elkons Δημ. Τρίτη στις 12:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:26 μμ 5 ώρες πριν, memoriesradio said: Η μία Vodafone μάλλον Nova ήθελες να πεις... Συγνώμη μπερδεύτηκα το διορθώνω άμεσα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. Τρίτη στις 05:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:36 μμ Πήρα νέα κάρτα frog αλλά στέλνοντας μήνυμα 5G στο 1333 μου απαντάει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει 5G. Έχω το redmi note 13 pro 5G και στο ίδιο κινητό ήδη λειτουργεί κάρτα what's up (η οποία έχει μετατραπεί σε frog) με 5G κανονικότατα. Υπάρχει άλλος τρόπος να το ενεργοποιήσω και στη νέα γραμμή; Τελικά το ενεργοποίησε το c.c. 5 Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Χθες στς 08:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:54 πμ 15 ώρες πριν, t300 said: Πήρα νέα κάρτα frog αλλά στέλνοντας μήνυμα 5G στο 1333 μου απαντάει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει 5G. Έχω το redmi note 13 pro 5G και στο ίδιο κινητό ήδη λειτουργεί κάρτα what's up (η οποία έχει μετατραπεί σε frog) με 5G κανονικότατα. Υπάρχει άλλος τρόπος να το ενεργοποιήσω και στη νέα γραμμή; Τελικά το ενεργοποίησε το c.c. Η άλλη λύση είναι να βάλεις την SIM σε διαφορετική συσκευή, συνήθως κάποιο πρόσφατο Samsung 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν On 28/10/2024 at 2:27 ΜΜ, georgebad said: Απογοήτευση η Θεσσαλονίκης . Στο μισό κέντρο δεν περνάει τίποτα https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ρ1ΦΧ639-4ΦΤ 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Γεια σας, δεν ξέρω αν το είχα και από παλιά αλλά τώρα λέει ότι το vonr είναι ενεργοποιημένο από την cosmote 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Πιάνεις 5G NSA ή SA; Τι συσκευή; ,στις ρυθμίσεις στο κάρτες σιμ και κινητά δίκτυα, GR COSMOTE και είχες την επιλογή VoNR; Τι εικονίδιο έχεις δίπλα από τις μπάρες σήματος; VoLTE ; Για Xiaomi φαίνεται Edited 6 ώρες πριν by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Ήταν ενεργοποιημένο ήδη από τον Σεπτέμβριο που είχα έρθει Ελλάδα στα S23. Ποια συσκευή το εμφάνισε στα settings? Edited 6 ώρες πριν by georgemv 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 58 minutes ago, elkons said: Πιάνεις 5G NSA ή SA; Τι συσκευή; ,στις ρυθμίσεις στο κάρτες σιμ και κινητά δίκτυα, GR COSMOTE και είχες την επιλογή VoNR; Τι εικονίδιο έχεις δίπλα από τις μπάρες σήματος; VoLTE ; Για Xiaomi φαίνεται Xiaomi 14 Eιναι στα developer settings. Πιάνω sa αλλά ακόμα δεν έχω δει το σήμα vonr στη status bar. Edited 5 ώρες πριν by empeiros 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Και ακόμη δεν είναι στην ιστοσελίδα τους δεν έχουν ενημερώσει ποιες συσκευές Λογικά 5G SA θα πιάνεις [5G+ όπως λέει η COSMOTE] Εάν έχεις Netmonster δώσε μας λίγο εικόνα επίσης εάν λειτουργούν τα δεδομένα με ταχύτητες 5G εν ώρα τηλεφωνικής κλήσεως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, elkons said: Και ακόμη δεν είναι στην ιστοσελίδα τους δεν έχουν ενημερώσει ποιες συσκευές Λογικά 5G SA θα πιάνεις [5G+ όπως λέει η COSMOTE] Εάν έχεις Netmonster δώσε μας λίγο εικόνα επίσης εάν λειτουργούν τα δεδομένα με ταχύτητες 5G εν ώρα τηλεφωνικής κλήσεως. Xiaomi 14 έχω. Η επιλογή είναι στα developer settings. Ενώ συνδέομαι στο sa προς το παρόν στο σπίτι μου δε βγάζει διαθέσιμη κεραία ενώ παλιά έβγαζε με επιλογή στο netmonster Nr only. Αν συνδεθώ θα ανεβάσω screenshot. Πάντως χθες καθώς ήμουν μέσα στο netmonster είδα στιγμιαία να συνδέεται σε μία κεραία sa μόνο του αυτόματα αλλα γύρισε αμέσως σε nsa Edited 5 ώρες πριν by empeiros 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 16 minutes ago, empeiros said: Xiaomi 14 έχω. Η επιλογή είναι στα developer settings. Ενώ συνδέομαι στο sa προς το παρόν στο σπίτι μου δε βγάζει διαθέσιμη κεραία ενώ παλιά έβγαζε με επιλογή στο netmonster Nr only. Αν συνδεθώ θα ανεβάσω screenshot. Πάντως χθες καθώς ήμουν μέσα στο netmonster είδα στιγμιαία να συνδέεται σε μία κεραία sa μόνο του αυτόματα αλλα γύρισε αμέσως σε nsa Προφανώς οι κοντινές σε εσένα κεραίες δεν είναι ακόμα αναβαθμισμένες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 21 minutes ago, Gv2008 said: Προφανώς οι κοντινές σε εσένα κεραίες δεν είναι ακόμα αναβαθμισμένες Παλιότερα όμως συνδεόμουν. Τώρα όμως οχι Τελικά συνδέθηκα αλλά το sa είναι μη λειτουργικό όπως παλιά Δε δίνουν sa όλες οι κεραίες που γράφουν 5g πάνω δεξιά στο netmonster; Θέλουν αναβάθμιση; Edited 4 ώρες πριν by empeiros 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Με τις μέρες του είναι το sa ακόμα. Άλλες φορές μου το κρατάει ακόμη και εν κινήσει με λεωφορείο ή αυτοκίνητο πχ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άλλες φορές δεν μπαίνει με τίποτα και άλλες φορές αν μπει μόλις κάνω κίνηση δεδομένων κατευθείαν πάει σε nsa. Ακόμα και δίπλα σε σταθμούς με sa οπότε δεν επηρεάζει η ένταση του σήματος. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts