johnny_htc Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 7 minutes ago, Mitsos_The_Great said: Περιοχές με Ν78 στο Ν. Ηλείας Πύργος Κατάκολο Αμαλιάδα Σαβάλια Ροβιάτα Κουρούτα Βαρθολομιό (Το μισό χωριό καλύπτεται και από την κεραία τύπου omni που βρίσκεται στο κτήριο του ΟΤΕ με Ν1 και ευελπιστούμε Upgrade) Καλύβια Βαρθολομιού Βρανά Νέα Μανωλάδα Παλιά Μανωλάδα Βουπράσιο Ζαχάρω Α κάλυψαν και Ζαχάρω; not bad. Έχουν λαό εκεί σε σας και του ρίχνουν μια άλφα περιποίηση, ενδιαφέρον.. Βέβαια το 40 % των προαναφερθεντων μάλλον είναι από endc από μακρινούς σταθμούς, αλλά έστω και έτσι είναι μια αρχή.. Just now, johnny_htc said: Α κάλυψαν και Ζαχάρω; not bad. Έχουν λαό εκεί σε σας και του ρίχνουν μια άλφα περιποίηση, ενδιαφέρον.. Βέβαια το 40 % των προαναφερθεντων μάλλον είναι από endc από μακρινούς σταθμούς, αλλά έστω και έτσι είναι μια αρχή.. Εγω να σου πω την αλήθεια @Mitsos_The_Great, θα ήθελα να δουν την περίπτωση να φτιάξουν λίγο το σήμα προς Αρχαία Ολυμπία. Εκεί δεν έχουν N78 απ όσο θυμάμαι το 23 που είχα πάει, και στο ξενοδοχείο Amalia, ήταν εξωτερικά με B20, εσωτερικά έπαιζε οριακά, αλλά έπαιζε. Αλλά μέχρι εκεί. Άμα ήταν φίσκα κόσμο, σίγουρα είναι δύσκολα τα πράματα.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Νοέμβριος (edited) 15 ώρες πριν, elkons said: Εδώ τα κουτάκια της N78 ,το ένα συγκεκριμένα από όλα έχει ξεκινήσει και γίνεται κίτρινο, περίπου 1.5 ίσως και προς 2 χρόνια τις έχουμε εδώ στη κεραία. Φυσιολογικό είναι; τα άλλα πάνελ είναι λευκά. Φωτογραφικό υλικό από 102041,δείτε το δεξί κουτάκι να καταλάβετε πως έχει γίνει Να μην μείνετε με παράπονο έχουμε και speedtests 5G,4G+ στο αντίστοιχο τοπικ😇 Να το κουτάκι πάνω δεξιά εννοούσα, γιατί όμως να μην είναι έτσι κ τα υπόλοιπα. Β1+Ν78 https://www.speedtest.net/my-result/a/10508075040 Β7+Ν78😀 https://www.speedtest.net/my-result/a/10508072829 Οι φωτογραφίες είναι με ζουμ στα ΟΠΑΠ είναι τα speedtest, απέναντι της κεραίας. Μετά από μια διακοπή ρεύματος χτες μη προειδοποιημένη φυσικά κάτι έγινε και σταθερή και κινητή τα ping έχουν πέσει πχ σταθερή εγώ από 15 ping πήγα στα 10 και στη κεραία το πρωί 10-15. Ενώ συνήθως είχε 20+ άνω. Μετά τη Στενή Δίρφυος στο πουθενά ,η Vodafone Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και NOVA EDGE Vf και NOVA είναι από συγγενικά πρόσωπα με iphone 12 αλλά εγώ με το Galaxy A34 έχω σήμα 😀 Edited 15 Νοέμβριος by elkons 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 02:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:44 μμ 5 ώρες πριν, elkons said: Φωτογραφικό υλικό από 102041,δείτε το δεξί κουτάκι να καταλάβετε πως έχει γίνει Να μην μείνετε με παράπονο έχουμε και speedtests 5G,4G+ στο αντίστοιχο τοπικ😇 Να το κουτάκι πάνω δεξιά εννοούσα, γιατί όμως να μην είναι έτσι κ τα υπόλοιπα. Β1+Ν78 https://www.speedtest.net/my-result/a/10508075040 Β7+Ν78😀 https://www.speedtest.net/my-result/a/10508072829 Οι φωτογραφίες είναι με ζουμ στα ΟΠΑΠ είναι τα speedtest, απέναντι της κεραίας. Μετά από μια διακοπή ρεύματος χτες μη προειδοποιημένη φυσικά κάτι έγινε και σταθερή και κινητή τα ping έχουν πέσει πχ σταθερή εγώ από 15 ping πήγα στα 10 και στη κεραία το πρωί 10-15. Ενώ συνήθως είχε 20+ άνω. Μετά τη Στενή Δίρφυος στο πουθενά ,η Vodafone Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και NOVA EDGE Vf και NOVA είναι από συγγενικά πρόσωπα με iphone 12 αλλά εγώ με το Galaxy A34 έχω σήμα 😀 Μετά από διακοπή ρεύματος, πολλοί χρήστες παύουν να απασχολούν το δίκτυο, οπότε βλέπεις και καλύτερα ping. Μόλις πέσουν πάνω πάλι όλοι σαν λαιμαργοι, αυξάνονται 😜 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Χτές έπεσε το ρεύμα εντύπωση μου έκανε σε σταθερή και κινητή να πέσει τόσο το ping Χτές το βράδυ στην ίδια κεραία είχα 9 ping 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. Κυριακή στις 05:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:46 μμ Είμαστε και επίσημα οι χειρότεροι παιδιά. Αντε στην υγειά μας. https://www.businessdaily.gr/tehnologia/128515_oyragoi-stin-eyropi-ta-ellinika-diktya-kinitis-argise-gnisio-5g 4 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Κυριακή στις 06:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:08 μμ 20 minutes ago, king2009 said: Είμαστε και επίσημα οι χειρότεροι παιδιά. Αντε στην υγειά μας. https://www.businessdaily.gr/tehnologia/128515_oyragoi-stin-eyropi-ta-ellinika-diktya-kinitis-argise-gnisio-5g Πιστεύω ότι τέτοια μέρα του χρόνου θα έχουμε άλλη εικόνα από τα 5G SA δίκτυα απ'όλους τους παρόχους! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 06:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:10 μμ Μακάρι να είχα την αισιοδοξία σου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Κυριακή στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:16 μμ 4 minutes ago, elkons said: Μακάρι να είχα την αισιοδοξία σου. Γιατί;; Γίνονται κινήσεις! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 06:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:17 μμ Μωρέ προταθούν να ανοίξουν το SA το άνοιξε η μία αλλά δεν είναι και τέλειες οι αποδόσεις, ειδικά στο ping συγκριτικά του NSA. Να μου πεις είναι ακόμη η αρχή..θα δείξει εδώ θα είμαστε να τα παρακολουθούμε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Κυριακή στις 06:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:29 μμ 42 minutes ago, king2009 said: Είμαστε και επίσημα οι χειρότεροι παιδιά. Αντε στην υγειά μας. https://www.businessdaily.gr/tehnologia/128515_oyragoi-stin-eyropi-ta-ellinika-diktya-kinitis-argise-gnisio-5g Το άρθρο δεν λέει για την extrasim της Cosmote όμως. Δεν αναφέρει ότι αντί για 3 ευρώ την πήγε στα 25 ευρώ για απεριόριστη χρήση και με 5 ευρώ δίνει μόνο 20 GB. Στα υπόλοιπα συμφωνώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:58 μμ 37 minutes ago, elkons said: Μωρέ προταθούν να ανοίξουν το SA το άνοιξε η μία αλλά δεν είναι και τέλειες οι αποδόσεις, ειδικά στο ping συγκριτικά του NSA. Να μου πεις είναι ακόμη η αρχή..θα δείξει εδώ θα είμαστε να τα παρακολουθούμε. 1 hour ago, king2009 said: Είμαστε και επίσημα οι χειρότεροι παιδιά. Αντε στην υγειά μας. https://www.businessdaily.gr/tehnologia/128515_oyragoi-stin-eyropi-ta-ellinika-diktya-kinitis-argise-gnisio-5g Κάθε αρχή και δύσκολη φυσικά, απλά στην Ελλάδα την χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία για να τα κονομαμε μακροπρόθεσμα και όποτε φτιάξει (και άμα φτιάξει αυτό που έχουμε σκοπό) 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:28 μμ 58 minutes ago, aektzhs 1 said: Το άρθρο δεν λέει για την extrasim της Cosmote όμως. Δεν αναφέρει ότι αντί για 3 ευρώ την πήγε στα 25 ευρώ για απεριόριστη χρήση και με 5 ευρώ δίνει μόνο 20 GB. Στα υπόλοιπα συμφωνώ Αυτά παθαίνεις εάν μερικοί πηδ το δίκτυο και την πληρώνουν όλοι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 07:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:24 πμ 11 ώρες πριν, elkons said: Αυτά παθαίνεις εάν μερικοί πηδ το δίκτυο και την πληρώνουν όλοι. Δικαιολογίες των εταιρειών. Θα μπορούσαν απλά να εφαρμόσουν τους όρους που αναγράφουν στα συμβόλαια τους και αφορούν την "κατάχρηση" του δικτύου, εφόσον η χρήση από κάποιους φτάνει σε σημείο επιβάρυνσης κλπ. Μπορεί να μη συντρέχει καν τέτοιος λόγος εγώ σου λέω ή να είναι ένα μικρό ποσοστό του προβλήματος φυσικά και απλά βρήκαν ευκαιρία όταν σφίγγουν οι ποποι, να πάρουν πίσω ο, τι έδιναν αφού θέλουν να πουλήσουν και σταθερή (στην Ελλάδα του χεροτερου βασικού μισθού στην Ευρώπη).. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Δευτέρα στις 05:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:05 μμ Βγήκαν 10 καινούργιες άδειες σήμερα για τις τοποθεσίες και δήμους Κορινθίων, Σαρωνικού μάλλον για Καλύβια Θορικού, Κηφισιάς κάπου προς μεταξύ Εκάλησ και νέας Πολιτείας θα μπει, Διονύσου θα μπεί Πεντέλη μάλλον, Χαλανδρίου πάτημα, Αίγινας Βάγια, Αρταίων Άγιος Σπυρίδωνας, Τήνου Κιόνια, Σφακίων Αγία Ρουμέλη, Ρόδου Δαματρία. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 05:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:37 μμ Γιαυτό έλεγα πως στο τέλος της χρονιάς θυμούνται μαζεμένες άδειες Πάλι Δήμος Χαλκιδέων εκτός 💩😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τρίτη στις 10:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:18 πμ 3 ώρες πριν, mixtri said: Η Ελλάδα είναι Ferrari που την οδηγούν άσχετοι οδηγοί. Τέλος. 40 δεν είναι με 5ε; Το καλοκαίρι έλεγε 20 GB Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Τρίτη στις 10:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:35 πμ Και η σελίδα 20GB λέει, αλλά έχω δει και αλλού να αναφέρονται 40GB: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/extra-sim.html 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 10:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:43 πμ (edited) 40 giga πρέπει να είναι της vodafone η extra sim. Edited Τρίτη στις 10:56 πμ by Antonio21 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τρίτη στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:58 μμ Cosmote 5G Σισμανόγλειο. 9 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 07:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:09 μμ 10 minutes ago, MIKU said: Cosmote 5G Σισμανόγλειο. Πεσμενες ταχύτητες γενικότερα.. Το δίκτυο έχει θέμα τελευταία, χοντρό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 07:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:13 μμ Με το που άνοιξαν το Sa θεωρώ έχει πεσμένη απόδοση Για το Σισμανόγλειο καλό είναι συγκριτικά των άλλων εταιρειών, το έχω δει και εγώ ότι λεει ο MIKU επικρατεί, η μία έχει Ε η άλλη 5G και γενικά ανάλογα το σημείο. Χρειάζεται micro στο Σισμανόγλειο θεωρώ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 07:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:45 μμ 30 minutes ago, elkons said: Με το που άνοιξαν το Sa θεωρώ έχει πεσμένη απόδοση Για το Σισμανόγλειο καλό είναι συγκριτικά των άλλων εταιρειών, το έχω δει και εγώ ότι λεει ο MIKU επικρατεί, η μία έχει Ε η άλλη 5G και γενικά ανάλογα το σημείο. Χρειάζεται micro στο Σισμανόγλειο θεωρώ. Γενικότερα είναι πολλά τα κτίρια που την εποχή του 5G, κανονικά θέλουν micro.. Όμως πρώτον δεν υπάρχει πρόθεση από τις εταιρείες και δευτερον, υποτίθεται υπάρχει νόμος που δεν αφήνουν να εκπέμπει δυνατά κοντά στα νοσοκομεία απ όσο θυμάμαι, όπως και στις σχολικές μονάδες.. Άρα δύσκολο να βάλουν.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τρίτη στις 11:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:18 μμ On 13/11/2024 at 10:46 ΜΜ, Mitsos_The_Great said: Αμαλιάδα Ηλείας. Σας είπα πριν λίγο καιρό ότι έρχεται η n78 όπου να ναι! Ε, ήρθε!💦 Η Cosmote στην Ηλεία παίζει εδώ και χρόνια καλά. Στο Πάτρα-Κυλλήνη όταν είχε σήμα 4G για δεδομένα το 2018, ο ανταγωνισμός είχε 3G-Edge. Δεν μου κάνει εντύπωση η Ν78. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν On 19/11/2024 at 12:35 ΜΜ, minast said: Και η σελίδα 20GB λέει, αλλά έχω δει και αλλού να αναφέρονται 40GB: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/extra-sim.html Μόλις επιβεβαίωσα διαβάζοντας ξανά την ανακοίνωση της Cosmote για τις αλλαγές των extra SIM από 21/11 ότι το όριο δεδομένων γίνεται 40GB. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 29 minutes ago, minast said: Μόλις επιβεβαίωσα διαβάζοντας ξανά την ανακοίνωση της Cosmote για τις αλλαγές των extra SIM από 21/11 ότι το όριο δεδομένων γίνεται 40GB. Για όλες τις extra sim ισχύει αυτό; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts