elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Ο έλεγχος πιστεύω έγινε απομακροσμένα κ θα λένε όλα καλά. Σιγά μην ανέβουν με το όχημα του οτε εκεί πάνω..😃 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 54 minutes ago, elkons said: Ο έλεγχος πιστεύω έγινε απομακροσμένα κ θα λένε όλα καλά. Σιγά μην ανέβουν με το όχημα του οτε εκεί πάνω..😃 Δνε ξέρω, ειλικρινά, έπρεπε να είναι αστέρι εκεί η κατάσταση. Προφανώς είδαν από μακριά όπως λες ότι όλα δουλεύουν, άρα κομπλέ είμαστε, λολ Edited 6 ώρες πριν by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν επεσε στα χερια μου ενα teltonika xutc50 και το εβαλα λιγο στην θεση του mikrotik chataeu 5g ax που ειχα. Το οτι κανει CA Με Ν1+Ν78 νομιζω οτι ειναι λαθος, ετσι; NSA ειναι... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 2 minutes ago, doganos said: επεσε στα χερια μου ενα teltonika xutc50 και το εβαλα λιγο στην θεση του mikrotik chataeu 5g ax που ειχα. Το οτι κανει CA Με Ν1+Ν78 νομιζω οτι ειναι λαθος, ετσι; NSA ειναι... Ε ναι. Ακόμα και SA να υποστήριζε το ρουτερ, η cosmote δεν κάνει ca ακόμα στο NR Edit: Βλέπω υποστηρίζει SA, φαντάζομαι και ca για να το δέιχνει, αλλά το δίκτυο όχι ακόμα Edited 3 ώρες πριν by johnny_htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 27 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 27 λεπτά πριν Μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα το throttling που κάνουν σε tethering . Χρειάζομαι επείγοντος δεδομένα στο laptop , και ενώ στο κινητό έχω 300mbps στο laptop με tethering δεν έχω ούτε 0.5mbps. Τι το πληρώνουμε το κωλοαπεριοριστο ρε COSMOTE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 λεπτά πριν (edited) 15 minutes ago, georgebad said: Μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα το throttling που κάνουν σε tethering . Χρειάζομαι επείγοντος δεδομένα στο laptop , και ενώ στο κινητό έχω 300mbps στο laptop με tethering δεν έχω ούτε 0.5mbps. Τι το πληρώνουμε το κωλοαπεριοριστο ρε COSMOTE Περίεργο...έχεις κάνει καμία τρελή κατανάλωση με tethering ή όχι; Δοκίμασα με χρήση 150GB αυτόν τον μήνα (50GB από αυτά tethering) και δεν είδα κάποιο πρόβλημα και μ εκανε εντύπωση.. Πρώτη φορά σε εσένα αυτό ή καιρό γίνεται; Edited 11 λεπτά πριν by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts