Nikolas14 Δημ. Τρίτη στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:38 μμ 2 ώρες πριν, Harry636 said: Θεσσαλονίκη Μπαλκόνι Αν είσαι κορδελιο μάλλον πάνω στην Ανδρέα Παπανδρέου έχεις Ν78. 3 ώρες πριν, Harry636 said: Πρώτη μέτρηση με cosmote Θεσσαλονίκη Όπου έχει 5G N1 έτσι είναι… Κατσαντώνη πχ 3 ώρες πριν, Harry636 said: Η Vodafone 10~ 15 mbps στην καλύτερη 30 και πολλά λάθη στο speed test ( ίδιο σημείο ) Και η Nova επίσης μέτρια… στο κορδελιο χαμηλά σε Κατσαντώνη και Ανδρέα Παπανδρέου ζορίζονται εκτός αν είσαι κοντά στη Μοναστηρίου ή βρεις Ν78. 2 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:12 μμ Με κλήση. Από 8,5 σε 0,5 1 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τρίτη στις 08:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:14 μμ Just now, hercoulis said: Με κλήση. Από 8,5 σε 0,5 Ήταν που ήταν χάλια, στην κλήση κόβει και το ca, και αποτελειώθηκε. 6 2 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 08:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:15 μμ Δεν είναι SA γιαυτό, πάει 5G Disconnected, δηλαδή 4G,όχι 4G+ επειδή κατά την κλήση δε μπορεί να κάνει CA. Αν θες ταχύτητες κατά τη κλήση μόνο το SA κάνει. Με πρόλαβες @marios239 Οι άλλοι πάροχοι τι λένε στη περιοχή; @hercoulis 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 08:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:22 μμ Ναυάγια, ειδικά η vf.. 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 08:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:27 μμ (edited) 1 hour ago, hercoulis said: Ναυάγια, ειδικά η vf.. Εξαίσια, τρέξε μη χάσεις τις προσφορές τους 😂 Το SA τους μάρανε δε ντρέπονται με τόσα λεφτά που τσεπώνουν από όλους μας να μην υπάρχει σωστή κάλυψη και σταθερότητα/αξιοπιστία. Και για τους 3 λέω όχι μόνο για τη COSMOTE. Edited Τρίτη στις 09:50 μμ by elkons 6 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 08:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:49 μμ Την 9μηνη απεριόριστα την πήρα πέρυσι μέχρι το εξάμηνο και την άφησα. Γιατί έπασχε από σήμα. . Θα μου πεις είναι κινητά όποτε έξω καλύπτουν κάπως την κατάσταση. Κάτι ηξερε η vf με τα λιβάδια της Ποσειδωνίας. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 08:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:53 μμ 3 minutes ago, hercoulis said: Κάτι ηξερε η vf με τα λιβάδια της Ποσειδωνίας. Πέθανα εδώ 🤣🤣🤣 @hercoulis Έχουμε εδώ αν θέλεις αλλά και εκεί το ίδιο σήμα θα χεις 😂 3 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Τρίτη στις 09:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:51 μμ 1 hour ago, elkons said: Εξαίσια, τρέξε μη χάσεις τις προσφορές τους 😂 Το SA τους μάρανε δε ντρέπονται με τόσα λεφτά που τσεπώνουν από όλους μας να μην υπάρχει σωστή κάλυψη και σταθερότητα/αξιοπιστία. Μόνο αν χάσει πελάτες και πέσει ο τζίρος κάτι μπορεί να γίνει! Έχει υποτίθεται και τους καλύτερους Έλληνες μηχανικούς από πολυτεχνεία κτλπ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 09:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:52 μμ Δε το είπα μόνο για τη COSMOTE, για όλες το λέω γιατί όλες είναι απαράδεκτες. 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. Τρίτη στις 10:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:28 μμ (edited) Απο τελη του 2023 ημουν ενθουσιασμενος για την ελευση του sa στην cosmte. Σημερα αν και εχω xiaomi 14 που ειναι υποστηριζομενη συσκευη (και βλεπω την αηδια που αποκαλουν sa απο θεμα ping) νιωθω απογοητευμενος απο την cosmote. To nsa της ειναι πολυ καλυτερο απο ολες τις εταιρειες αλλα ΓΙΑΤΙ ανακοινωσε το sa νωρις χωρις να ειναι ετοιμη; Μονο για μαρκετινγκ και ολοι εμεις τα προβατα να μαντρωθουμε στο μαντρι της. Edited Τρίτη στις 10:29 μμ by empeiros 2 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 10:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:55 μμ Και οι άλλες που θα ανοίξουν SA θα ναι έτσι στην αρχή Αισθάνομαι τυχερός που δεν υποστηρίζει καμία συσκευή μου Sa μέσω Cosmote 😂 4 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) Cond εγγυηση και αυτή εντός σπιτιού #γτπαρμ🥳 Πολύ στέιμπλ🤣 "Κόντ' σταθερότητα και γκαζια από άλλο λέβελε🥳 2 ώρες πριν, elkons said: Δε το είπα μόνο για τη COSMOTE, για όλες το λέω γιατί όλες είναι απαράδεκτες. 🥳😛 4 ώρες πριν, hercoulis said: Με κλήση. Από 8,5 σε 0,5 Εγγυηση κ αυτη🤣 @cmvr Cond εγγυηση!!🥳🤣 3 ώρες πριν, elkons said: Δε το είπα μόνο για τη COSMOTE, για όλες το λέω γιατί όλες είναι απαράδεκτες. Όλες είναι γτπανηγυρια Edited 23 ώρες πριν by Nickchris36 7 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 25 minutes ago, Nickchris36 said: Cond εγγυηση και αυτή εντός σπιτιού #γτπαρμ🥳 Πολύ στέιμπλ🤣 "Κόντ' σταθερότητα και γκαζια από άλλο λέβελε🥳 🥳😛 Εγγυηση κ αυτη🤣 @cmvr Cond εγγυηση!!🥳🤣 Όλες είναι γτπανηγυρια Όταν σας λέω όλες κρύβουν μια νοντ μέσα τους κάτι ξέρω 😂 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, cmvr said: Όταν σας λέω όλες κρύβουν μια νοντ μέσα τους κάτι ξέρω 😂 Ανεξαιρέτως είναι όλες απαράδεκτες σε πολλές περιοχες Καλά ναι η νονταρα είναι η αρχιαπαραδεκτη μ το κόφτη και τη καταστροφή του φρι του γκόου αλλά και οι άλλες είναι καταντια ονλυ σε πολλά σημεία όπως εδω.. Edited 23 ώρες πριν by Nickchris36 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 18 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 7 ώρες πριν, empeiros said: Απο τελη του 2023 ημουν ενθουσιασμενος για την ελευση του sa στην cosmte. Σημερα αν και εχω xiaomi 14 που ειναι υποστηριζομενη συσκευη (και βλεπω την αηδια που αποκαλουν sa απο θεμα ping) νιωθω απογοητευμενος απο την cosmote. To nsa της ειναι πολυ καλυτερο απο ολες τις εταιρειες αλλα ΓΙΑΤΙ ανακοινωσε το sa νωρις χωρις να ειναι ετοιμη; Μονο για μαρκετινγκ και ολοι εμεις τα προβατα να μαντρωθουμε στο μαντρι της. Δεν έχω εμπειρία SA από κοσμοτε αλλά σίγουρα θα έπρεπε να σου λειτουργεί καλύτερα από NSA σε θέμα ping. Δε θα πω ότι φταίει η συσκευή αν και ποτέ δε ξέρεις, αλλά να κάνεις ticket… 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 44 minutes ago, mixtri said: Δεν έχω εμπειρία SA από κοσμοτε αλλά σίγουρα θα έπρεπε να σου λειτουργεί καλύτερα από NSA σε θέμα ping. Δε θα πω ότι φταίει η συσκευή αν και ποτέ δε ξέρεις, αλλά να κάνεις ticket… Θέλει δουλίτσα λένε τα παιδιά ακόμα. Και στα pings, το δίκτυο είναι φορτωμένο κάπου κάπου, άσχετα άμα αντέχει. Και δε νομίζω ότι οφείλεται στο δίκτυο κορμού το πρόβλημα του ping άμα είναι σχετικά υψηλό, αλλά απλά στον σταθμό. Γνώμη μου Κατά άλλα, θέλει να βάλει τις άδειες για N78 η Cosmote που είναι πάμπολες ακόμα όπως πχ σε μένα στο Παλαιό Φάληρο και σύνορα με Άγιο Δημήτριο και Άλιμο περίπου, περιμένουμε εναγωνίως 2 χρόνια τώρα, να βάλει κάπου στις 5 Ν78 σε υπάρχοντες ιστούς και έναν καινούργιο.... Μετά μάλλον θα είναι καλύτερα τα πράματα για το SA. Μια μέτρηση με χαμηλό ping σήμερα το πρωί στο σπίτι, που λόγω Χριστουγέννων έχει πεσμένη κίνηση, αλλά η ταχύτητα στο 5G, δεν θυμίζει τον παλιό καλό καιρό, λολ,που βαραγε 350αρια και έξω σε όροφο σε μένα εδώ, 450 και βάλε.. Χρόνια Πολλά και από δω σε όλους! 5 ώρες πριν, Nickchris36 said: Cond εγγυηση και αυτή εντός σπιτιού #γτπαρμ🥳 Πολύ στέιμπλ🤣 "Κόντ' σταθερότητα και γκαζια από άλλο λέβελε🥳 🥳😛 Εγγυηση κ αυτη🤣 @cmvr Cond εγγυηση!!🥳🤣 Όλες είναι γτπανηγυριαα Το 109 mbps, high score? New achievement unlocked?? 😂😂😂 Edited 17 ώρες πριν by johnny_htc 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 8 ώρες πριν, elkons said: Και οι άλλες που θα ανοίξουν SA θα ναι έτσι στην αρχή Αισθάνομαι τυχερός που δεν υποστηρίζει καμία συσκευή μου Sa μέσω Cosmote 😂 Η Nova το έχει ανοίξει πρώτη από όλους.. Το Edge SA αλλα καμία σημασία δεν έχει SA να είναι και ότι να ναι 😂 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 2 ώρες πριν, mixtri said: Δεν έχω εμπειρία SA από κοσμοτε αλλά σίγουρα θα έπρεπε να σου λειτουργεί καλύτερα από NSA σε θέμα ping. Δε θα πω ότι φταίει η συσκευή αν και ποτέ δε ξέρεις, αλλά να κάνεις ticket… Xiaomi 14, x75 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 9 ώρες πριν, elkons said: Και οι άλλες που θα ανοίξουν SA θα ναι έτσι στην αρχή Αισθάνομαι τυχερός που δεν υποστηρίζει καμία συσκευή μου Sa μέσω Cosmote 😂 Μα γιατί; Αφου οι άλλες έχουν core Ericsson… 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 21 minutes ago, TakeOverNet said: Μα γιατί; Αφου οι άλλες έχουν core Ericsson… Η Cosmote ακόμα με Huawei παίζει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 3 ώρες πριν, mixtri said: Δεν έχω εμπειρία SA από κοσμοτε αλλά σίγουρα θα έπρεπε να σου λειτουργεί καλύτερα από NSA σε θέμα ping. Δε θα πω ότι φταίει η συσκευή αν και ποτέ δε ξέρεις, αλλά να κάνεις ticket… Και σε άλλους γίνεται που έχω δει speedtests με αυξημένο ping από NSA Νομίζω πως ο @georgemv είναι ο κατάλληλος να μας απαντήσει, έχει και SA συσκευή. 30 minutes ago, TakeOverNet said: Μα γιατί; Αφου οι άλλες έχουν core Ericsson… Κάτσε εγώ ήξερα πως η Cosmote παίζει στο 5G με Ericsson και οι άλλες Huawei,αλλάζει το πράγμα στο SA; 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Cityzen Σέρρες https://www.speedtest.net/result/i/6410040005 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 19 minutes ago, elkons said: Και σε άλλους γίνεται που έχω δει speedtests με αυξημένο ping από NSA Νομίζω πως ο @georgemv είναι ο κατάλληλος να μας απαντήσει, έχει και SA συσκευή. Κάτσε εγώ ήξερα πως η Cosmote παίζει στο 5G με Ericsson και οι άλλες Huawei,αλλάζει το πράγμα στο SA; Λέει για το core network, ότι έχει υλοποίηση ericsson, όχι για τον τελικό εξοπλισμό που η Cosmote παίζει με ericsson. Λογικά και η Cosmote λόγω της απαγόρευσης της Huawei, κάποια στιγμή θα το αλλάξει, αν δεν τον έχει κάνει ήδη.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Δεν καταλαβαίνω αν το πόρισμα είναι το RAN, το core, το backhaul, συσκευές κτλ... Ασχέτως κατάστασης, αν το πρόβλημα είναι επίδοσης καλό θα είναι να ανοιχτεί το ticket. To midband coexistence (NSA+SA) είναι αρκετά πολύπλοκο και η Ericsson ο μοναδικός vendor με υλοποίηση για ESS+coexistence. Το πρόβλημα μπορεί να είναι οπουδήποτε... 1 ώρα πριν, empeiros said: Xiaomi 14, x75 Εφόσον έχεις συμβατή συσκευή, κάλεσε τους και κατέγραψε το πρόβλημα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους! 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts