olympios1 Δημ. Δευτέρα στις 10:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:07 πμ Με σύστημα ραδιοφώνου δηλαδή, ενδιαφέρον 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 10:35 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:35 πμ 3 ώρες πριν, georgemv said: Η αρχική σχεδίαση των GSM δικτύων στην Ελλάδα ήταν για μέγιστο 10.000 χρήστες μετά από 5ετια. Τους έπιασαν σε 1 χρόνο. Οι 900αρες κεραίες έμπαιναν με σχεδίαση σχεδόν ραδιόφωνου FM. Η Cosmote χρησιμοποιησε χωρίς τύψεις τα δημόσια κτήρια και έφερε τις κεραίες μεσα στον αστικό ιστό. Έτσι κατάφερε να έχει τόσο γρήγορη ανάπτυξη και να γίνει η μοναδική εταιρία στην Ευρώπη που ξεκίνησε 3η να στήνει δίκτυο να γίνει 1η στην αγορά. Ήταν πολύ χαρακτηριστικό ότι στον θεσσαλικό κάμπο με telestet είχες 4/4, 5/5 παντού και με το ωραίο Nokia 3310 σπάνια κάτω από -90dBm, και την ίδια στιγμή με Cosmote είχες από 10 κεραίες κάλυψη, και ήταν τόσο χαρακτηριστικά τα Handover στα πρώτα Νοκια που είχαν βάλει που έκανε μια μικρό διακοπή κάθε φορά. Σε χωρητικότητα η Cosmote ήταν πολύ καλή με σπάνια υπερφόρτωση ενώ με telestet το «δίκτυο κατειλημμένο» ήταν συχνό φαινόμενο αφού όλοι οι αγρότες είχαν telestet… Η Cosmote είχε κάνει φοβερή δουλειά στο DCS και ακόμα εκείνο το δίκτυο προσφέρει σήμερα κάλυψη. 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Δευτέρα στις 01:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:21 μμ (edited) 22 ώρες πριν, Harry636 said: Το ρεκόρ για 5g με Ericsson και mediatek κινητό στην Αυστραλία ειναι 113 χιλιόμετρα 850 mhz 100 χιλιόμετρα ν78 Εγώ που είχα πάει με χιόνια κοντά εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα μάλιστα είχα καί καλό ίντερνετ iPhone 14 Pro Max modem Qualcomm x65 22 ώρες πριν, elkons said: Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να φτάσουμε αυτό το ρεκόρ ακόμα και στο 100% να είναι η ισχύς λόγω της δύσκολης γεωμορφολογίας. Την επόμενη θα κατεβάσω την λίστα της LINKEM & WIDTRE να δώ από ποιά περιοχή κλέιδωσαν, γιατί αφού διάβασα αυτό με το ρεκόρ (ευχαριστώ) πρέπει να είμαι παραπάνω απόσταση, και μάλιστα από όσο θυμάμαι το LIΝΚΕΜ ήταν SA 3500... δηλαδή εγω μέτρησα μόνο τις ακτές Κέρκυρας με ακτή Ιταλίας ... αν το SA 5G ήταν πχ από Ρarabita (σε ψηλό βουνό) και εγω στα 3-5χιλ μέσα από την ακτή Κέρκυρας μιλαμε γιά πάνω από 113χιλ. -------------------------- Αρχισαν πάλι οι μακακίες ΟΤΕ, μόλις τώρα το ΝΟΚΙΑ 3210 2024 πήγε από LTE 4G σε 2G...όχι πού με χαλάει αλλά λέμε... Edited Δευτέρα στις 01:25 μμ by babis3g 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. Δευτέρα στις 03:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:47 μμ Καλησπέρα, είχα ρυθμίσει πριν λίγες ημέρες τα ip4v/ip6v στην κάρτα cosmote σε Android τηλέφωνο. ΠΩΣ το ρυθμίζω ξανά ξέρει κάποιος γιατί το ξέχασα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. Δευτέρα στις 05:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:20 μμ 11 ώρες πριν, johnny_htc said: Μπορεί να έβαλαν κοντά σου Ν78, από κέντρο με τέτοια απόσταση και την κίνηση της Λάρισας, δύσκολο να πιάνεις τα παλιά νούμερα θεωρώ, άρα κάποια κοντινή κεραία είναι λογικά. Έχεις netmonster να δουμε το enb? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 05:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:23 μμ 2 minutes ago, StavrosChatz said: Βλέπω καλό σήμα η Ν78, ίδιος ιστός λοιπόν λογικά. Μια χαρά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 05:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:25 μμ 1 ώρα πριν, sot20 said: Καλησπέρα, είχα ρυθμίσει πριν λίγες ημέρες τα ip4v/ip6v στην κάρτα cosmote σε Android τηλέφωνο. ΠΩΣ το ρυθμίζω ξανά ξέρει κάποιος γιατί το ξέχασα Ρυθμίσεις -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Cosmote -> Ονόματα σημείου πρόσβασης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 05:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:31 μμ 7 minutes ago, johnny_htc said: Βλέπω καλό σήμα η Ν78, ίδιος ιστός λοιπόν λογικά. Μια χαρά Σίγουρα είναι Ν78; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. Δευτέρα στις 06:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:44 μμ 1 hour ago, cu2goup said: Ρυθμίσεις -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Cosmote -> Ονόματα σημείου πρόσβασης. Σε ευχαριστώ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 03:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:43 πμ 10 ώρες πριν, elkons said: Σίγουρα είναι Ν78; 99% στα Samsung άμα δεν σου βγάζει την μπάντα του NR στο Netmonster, είναι η N78. Τουλάχιστον στο δικό μου έτσι κάνει 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Τρίτη στις 03:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:53 πμ (edited) 11 minutes ago, johnny_htc said: 99% στα Samsung άμα δεν σου βγάζει την μπάντα του NR στο Netmonster, είναι η N78. Τουλάχιστον στο δικό μου έτσι κάνει Τα Samsung δεν έχουν δικό τους μενού που βγάζει τα πάντα και τα σπάει και στο download and upload βγαζει layers qam qspk Και αλλα πολλά https://confusedbird.com/printthread.php?tid=383 Edited Τρίτη στις 03:54 πμ by Harry636 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Τρίτη στις 05:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:54 πμ 2 ώρες πριν, Harry636 said: Τα Samsung δεν έχουν δικό τους μενού που βγάζει τα πάντα και τα σπάει και στο download and upload βγαζει layers qam qspk Και αλλα πολλά https://confusedbird.com/printthread.php?tid=383 μαλλον θελεις να πεις, εχουν.... 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Τρίτη στις 06:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:03 πμ 8 minutes ago, doganos said: μαλλον θελεις να πεις, εχουν.... Στην αρχή το έγραψα και μετά βρήκα το σιτε δεν ήμουν σίγουρος στην αρχή. Και δεν έχω Samsung 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 09:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:08 πμ Έχουν απλά το Netmonster είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Τρίτη στις 09:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:21 πμ 10 minutes ago, elkons said: Έχουν απλά το Netmonster είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη. Δεν ξέρω έχω iPhone 📱 😗😗😛😢 μάλλον για αυτό το cell mapper δεν έχει της κεραίες στην Ιαπωνία cell mapper net monster κλπ 😱 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 09:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:26 πμ 1 minute ago, Harry636 said: Δεν ξέρω έχω iPhone 📱 😗😗😛😢 μάλλον για αυτό το cell mapper δεν έχει της κεραίες στην Ιαπωνία cell mapper net monster κλπ 😱 Οκ. Δεν χρησιμοποιείται εκεί ούτε cellmapper ούτε Netmonster,γιαυτό. Ούτε σε iPhone είναι διαθέσιμα βέβαια μόνο CellMapper να δεις μέσω Safari. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Τρίτη στις 09:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:58 πμ 25 minutes ago, elkons said: Οκ. Δεν χρησιμοποιείται εκεί ούτε cellmapper ούτε Netmonster,γιαυτό. Ούτε σε iPhone είναι διαθέσιμα βέβαια μόνο CellMapper να δεις μέσω Safari. Η Ιαπωνία είναι περίεργη χώρα μιλάμε όλα γιαπωνέζικα στα πάντα Εκτός από κινητό και ταμπλετ iPhone iPad παντού δεν μπορείς να φανταστείς και το αστείο είναι ότι δεν έχουν Μακ ή ακουστικά της apple εδώ όλοι ακουστικά Sony κλπ Laptop nec-Lenovo και Fujitsu παντού .μετα κανένα Toshiba κλπ και κάτι περίεργα θα τα πω σαν λάπτοπ που έχουν στα σχολεία είναι περίεργα αυτά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 11:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:25 μμ Έβλεπα μερικά παλιά ποστ και ανακάλυψα αυτό. Λειτουργεί ακόμα σήμερα ή όχι;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 08:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:21 πμ 8 ώρες πριν, elkons said: Έβλεπα μερικά παλιά ποστ και ανακάλυψα αυτό. Λειτουργεί ακόμα σήμερα ή όχι;; Και δε στέλνεις να δεις. Μπορεί και να έρθει απάντηση, δεν χάνεις κάτι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 7 ώρες πριν, johnny_htc said: Και δε στέλνεις να δεις. Μπορεί και να έρθει απάντηση, δεν χάνεις κάτι Δεν.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Εδώ είναι στα τελευταία σπίτια του χωριού γύρω στα 8 χιλιόμετρα από Τρίκαλα προς Λάρισα,κοντά στις αποθήκες των Lidl.Οι άλλες δύο εδώ παίζουν γύρω στα 10-15mbps (είναι η 2566 που έχουμε συζητήσει στο forum της κόκκινης). 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts