elkons Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Ο έλεγχος πιστεύω έγινε απομακροσμένα κ θα λένε όλα καλά. Σιγά μην ανέβουν με το όχημα του οτε εκεί πάνω..😃 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) 54 minutes ago, elkons said: Ο έλεγχος πιστεύω έγινε απομακροσμένα κ θα λένε όλα καλά. Σιγά μην ανέβουν με το όχημα του οτε εκεί πάνω..😃 Δνε ξέρω, ειλικρινά, έπρεπε να είναι αστέρι εκεί η κατάσταση. Προφανώς είδαν από μακριά όπως λες ότι όλα δουλεύουν, άρα κομπλέ είμαστε, λολ Edited 30 Ιανουαρίου by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου επεσε στα χερια μου ενα teltonika xutc50 και το εβαλα λιγο στην θεση του mikrotik chataeu 5g ax που ειχα. Το οτι κανει CA Με Ν1+Ν78 νομιζω οτι ειναι λαθος, ετσι; NSA ειναι... 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) 2 minutes ago, doganos said: επεσε στα χερια μου ενα teltonika xutc50 και το εβαλα λιγο στην θεση του mikrotik chataeu 5g ax που ειχα. Το οτι κανει CA Με Ν1+Ν78 νομιζω οτι ειναι λαθος, ετσι; NSA ειναι... Ε ναι. Ακόμα και SA να υποστήριζε το ρουτερ, η cosmote δεν κάνει ca ακόμα στο NR Edit: Βλέπω υποστηρίζει SA, φαντάζομαι και ca για να το δέιχνει, αλλά το δίκτυο όχι ακόμα Edited 30 Ιανουαρίου by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα το throttling που κάνουν σε tethering . Χρειάζομαι επείγοντος δεδομένα στο laptop , και ενώ στο κινητό έχω 300mbps στο laptop με tethering δεν έχω ούτε 0.5mbps. Τι το πληρώνουμε το κωλοαπεριοριστο ρε COSMOTE 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) 15 minutes ago, georgebad said: Μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα το throttling που κάνουν σε tethering . Χρειάζομαι επείγοντος δεδομένα στο laptop , και ενώ στο κινητό έχω 300mbps στο laptop με tethering δεν έχω ούτε 0.5mbps. Τι το πληρώνουμε το κωλοαπεριοριστο ρε COSMOTE Περίεργο...έχεις κάνει καμία τρελή κατανάλωση με tethering ή όχι; Δοκίμασα με χρήση 150GB αυτόν τον μήνα (50GB από αυτά tethering) και δεν είδα κάποιο πρόβλημα και μ εκανε εντύπωση.. Πρώτη φορά σε εσένα αυτό ή καιρό γίνεται; Edited 30 Ιανουαρίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Με κατανάλωση 406 GB στο hot spot δεν έχω throttling Στις επιλογές στο mobile hotspot έχει επιλογή AP band επέλεξε τα 5GHz. Το laptop έχει wifi στα 5 GHz? Καμία φορά συνδέεται στα 2.4 ghz και έχει χαμηλές ταχύτητες 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αν το laptop είναι με Windows να ήθελε να κάνει κάποιο update στη κάρτα δικτύου..αλλιώς δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Τίποτα από όλα , είμαι normal σε χρήση , tethering από iPhone σε Mac … 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Έχει καιρό που γίνεται αυτό; Επειδή εχτές είχε και μερικά προβλήματα φαντάσου και όσοι δεν είχαν μβ δούλευαν χωρίς καν να χρεώνονται..γενικά περίεργη κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Μη το αμελήσεις όμως..κάποια στιγμή όταν έχεις χρόνο δοκίμασε με την ίδια συσκευή πχ με σιμ Vodafone ή με τη σιμ σου σε ένα άλλο κινητο να επιβεβαιωθεί, εάν ναι εννοείται δε τους το αφήσεις έτσι ειδικά αν παραμείνει καιρό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Μέτρηση από φίλο Αχαρνών 105 10 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Και μία μέτρηση από πλατεία ευκαρπιδη Κατερίνης με όχι και τόσο καλό τηλέφωνο (Moto g84) 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, georgebad said: Τίποτα από όλα , είμαι normal σε χρήση , tethering από iPhone σε Mac … Καλησπέρα δεν έχει περιορισμό η cosmote κατεβάσω 100gb την ημέρα και μάλιστα ο mac έχει περισσότερη ταχύτητα από το iPhone ( MacBook Air m1 iPhone 14 Pro Max ) Κοίταξε στο hotspot άμα είναι ενεργοποιημένο το maximise compatibility στο μακ πάτα option και μετά το WiFi για να σου δείξει λεπτομέρειες της σύνδεσης WiFi band ταχύτητα και άλλα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Επανέρχομαι . Και ας μου το εξηγήσει κάποιος. Έχουμε 2 συσκευές το iPhone μου 15pro και το Mac m1 air. Στο κινητο το 5g μου δινει 250mbps και 24ms ping ενω στο 4G 10-15 mbps down και 24 ms ping. την ιδια ακριβως στιγμη το Mac δεν ξεκιναει καν το τεστ. και οταν το ξεκιναει εισαι με 1000ms ping και 1mbps max. Παρομοιο setup εχει και γωστος μου με iPhone 14 και m1 air παλι. Πρωτος αυτος μου ειπε χαρακτηριστικα οτι το tethering χθες δεν δουλευε. Μηπως τρωει ακραιο deprioritize οτι κινηση προερχεται απο tethering σε σχετικα φορτωμενους σταθμους ?? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 2 minutes ago, georgebad said: Επανέρχομαι . Και ας μου το εξηγήσει κάποιος. Έχουμε 2 συσκευές το iPhone μου 15pro και το Mac m1 air. Στο κινητο το 5g μου δινει 250mbps και 24ms ping ενω στο 4G 10-15 mbps down και 24 ms ping. την ιδια ακριβως στιγμη το Mac δεν ξεκιναει καν το τεστ. και οταν το ξεκιναει εισαι με 1000ms ping και 1mbps max. Παρομοιο setup εχει και γωστος μου με iPhone 14 και m1 air παλι. Πρωτος αυτος μου ειπε χαρακτηριστικα οτι το tethering χθες δεν δουλευε. Μηπως τρωει ακραιο deprioritize οτι κινηση προερχεται απο tethering σε σχετικα φορτωμενους σταθμους ?? Πρώτον option πατημένη και πατάς WiFi να δεις που είναι συνδεμένος . Δεύτερων αμα είναι ενεργοποιημένο το συμβατότητα στο hotspot απενεργοποίησε το 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Just now, Harry636 said: Πρώτον option πατημένη και πατάς WiFi να δεις που είναι συνδεμένος . Δεύτερων αμα είναι ενεργοποιημένο το συμβατότητα στο hotspot απενεργοποίησε το παιδιά , μην λέμε Κούφα προφαωνος και είναι όλα απενεργοποιημένα. το βράδυ που το lte πηρε ανασες ολα αποκατασταθηκαν.... Το μερος ειναι η βιβλιοθηκη του ΑΠΘ και αυτη την εποχη εχει τρελο κοσμο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) 11 minutes ago, georgebad said: παιδιά , μην λέμε Κούφα προφαωνος και είναι όλα απενεργοποιημένα. το βράδυ που το lte πηρε ανασες ολα αποκατασταθηκαν.... Το μερος ειναι η βιβλιοθηκη του ΑΠΘ και αυτη την εποχη εχει τρελο κοσμο. Άμα πατήσεις option και μετά το WiFi θα σου εμφανιστεί αυτό Edited 31 Ιανουαρίου by Harry636 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 29 minutes ago, georgebad said: οταν το ξεκιναει εισαι με 1000ms ping και 1mbps max Δεν έχω ιδέα αν παίζει αυτό το σενάριο επειδή λες ότι το βράδυ δουλεύει αλλά μήπως φταίει το mtu και γίνεται αυτό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 1 hour ago, georgebad said: Επανέρχομαι . Και ας μου το εξηγήσει κάποιος. Έχουμε 2 συσκευές το iPhone μου 15pro και το Mac m1 air. Στο κινητο το 5g μου δινει 250mbps και 24ms ping ενω στο 4G 10-15 mbps down και 24 ms ping. την ιδια ακριβως στιγμη το Mac δεν ξεκιναει καν το τεστ. και οταν το ξεκιναει εισαι με 1000ms ping και 1mbps max. Παρομοιο setup εχει και γωστος μου με iPhone 14 και m1 air παλι. Πρωτος αυτος μου ειπε χαρακτηριστικα οτι το tethering χθες δεν δουλευε. Μηπως τρωει ακραιο deprioritize οτι κινηση προερχεται απο tethering σε σχετικα φορτωμενους σταθμους ?? Παρότι βρίσκω απίθανο να συμβαίνει αυτό, ο πάροχος έχει διάφορους τρόπους να ανιχνεύσει εάν είσαι tethered ή απευθείας στο κινητό. Ένας από αυτούς είναι το TTL των πακέτων σου. Μπορείς για δοκιμή να αλλάξεις το TTL και να μας πεις εάν έχει την ίδια συμπεριφορά: https://discussions.apple.com/thread/254180477?sortBy=rank 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Ερώτηση Στο CellMapper μπορούμε να κάνουμε καταγραφή 2 SIM ταυτόχρονα ή καταγράφει μόνο αυτή με ανοιχτά δεδομένα; Εάν γίνεται και στις 2 μαζί τι πρέπει να ρυθμίσω κάτι; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) On 30/1/2025 at 1:57 ΜΜ, elkons said: Η ίδια κεραία καλύπτει και στη δουλειά όμως; Αν είναι διαφορική ή και αυτή είναι προβληματική ή κάτι άλλο με τη συσκευή, με τη sim δύσκολο δοκίμασε με άλλη αν έχεις αλλά δε νομίζω να φταίει η κάρτα. Ναι, η ίδια κεραία καλύπτει, είναι κοντά σχετικά από το σπίτι. On 30/1/2025 at 4:17 ΜΜ, johnny_htc said: Κάτσε ρε μπρο. Αυτή είναι η απόσταση από το σπίτι σου από την κεραία; Γιατί τώρα είδα που ανέβασες τις φωτογραφίες. Εννοείται ότι έπρεπε να είναι ανεμοστροβιλος🌪️ το σήμα μέσα στο σπίτι σου, κάτι έχει πειραχτεί λολ 😏 Βλάβη again and again απλά μέχρι να ξυπνήσουν να δουν τι πάει λάθος Ναι, είναι σχεδόν 1χλμ απόσταση, έχω πάει και κοντά πέρυσι για να βγάλω φωτογραφία και τους δυο πύργους για το cellmapper που έχει νέες κεραίες (οι παλιές ήταν outdated). On 30/1/2025 at 4:20 ΜΜ, elkons said: Ο έλεγχος πιστεύω έγινε απομακροσμένα κ θα λένε όλα καλά. Σιγά μην ανέβουν με το όχημα του οτε εκεί πάνω..😃 Είναι και χωματόδρομος η ανηφόρα. Edited 31 Ιανουαρίου by zurabi_97 6 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Σάββατο στις 06:51 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:51 πμ (edited) 18 ώρες πριν, georgebad said: παιδιά , μην λέμε Κούφα προφαωνος και είναι όλα απενεργοποιημένα. το βράδυ που το lte πηρε ανασες ολα αποκατασταθηκαν.... Το μερος ειναι η βιβλιοθηκη του ΑΠΘ και αυτη την εποχη εχει τρελο κοσμο. Δοκίμασε με cable tethering στο Mac και όχι μέσω wifi να δεις αν θα αλλάξει κάτι. Μπορεί να είναι congested το wifi. Edited Σάββατο στις 06:52 πμ by mixtri 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. Σάββατο στις 07:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:56 πμ 1 hour ago, mixtri said: Δοκίμασε με cable tethering στο Mac και όχι μέσω wifi να δεις αν θα αλλάξει κάτι. Μπορεί να είναι congested το wifi. Βγάζει νόημα να είναι congested το WiFi , αλλά με Vodafone στα 2.4Ghz και ολας δούλευε . Θα το δοκιμασω όμως σήμερα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Σάββατο στις 08:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:14 πμ Από Teltonika μου είπαν πως γίνεται σε nsa mode να γίνεται 2 CA 5G NR. τελικά γίνεται ή όχι; 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 08:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:16 πμ Σε ταχύτητες πως το βλέπεις πιάνει σαν το κινητό πχ με μια Ν78; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts