Jump to content

Honor 8X

HonorGR_Official
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Για τους ενδιαφερόμενους, ξανά διαθέσιμη στα MediaMarkt.de η έκδοση των 128gb στα 280€.

Σπεύσατε!

https://www.mediamarkt.de/de/product/_honor-8x-128-gb-schwarz-dual-sim-2488293.html

Ναι... Μόνο για όσους είναι στη Γερμανία.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ναι... Μόνο για όσους είναι στη Γερμανία.

Μην γίνεσαι τόσο κυνικός χρονιάρες μέρες που έρχονται...:lol:

Υπάρχει και η επιλογή του Amazon.it στα 273€ συν 6,50€ μεταφορικά. ;)

Και βέβαια ρίξτε και μια ματιά στο idealo.de !

Πάντα για την 128άρα έκδοση μιλάμε.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

• Administrators
Μην γίνεσαι τόσο κυνικός χρονιάρες μέρες που έρχονται...:lol:

Απάντησα απλά σε αυτό που έγραψες και αυτό που είπα είναι 100% σωστό. Που το είδες το κυνικός, μόνο εσύ ξέρεις...

Modpic.gif

Το έχω καμία ώρα στα χέρια μου και αρχισα να το ρυθμιζω. Πρωτη φορα σε emui και δεν μπορω να βρω πως απενεργοποιουμε ή κανουμε απεγκατασταση , εγκατεστημένες εφοαρμογες. καποιος να μου πει να τελειώνω επιτελους...................................

Το έχω καμία ώρα στα χέρια μου και αρχισα να το ρυθμιζω. Πρωτη φορα σε emui και δεν μπορω να βρω πως απενεργοποιουμε ή κανουμε απεγκατασταση , εγκατεστημένες εφοαρμογες. καποιος να μου πει να τελειώνω επιτελους...................................
Κλικ στην επιλογή εφαρμογές και ανα εφαρμογή επιλέγεις απεγκατασταση ή αδρανοποίηση4932b462eb0d3c6df2f042e1b3788e5f.jpg

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

In the down down of the writing we became robes...

Κλικ στην επιλογή εφαρμογές και ανα εφαρμογή επιλέγεις απεγκατασταση ή αδρανοποίηση4932b462eb0d3c6df2f042e1b3788e5f.jpg

το βρηκα φιλε μου ευχαριστω......

Edited by vasicristo

Χαίρετε.Χριστουγενα έρχονται,αποφάσισα και γω να κάνω ένα δώρο σε μένα.Το είδα στα 279€ από Γερμανό(όχι από κοντά) και μου αρέσει πολύ το μπλε (δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο λέει) αλλά έχω κάποιους προβληματισμούς:Emui και οθόνη.Δεν έχω πιάσει ποτέ κινητό Huawei-Honor στα χέρια μου αλλά από όσα έχω δει κυρίως σε βίντεο δεν μου άρεσε τόσο το μενού.Ποια είναι η γνώμη σας;Και τέλος οι 6,5" για μένα που έχω το Meizu M6 Note θα φανούν πολύ στο χέρι μου;Θέλω να πάρω ένα όμορφο κινητό.Δεν θέλω να είναι το poco γιατί έτσι και αλλιώς από τον sd 625 αναβάθμιση θα είναι αυτά που κοιτάω,οπότε θέλω κάτι να τραβάει τα βλέμματα και να μου αρέσει και μενα.Ειδα και το Mi 8 Lite κάπου με χαλάει δεν ξέρω.Τέλος να πω ότι λόγω της 4αρας(4.000mah) μπαταρίας του Meizu έχω συνηθίσει σε καλή αυτονομία και βλέπω ότι και εδώ τα πάει καλά.Θα ήθελα την γνώμη σας...

Χαίρετε.Χριστουγενα έρχονται,αποφάσισα και γω να κάνω ένα δώρο σε μένα.Το είδα στα 279€ από Γερμανό(όχι από κοντά) και μου αρέσει πολύ το μπλε (δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο λέει) αλλά έχω κάποιους προβληματισμούς:Emui και οθόνη.Δεν έχω πιάσει ποτέ κινητό Huawei-Honor στα χέρια μου αλλά από όσα έχω δει κυρίως σε βίντεο δεν μου άρεσε τόσο το μενού.Ποια είναι η γνώμη σας;Και τέλος οι 6,5" για μένα που έχω το Meizu M6 Note θα φανούν πολύ στο χέρι μου;Θέλω να πάρω ένα όμορφο κινητό.Δεν θέλω να είναι το poco γιατί έτσι και αλλιώς από τον sd 625 αναβάθμιση θα είναι αυτά που κοιτάω,οπότε θέλω κάτι να τραβάει τα βλέμματα και να μου αρέσει και μενα.Ειδα και το Mi 8 Lite κάπου με χαλάει δεν ξέρω.Τέλος να πω ότι λόγω της 4αρας(4.000mah) μπαταρίας του Meizu έχω συνηθίσει σε καλή αυτονομία και βλέπω ότι και εδώ τα πάει καλά.Θα ήθελα την γνώμη σας...

Βρες το

Πάρτο στα χέρια σου, δες το.

Και παρηγγειλε το από Ιταλία στην έκδοση 4/128 στα 274€

Δεν εχει νοημα να μπλεξει με εξω αφου εχει ξεχωριστη θεση για την sd. Να ηταν και η ραμ παραπανω να πω ναι. Στα του κινητου τωρα. Το τελικο μεγεθος ειναι οσο ενα 5.5 με bezel. Η φορητοτητα ειναι εξαιρετικη αφου εχει ελαχιστα bezels. Αυτονομια επισης εξαιρετικη δυο μερες με λογικη χρηση ανετοτατα. Και σιγουρα ειναι ενα απο τα κινητα που τραβαει τα βλεματα λογω design ειδικα το μπλε.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Ελπιζω να το κάνει ξανά διαθέσιμο το μπλε.Κατι άλλο τώρα..ειδα ένα βίντεο από έναν πολύ γνωστό Έλληνα Unboxer(ας μην κάνω διαφήμιση καταλάβατε μάλλον) ο οποίος δείχνει γύρω γύρω από το notch ότι φαίνεται λίγο το μαύρο σαν να ξεφεύγει χρώμα προς την οθόνη.Ισχύει σε όλες τις συσκευές;Και τέλος το ηχείο για μουσική είναι όντως μέτριο όπως λέει;Αυτά και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το δω από κοντά.

Υπαρχει και στα καταστηματα cosmote/οτε. Το ηχειο βελτιωθηκε με την τελευταια ενημερωση συστηματος. Το μαυρο στο notch εγω προσωπικα δεν το εχω παρατηρησει. Καπου ειχα διαβασει οτι παρατηρητε μονο οταν πεφτει η αυτοματη φωτεινοτητα της οθονης πολυ χαμηλα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Ελπιζω να το κάνει ξανά διαθέσιμο το μπλε.Κατι άλλο τώρα..ειδα ένα βίντεο από έναν πολύ γνωστό Έλληνα Unboxer(ας μην κάνω διαφήμιση καταλάβατε μάλλον) ο οποίος δείχνει γύρω γύρω από το notch ότι φαίνεται λίγο το μαύρο σαν να ξεφεύγει χρώμα προς την οθόνη.Ισχύει σε όλες τις συσκευές;Και τέλος το ηχείο για μουσική είναι όντως μέτριο όπως λέει;Αυτά και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το δω από κοντά.
Εμένα παντως κατω απ το νοτς εμφανιζει αυτο το λιγακι ξεβαμμένο, σαν σκια που λεει κι ο βλαχακης αλλα δεν με ενοχλεί καθόλου καθως δεν είμαι "ψειρας" με αυτα.

Ωραία,ούτε εγώ είμαι ψείρας αν και πάντα έχω χαμηλά την φωτεινότητα που φαίνεται περισσότερο αυτό το θεματακι όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.Αν λοιπόν πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του το έχω βάλει πρώτο στη λίστα αυτή τη στιγμή και με πλεονέκτημα ότι θα το πάρω από τον Γερμανό με ότι εγγύηση κλπ μπορεί να σημαίνει αυτο(έχω χρόνια να πάρω συσκευή από μεγάλη αλυσίδα).

έχετε να προτείνετε καμιά δοκιμασμένη θήκη;

κάποια slim αν είναι εύκολο

αυτή που έχει μέσα είναι καλή;

από ελλάδα ή εξωτερικό δε με νοιάζει

ευχαριστώ

ευχαριστώ

Αυτή πήρα εγώ είναι πολύ καλή

https://www.aliexpress.com/item/For-Huawei-Honor-8X-Case-Hard-Matte-Back-Cover-Honor-8X-Max-Slim-Shockproof-Skin-Single/32952392019.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.8fb84c4djML2Iw

ευχαριστώ

Εγω στα κινητα μου χρησιμοποιώ παντα απλες silicone cases κι αυτη που εχει μεσα στο κουτι του ειναι ποιοτικοτατη. Δεν σκεφτηκα καν να αγοράσω αλλη με το που του τη φορεσα.

Αυτό το χαζό που όταν κλείνεις το κινητό και αλλάζει η ταπετσαρία κλειδώματος πως απενεργοποιητε;;;;;;
Ρυθμίσεις -> Ασφαλεια & απόρρητο -> Κλείδωμα οθόνης και κωδικοί προσβασης -> Στυλ κλειδώματος οθονης

Ξετικαρεις το "ξεκλείδωμα περιοδικού" και έτοιμος

Τελικά άλλαξα το φοιτητικό whats up σε φοιτητικό καρτοσυμβολαιο με 20,30€ τον μήνα και επιδότηση 160€ πράγμα που σημαίνει ότι το παίρνω άμεσα με 119€.Τώρα αν με συμφέρει το πρόγραμμα δεν ξέρω μιας και έδινα ένα δεκάρικο (και κάποιες φορές 15€) το μήνα σε κάρτα αλλά το να δώσω 119€ και να πάρω αυτό το κινητό δεν μου έδωσε περιθώριο σκέψης.

Μπορεί κάποιος κάτοχος να με πληροφορήσει αν το κινητό πιάνει 4G+ ή μόνο σκέτο 4G;

Δεν έχω δει 4G+

Να κάνω μια ερώτηση άσχετη.Που μπορώ να ζητήσω το κινητό σαν avatar από το myPhone;Δεν το βρίσκω στις επιλογές.. Όσο για 4G κάπου διάβασα ότι ο 710 σηκώνει και 4G+ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.

• Administrators
Να κάνω μια ερώτηση άσχετη.Που μπορώ να ζητήσω το κινητό σαν avatar από το myPhone;Δεν το βρίσκω στις επιλογές..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232

Modpic.gif

• The title was changed to Honor 8X