Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Για τους ενδιαφερόμενους, ξανά διαθέσιμη στα MediaMarkt.de η έκδοση των 128gb στα 280€. Σπεύσατε! https://www.mediamarkt.de/de/product/_honor-8x-128-gb-schwarz-dual-sim-2488293.html Ναι... Μόνο για όσους είναι στη Γερμανία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Ναι... Μόνο για όσους είναι στη Γερμανία. Μην γίνεσαι τόσο κυνικός χρονιάρες μέρες που έρχονται...:lol: Υπάρχει και η επιλογή του Amazon.it στα 273€ συν 6,50€ μεταφορικά. ;) Και βέβαια ρίξτε και μια ματιά στο idealo.de ! Πάντα για την 128άρα έκδοση μιλάμε. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Μην γίνεσαι τόσο κυνικός χρονιάρες μέρες που έρχονται...:lol: Απάντησα απλά σε αυτό που έγραψες και αυτό που είπα είναι 100% σωστό. Που το είδες το κυνικός, μόνο εσύ ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Το έχω καμία ώρα στα χέρια μου και αρχισα να το ρυθμιζω. Πρωτη φορα σε emui και δεν μπορω να βρω πως απενεργοποιουμε ή κανουμε απεγκατασταση , εγκατεστημένες εφοαρμογες. καποιος να μου πει να τελειώνω επιτελους................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Το έχω καμία ώρα στα χέρια μου και αρχισα να το ρυθμιζω. Πρωτη φορα σε emui και δεν μπορω να βρω πως απενεργοποιουμε ή κανουμε απεγκατασταση , εγκατεστημένες εφοαρμογες. καποιος να μου πει να τελειώνω επιτελους...................................Κλικ στην επιλογή εφαρμογές και ανα εφαρμογή επιλέγεις απεγκατασταση ή αδρανοποίηση Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 (edited) Κλικ στην επιλογή εφαρμογές και ανα εφαρμογή επιλέγεις απεγκατασταση ή αδρανοποίηση Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το βρηκα φιλε μου ευχαριστω...... Edited December 18, 2018 by vasicristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Χαίρετε.Χριστουγενα έρχονται,αποφάσισα και γω να κάνω ένα δώρο σε μένα.Το είδα στα 279€ από Γερμανό(όχι από κοντά) και μου αρέσει πολύ το μπλε (δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο λέει) αλλά έχω κάποιους προβληματισμούς:Emui και οθόνη.Δεν έχω πιάσει ποτέ κινητό Huawei-Honor στα χέρια μου αλλά από όσα έχω δει κυρίως σε βίντεο δεν μου άρεσε τόσο το μενού.Ποια είναι η γνώμη σας;Και τέλος οι 6,5" για μένα που έχω το Meizu M6 Note θα φανούν πολύ στο χέρι μου;Θέλω να πάρω ένα όμορφο κινητό.Δεν θέλω να είναι το poco γιατί έτσι και αλλιώς από τον sd 625 αναβάθμιση θα είναι αυτά που κοιτάω,οπότε θέλω κάτι να τραβάει τα βλέμματα και να μου αρέσει και μενα.Ειδα και το Mi 8 Lite κάπου με χαλάει δεν ξέρω.Τέλος να πω ότι λόγω της 4αρας(4.000mah) μπαταρίας του Meizu έχω συνηθίσει σε καλή αυτονομία και βλέπω ότι και εδώ τα πάει καλά.Θα ήθελα την γνώμη σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Χαίρετε.Χριστουγενα έρχονται,αποφάσισα και γω να κάνω ένα δώρο σε μένα.Το είδα στα 279€ από Γερμανό(όχι από κοντά) και μου αρέσει πολύ το μπλε (δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο λέει) αλλά έχω κάποιους προβληματισμούς:Emui και οθόνη.Δεν έχω πιάσει ποτέ κινητό Huawei-Honor στα χέρια μου αλλά από όσα έχω δει κυρίως σε βίντεο δεν μου άρεσε τόσο το μενού.Ποια είναι η γνώμη σας;Και τέλος οι 6,5" για μένα που έχω το Meizu M6 Note θα φανούν πολύ στο χέρι μου;Θέλω να πάρω ένα όμορφο κινητό.Δεν θέλω να είναι το poco γιατί έτσι και αλλιώς από τον sd 625 αναβάθμιση θα είναι αυτά που κοιτάω,οπότε θέλω κάτι να τραβάει τα βλέμματα και να μου αρέσει και μενα.Ειδα και το Mi 8 Lite κάπου με χαλάει δεν ξέρω.Τέλος να πω ότι λόγω της 4αρας(4.000mah) μπαταρίας του Meizu έχω συνηθίσει σε καλή αυτονομία και βλέπω ότι και εδώ τα πάει καλά.Θα ήθελα την γνώμη σας... Βρες το Πάρτο στα χέρια σου, δες το. Και παρηγγειλε το από Ιταλία στην έκδοση 4/128 στα 274€ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Δεν εχει νοημα να μπλεξει με εξω αφου εχει ξεχωριστη θεση για την sd. Να ηταν και η ραμ παραπανω να πω ναι. Στα του κινητου τωρα. Το τελικο μεγεθος ειναι οσο ενα 5.5 με bezel. Η φορητοτητα ειναι εξαιρετικη αφου εχει ελαχιστα bezels. Αυτονομια επισης εξαιρετικη δυο μερες με λογικη χρηση ανετοτατα. Και σιγουρα ειναι ενα απο τα κινητα που τραβαει τα βλεματα λογω design ειδικα το μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Ελπιζω να το κάνει ξανά διαθέσιμο το μπλε.Κατι άλλο τώρα..ειδα ένα βίντεο από έναν πολύ γνωστό Έλληνα Unboxer(ας μην κάνω διαφήμιση καταλάβατε μάλλον) ο οποίος δείχνει γύρω γύρω από το notch ότι φαίνεται λίγο το μαύρο σαν να ξεφεύγει χρώμα προς την οθόνη.Ισχύει σε όλες τις συσκευές;Και τέλος το ηχείο για μουσική είναι όντως μέτριο όπως λέει;Αυτά και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το δω από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Υπαρχει και στα καταστηματα cosmote/οτε. Το ηχειο βελτιωθηκε με την τελευταια ενημερωση συστηματος. Το μαυρο στο notch εγω προσωπικα δεν το εχω παρατηρησει. Καπου ειχα διαβασει οτι παρατηρητε μονο οταν πεφτει η αυτοματη φωτεινοτητα της οθονης πολυ χαμηλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Ελπιζω να το κάνει ξανά διαθέσιμο το μπλε.Κατι άλλο τώρα..ειδα ένα βίντεο από έναν πολύ γνωστό Έλληνα Unboxer(ας μην κάνω διαφήμιση καταλάβατε μάλλον) ο οποίος δείχνει γύρω γύρω από το notch ότι φαίνεται λίγο το μαύρο σαν να ξεφεύγει χρώμα προς την οθόνη.Ισχύει σε όλες τις συσκευές;Και τέλος το ηχείο για μουσική είναι όντως μέτριο όπως λέει;Αυτά και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το δω από κοντά.Εμένα παντως κατω απ το νοτς εμφανιζει αυτο το λιγακι ξεβαμμένο, σαν σκια που λεει κι ο βλαχακης αλλα δεν με ενοχλεί καθόλου καθως δεν είμαι "ψειρας" με αυτα. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Ωραία,ούτε εγώ είμαι ψείρας αν και πάντα έχω χαμηλά την φωτεινότητα που φαίνεται περισσότερο αυτό το θεματακι όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.Αν λοιπόν πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του το έχω βάλει πρώτο στη λίστα αυτή τη στιγμή και με πλεονέκτημα ότι θα το πάρω από τον Γερμανό με ότι εγγύηση κλπ μπορεί να σημαίνει αυτο(έχω χρόνια να πάρω συσκευή από μεγάλη αλυσίδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HonorGR_Official Δημ. December 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 (edited) SLOW-MO VIDEO SAMPLES [ame] [/ame] [ame] [/ame] [ame] [/ame] [ame] [/ame] [ame] [/ame] Edited December 19, 2018 by HonorGR_Official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 έχετε να προτείνετε καμιά δοκιμασμένη θήκη; κάποια slim αν είναι εύκολο αυτή που έχει μέσα είναι καλή; από ελλάδα ή εξωτερικό δε με νοιάζει ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 έχετε να προτείνετε καμιά δοκιμασμένη θήκη; κάποια slim αν είναι εύκολο αυτή που έχει μέσα είναι καλή; από ελλάδα ή εξωτερικό δε με νοιάζει ευχαριστώ Αυτή πήρα εγώ είναι πολύ καλή https://www.aliexpress.com/item/For-Huawei-Honor-8X-Case-Hard-Matte-Back-Cover-Honor-8X-Max-Slim-Shockproof-Skin-Single/32952392019.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.8fb84c4djML2Iw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 έχετε να προτείνετε καμιά δοκιμασμένη θήκη; κάποια slim αν είναι εύκολο αυτή που έχει μέσα είναι καλή; από ελλάδα ή εξωτερικό δε με νοιάζει ευχαριστώΕγω στα κινητα μου χρησιμοποιώ παντα απλες silicone cases κι αυτη που εχει μεσα στο κουτι του ειναι ποιοτικοτατη. Δεν σκεφτηκα καν να αγοράσω αλλη με το που του τη φορεσα. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Σας ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Αυτό το χαζό που όταν κλείνεις το κινητό και αλλάζει η ταπετσαρία κλειδώματος πως απενεργοποιητε;;;;;;Ρυθμίσεις -> Ασφαλεια & απόρρητο -> Κλείδωμα οθόνης και κωδικοί προσβασης -> Στυλ κλειδώματος οθονης Ξετικαρεις το "ξεκλείδωμα περιοδικού" και έτοιμος Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Τελικά άλλαξα το φοιτητικό whats up σε φοιτητικό καρτοσυμβολαιο με 20,30€ τον μήνα και επιδότηση 160€ πράγμα που σημαίνει ότι το παίρνω άμεσα με 119€.Τώρα αν με συμφέρει το πρόγραμμα δεν ξέρω μιας και έδινα ένα δεκάρικο (και κάποιες φορές 15€) το μήνα σε κάρτα αλλά το να δώσω 119€ και να πάρω αυτό το κινητό δεν μου έδωσε περιθώριο σκέψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Μπορεί κάποιος κάτοχος να με πληροφορήσει αν το κινητό πιάνει 4G+ ή μόνο σκέτο 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Μπορεί κάποιος κάτοχος να με πληροφορήσει αν το κινητό πιάνει 4G+ ή μόνο σκέτο 4G; Δεν έχω δει 4G+ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Να κάνω μια ερώτηση άσχετη.Που μπορώ να ζητήσω το κινητό σαν avatar από το myPhone;Δεν το βρίσκω στις επιλογές.. Όσο για 4G κάπου διάβασα ότι ο 710 σηκώνει και 4G+ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Να κάνω μια ερώτηση άσχετη.Που μπορώ να ζητήσω το κινητό σαν avatar από το myPhone;Δεν το βρίσκω στις επιλογές.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232 Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts