panos43 Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 59 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ που πήγα Πάρο είχα παρόμοια εμπειρία με εσένα. Η vf είναι επίσης καρφωμένη σε 5G στο 90% της διαδρομής Για αυτο αμφιβάλλω καθώς δεν εχει 5G σε κεντρικότατα σημεία της Αττικής και σε μεγαλη έκταση. Αν ισχυει είναι εντελώς ειρωνικό, να πιάνει στην θαλασσα και όχι στην στεριά… 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 12 minutes ago, panos43 said: Για αυτο αμφιβάλλω καθώς δεν εχει 5G σε κεντρικότατα σημεία της Αττικής και σε μεγαλη έκταση. Αν ισχυει είναι εντελώς ειρωνικό, να πιάνει στην θαλασσα και όχι στην στεριά… Low band συχνοτητα εχει τις πιο πολλες φορες στην επαρχια και απο οπου προερχεται το σημα αυτο Επισης κεντρικοτατα? Σιγουρα εχει δρομο να διανυσει αλλα δεν ειναι τοσο χαλια οσο περιγραφεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 4 ώρες πριν, panos43 said: Για αυτο αμφιβάλλω καθώς δεν εχει 5G σε κεντρικότατα σημεία της Αττικής και σε μεγαλη έκταση. Αν ισχυει είναι εντελώς ειρωνικό, να πιάνει στην θαλασσα και όχι στην στεριά… Να μην αμφιβάλεις, δεν θα έλεγα κάτι που δεν ισχύει. Ούτε μέτοχος είμαι στην εταιρεία ούτε τίποτα. Και οι τρεις είχαν σχεδόν παντού 5G. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Αναβαθμισμενες 103106, 103089 στο Κιλκις Επισης 103306, 103454. Προς το παρων σ'αυτες εχω συνδεθει. Ακομη ολες 5g disconnected με ταχυτητες αναξιες λογου αλλα ειναι αρχη ακομη 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Παραλία γερακινης Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 29, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Από Αργαλαστή Πηλίου. Η κάλυψη πολύ καλή στο χωριό πλέον. Ταχύτητα δε μπορώ να μετρήσω σωστά λόγω roaming αλλά θα βάλω άλλη SIM και θα προσπαθήσω. Ν1/Ν28/Β3/Β7/B20/G900. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, Gv2008 said: Να μην αμφιβάλεις, δεν θα έλεγα κάτι που δεν ισχύει. Ούτε μέτοχος είμαι στην εταιρεία ούτε τίποτα. Και οι τρεις είχαν σχεδόν παντού 5G. Φυσικά δεν υπονοώ ότι λες πραγματα που δεν ισχύουν. Απλα η μέχρι τωρα εμπειρία μου με την Vodafone δεν ταυτίζεται με αυτο που λες. Προφανώς δεν είναι σε ολες τις περιοχές ιδια η ποιότητα του δικτύου Edited July 30, 2023 by panos43 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 Κέντρο Αλεξανδρούπολης. Αρκετά θέματα με ομιλία όμως, δεν ήταν έτσι μετά την αναβάθμιση 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 Πρωινό καφεδάκι στη Μονεμβασιά, Ν1 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 Κέντρο Αργαλαστής. Καλλιθέα Πηλίου. Ποτιστικά Πηλίου. Από 4 λεπτά χωρίς κάλυψη πήγαμε στο 1 λεπτό. Μεγάλη βελτίωση. Αλλά πρέπει να μπει σταθμός. 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 (edited) Παραλίακα Ασπροβαλτας , μάλλον ας πούμε προς σερραϊκό ακτή δεν περίμενα να έχω σταθερά διψήφια αλλά και τριψήφια ειδικά τετεια μέρα . Νέα Κερδύλλια Σερρών Νέα μεσολακια https://www.speedtest.net/result/i/5707529833 141555 συνεγκατασταση Vodafone . Στην ανηφορα πριν την Νέα Ζιχνη , οποίος έχει περάσει από το σημείο ξέρει ότι παλιά ούτε κλήση εβγαζες https://www.speedtest.net/result/i/5707556420 Αναβαθμοστηκε η 3858 . Την έπιασα στιγμιαία , δεν ξέρω αν φανεί στο Cellmapper Edited July 30, 2023 by georgebad 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 Εκ πρώτης όψεως βαρετό. Δείτε uplink N28 στα 18κμ από το σταθμό! Πάμε Ericsson Πάμε πάλι. Αργαλαστή κέντρο. Σοκ με το uplink… 12 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 3288 και 1098 Έισης αναβαθμισμένες . Έφτασαν και νομο Σερρών 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 55 minutes ago, georgebad said: 3288 και 1098 Έισης αναβαθμισμένες . Έφτασαν και νομο Σερρών Μέχρι τέλος του έτους θα έχουν ολοκληρωθεί πλήρως στον βορρά! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 31, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Από Βόλο για Καρδίτσα διάφορες μετρήσεις. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 1 hour ago, mixtri said: Από Βόλο για Καρδίτσα διάφορες μετρήσεις. Καρφωμένο παντού με 5g να υποθέσω;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 (edited) Άγιος Γόρδιος. https://www.speedtest.net/result/i/5708856198 Edited July 31, 2023 by CaptainNickGR 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Στην Κέρκυρα απο ότι έχω τσεκάρει βλεπω ότι περιμένει αδειοδότηση για σταθμό στο Corfu palace (Εκεί έχει και η κόκκινη) . Πιστεύω θα βελτιώσει κάπως τη κατάσταση προς ΝΑΟΚ που είναι οριακή. Επίσης βλέπω και για τα Γουβιά που υπάρχει χοντρό θέμα . Ελπίζουμε στην άμεση προσθήκη για τα σημεία γιατί δεν παλεύεται . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 31, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Καρφωμένο παντού με 5g να υποθέσω;; Ναι. Εκτός από ένα σημείο που ήταν εντελώς εκτός για 1 λεπτό. 2 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 2 ώρες πριν, Ninjis said: Στην Κέρκυρα απο ότι έχω τσεκάρει βλεπω ότι περιμένει αδειοδότηση για σταθμό στο Corfu palace (Εκεί έχει και η κόκκινη) . Πιστεύω θα βελτιώσει κάπως τη κατάσταση προς ΝΑΟΚ που είναι οριακή. Επίσης βλέπω και για τα Γουβιά που υπάρχει χοντρό θέμα . Ελπίζουμε στην άμεση προσθήκη για τα σημεία γιατί δεν παλεύεται . Αυτές είναι κεραίες ζεύξης 🥲😢 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Στην Κέρκυρα απο ότι έχω τσεκάρει βλεπω ότι περιμένει αδειοδότηση για σταθμό στο Corfu palace (Εκεί έχει και η κόκκινη) . Πιστεύω θα βελτιώσει κάπως τη κατάσταση προς ΝΑΟΚ που είναι οριακή. Επίσης βλέπω και για τα Γουβιά που υπάρχει χοντρό θέμα . Ελπίζουμε στην άμεση προσθήκη για τα σημεία γιατί δεν παλεύεται . Η μισθωμένη του ξενοδοχείου είναι αυτή. Με 50αρες VDSL την έβγαζαν.Η "κόκκινη" πάντως είναι η μόνη που έχει κεραία πάνω στο ξενοδοχείο αυτό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Διαδρομή από Αμπελώνα Καρδίτσας προς Σοφάδες. Τον έσβηςε τον ανταγωνισμό στη Θεσσαλία. Για ακόμη μια φορά. Και μια από Σοφάδες, εσωτερικός χώρος DSS (στο σπίτι μου). Ο ανταγωνισμός 1mbps… 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 σταθμός κτελ κέρκυρας. https://www.speedtest.net/result/i/5709736062 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Είσοδος Καρδίτσα από Αθηνών. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 (edited) Κέντρο αρτας σε απόσταση αναπνοής από τις κεραίες του ΟΤΕ. με το κινητό μου έχει δώσει και 1500down. Αυτό ένα Samsung των 300€ είναι, ποιο είναι ακριβώς δεν ξερω. Edited August 1, 2023 by panos.k2 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts