Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

42 minutes ago, terkos2 said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Και τα δύο κινητά ίδια τιμή 22€;

Τηλεφωνικά (αν ναι έχεις κάποιο τηλέφωνο) ή σε κατάστημα πήρες την προσφορά;

Πληροφοριακά ρωτώ δεν χρειάζεται να είναι στο ιδιο ΑΦΜ;

Ζητώ από όλους τους φίλους συγνώμη για το off topic.

2 κινητά από 22€ το καθένα. Τα νούμερα είναι στον ίδιο ΑΦΜ. 
Δυστυχως όχι δεν εχω τηλέφωνο. Μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης κλείστηκε την προσφορά. 

Μην θεωρείς πάντως δεδομένο ότι θα πάρεις την ίδια προσφορά με εμένα. 

Edited by panos.k2

Ασυναρτησίες

Με τις ταχύτητες

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

6 minutes ago, cmvr said:

Ασυναρτησίες

Με τις ταχύτητες

Θα σου κάνω μια ερώτηση.
Ο περιορισμός ταχύτητας μπαινει μετά την κατανάλωση x GB όταν υπάρχει κίνηση στο δίκτυο ή δεν παίζει ρόλο το ποσα GB έχεις καταναλώσει;

Για τις extrasim ρωταω

Edited by panos.k2

12 minutes ago, panos.k2 said:

2 κινητά από 22€ το καθένα. Τα νούμερα είναι στον ίδιο ΑΦΜ. 
Δυστυχως όχι δεν εχω τηλέφωνο. Μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης κλείστηκε την προσφορά. 

Μην θεωρείς πάντως δεδομένο ότι θα πάρεις την ίδια προσφορά με εμένα. 

Ναι σίγουρα δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο, πόσο μάλλον αφού οι φορητότητες θα γίνουν μετά από την 1 Δεκεμβρίου που θα μπορώ να κάνω χρήση καταγγελίας της σύμβασης του κινητού λόγω αλλαγής όρων, στα σταθερά μπορώ και πιο νωρίς.

Απλά ήθελα να δω όπως είπα πριν αν υπήρχε ήδη σταθερό ή αν έγινε ταυτόχρονα φορητότητα και σταθερού ή και άλλου κινητού.

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

20 minutes ago, panos.k2 said:

Θα σου κάνω μια ερώτηση.
Ο περιορισμός ταχύτητας μπαινει μετά την κατανάλωση x GB όταν υπάρχει κίνηση στο δίκτυο ή δεν παίζει ρόλο το ποσα GB έχεις καταναλώσει;

Για τις extrasim ρωταω

Μόλις μηδένισε σε κάποιους πελάτες μου το έκανε από την αρχή. Σε κάποιους στα 150gb και μετά όπως και σε εμένα.υ

Δουλειά δεν μπορείς να κάνεις μια του ύψους μια του βάθους. 

Και από τα 400 να πέφτει στα 100 πάλι κόφτης είναι δε δικαιολογείται. Θα μου πεις αν γίνει σαν την TMobile στην Αμερική την κάτσαμε την βάρκα 🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

7 ώρες πριν, terkos2 said:

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

Να σαι καλά φίλε! Να μας κρατήσεις ενήμερους για την προσφορά που θα πάρεις. 

7 ώρες πριν, cmvr said:

Και από τα 400 να πέφτει στα 100 πάλι κόφτης είναι δε δικαιολογείται. Θα μου πεις αν γίνει σαν την TMobile στην Αμερική την κάτσαμε την βάρκα 🤣

Πληροφοριακά, η T-Mobile στην Αμερική αναγκαζει τους πελάτες της με τα πιο φθηνά και παλιά προγράμματα να μεταφερθούν στα νέα και τα πιο ακριβά. Μιλάμε για αυξήσεις των 10 δολαρίων, όχι 1-2 δολάρια. 

15 ώρες πριν, Nickchris36 said:

Απολαυση!!!🥳🤣

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9649604524

Screenshot_20231024_152704_NetMonster.jpg

Ρε σύ μήπως απλά σου κόβει το speedtest; Το σήμα είναι μια χαρά. Δοκίμασε να κλείσεις το 5g να δούμε μια. Κάτι περίεργο παίζει. Έχει κίνηση αλλά όχι τόση για να δικαιολογεί τέτοιο αποτέλεσμα.

37 minutes ago, panos.k2 said:

Να σαι καλά φίλε! Να μας κρατήσεις ενήμερους για την προσφορά που θα πάρεις. 

Πληροφοριακά, η T-Mobile στην Αμερική αναγκαζει τους πελάτες της με τα πιο φθηνά και παλιά προγράμματα να μεταφερθούν στα νέα και τα πιο ακριβά. Μιλάμε για αυξήσεις των 10 δολαρίων, όχι 1-2 δολάρια. 

Οι ΗΠΑ γενικά πέφτουν σε όλα. Επενδυτικά τα δίκτυα έχουν πιάσει πάτο. Ενώ στην αρχή βάζανε παντού mmwave, τώρα έχουν μαζευτεί. Καμία αναβάθμιση από εδώ και εκεί. Ως και η nova πιο γρήγορα πάει.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πιάνω καθόλου τον 3155 βρισκόμενος στην πανεπιστημιούπολη (άμεση οπτική επαφή. Πιστεύω πιάσανε δουλειά σήμερα.

1 hour ago, georgeavl3 said:

Δεν πιάνω καθόλου τον 3155 βρισκόμενος στην πανεπιστημιούπολη (άμεση οπτική επαφή. Πιστεύω πιάσανε δουλειά σήμερα.

Η 3094 ήταν κλειστή 2 μέρες !!! Τα άλλαξαν όλα ! Ελπίζω και στα δικά σας 

Άνω Τούμπα, enb 101058, b1+b3+b20+n28. Δυστυχώς πέσαμε από τα 300 στα 30 με το ζόρι. 
https://www.speedtest.net/result/i/5829099551

Όταν φτάνεις σε σημείο να βγαινεις έξω απο κτίριο για να κανεις μια κληση, τι να πω και τι να σχολιάσω. 

Αυτά στο κέντρο των Ιωαννίνων σε στενό κοντά στην πλατεία παργης. Να τα βράσω τα τετρακοσαρια στην πλατεία όταν δυο στενά παραπέρα σε εσωτερικό χώρο δεν βγαίνει σωστή κληση. Για Ίντερνετ εσωτερικα δεν το συζητώ καν…

Πια μενω Αθήνα μόνιμα και εχω κοσμοτε απεριοριστο με 22€ το μήνα και είμαι πολυ πολυ ικανοποιημένος από την σταθερότητα του δικτύου στην Αθήνα.
Στα Γιάννενα κατά τόπους είναι ελεεινή η κατάσταση. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Θυμήθηκα έντονα γιατί είχα πάρει το κύριο μου νούμερο από την κοσμοτε όταν εμενα μόνιμα στην πόλη. 

ΥΓ: στο περιαστικό δασος ακόμα τα ίδια χάλια. Με χοτσποτ από βονταφον άκουγα ράδιο το πρωί που πηγα για τρέξιμο. 

Η μερα με τη νύχτα η εικόνα του δικτύου στην Αθήνα με την εικόνα του δικτύου στην πόλη των Ιωαννίνων

Edited by panos.k2

Άνοιξε πάλι με το παλιό configuration αλλά σε πλήρη σύνθεση.3b65d960fda0c20e063b2e92e55c130b.jpg

3 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

Άνω Τούμπα, enb 101058, b1+b3+b20+n28. Δυστυχώς πέσαμε από τα 300 στα 30 με το ζόρι. 
https://www.speedtest.net/result/i/5829099551

Το δίκτυο σε πολλές περιοχές  της Θεσσαλονίκης που δεν είναι κέντρο ΔΥΣΤΟΙΧΩΣ καταρρέει . Κρίμα και έιχε γίνει καλή δουλειά . Βάλτε σταθμούς άμεσα 

1 ώρα πριν, georgeavl3 said:

Άνοιξε πάλι με το παλιό configuration αλλά σε πλήρη σύνθεση.3b65d960fda0c20e063b2e92e55c130b.jpg

Πες μου πότε να στείλω τον φίλο μου να μετρήσει με 5g συσκευή. Να του πω αύριο ;