fotaras85 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Εμενα μου ηρθε πριν λιγο κατι σχετικο με το huawei mobile services, το ανεβαλα για αργοτερα (ή ποτέ). Ειναι αυτο που θα αντικαταστήσει τα google services σε συσκευές που δεν θα τα εχουν; Edit. Κατι στα γρήγορα που είδα ήταν οτι ζητουσε αδεια για εξατομικευμενες διαφημίσεις κτλ, δεν ειχα χρονο να ψαξω να διαβάσω και τα ανέβαλλα. Τώρα ψαχνω και δεν τα βρισκω πουθενα σε μενού κτλ Αυτο ειναι σχετικό; https://www.news247.gr/technologia/huawei-mobile-services-4-0-i-beta-ekdosi-erchetai-akoma-pio-konta-stis-ypiresies-tis-google.7557355.html Μου το εβγαλε και εμενα πριν λιγο. Πρωτα μπηκα στο App Store της Huawei και εκανα update οσες εφαρμογες μου εβγαζε. Μεσα σε αυτες ηταν και το Huawei Mobile Services. Μετα την αναβαθμιση μου εβγαλε την ειδοποιηση. Αυτα ειχε. Χαζομαριτσες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Χθες πριν κοιμηθω εβγαλα το κινητο απο την φορτιση στο 95%, σημερα 10.30 και χωρις να το χρησιμοποιήσω καθολου βλεπω 35%.. Προσπαθω να θυμηθώ μηπως και δεν το φορτισα χθες βράδυ και το ξαναβαζω στην τσεπη.. 11.00 βλεπω 25% μπαταρια, κατευθείαν επανεκκίνηση και το παρακολουθω.. Λετε να μας άφησε χρονους η μπαταρια; ετσι ξαφνικα; και μάλιστα τις φορτισεις του κινητου τις προσέχω απίστευτα.. MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Αποκλείεται να χάλασε η μπαταρία. Πιθανότατα κάτι που τρέχει σου καταναλώνει υπερβολικά. Τα στατιστικά της μπαταρίας τα κοίταξες; Επανεκκίνηση στο τηλέφωνο κάνεις; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Ναι εστρωσε με την επανεκκίνηση, απο εκείνη την ωρα μεχρι τωρα που γύρισα σπιτι επεσε στο 17-18% με πολυ λιγη χρηση δεδομενων και 3-4 τηλεφωνα.. Εκείνη την στιγμή δεν το ειδα, εκανα αμεσα επανεκκίνηση μηοως στρωσει για να με βγάλει την μερα. Τωρα που το ειδα λεει υλικό 19%, λογισμικό 81% και εκει την περισσότερη ενέργεια την καταναλωνει το προγραμμα "χωρος αποθήκευσης πολυμεσων" .. MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Ψάχνω να βρώ μεταχειρισμένο κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο LG G6 και στο P10. Από κάμερα πως πάει το συγκεκριμένο κινητό για φωτογραφίσεις παιδιού σε συνθήκες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Έχω παρατηρήσει το εξής παράδοξο και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά. Λοιπόν έστω ότι έχω μια επαφή αποθηκευμένη με το όνομα "Γραφείο" και τηλ. 242102χχχ2. Εστω τώρα ότι με παίρνει κάποιος τηλ. με διαφορετικό αυτόματο αλλά ίδια τα τελευταία ψηφία παράδειγμα 246102χχχ2. Ε στην οθόνη δείχνει πάλι "Γραφείο". Το έπαθα κ προσπαθούσα να καταλάβω με ποιον μιλάω κ τι γίνεται, τρελό σκάλωμα. Τελικά γίνεται το ίδιο κ με τα κινητά. Πάρτε ένα νούμερο που έχετε αποθηκευμένο στις επαφές σας της μορφής 697χχχχχχχ και βάλτε το 698 μπροστά. Πάλι θα βγάλει το όνομα της επαφής με το 697....... Πως σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Χθες πριν κοιμηθω εβγαλα το κινητο απο την φορτιση στο 95%, σημερα 10.30 και χωρις να το χρησιμοποιήσω καθολου βλεπω 35%.. Προσπαθω να θυμηθώ μηπως και δεν το φορτισα χθες βράδυ και το ξαναβαζω στην τσεπη.. 11.00 βλεπω 25% μπαταρια, κατευθείαν επανεκκίνηση και το παρακολουθω.. Λετε να μας άφησε χρονους η μπαταρια; ετσι ξαφνικα; και μάλιστα τις φορτισεις του κινητου τις προσέχω απίστευτα.. MakTheo Μήπως σου κατέβασε και εγκατέστησε τη καινούρια αναβάθμιση κατά τη διάρκεια της νύχτας? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Οχι, αυτη την ειχε εγκατασταθεί κάποιες μερες πριν MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Ψάχνω να βρώ μεταχειρισμένο κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο LG G6 και στο P10. Από κάμερα πως πάει το συγκεκριμένο κινητό για φωτογραφίσεις παιδιού σε συνθήκες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου; Η πίσω κάμερα 20 MP + 2Mp πολύ καλή σε φωτογραφίες και βίντεο και το night mode πολύ καλό αν έχεις σταθερό χέρι. Η selfie κάμερα αξιοπρεπής για social media και βιντεοκλήσεις και αρκετά καλή ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Αν το βρεις το Honor 8x σε τιμή γύρω στα 150€ ή και φθηνότερα τα αξίζει τα λεφτά του. Τα άλλα δύο δεν τα έχω δουλέψει οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Προχτές μου ήρθε και η αναβάθμιση σε Emui 10/ Android 10. Ήταν 3,65GB. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Μου αρέσει το νέο λουκ του λειτουργικού και η λειτουργία dark mode. Από επιδόσεις δεν είδα αξιοσημείωτη διαφορά, ίσως είναι λίγο πιο γρήγορο στο άνοιγμα εφαρμογών αν και ακόμα και με την 9.1 το κινητό πήγαινε πολύ καλά. Στην μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Επίσης δεν έχω δει ακόμα κάποιο bug ή δυσλειτουργία. Όλα φαίνονται οκ. Έχω το JSN-L22. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 πριν καιρο μου ζητησε το κινητο μια μερα και ωρα της εβδομαδας να κανει κατι σαν αναβαθμιση; δεν πολυκαταλαβα εβαλα 2 η ωρα ξημερωματα παρασκευης προς σαββατο και απο τοτε καθε πρωι σαββατου βρισκω το κινητο μου κλειστο δεν ξερω πως να απενεργοποιησω αυτη τη ρυθμιση σας θυμιζει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Μηπως ενεργοποιησες την προγραμματισμενη ενεργοποιηση/απενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις; για δες μηπως ειναι αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 αυτό ήταν ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 το πούλησα καλη συνεχεια στους συναγωνιστες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Ηρθε σε καποιον η ενημέρωση με την 10; MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Ακόμα τίποτα.... Διάβασα στο xda ότι άρχισε η ενημέρωση σε Αγγλία, Γερμανία αλλά εμείς θα αναμένουμε λίγο ακόμα από ότι φαίνεται. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Πιο πάνω ένας φιλος γραφει οτι την ελαβε και μαλιστα εχει θετικες εντυπώσεις.. MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Αν εννοείς εμένα, μου έχει έρθει εδώ και μέρες αλλά εγώ έχω το JSN-L22. Για το L21 ίσως καθυστερεί λίγο ακόμα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Ναι, αλλα δεν ειχα προσέξει οτι ειχες το 22..ok τοτε μάλλον αναμονή για το 21 και την αγορά της Ελλάδας MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Μόλις εγκαταστάθηκε και η έκδοση 10 του EMUI. Για να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Και σε μένα μόλις ήρθε η έκδοση 10. Την κατεβάζω. Αντε να δούμε https://ibb.co/Qdmx0XF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Κάνατε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση; Ομοίως και σε εμένα ήρθε πριν λίγο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Να τη λοιπόν... Εγω δεν έκανα διότι έχω εφαρμογές τραπεζών και δεν θέλω ξανά βαβούρα με εγκαταστάσεις. https://ibb.co/S3WjLHn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Έσκασε μύτη κι ένα security update μετά την αναβάθμιση σε Android 10. https://ibb.co/Fz4ZNYc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts