georgemv Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 42 minutes ago, babis3g said: αυτό το 222 38 5G τίνος να είναι ? ποιανού 5G να πέρασε ? 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 222 38 ναι είναι της linkem είναι το είχα ξαναβγάλει στο βουνό Τρουμπέτα αλλά τωρα βγήκε και στο βουνό εδώ, δυνατό αυτό το Ιταλικό να περνάει 5G 100+χιλιόμετρα Edited 21 Απριλίου by babis3g 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Ναι 5G SA. Το NSA το εμφανίζει 4G στην αναζήτηση δικτύου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 5 minutes ago, babis3g said: 222 38 ναι είναι της linkem είναι το είχα ξαναβγάλει στο βουνό Τρουμπέτα αλλά τωρα βγήκε και στο βουνό εδώ, δυνατό αυτό το Ιταλικό να περνάει 5G 100+χιλιόμετρα Ε μάλλον "τζούφιο" θα είναι, δεν θα περνάει δεδομένα για κανένα λόγο πιστεύω, εικονικό καθαρά 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 13 minutes ago, johnny_htc said: Ε μάλλον "τζούφιο" θα είναι, δεν θα περνάει δεδομένα για κανένα λόγο πιστεύω, εικονικό καθαρά 😏 Έστω οριακό κάτι θα κάτι..δε μπορεί 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου οι τελευταίες μου μετρήσεις από Ελλάδα… τον Μάιο ξανά…. Έξω από τη GMA στον Πειραιά Στη Σκυλίτση, έξω από το Kanelli Έξω από το ΣΕΦ 9 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 4 minutes ago, Gv2008 said: οι τελευταίες μου μετρήσεις από Ελλάδα… τον Μάιο ξανά…. Έξω από τη GMA στον Πειραιά Στη Σκυλίτση, έξω από το Kanelli Καλή δύναμη φίλε και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Τύχη αγαθή 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου N1 έξω από το Alpino 2 minutes ago, p_k said: Καλή δύναμη φίλε και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Τύχη αγαθή Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!! Μια ακόμα μακρινή N1 N28, στην ΕΔΕΜ 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 10 minutes ago, Gv2008 said: οι τελευταίες μου μετρήσεις από Ελλάδα… τον Μάιο ξανά…. Έξω από τη GMA στον Πειραιά Στη Σκυλίτση, έξω από το Kanelli Έξω από το ΣΕΦ Εξαιρετικές επιδόσεις. Καλό ταξίδι να έχετε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Στάση πικροδάφνη 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Πολύ καλή φαίνεται στον Πειραιά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Just now, elkons said: Εξαιρετικές επιδόσεις. Καλό ταξίδι να έχετε Ευχαριστούμε πολύ. Πράγματι, σχεδόν παντού έχει N78. Έχω εντυπωσιαστεί. Στο 90% της διαδρομής μέχρι τώρα έχει N78. Πιστεύω πως όταν γυρίσω το δίκτυο θα έχει απογειωθεί. Αποφάσισα να πάω αεροδρόμιο από παραλιακή για να δω το παραλιακό κομμάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και τα έργα στο Ελληνικό που είναι εντυπωσιακά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Μαζί θα πάρεις το καρτοκινητό Cosmote, τα συμβόλαια Vodafone και καρτοκινητό Nova; με Roaming; F2G promo έχεις; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Στάση Ελληνικό Just now, elkons said: Μαζί θα πάρεις το καρτοκινητό Cosmote, τα συμβόλαια Vodafone και καρτοκινητό Nova; με Roaming; F2G promo έχεις; Ακριβώς όπως τα είπες. Θα ανοίγω περιστασιακά και το κινητό μου της Vf. Ανοιχτό θα έχω το καρτοκινητό cosmote και την τοπική. Μάλλον θα κάνω σύνδεση στην Turk Telekom γιατί δεν είχα περάσει καλά με την Turkcell. Η Vf θα μείνει κλειστή στο κινητό ως eSIM. Η nova στο συρτάρι και το καρτοκινητό της πράσινης θα γίνει ο βασικός ελληνικός μου αριθμός εκεί μαζί με τον τουρκικό Έξω από το Posidonio που τραγουδάει ο Πανταζης και το Romeo Club που είναι η Λιόλιου 1η Πλαζ Βουλιαγμένης Έξω από την IPIROTUSSA, Vf 4G B3 only 7 Mbps, nova EDGE 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Καρτοκινητο δε φοβάσαι και για χρεώσεις μια χαρά. FREE2GO Promo νομίζω τα δεδομένα αυτά δεν είναι για εξωτερικό μόνο εάν πάρεις πακέτο εάν έχει για Τουρκία. Υγεία τώρα καρτοκινητή είναι όχι συμβόλαιο. Vodafone όμως θα έρχονται λογαριασμοί εάν δε το χρησιμοποιείς ίσως καταφέρετε κάτι να κάνετε ατελώς..είναι μερικοί που καταλαβαίνουν. Έχεις pm:) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Λεωφόρος Ευελπίδων, Λαθουριζα Έξω από τη Βοσκοπούλα, στα βλάχικα της Βάρης 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Απίστευτη η Κοσμοτε!!!! Πραγματικά Ν78 σχεδόν παντού και εν κινήσει οι ταχύτητες είναι εντυπωσιακες! 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Έξω από τα Jumbi, λίγο πριν το χωριό Κίτσι. Να τονίσω ότι είμαστε εκτός πόλης εδώ και αρκετά χιλιόμετρα. Just now, mixtri said: Απίστευτη η Κοσμοτε!!!! Πραγματικά Ν78 σχεδόν παντού και εν κινήσει οι ταχύτητες είναι εντυπωσιακες! Δεν υπάρχει, έχω εντυπωσιαστεί! Εχει ελάχιστες N1 και σύντομα θα πετύχει τον στόχο της για 100% SA, που σημαίνει και N78. Ακόμα και εκτός πόλης έχει παντού N78 Έξω από το κτήμα Νεφέλες, στο πουθενά και μετά από πολλή ώρα βλέπω N1 και όχι N78, με καταπληκτικές φυσικά ταχύτητες. Οι άλλες μη αναβαθμισμένη B20 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) Νεοφύτου Χαλκίδα. Χωρίς να υπερβάλω σε ολη τη πόλη έχει πάρα πολύ καλό δίκτυο η COSMOTE το 97% έχει Ν78 μέσα έξω με Μ.Ο 200mbps. Το ένα σημείο που μου τα χαλάει είναι στην Αβάντων στο micro N1 αλλά 200mbps εύκολα και κοντά στον Σκλαβενίτη στα φανάρια χάνει. Εκτός πόλης χάνει σε κάλυψη αλλά περνάει τον ανταγωνισμό στις ταχύτητες. Edited 21 Απριλίου by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Έξω από το METRO cash & carry. Δεν έχει N78 εδώ, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Από ότι είδα στα γρήγορα οι άδειες εδώ κοντά λένε και για N78 αλλά δεν έχει μπει ακόμα. 1 minute ago, elkons said: Νεοφύτου Χαλκίδα. Χωρίς να υπερβάλω σε ολη τη πόλη έχει πάρα πολύ καλό δίκτυο η COSMOTE το 97% έχει Ν78 μέσα έξω με Μ.Ο 200mbps. Το ένα σημείο που μου τα χαλάει είναι στην Αβάντων στο micro N1 αλλά 200mbps εύκολα και κοντά στον Σκλαβενίτη στα φανάρια χάνει. Εκτός πόλης χάνει σε κάλυψη αλλά περνάει τον ανταγωνισμό. Θα βάλει και εκεί N78 με τη φόρα που έχουν πάρει. Μέχρι το τέλος του 2026 θα έχει N78 στο 95% των κεραιών και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η τοποθέτηση νέων κεραιών 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 3 minutes ago, Gv2008 said: Θα βάλει και εκεί N78 με τη φόρα που έχουν πάρει. Μέχρι το τέλος του 2026 θα έχει N78 στο 95% των κεραιών και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η τοποθέτηση νέων κεραιών Βασικά μια κεραία θέλει εκτός πόλης και το έφταιξε το δίκτυο εδώ σε όλη τη κεντρική Εύβοια. Νότια έχει καλό δίκτυο κεραίες σε φοβερά σημεία αλλά θέλει πιο πολλές Ν78. Βόρεια είχε τις πυρκαγιές αλλά θέλει πύκνωση και κομπλέ αλλά στα τουριστικά σημεία του νησιού έχει Ν78. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 1 minute ago, elkons said: Βασικά μια κεραία θέλει εκτός πόλης και το έφταιξε το δίκτυο εδώ σε όλη τη κεντρική Εύβοια. Νότια έχει καλό δίκτυο κεραίες σε φοβερά σημεία αλλά θέλει πιο πολλές Ν78. Βόρεια είχε τις πυρκαγιές αλλά θέλει πύκνωση και κομπλέ αλλά στα τουριστικά σημεία του νησιού έχει Ν78. N78 στα νότια που είναι καλά με N1 θα μπει σίγουρα. Κεντρική Εύβοια θα βάλει μια δυο κεραίες ακόμα και είναι σουπερ και θέλει προσοχή η βόρεια Εύβοια 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Λοιπόν, έτοιμος για αναχώρηση και πάλι. Είδα αρκετές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη φορά που συνδέθηκα Cosmote πριν 6 μήνες. Το SA δίκτυο είναι αρκετά πιο σταθερο. Η συσκευή αλλάζει από NSA σε SA και αντίστροφα αξιόπιστα 100%. VoNR και πτώση σε VoLTE άψογο. Κάτι φαίνεται να έχουν κάνει στην ισχύ του LTE/5G, είδα πτώσεις σε Edge σε iPhone σε σημεία που παλιά κράταγε 4G. Ίσως άλλαξε η Apple τίποτα, δεν ξέρω, αλλά η εικόνα είναι χειρότερη. Από ταχύτητες έχουν πέσει γενικώς, μιας και ο κόσμος περνάει στο 5G σταδιακά, αλλά και πάλι πάει τάπα το δίκτυο. Στην Ηγουμενίτσα κάναμε κίνηση οικογενειακώς καμία 50GB για να φουλάρουν ταινίες κινητά και tablet, πήγαινε σαν κυνηγημένο. Πραγματικά κατέβαζε τις ταινίες σε δευτερόλεπτα… Στην κάλυψη φαίνεται να έχουν πετάξει την πετσέτα στο πάτωμα στα Δερβενοχώρια εδώ και χρόνια. Από Άγιο Θωμά μέχρι Μάνδρα (30km απόσταση σε δύσκολο βουνό), εντελώς εκτός δικτύου ή σπάνια Edge. Απαράδεκτο. 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 4 minutes ago, Gv2008 said: N78 στα νότια που είναι καλά με N1 θα μπει σίγουρα. Κεντρική Εύβοια θα βάλει μια δυο κεραίες ακόμα και είναι σουπερ και θέλει προσοχή η βόρεια Εύβοια Ευτυχώς έχει Ν78 στα τουριστικά δεν υπάρχει πρόβλημα το καλοκαίρι πέρυσι με Cosmote μια χαρά ήταν, συνολικά έχει καλό δίκτυο έχω καιρό να δω Ε λόγω χαμηλού σήματος, κρατάει 5G εώς και τα -139dBm,το φοβερό είναι ότι λειτουργεί και με τόσο. Edited 21 Απριλίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 7 minutes ago, elkons said: Ευτυχώς έχει Ν78 στα τουριστικά δεν υπάρχει πρόβλημα το καλοκαίρι πέρυσι με Cosmote μια χαρά ήταν, συνολικά έχει καλό δίκτυο έχω καιρό να δω Ε λόγω χαμηλού σήματος κρατάει 5G και στα -139dBm,το φοβερό είναι ότι λειτουργεί και με τόσο. Η τεχνολογία της ///. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts