elkons Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 3 minutes ago, johnny_htc said: Δεν το βρίσκω. Να άνοιξαν Κοροπη ίσως; Κορόπη έχει άλλο PCI. 13 minutes ago, mixtri said: Κάλαμος Πηλίου (έχουμε κάποιες τσούχτρες εδώ) Το 5g από πού είναι; Πολύ καλά! Ε που θα πάει θα βάλουν και στα Λεχώνια. Άδεια έχει τη βάζει όποτε γουστάρει. Ανέβηκε η χτεσινή μου καταγραφή στο CellMapper. Τα έχω κοκκινίσει λίγο στα ορεινά αλλα φάνηκαν οι περισσότερες μπάντες που είχαν σβηστεί. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Με έβγαλε και βόρειο Πήλιο. Καταπληκτική ταχύτητα για αυτή την απόσταση. 7 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 1 minute ago, mixtri said: Με έβγαλε και βόρειο Πήλιο. Καταπληκτική ταχύτητα για αυτή την απόσταση. Στα περισσότερα μέρη του Πηλίου παει σφαίρα η Ν1. Ακόμα και στα ποιο κουλά σημεία με μέτριο σήμα. ***** Νομίζω έφυγε η Omni στις Μηλιές Νομίζω έβαλαν pipe. B1,B3,B20/Ν1 έκαναν Refarm παίζει Β3,Β20/Ν1 γύρω στα 250-300Mbps! Επίσης στη Βυζίτσα υπάρχει κτήριο ΟΤΕ υπάρχει ενας μικρός πυλώνας παλια ειχε ενα τύμπανο ίσως και omni. Πλέον τίποτα αν και έχει επαρκής κάλυψη. PILIO TOP μια τεράστια δεν είναι σαν της Πάρνηθας; Θα μπορούσε να παίζει και πιο δυνατά. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 3 minutes ago, elkons said: Στα περισσότερα μέρη του Πηλίου παει σφαίρα η Ν1. Ακόμα και στα ποιο κουλά σημεία με μέτριο σήμα. ***** Νομίζω έφυγε η Omni στις Μηλιές Νομίζω έβαλαν pipe. B1,B3,B20/Ν1 έκαναν Refarm παίζει Β3,Β20/Ν1 γύρω στα 250-300Mbps! Επίσης στη Βυζίτσα υπάρχει κτήριο ΟΤΕ υπάρχει ενας μικρός πυλώνας παλια ειχε ενα τύμπανο ίσως και omni. Πλέον τίποτα αν και έχει επαρκής κάλυψη. PILIO TOP μια τεράστια δεν είναι σαν της Πάρνηθας; Θα μπορούσε να παίζει και πιο δυνατά. Κάπου στο Πήλιο έχει έναν τέτοιο μεγάλο Πύργο του ΟΤΕ, όπως στα Γεράνεια και Πάρνηθα, αλλά είναι o PILIO TOP ? 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 @mixtri Αλήθεια στη Τσαγκαράδα πως και η Cosmote έχει χάλια σήμα; βλπεω έχει ήδη συνεγκατασταση με το θηρίο της NOVA κ ενα micro στο 12 months luxury όπως και οι άλλες 2. Να φανταστώ δεν κοιτάει εκεί κάποιο σεκτορ; 12 minutes ago, johnny_htc said: Κάπου στο Πήλιο έχει έναν τέτοιο μεγάλο Πύργο του ΟΤΕ Ναι το είδα μέσα στο πράσινο. 15 minutes ago, johnny_htc said: Κάπου στο Πήλιο έχει έναν τέτοιο μεγάλο Πύργο του ΟΤΕ Ναι το είδα μέσα στο πράσινο. https://maps.app.goo.gl/su44vmRw8MpAu11Q7?g_st=ac 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 38 minutes ago, elkons said: @mixtri Αλήθεια στη Τσαγκαράδα πως και η Cosmote έχει χάλια σήμα; βλπεω έχει ήδη συνεγκατασταση με το θηρίο της NOVA κ ενα micro στο 12 months luxury όπως και οι άλλες 2. Να φανταστώ δεν κοιτάει εκεί κάποιο σεκτορ; Ναι το είδα μέσα στο πράσινο. Ναι το είδα μέσα στο πράσινο. https://maps.app.goo.gl/su44vmRw8MpAu11Q7?g_st=ac Τον έχω φωτογραφία το σταθμό. Πήγα στο σταθμό στην Αργαλαστή. Έχει 3 sectors. Οι κεραίες δεν έχουν συνδεθεί ακόμη. Όλη τη μέρα σήμερα δούλευαν τεχνικοί πάνω στο σταθμό. Κάτι δεν μου πάει καλά. Σαν να φαίνεται ότι δεν έχει 360 κάλυψη. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Μήπως απλα δεν έχουν ρυθμισει το αζιμούθιο; σαν να έχουν χώρο για την σκάλα του τεχνικού φαίνεται 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 14 minutes ago, mixtri said: Τον έχω φωτογραφία το σταθμό. Πήγα στο σταθμό στην Αργαλαστή. Έχει 3 sectors. Οι κεραίες δεν έχουν συνδεθεί ακόμη. Όλη τη μέρα σήμερα δούλευαν τεχνικοί πάνω στο σταθμό. Κάτι δεν μου πάει καλά. Σαν να φαίνεται ότι δεν έχει 360 κάλυψη. Φρεσκαδούρα. Ισως βοηθήσει και στον δρόμο σε περίεργα σημεία. Γιατί μη βάλουν όμως τις 3500 ☹️ Επίσης Κορόπη κατευθείαν δεν έπρεπε να ανάψουν; 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Το pillar για το ρεύμα και γενικά η γραμμή έχει φτάσει. Μένουν όλα τα υπόλοιπα να ετοιμαστούν. Ε και κάποια περίφραξη και μετά θα λειτουργήσει 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 7 minutes ago, georgemv said: Μήπως απλα δεν έχουν ρυθμισει το αζιμούθιο; σαν να έχουν χώρο για την σκάλα του τεχνικού φαίνεται Δεν έχουν καν συνδέσει τις κεραίες. Έχει πολύ δουλειά ακόμη. Θα ξέρω μόλις τελειώσει. Με μοιρογωμόνιο θα πάω από κάτω. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Το pillar για το ρεύμα και γενικά η γραμμή έχει φτάσει. Μένουν όλα τα υπόλοιπα να ετοιμαστούν. Ε και κάποια περίφραξη και μετά θα λειτουργήσει Τα σεκτορ δεν έχουν συνδέσει άμα διακρίνω καλά. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 4 minutes ago, elkons said: Φρεσκαδούρα. Ισως βοηθήσει και στον δρόμο σε περίεργα σημεία. Γιατί μη βάλουν όμως τις 3500 ☹️ Επίσης Κορόπη κατευθείαν δεν έπρεπε να ανάψουν; Το έχουν μάλλον σε άλλο work order. Δεν πειράζει, δεν έχω 3500 ρούτερ εδώ. Ένα παλιό ΛΤΕ έχω. Θα φέρω κάτι νέο όταν ξανάρθω.... 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 3 minutes ago, mixtri said: Το έχουν μάλλον σε άλλο work order. Δεν πειράζει, δεν έχω 3500 ρούτερ εδώ. Ένα παλιό ΛΤΕ έχω. Θα φέρω κάτι νέο όταν ξανάρθω.... Γενικά το κάνει αυτό η Cosmote να μη βάζει κατευθείαν N78. Οκ, θα δούμε και τι ταχύτητες θα δώσει βέβαια με Ν1/Ν28 και να φτιάξει την κάλυψη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 1 minute ago, mixtri said: Το έχουν μάλλον σε άλλο work order. Δεν πειράζει, δεν έχω 3500 ρούτερ εδώ. Ένα παλιό ΛΤΕ έχω. Θα φέρω κάτι νέο όταν ξανάρθω.... Λες να προετοιμάζει Optimization στο Πήλιο; (υποθέσεις κάνω). Επίσης σήμερα στη Κορόπη είχαν τεχνικούς κάτω Ν1 ακόμα εκπέμπει όμως. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Just now, johnny_htc said: Γενικά το κάνει αυτό η Cosmote να μη βάζει κατευθείαν N78. Οκ, θα δούμε και τι ταχύτητες θα δώσει βέβαια με Ν1/Ν28 και να φτιάξει την κάλυψη Θα κάνει αρκετά καλή δουλειά στα ανατολικά του σταθμού. Είχε θέμα με Β20 στα -130dBm. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 10 minutes ago, mixtri said: Δεν έχουν καν συνδέσει τις κεραίες. Έχει πολύ δουλειά ακόμη. Θα ξέρω μόλις τελειώσει. Με μοιρογωμόνιο θα πάω από κάτω. Νομίζω πρέπει να φτιάξουν και το tilt λίγο, να δείχνουν προς τα πάνω. Σπάνια βλέπω κεραία Cosmote να μην έχει tilt με αυτά τα Huawei. Άρα γενικά έχουν δουλειά ακόμα. Και είναι μια βδομάδα πριν τον Δεκαπενταύγουστο, άρα άμα είναι να κάνουν κάτι, μάλλον τώρα θα το κάνουν 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 On 4/8/2025 at 4:34 ΜΜ, elkons said: Θεωρείς καλύτερα να είναι στο αυτόματο? 2 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 G cafe-bar Άφυσσος μπροστά στη παραλία. Σωρός θα ακούτε και θα αστράφτει. Πιο μετά.. προς το παγκάκι Δηλώνω εντυπωσιασμένος για τη χωρητικότητα του συγκεκριμένου σταθμού. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 5 ώρες πριν, elkons said: G cafe-bar Άφυσσος μπροστά στη παραλία. Σωρός θα ακούτε και θα αστράφτει. Πιο μετά.. προς το παγκάκι Δηλώνω εντυπωσιασμένος για τη χωρητικότητα του συγκεκριμένου σταθμού. Απιστευτο! Πολύ καλή απόδοση για την απόσταση και την κίνηση στην περιοχή.... Σωρός 4 ever. 5 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Χθες ήμουν στο μια βόλτα από τα Μετέωρα. Αυτό που είδα δεν μου αρέσει. Μέσα στα μοναστήρια δεν μπήκα αλλά στα view point οι ταχύτητες ήταν ψηλό απογοητεύτηκες και μάλιστα στο parking - view point στο μοναστήρι του αγίου στεφάνου Ν ήταν με μην λειτουργικό δίκτυο . Σε αυτό εδώ το σημείο που είναι έτσι σχετικά το ποιο διάσημο view point οι ταχύτητες είναι οι έξεις: https://www.speedtest.net/result/i/6700790732 https://maps.app.goo.gl/bRYQjyeyxyAeGGLQ9?g_st=ipc Το πρόβλημα είναι όμως ότι χθες λόγο του καιρού δεν είχε και ιδιαίτερο τουρισμό. Φαντάζομαι τι γίνεται τις άλλες μέρες. Μέσα στην καλαμπακα Έπισης δεν έχει n78 για κάποιο λόγο στον οτε https://www.speedtest.net/result/i/6700938233 Στα θετικά βάζω όμως ότι η κάλυψη στο κομμάτι του οδικής αρτηρίας Τρικάλων - Ιωαννίνων, καθώς και Γρεβενών Τρικάλων , είναι πολύ καλή πρακτικά και στις δύο διαδρομές δεν είδα ιδιαίτερο EDGE , με την επιφύλαξη εννοείτε του τι βλέπω στο CarPlay Και ένα τεστ στο χωριό κορυδαλλός ανεβαίνοντας https://www.speedtest.net/result/i/6701300112 Απο εκεί και ύστερα μέχρι και Πρέβεζα , δεν είχα θέματα σε κάλυψη. Ταχύτητες δεν ξέρω σίγουρα. Πεζοδρομος πρεβεζας στο ρολόι με αρκετό έτσι κόσμο https://www.speedtest.net/result/i/6701503084 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Κέντρο Αργαλαστής στην καφετέρια Φοίνικα 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Αυτό διάβασαν οι κάτοικοι στη Νέα Αγχίαλο; 😐 Έχει και περισσότερα απο κάτω.. Δημόσιο είναι το post. 7 minutes ago, mixtri said: Κέντρο Αργαλαστής στην καφετέρια Φοίνικα Δε θέλω να φανταστώ πόσο θα δώσει με Ν78. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Είδα λίγο τις γωνίες στην άδεια. Η κυψέλη της Αργαλαστής είναι ολόσωστη. Καλυπτει και εμένα και το χωριό και κάποια κομμάτια μέσα στο Πήλιο που είχε ομολογουμένως τρελό θέμα. Πάμε τώρα στα ανατολικά... εκεί μένει μια τρύπα που είχε φοβερό πρόβλημα η ΚΟΣΜΟΤΕ μεταξύ 80 και 120 μοιρών βόρεια. ΔΕΝ καλαβαίνω γιατί δεν την έβαλαν την κεραία στα 140 βόρεια να καλύπτει και αυτό το κομμάτι. Και μετά έχουμε και το σέκτορ 320 βόρεια που δεν καλύπτει ούτε τον Αλογόπορο ούτε τίποτα που είχε πρόβλημα. Μόνο θάλασσα. Δηλαδή ο Αλογόπορος απλά είναι μέσα στην τρύπα! Παρακαλώ; Εκτός αν η άδεια δε γράφει σωστά τις μοίρες. Εντελώς αψυχολόγητο cell planning in my view. Το καλύτερο θα ήταν 3 sectors 120 degrees each and that's it. 9 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Μήπως έχουν στα σκαριά και επιπλέον σταθμο; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, georgemv said: Μήπως έχουν στα σκαριά και επιπλέον σταθμο; Και αυτός τι ρόλο θα βαράει; Για αυτές τις περιοχές μπήκε. Ειδικά ανατολικά δε θα μπει τίποτα. Edited August 6, 2025 by mixtri 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts