετά μέσω iCloud το χρησιμοποιείς σε όλες σου τις συσκευές κανονικά (όπως και χωρίς multi). Βάζεις δηλαδη κανονικα το APPLE ID της βασικης σου συσκευης και δουλευουν τα παντα και FACETIME και IMESSAGE? Ρωταω γιατι προφανως θα γνωριζεις οτι η COSMOTE κατηργησε τις EXTRA SIM απο ολα τα πακετα με απεριοριστα δεδομενα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 Ναι σωστά. FaceTime και iMessage έχεις σε οποιαδήποτε συσκευή βάζεις το ίδιο iCloud, αρκεί σε μια συσκευή από αυτές να έχεις την κάρτα του αριθμού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 5 minutes ago, paanos said: Ναι σωστά. FaceTime και iMessage έχεις σε οποιαδήποτε συσκευή βάζεις το ίδιο iCloud, αρκεί σε μια συσκευή από αυτές να έχεις την κάρτα του αριθμού. Ευχαριστω πολυ. Ειχα βγαλει μια MULTISIM σε περιπτωση που ενεργοποιηθει στα APPLE WATCH και δεν την ειχα χρησιμοποιησει ποτε. Ειναι κλειστος ακομη ο φακελος και λεω να την βαλω σε ενα Iphone 12 PRO που εχω κρατησει απο παλια για ωρα αναγκης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 Δηλαδή τόσο καιρό πληρώνεις 25 € χωρίς να την κανεις χρήση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 Δεν Πληρωνω. Δουλευω στον Ομιλο. Απλως την βρηκα στο συρταρι μου. Μου την ειχαν ενεργοποιησει οταν πρωτοβγηκε με την λογικη να την χρησιμοποιησω στο APPLE WATCH. Επειδη απο οτι μαθαινω ουτε και φετος θα ενεργοποιηθει το APPLE WATCH διοτι παγωσαν ολα τα Projects ειπα να μην την αφησω να καθεται και να την βαλω σε παλιο IPHONE. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 4 minutes ago, Geokat2829 said: Δεν Πληρωνω. Δουλευω στον Ομιλο. Απλως την βρηκα στο συρταρι μου. Μου την ειχαν ενεργοποιησει οταν πρωτοβγηκε με την λογικη να την χρησιμοποιησω στο APPLE WATCH. Επειδη απο οτι μαθαινω ουτε και φετος θα ενεργοποιηθει το APPLE WATCH διοτι παγωσαν ολα τα Projects ειπα να μην την αφησω να καθεται και να την βαλω σε παλιο IPHONE. Μιας και το ανέφερες τι θα γίνει με το Apple Watch; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 1 minute ago, eleco said: Μιας και το ανέφερες τι θα γίνει με το Apple Watch; Τίποτα και φέτος δυστυχώς. Ενώ είχε μπει στα υπό ανάπτυξη projects πάγωσε και αυτό όπως και αρκετά αλλά. Το μόνο που κινείται είναι οι Οπτικές Ίνες και τίποτα άλλο. Προφανώς όλοι περιμένουν να γίνουν οι αλλαγές προσώπων στον Όμιλο και δεν βάζει κανείς την υπογραφή του για τα μελόντικα. Μέχρι και τον Ιούνιο προφανώς δεν θα κινηθεί τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2024 On 18/2/2024 at 3:00 ΜΜ, Geokat2829 said: Τίποτα και φέτος δυστυχώς. Ενώ είχε μπει στα υπό ανάπτυξη projects πάγωσε και αυτό όπως και αρκετά αλλά. Το μόνο που κινείται είναι οι Οπτικές Ίνες και τίποτα άλλο. Προφανώς όλοι περιμένουν να γίνουν οι αλλαγές προσώπων στον Όμιλο και δεν βάζει κανείς την υπογραφή του για τα μελόντικα. Μέχρι και τον Ιούνιο προφανώς δεν θα κινηθεί τίποτα. Συνεπώς από ότι καταλαβαίνω δεν μπορείς ακόμα στην cosmote να βγεις έξώ μόνο με το ρολόι σου (Apple ή Samsung) σωστά; 1 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts