Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

18 minutes ago, johnny_htc said:

Μήπως έρχεται αυτόματα η έρευνα; Συμφωνώ, έπρεπε να δίνουν σε εξωτερικό συνεργάτη να δουλεύει την εξυπηρέτηση όσο λείπουν οι δικοί τους, αλλά ίσως φοβούνται κακή εξυπηρέτηση από πλευράς τους συν ότι θα ζητάνε λεφτά για να εκπαιδευσουν κόσμο.. Είναι που είναι χάλια το κομμάτι της εκπαίδευσης και εξυπηρέτησης σε όλες τις εταιρείες.. 

Ναι λες και τωρα σκίζουν κρατάνε κάθε άσχετο από παλιό ΟΤΕ και δε βγαίνει άκρη. Υπάρχουν όμως και τα διαμαντάκια εκπρόσωποι, σπάνιο μεν. Έχει πελάτες, αφού βλέπουν δε φτάνει να πάρουν παραπάνω προσωπικό.

Λογικά ήρθε αν ολοκληρώθηκε το αίτημα αλλά δεν έχει γίνει καν επικοινωνία. Λες και τι τους ζήτησα. Θα μπω Chat και οτι γίνει, δε θα παρακαλάω να κάνουν και τη δουλειά τους όπως πρέπει.

18 minutes ago, johnny_htc said:

Κουρούτα ή Καρούτα ή όπως θέλετε πείτε την 😜

Screenshot_20250722_124904_Speedtest.jpg

Screenshot_20250722_124857_NetMonster.jpg

Εγώ Κουρούτα τη ξέρω. Νομίζω και Αμαλιάδα έβαλαν πρίν μήνες Ν78.

1 minute ago, marios239 said:

Άφησα κι εγώ κακή αξιολόγηση στην έρευνα πριν κάποιες μέρες και, δες εδώ:

Screenshot_2025-07-22-13-28-02-879_com.android.mms-edit.thumb.jpg.84737d9c20b34d4cfe06dbe7acf72b46.jpg

Να τους πήγε 😂😂

Τι έρευνα ήταν αυτή εμένα μου έδωσαν κάκαλα.

1 minute ago, elkons said:

Τι έρευνα ήταν αυτή εμένα μου έδωσαν κάκαλα.

Για το θέμα στη Νέα Δημητριάδα, που με πήραν μετά από 1 μήνα. Ίδια με αυτή που συμπληρώσεις εσύ. 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

4 minutes ago, marios239 said:

Για το θέμα στη Νέα Δημητριάδα, που με πήραν μετά από 1 μήνα. Ίδια με αυτή που συμπληρώσεις εσύ. 

Πότε στα έστειλαν; αμα είναι μη βαλω κάρτα 🤣🤣

Just now, elkons said:

Πότε στα έστειλαν; αμα είναι μη βαλω κάρτα 🤣🤣

Χθές το πρωί, και σήμερα το μεσημέρι ήρθαν οι παροχές.

4 minutes ago, marios239 said:

Χθές το πρωί, και σήμερα το μεσημέρι ήρθαν οι παροχές.

Ωραία μεθαύριο μ λήγει το πακέτο 🥹

Τότε τη διάβασαν. Ελπίζω να το πάρουν μάθημα κάποια στιγμή. 

42 minutes ago, johnny_htc said:

Μήπως έρχεται αυτόματα η έρευνα; Συμφωνώ, έπρεπε να δίνουν σε εξωτερικό συνεργάτη να δουλεύει την εξυπηρέτηση όσο λείπουν οι δικοί τους, αλλά ίσως φοβούνται κακή εξυπηρέτηση από πλευράς τους συν ότι θα ζητάνε λεφτά για να εκπαιδευσουν κόσμο.. Είναι που είναι χάλια το κομμάτι της εκπαίδευσης και εξυπηρέτησης σε όλες τις εταιρείες.. 

Κουρούτα ή Καρούτα ή όπως θέλετε πείτε την 😜

Screenshot_20250722_124904_Speedtest.jpg

Screenshot_20250722_124857_NetMonster.jpg

Κουρούτα που πήγα πέρυσι είχε μόνο 4G+. Φέτος μπορεί να αναβάθμισαν. Αμαλιάδα είχε κανονικά Ν78. 

1 hour ago, elkons said:

Σε κινητή ή σταθερή;

Εγώ αναφέρομαι σε κινητή.

Από τον Ιούνιο; τουλάχιστον μην έστελναν την έρευνα λες και μιλήσαμε ποτέ. Έχουν όρεξη σήμερα μάλλον να την ακούσουν. 

Ολόκληρη εταιρεία με το μεγαλύτερο ποσοστό συνδρομητών στην Ελλάδα και άδειες να υπάρχουν δεν έπρεπε να γίνεται αυτο το πράγμα. Στα αιτήματα έπρεπε να ενημερώνουν αλλιώς ποιος ο λόγος επικοινωνίας;

Και εγώ σε κινητή αναφέρομαι 

Έξω απ' το κέντρο υγείας Βόλου 

Screenshot_2025-07-22-14-11-49-578_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.5e2e37d5a7b8f5c5ea25fdb401b10fa7.jpgScreenshot_2025-07-22-14-11-35-289_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.daef482ee1671b49992ba0b61e190e0b.jpg

Είδα μια νέα n78 στην  104731, δε θυμάμαι να είχε. 

Επιτέλους είδαμε και το SA μετά από αλλαγή σε φυσική σιμ αφού η καινούργια eSIM δεν δούλευε σε 15 pro αν κ είχε ανοίξει τις επιλογές Standalone.Στο κατάστημα δεν είχαν ιδέα το ίδιο κ στο τεχνικό τμήμα που είχα τηλεφωνήσει.Ο ένας έριχνε το μπαλάκι στον άλλον.Ευτυχως που υπάρχει κ το νήμα εδώ!!

IMG_2394.png

IMG_2395.jpeg

IPhone 15 Pro 

14 minutes ago, elkons said:

Αφού μπήκες SA γιατί δίνει και πληροφορίες του LTE κάτω;

Δεν ξέρω πάντως είναι δύσκολη περιοχή εδώ κ αλλάζει από nsa σε sa συχνά 

IPhone 15 Pro 

On 21/7/2025 at 3:08 ΜΜ, marios239 said:

Στην κουζίνα σε παράθυρο, φτάσαμε τα 1100!

Screenshot_2025-07-21-15-03-06-029_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.493046e6c1ac868f8b5ebcddc9c2fbc3.jpgScreenshot_2025-07-21-15-02-55-465_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.ade61ed32dd10c00da4b70b1bf0c5a5b.jpg

Σήμερα στο ίδιο σημείο:

Screenshot_2025-07-22-21-29-34-794_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.7969188f21226f59883bde7d2f2ca750.jpgScreenshot_2025-07-22-21-29-24-883_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.e89bf7cf8c5a34ea797718375d482575.jpg

Τι έγινε ρε παιδιά;

Έχει παρατηρήσει σήμερα κάποιος αστάθεια στο σήμα; έχω σήμερα αρκετές εναλλαγές. 

Οδός Μπενέτου εσωτερικός χώρος, Μύτικας. 

*κοντά σε παράθυρο*

spacer.png

spacer.png

Δε με ενθουσιάζει, EN-DC ενώ πιο παλιά περνούσε Ν78 από την άλλη κεραία πλέον καθόλου είναι οριακό. Απορώ τι έχει κάνει τοσο μπάχαλο και τον χειμώνα σέρνεται 4G+ στην ίδια, ανεβασα αντίστοιχη μέτρηση στο αντίστοιχο νήμα. Βλέπε Cosmote να το χαίρεσαι το SNR σου.

1 hour ago, elkons said:

Οδός Μπενέτου εσωτερικός χώρος, Μύτικας. 

*κοντά σε παράθυρο*

spacer.png

spacer.png

Δε με ενθουσιάζει, EN-DC ενώ πιο παλιά περνούσε Ν78 από την άλλη κεραία πλέον καθόλου είναι οριακό. Απορώ τι έχει κάνει τοσο μπάχαλο και τον χειμώνα σέρνεται 4G+ στην ίδια, ανεβασα αντίστοιχη μέτρηση στο αντίστοιχο νήμα. Βλέπε Cosmote να το χαίρεσαι το SNR σου.

Χμμμ... Πάτος το SNR, και νομίζω για το σήμα της n78 θα μπορούσε και καλύτερα. Και στο Βόλο σήμερα παρατήρησα κάποιες n78 (Πορταριά πχ) που από εκεί που έδιναν 400-500 mbps, πλέον δίνουν 100-150. Κάτι πειράζουν μάλλον.

Just now, marios239 said:

Χμμμ... Πάτος το SNR, και νομίζω για το σήμα της n78 θα μπορούσε και καλύτερα. Και στο Βόλο σήμερα παρατήρησα κάποιες n78 (Πορταριά πχ) που από εκεί που έδιναν 400-500 mbps, πλέον δίνουν 100-150. Κάτι πειράζουν μάλλον.

Μπα η 102039 εδω και καιρό συνεχίζει τον πάτο στο SNR. 6 το πρωί ρε φίλε Ν78 SNR -2? 

Το 4G+ εδω και 1.5 χρόνο και απέναντι από τη κεραία δεν έχω δει πάνω του 50 μέχρι να παμε ξημερώματα 3-5, ξαναπέφτει η απόδοση. 

Θα ξανα περάσω απο πιο κοντά (με μερική οπτική επαφή που υπάρχει ήδη αλλά δε πειράζει). Θα παω προς το κρεοπωλείο του Αγγέλου απέναντι φαίνεται καλά η κεραία να δω τι ψαρια θα πιάνει πιο αργά.

Από Θεσσαλονίκη για Πολύχρονο σήμερα (πρώτο πόδι) πολύ Ν78 σχεδόν παντού, έφυγε και στο Πολύχρονο η σάπια ομνι και μπήκε και εκεί Ν78 επιτέλους. Από προβλήματα και τρύπες βέβαια τα ίδια για άλλη μία χρονιά. Καλλιθέα εντός μόνο lte band 3 (enb 3803) προσπάθησα 2 speedtest δεν έφτανε ούτε 1mbps και μετά error. Πως γίνεται να την άφησαν και αυτή στο 2012, και εδώ δικαστικά? Και στα γνωστά κλάμπ της Καλλιθέας που μαζεύει πόσο κόσμο και τραγουδιστές δεν έχει καν σήμα... Γενικά από κάλυψη ή του ύψους ή του βάθους.

Edited by VasilisSam

Τώρα μάλιστα κάτι κάνει το 5G, το 4G+ κακό για την ωρα. Λίγο πιο κοντά με καθαρή οπτική επαφή. Έχει σημεια με φουλ λιγο πιο κάτω πέφτει δραματικά το σημα και μιλάμε για θηρίο κεραία.

Δοκός προς Κολιματσάνικα 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα της κίνησης και λογικά από αυτή υπάρχει και θόρυβος (υποθέτω).

Μια βελτίωση τη θέλει. Πως τα βλέπεις τα πράγματα γίνεται κάτι καλύτερο; @mixtri

Σταμάτησε να φορτώνει τις φωτογραφίες από τις κεραίες που ήταν περασμένες στο cellmapper. Ελπίζω να είναι παροδικό

Edited by cocu

3 minutes ago, cocu said:

Σταμάτησε να φορτώνει τις φωτογραφίες από τις κεραίες που ήταν περασμένες στο cellmapper. Ελπίζω να είναι παροδικό

spacer.png

3 ώρες πριν, elkons said:

Τώρα μάλιστα κάτι κάνει το 5G, το 4G+ κακό για την ωρα. Λίγο πιο κοντά με καθαρή οπτική επαφή. Έχει σημεια με φουλ λιγο πιο κάτω πέφτει δραματικά το σημα και μιλάμε για θηρίο κεραία.

Δοκός προς Κολιματσάνικα 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα της κίνησης και λογικά από αυτή υπάρχει και θόρυβος (υποθέτω).

Μια βελτίωση τη θέλει. Πως τα βλέπεις τα πράγματα γίνεται κάτι καλύτερο; @mixtri

To CA στο LTE only 2CC?!? 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

8 ώρες πριν, VasilisSam said:

Από Θεσσαλονίκη για Πολύχρονο σήμερα (πρώτο πόδι) πολύ Ν78 σχεδόν παντού, έφυγε και στο Πολύχρονο η σάπια ομνι και μπήκε και εκεί Ν78 επιτέλους. Από προβλήματα και τρύπες βέβαια τα ίδια για άλλη μία χρονιά. Καλλιθέα εντός μόνο lte band 3 (enb 3803) προσπάθησα 2 speedtest δεν έφτανε ούτε 1mbps και μετά error. Πως γίνεται να την άφησαν και αυτή στο 2012, και εδώ δικαστικά? Και στα γνωστά κλάμπ της Καλλιθέας που μαζεύει πόσο κόσμο και τραγουδιστές δεν έχει καν σήμα... Γενικά από κάλυψη ή του ύψους ή του βάθους.

Το ίδιο και προς 2ο πόδι . Ν78 παντού εκτός από το κέντρο της νικητής για κάποιο λόγο . Οι τρύπες παραμένουν τρύπες tho

4 ώρες πριν, mixtri said:

To CA στο LTE only 2CC?!? 

Έχουμε και απο S21 FE 4CC τοτε. Νομίζω πως όντως είναι θεμα κίνησης αλλά τι φάση τέτοια ωρα το LTE. 5G είναι it's ok γύρω στα 400. Επίσης στο νήμα 4G LTE 4CC.

spacer.png

spacer.png

https://myphone.gr/forum/topic/82950/?do=findComment&comment=7381755

Edited by elkons

50 minutes ago, elkons said:

Έχουμε και απο S21 FE 4CC τοτε. Νομίζω πως όντως είναι θεμα κίνησης αλλά τι φάση τέτοια ωρα το LTE. 5G είναι it's ok γύρω στα 400. Επίσης στο νήμα 4G LTE 4CC.

spacer.png

spacer.png

https://myphone.gr/forum/topic/82950/?do=findComment&comment=7381755

Η 1800 πολύ πίτα cell. Λογικά θα έπρεπε να σε πηγαίνει σε διπλανό, "πιο άδειο" κελί. Γιατί να σε κρατήσει εκεί; Εκτός και αν θέλει κεραία κ' άλλη. 

Η 104435 επανήλθε κάπως σήμερα. Δε δίνει ακόμα gigabit, αλλά καλύτερα από χθές.

Screenshot_2025-07-23-11-05-40-027_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.037c95d6a0eb50eac0ddbdf22ae812f5.jpgScreenshot_2025-07-23-11-05-27-133_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.c808ee320278e2b7c11b419358e43e2e.jpg

1 hour ago, marios239 said:

Η 104435 επανήλθε κάπως σήμερα. Δε δίνει ακόμα gigabit, αλλά καλύτερα από χθές.

Screenshot_2025-07-23-11-05-40-027_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.037c95d6a0eb50eac0ddbdf22ae812f5.jpgScreenshot_2025-07-23-11-05-27-133_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.c808ee320278e2b7c11b419358e43e2e.jpg

Καλά είναι ρε συ για τον κόσμο που έχει. Εσωτερικά είναι αυτό;