Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1603

• cmvr

1164

• georgebad

1518

• elkons

1344

Δημοφιλείς μέρες

222 38 ναι είναι της linkem είναι

το είχα ξαναβγάλει στο βουνό Τρουμπέτα αλλά τωρα βγήκε και στο βουνό εδώ, δυνατό αυτό το Ιταλικό να περνάει 5G 100+χιλιόμετρα

Edited by babis3g

5 minutes ago, babis3g said:

222 38 ναι είναι της linkem είναι

το είχα ξαναβγάλει στο βουνό Τρουμπέτα αλλά τωρα βγήκε και στο βουνό εδώ, δυνατό αυτό το Ιταλικό να περνάει 5G 100+χιλιόμετρα

Ε μάλλον "τζούφιο" θα είναι, δεν θα περνάει δεδομένα για κανένα λόγο πιστεύω, εικονικό καθαρά 😏

13 minutes ago, johnny_htc said:

Ε μάλλον "τζούφιο" θα είναι, δεν θα περνάει δεδομένα για κανένα λόγο πιστεύω, εικονικό καθαρά 😏

Έστω οριακό κάτι θα κάτι..δε μπορεί

οι τελευταίες μου μετρήσεις από Ελλάδα… τον Μάιο ξανά….

Έξω από τη GMA στον Πειραιά

IMG_9780.png

E5D6176F-3076-4696-85EF-9A24718FDCD4.jpeg

Στη Σκυλίτση, έξω από το Kanelli

IMG_9782.png

Έξω από το ΣΕΦ

IMG_9783.png

4 minutes ago, Gv2008 said:

IMG_9780.png

IMG_9782.png

Καλή δύναμη φίλε και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις.

Τύχη αγαθή 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

N1 έξω από το Alpino 

IMG_9784.png

2 minutes ago, p_k said:

Καλή δύναμη φίλε και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις.

Τύχη αγαθή 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!!

Μια ακόμα μακρινή N1

IMG_9785.png

N28, στην ΕΔΕΜ

IMG_9787.png

10 minutes ago, Gv2008 said:

IMG_9780.png

IMG_9782.png

Έξω από το ΣΕΦ

IMG_9783.png

Εξαιρετικές επιδόσεις. 

Καλό ταξίδι να έχετε 

Just now, elkons said:

Εξαιρετικές επιδόσεις. 

Καλό ταξίδι να έχετε 

Ευχαριστούμε πολύ. Πράγματι, σχεδόν παντού έχει N78. Έχω εντυπωσιαστεί. Στο 90% της διαδρομής μέχρι τώρα έχει N78. Πιστεύω πως όταν γυρίσω το δίκτυο θα έχει απογειωθεί. Αποφάσισα να πάω αεροδρόμιο από παραλιακή για να δω το παραλιακό κομμάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και τα έργα στο Ελληνικό που είναι εντυπωσιακά.

Μαζί θα πάρεις το καρτοκινητό Cosmote, τα συμβόλαια Vodafone και καρτοκινητό Nova; με Roaming; F2G promo έχεις;

Στάση Ελληνικό 

IMG_9789.png

Just now, elkons said:

Μαζί θα πάρεις το καρτοκινητό Cosmote, τα συμβόλαια Vodafone και καρτοκινητό Nova; με Roaming; F2G promo έχεις;

Ακριβώς όπως τα είπες. Θα ανοίγω περιστασιακά και το κινητό μου της Vf. Ανοιχτό θα έχω το καρτοκινητό cosmote και την τοπική. Μάλλον θα κάνω σύνδεση στην Turk Telekom γιατί δεν είχα περάσει καλά με την Turkcell. Η Vf θα μείνει κλειστή στο κινητό ως eSIM. Η nova στο συρτάρι και το καρτοκινητό της πράσινης θα γίνει ο βασικός ελληνικός μου αριθμός εκεί μαζί με τον τουρκικό 

Έξω από το Posidonio που τραγουδάει ο Πανταζης και το Romeo Club που είναι η Λιόλιου 

IMG_9791.png

1η Πλαζ Βουλιαγμένης 

IMG_9792.png

Έξω από την IPIROTUSSA, Vf 4G B3 only 7 Mbps, nova EDGE

IMG_9793.png

Καρτοκινητο δε φοβάσαι και για χρεώσεις μια χαρά. FREE2GO Promo νομίζω τα δεδομένα αυτά δεν είναι για εξωτερικό μόνο εάν πάρεις πακέτο εάν έχει για Τουρκία. Υγεία τώρα καρτοκινητή είναι όχι συμβόλαιο. 

Vodafone όμως θα έρχονται λογαριασμοί εάν δε το χρησιμοποιείς ίσως καταφέρετε κάτι να κάνετε ατελώς..είναι μερικοί που καταλαβαίνουν.

Έχεις pm:)

Λεωφόρος Ευελπίδων,

Λαθουριζα

IMG_9794.png

IMG_9795.png

Έξω από τη Βοσκοπούλα, στα βλάχικα της Βάρης 

IMG_9796.png

Απίστευτη η Κοσμοτε!!!! Πραγματικά Ν78 σχεδόν παντού και εν κινήσει οι ταχύτητες είναι εντυπωσιακες! 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έξω από τα Jumbi, λίγο πριν το χωριό Κίτσι. Να τονίσω ότι είμαστε εκτός πόλης εδώ και αρκετά χιλιόμετρα.

Just now, mixtri said:

Απίστευτη η Κοσμοτε!!!! Πραγματικά Ν78 σχεδόν παντού και εν κινήσει οι ταχύτητες είναι εντυπωσιακες! 

Δεν υπάρχει, έχω εντυπωσιαστεί! Εχει ελάχιστες N1 και σύντομα θα πετύχει τον στόχο της για 100% SA, που σημαίνει και N78. Ακόμα και εκτός πόλης έχει παντού N78

IMG_9797.png

Έξω από το κτήμα Νεφέλες, στο πουθενά και μετά από πολλή ώρα βλέπω N1 και όχι N78, με καταπληκτικές φυσικά ταχύτητες. Οι άλλες μη αναβαθμισμένη B20

IMG_9799.png

Νεοφύτου Χαλκίδα. 

Screenshot_20250421_211016_Speedtest.thumb.jpg.6ce92a3953714f759bfd235c4e08c2f0.jpg

Χωρίς να υπερβάλω σε ολη τη πόλη έχει πάρα πολύ καλό δίκτυο η COSMOTE το 97% έχει Ν78 μέσα έξω με Μ.Ο 200mbps. Το ένα σημείο που μου τα χαλάει είναι στην Αβάντων στο micro N1 αλλά 200mbps εύκολα και κοντά στον Σκλαβενίτη στα φανάρια χάνει. Εκτός πόλης χάνει σε κάλυψη αλλά περνάει τον ανταγωνισμό στις ταχύτητες. 

Edited by elkons

Έξω από το METRO cash & carry. Δεν έχει N78 εδώ, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Από ότι είδα στα γρήγορα οι άδειες εδώ κοντά λένε και για N78 αλλά δεν έχει μπει ακόμα.

IMG_9800.png

IMG_9800.png

1 minute ago, elkons said:

Νεοφύτου Χαλκίδα. 

Screenshot_20250421_211016_Speedtest.thumb.jpg.6ce92a3953714f759bfd235c4e08c2f0.jpg

Χωρίς να υπερβάλω σε ολη τη πόλη έχει πάρα πολύ καλό δίκτυο η COSMOTE το 97% έχει Ν78 μέσα έξω με Μ.Ο 200mbps. Το ένα σημείο που μου τα χαλάει είναι στην Αβάντων στο micro N1 αλλά 200mbps εύκολα και κοντά στον Σκλαβενίτη στα φανάρια χάνει. Εκτός πόλης χάνει σε κάλυψη αλλά περνάει τον ανταγωνισμό. 

Θα βάλει και εκεί N78 με τη φόρα που έχουν πάρει. Μέχρι το τέλος του 2026 θα έχει N78 στο 95% των κεραιών και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η τοποθέτηση νέων κεραιών 

3 minutes ago, Gv2008 said:

Θα βάλει και εκεί N78 με τη φόρα που έχουν πάρει. Μέχρι το τέλος του 2026 θα έχει N78 στο 95% των κεραιών και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η τοποθέτηση νέων κεραιών 

Βασικά μια κεραία θέλει εκτός πόλης και το έφταιξε το δίκτυο εδώ σε όλη τη κεντρική Εύβοια. Νότια έχει καλό δίκτυο κεραίες σε φοβερά σημεία αλλά θέλει πιο πολλές Ν78. Βόρεια είχε τις πυρκαγιές αλλά θέλει πύκνωση και κομπλέ αλλά στα τουριστικά σημεία του νησιού έχει Ν78.

1 minute ago, elkons said:

Βασικά μια κεραία θέλει εκτός πόλης και το έφταιξε το δίκτυο εδώ σε όλη τη κεντρική Εύβοια. Νότια έχει καλό δίκτυο κεραίες σε φοβερά σημεία αλλά θέλει πιο πολλές Ν78. Βόρεια είχε τις πυρκαγιές αλλά θέλει πύκνωση και κομπλέ αλλά στα τουριστικά σημεία του νησιού έχει Ν78.

N78 στα νότια που είναι καλά με N1 θα μπει σίγουρα. Κεντρική Εύβοια θα βάλει μια δυο κεραίες ακόμα και είναι σουπερ και θέλει προσοχή η βόρεια Εύβοια 

Λοιπόν, έτοιμος για αναχώρηση και πάλι. Είδα αρκετές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη φορά που συνδέθηκα Cosmote πριν 6 μήνες. Το SA δίκτυο είναι αρκετά πιο σταθερο. Η συσκευή αλλάζει από NSA σε SA και αντίστροφα αξιόπιστα 100%. VoNR και πτώση σε VoLTE άψογο. Κάτι φαίνεται να έχουν κάνει στην ισχύ του LTE/5G, είδα πτώσεις σε Edge σε iPhone σε σημεία που παλιά κράταγε 4G. Ίσως άλλαξε η Apple τίποτα, δεν ξέρω, αλλά η εικόνα είναι χειρότερη. Από ταχύτητες έχουν πέσει γενικώς, μιας και ο κόσμος περνάει στο 5G σταδιακά, αλλά και πάλι πάει τάπα το δίκτυο. Στην Ηγουμενίτσα κάναμε κίνηση οικογενειακώς καμία 50GB για να φουλάρουν ταινίες κινητά και tablet, πήγαινε σαν κυνηγημένο. Πραγματικά κατέβαζε τις ταινίες σε δευτερόλεπτα… 

Στην κάλυψη φαίνεται να έχουν πετάξει την πετσέτα στο πάτωμα στα Δερβενοχώρια εδώ και χρόνια. Από Άγιο Θωμά μέχρι Μάνδρα (30km απόσταση σε δύσκολο βουνό), εντελώς εκτός δικτύου ή σπάνια Edge. Απαράδεκτο.

4 minutes ago, Gv2008 said:

N78 στα νότια που είναι καλά με N1 θα μπει σίγουρα. Κεντρική Εύβοια θα βάλει μια δυο κεραίες ακόμα και είναι σουπερ και θέλει προσοχή η βόρεια Εύβοια 

Ευτυχώς έχει Ν78 στα τουριστικά δεν υπάρχει πρόβλημα το καλοκαίρι πέρυσι με Cosmote μια χαρά ήταν, συνολικά έχει καλό δίκτυο έχω καιρό να δω Ε λόγω χαμηλού σήματος, κρατάει 5G εώς και τα -139dBm,το φοβερό είναι ότι λειτουργεί και με τόσο.

Edited by elkons

7 minutes ago, elkons said:

Ευτυχώς έχει Ν78 στα τουριστικά δεν υπάρχει πρόβλημα το καλοκαίρι πέρυσι με Cosmote μια χαρά ήταν, συνολικά έχει καλό δίκτυο έχω καιρό να δω Ε λόγω χαμηλού σήματος κρατάει 5G και στα -139dBm,το φοβερό είναι ότι λειτουργεί και με τόσο.

Η τεχνολογία της ///.