MakTheo Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Gesture navigation οπως τα xiaomi εχει; πχ να κάνεις swipe απο αριστερά προς τα δεξια και να πηγαίνει home screen Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 (edited) Gesture navigation οπως τα xiaomi εχει; πχ να κάνεις swipe απο αριστερά προς τα δεξια και να πηγαίνει home screen Maktheo Σκετο gesture navigation εχει, "Χειρονομίες" το ονομαζει. Υπάρχουν κι αλλες επιλογες επίσης. Εχει την επιλογή για "πλοήγηση με 1 πλήκτρο" όπου κανεις swipe μια μικρη, λεπτη οριζόντια μπαρα κατω στην οθονη για να πλοηγηθείς κτλ. Εχει και τη "βαση πλοήγησης" που κανεις το ιδιο με ενα κυκλακι ομως που το τοποθετείς εσυ οπου θες στην οθονη. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 22, 2018 by ikgamsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Βάζεις το fluid navigation gestures και είσαι κομπλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Δυστυχώς πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τις 11/1 τότε ειπαν θα έρθει το μπλε.Αξιζει το άτιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Έχω βάλει τον nova launcher στην συσκευή, όπως κάνω σε όλες τις συσκευές που είχα. Όταν κλεινω την οθόνη από το δεξιό πλαϊνό πλήκτρο τότε η ενεργοποίηση με το δακτυλικο αποτύπωμα λειτουργεί κανονικά. Όταν ομως κλείνω με διπλό tap στην οθόνη που είναι του nova ρύθμιση όχι. Θέλει μοτίβο. Μάλλον συσχέτιση με τον launsher θέλει αλλά δεν ξέρω πως. Γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Καλημερα στη παρεα. Κάτοχος από σήμερα του 8χ και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Δεν δουλεύει το led notification η δεν έχει δεν ξέρω κάποιος να με βοηθήσει. Ρύθμιση βρήκα και είναι ανοιχτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Καλημερα στη παρεα. Κάτοχος από σήμερα του 8χ και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Δεν δουλεύει το led notification η δεν έχει δεν ξέρω κάποιος να με βοηθήσει. Ρύθμιση βρήκα και είναι ανοιχτηΤι μοντέλο 8Χ είναι; Εμένα δουλεύει κανονικά το LED, iσως λίγο λιγότερο δυνατά από όσο θα ήθελα, αλλά δουλεύει Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Καλημερα στη παρεα. Κάτοχος από σήμερα του 8χ και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Δεν δουλεύει το led notification η δεν έχει δεν ξέρω κάποιος να με βοηθήσει. Ρύθμιση βρήκα και είναι ανοιχτηΜήπως ανάβει κανονικά κι απλα δεν το εχεις προσεξει; Είναι σχετικα αδύναμη η λαμψη του και πρέπει να εχει σκοτάδι για να το δεις. Στην πάνω δεξια πλευρά του notch βρίσκεται. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Τι εννοεις δεν λειτουργει? Καθολου? Οταν το βαζεις στη φορτιση δεν αναβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τελικά δουλεύει απλά είναι πολύ μικρό και στο φως δεν το εβλεπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Το πηρα και εγω, μαλλον θα το παραλαβω Πέμπτη ή Παρασκευή.. Αν και θα ήθελα το μπλε, βρηκα το μαύρο 10 ημερων απο Γερμανο σε πολυ καλη τιμη και εκανα την κίνηση. Θα μιλάμε πλεον για τα του κινητού, καλως σας βρήκα.. Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) Το πηρα και εγω, μαλλον θα το παραλαβω Πέμπτη ή Παρασκευή.. Αν και θα ήθελα το μπλε, βρηκα το μαύρο 10 ημερων απο Γερμανο σε πολυ καλη τιμη και εκανα την κίνηση. Θα μιλάμε πλεον για τα του κινητού, καλως σας βρήκα.. Maktheo Μεγια φίλε εύχομαι να το χαρείς.Και γω είχα επιδότηση 160€ και νομίζω ήταν ότι καλύτερο στα 120€ που θα δώσω.Ηθελα το μπλε και θα περιμένω μέχρι 11/1 μου είπαν.Το μαύρο το είχε διαθέσιμο αλλά λέω άσε καλύτερα αφού το μπλε με τράβηξε. Edited December 24, 2018 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Και εγω μπλε ηθελα, αλλα βρηκα το μαυρο 60€ φθηνοτερα και το τσιμπισα, ουτως ή άλλως κινητο χωρις θήκη δεν το αφησα ποτέ σκέφτηκα και προχωρησα..και μπλε να ηταν δεν θα φαινοταν άμεσα (εκτος αν αφηνα μια απλη διαφανη θηκη) Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Και εγω μπλε ηθελα, αλλα βρηκα το μαυρο 60€ φθηνοτερα και το τσιμπισα, ουτως ή άλλως κινητο χωρις θήκη δεν το αφησα ποτέ σκέφτηκα και προχωρησα..και μπλε να ηταν δεν θα φαινοταν άμεσα (εκτος αν αφηνα μια απλη διαφανη θηκη) Maktheo Πολύ καλά έκανες...περιμένουμε γνώμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Καποια έκδοση google camera υπάρχει για τη συσκευή μας????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Έχει εξαιρετική κάμερα, για την κατηγορία του πάντα. Με ΑΙ κτλ. Τι την θες τη GCAM? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρονια Πολλά .Μια ερώτηση απο εμενα ποια ειναι η γνωμη σας για το 8x max ; Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρονια Πολλά .Μια ερώτηση απο εμενα ποια ειναι η γνωμη σας για το 8x max ;Πριν κάτι σελιδες ειχε πει ένα παιδί εδω οτι δεν αξίζει κι οτι ειναι καλύτερα αν ενδιαφέρεσαι για τέτοια μεγεθη να πας απευθείας στο Xiaomi Mi Max 3. Ειχε παραθέσει και βίντεο από YouTube μεταξυ των δυο, στο οποίο το mi max3 του ριχνε στα αυτια του 8x max. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 (edited) Έχει εξαιρετική κάμερα, για την κατηγορία του πάντα. Με ΑΙ κτλ. Τι την θες τη GCAM? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν τη λες και εξαιρετική την κάμερα του.... Προερχόμενος από nokia 7 plus (ίδια περίπου βεληνεκούς συσκευή) και συγκρίνοντάς το με xiaomi redmi note 6 pro της συζύγου, επίσης ίδιας κατηγορίας,υστερεί σημαντικά. Κλάσεις κατά την γνώμη μου κατώτερο και από τα δυο. Η τεχνολογία ΑΙ για να αποδώσει θα πρέπει να πας σε άλλη κατηγορία. Εδω απλά υπάρχει χωρίς να δίνει αποτέλεσμα για μαρκετίστικους και μόνο λόγους. Γενικότερα η συσκευή δεν μου αφήνει και τις καλυτερες εντυπωσεις.............................. Edited December 26, 2018 by vasicristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Δεν τη λες και εξαιρετική την κάμερα του.... Προερχόμενος από nokia 7 plus (ίδια περίπου βεληνεκούς συσκευή) και συγκρίνοντάς το με xiaomi redmi note 6 pro της συζύγου, επίσης ίδιας κατηγορίας,υστερεί σημαντικά. Κλάσεις κατά την γνώμη μου κατώτερο και από τα δυο. Η τεχνολογία ΑΙ για να αποδώσει θα πρέπει να πας σε άλλη κατηγορία. Εδω απλά υπάρχει χωρίς να δίνει αποτέλεσμα για μαρκετίστικους και μόνο λόγους. Γενικότερα η συσκευή δεν μου αφήνει και τις καλυτερες εντυπωσεις..............................Διαφωνώ Αλλά οκ, η εμπειρία χρήσης είναι και υποκειμενική Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Το note 6 pro το εχει και μενα η συζηγος. Που ειδες οτι υστερει το 8x ειναι να απορει κανεις πραγματικα. Οχι μονο δεν υστερει αλλα ειναι και πολυ καλυτερη η καμερα του αλλα και το λειτουργικο του. Ειδικα στις νυχτερινες ειναι μερα με την νυχτα. Για να μην πω για το βιντεο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Να ρωτήσω και εσάς σαν κατόχους μιας και σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα το μπλε.Σε σύγκριση με το Mate 20 lite,ποιο είναι καλύτερη συνολικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Ειναι κατα 90% ιδιες συσκευές, εκει καταληξα εγω, στο ένα παίρνεις type c και μεγαλύτερη μπροστά καμερα και στο αλλο λιγο μεγαλύτερη οθόνη και αυτόνομη θυρα sd..σε ολα τα άλλα χαρακτηριστικά ειναι ιδια ΥΓ. Παω να παραλάβω.. Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Ειναι κατα 90% ιδιες συσκευές, εκει καταληξα εγω, στο ένα παίρνεις type c και μεγαλύτερη μπροστά καμερα και στο αλλο λιγο μεγαλύτερη οθόνη και αυτόνομη θυρα sd..σε ολα τα άλλα χαρακτηριστικά ειναι ιδια ΥΓ. Παω να παραλάβω.. Maktheo Με το καλό να παραλάβεις.Γράψε εντυπώσεις στο αντίστοιχο νήμα.Απλα έχω την δυνατότητα να πάρω το 8x στα 120€ ενώ το 20 lite στα 240€ με το y5 σαν δώρο το οποίο θα δώσω και δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Ετσι ακριβως οπως τα ειπε ο φιλος. Αν εχεις την δυνατοτητα να το παρεις σε τετοια τιμη ξεκινας απο το σπιτι με κλειστα ματια μεχρι το καταστημα και το παιρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts