Gv2008 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) 7 minutes ago, georgebad said: Χαμός σήμερα Απίστευτο! Πρώτη φορά βλέπω 1 GBPS στο σπίτι μου. Και στο πίσω μπαλκόνι, από την πλευρά που είναι η κεραία 4 minutes ago, elkons said: Επιτέλους! Σπίτι σου αυτά; Που κάποτε είχε χαμηλές ταχύτητες; Ακριβώς Edited 29 Ιουλίου by Gv2008 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 4 minutes ago, Gv2008 said: Απίστευτο! Πρώτη φορά βλέπω 1 GBPS στο σπίτι μου. Και στο πίσω μπαλκόνι, από την πλευρά που είναι η κεραία Ακριβώς Αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν έκανες φορητότητα από nova σε vf ή κάνω λάθος; Καλορίζικη η 78αρα 😄 Οι άλλοι 2 πώς πάνε τους πέρασε σε μια μέρα σπίτι σου σωστά; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Just now, elkons said: Αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν έκανες φορητότητα από nova σε vf ή κάνω λάθος; Καλορίζικη η 78αρα 😄 Οι άλλοι 2 πώς πάνε τους πέρασε σε μια μέρα σπίτι σου σωστά; Σωστά έκανα φορητότητα από nova σε Vf. Αν το ήξερα θα πήγαινα πράσινη😂. Θα ανεβάσω στις συγκρίσεις και Vodafone. Βέβαια στο χωριό μου στα Μέθανα η πράσινη είναι τραγική αν και πιστεύω θα μπει και εκεί N78 και sa και θα βελτιωθεί. Πχ μέσα στο σπίτι μου εκεί η πράσινη έχει 3 Mbps ενώ η Voda 70 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 1 minute ago, Gv2008 said: Σωστά έκανα φορητότητα από nova σε Vf. Αν το ήξερα θα πήγαινα πράσινη😂. Θα ανεβάσω στις συγκρίσεις και Vodafone. Βέβαια στο χωριό μου στα Μέθανα η πράσινη είναι τραγική αν και πιστεύω θα μπει και εκεί N78 και sa και θα βελτιωθεί. Πχ μέσα στο σπίτι μου εκεί η πράσινη έχει 3 Mbps ενώ η Voda 70 Κράτα και τις 2 τότε να είσαι καλυμμένος Από τη Nova και στο χωριό και σπίτι τι άποψη έχεις; Τι ταχύτητες παίζουν σπίτι σου; πάει Cosmote <Vodafone <nova και εσένα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 1 minute ago, elkons said: Κράτα και τις 2 τότε να είσαι καλυμμένος Από τη Nova και στο χωριό και σπίτι τι άποψη έχεις; Τι ταχύτητες παίζουν σπίτι σου; πάει Cosmote <Vodafone <nova και εσένα; Στο σπίτι μου στον Πειραιά πάει πλέον cosmote<Vodafone<nova ενώ στα Μέθανα πάει nova<voda<cosmote 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 2 minutes ago, Gv2008 said: Στο σπίτι μου στον Πειραιά πάει πλέον cosmote<Vodafone<nova ενώ στα Μέθανα πάει nova<voda<cosmote Άρα στον Πειραιά πρώτα η μαύρη;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Άρα στον Πειραιά πρώτα η μαύρη;;;; Οχι, Πειραιά είναι τρίτη. Στα Μέθανα είναι πρώτη, αλλά όχι μέσα στην πόλη, στα Χωριά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) Αφού μιλάτε για αναβαθμίσεις η1015 στη Θεσσαλονίκη η οποία κιόλας με καλύπτει οριακά είναι ακόμα 4g only. Ποιος ξέρει τι θα κάνουν με αυτή την κεραία. Εγώ είμαι κοντά στον κόκορα στην Επταπυργίου πάνω και αντί να πιάσω n78 που έχει διαθέσιμο από άλλες κεραίες πιο μακρινές με συνδέει στην 1015 η οποία δίνει το πολύ 50 mbps 4G only. Edited 29 Ιουλίου by spoukos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 10 minutes ago, spoukos said: Αφού μιλάτε για αναβαθμίσεις η1015 στη Θεσσαλονίκη η οποία κιόλας με καλύπτει οριακά είναι ακόμα 4g only. Ποιος ξέρει τι θα κάνουν με αυτή την κεραία. Εγώ είμαι κοντά στον κόκορα στην Επταπυργίου πάνω και αντί να πιάσω n78 που έχει διαθέσιμο από άλλες κεραίες πιο μακρινές με συνδέει στην 1015 η οποία δίνει το πολύ 50 mbps 4G only. Υπομονή και είναι από τις τελευταίες των τελευταίων κεραιών που δεν έχουν αναβαθμιστεί. Είσαι στο 0,5% των 4G only κεραιών. Θα γίνει αναβάθμιση σύντομα 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Ώρες ώρες ο κόσμος που έχει πάνω της η Cosmote φαίνεται.... Σκοτίνα ενώ είναι πάρα πολύ καλή λόγω του φόρτου τρώει κάτι σκαλώματα ειδικά στο 4G+. Στο 5G πάει αρκετά έως πολύ καλύτερα όπως και η Vodafone(έχω κάνει τις αντίστοιχες συγκρίσεις στο κατάλληλο τόπικ). Μάλιστα στην παραλία για 10 δευτερόλεπτα τις προάλλες με πέταξε εκτός δικτύου,γενικά όμως δεν υπάρχει πρόβλημα και το πιθανότερο είναι απλά να αργεί μερικά δευτερόλεπτα να ανοίξει τις σελίδες. Πλαταμώνα πηγαίνει σούπερ με πάλι μερικές φορές να αργεί να ανοίξει σελίδα,αλλά οκ είναι λίγες οι φορές 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 4 ώρες πριν, VasilisSam said: Ανοίγουμε σαμπάνιες για την 1112 Καλαμαριά επιτέλους χαχα. SA Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10272187963 NSA Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10272191237 Πως γυρνάς την SA συσκευή σε NSA? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) Mediterranean Cosmos https://www.speedtest.net/my-result/a/10272705476 Έχει ανοίξει και SA είδα στο CellMapper Οι υπόλοιπες μετρήσεις θα γίνουν με το Galaxy A34 επειδή το Α15 μένει από μπαταρία 😃 Έρχεται μέτρηση στην πλατεία Αριστοτέλους Edited 29 Ιουλίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 3 minutes ago, elkons said: Mediterranean Cosmos https://www.speedtest.net/my-result/a/10272705476 Έχει ανοίξει και SA είδα στο CellMapper Σούπερ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Just now, Gv2008 said: Σούπερ Σούπερ είναι όλα εδώ ! Η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά μαγευτική! Η παραλία της, με τον Λευκό Πύργο και τη θέα στον Θερμαϊκό, είναι ιδανική για βόλτες κάθε ώρα της ημέρας. Η γαστρονομία της είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα, με παραδοσιακά εστιατόρια και ταβέρνες που σερβίρουν υπέροχα φαγητά. Είναι μια πόλη με ιστορία, πολιτισμό και ζεστούς ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλοδεχούμενος πάντα και εννοείται μέχρι στιγμής που είμαι με πράσινη είναι πολύ καλή η κάλυψη και η ταχύτητα ελπίζω και αργότερα να συνεχίσει έτσι! 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 5 minutes ago, elkons said: Σούπερ είναι όλα εδώ ! Η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά μαγευτική! Η παραλία της, με τον Λευκό Πύργο και τη θέα στον Θερμαϊκό, είναι ιδανική για βόλτες κάθε ώρα της ημέρας. Η γαστρονομία της είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα, με παραδοσιακά εστιατόρια και ταβέρνες που σερβίρουν υπέροχα φαγητά. Είναι μια πόλη με ιστορία, πολιτισμό και ζεστούς ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλοδεχούμενος πάντα και εννοείται μέχρι στιγμής που είμαι με πράσινη είναι πολύ καλή η κάλυψη και η ταχύτητα ελπίζω και αργότερα να συνεχίσει έτσι! Μην πεις ότι είσαι από Αθήνα μόνο!😜🤣😜 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 21 minutes ago, georgemv said: Πως γυρνάς την SA συσκευή σε NSA? Έχω 2 κάρτες, η μία συνδέεται σε SA ή άλλη ποτέ. Αυτή που συνδέεται είναι what's up αυτή που δεν συνδέεται είναι only data που τις έχει δώσει η cosmote σε συνεργάτες υπαλλήλους κλπ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) 32 minutes ago, Chrischal1908 said: Μην πεις ότι είσαι από Αθήνα μόνο!😜🤣😜 Όχι ,Από Εύβοια 🫡 Καλή και η Αθήνα αλλά σαν την Θεσσαλονίκη όχι Πλατεία Αριστοτέλους κάτι πήγε λάθος έπιασε 1100 αλλά δεν αποθηκεύτηκε στο Resutlts και με πέταξε σε άλλη eNb Κατάφερα αυτό τουλάχιστον https://www.speedtest.net/my-result/a/10272787543 Edited 29 Ιουλίου by elkons 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 53 minutes ago, elkons said: Όχι ,Από Εύβοια 🫡 Καλή και η Αθήνα αλλά σαν την Θεσσαλονίκη όχι Πλατεία Αριστοτέλους κάτι πήγε λάθος έπιασε 1100 αλλά δεν αποθηκεύτηκε στο Resutlts και με πέταξε σε άλλη eNb Κατάφερα αυτό τουλάχιστον https://www.speedtest.net/my-result/a/10272787543 Καλωσόρισες!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 14 minutes ago, VasilisSam said: Καλωσόρισες!! Άνετα μετακομίζω 😅 Αύριο Χαλκιδική λέει το πρόγραμμα 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, elkons said: Όχι ,Από Εύβοια 🫡 Καλή και η Αθήνα αλλά σαν την Θεσσαλονίκη όχι Πλατεία Αριστοτέλους κάτι πήγε λάθος έπιασε 1100 αλλά δεν αποθηκεύτηκε στο Resutlts και με πέταξε σε άλλη eNb Κατάφερα αυτό τουλάχιστον https://www.speedtest.net/my-result/a/10272787543 Καλώς όρισες φίλε ! Να περάσεις τελεια. 1 ώρα πριν, elkons said: Σούπερ είναι όλα εδώ ! Η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά μαγευτική! Η παραλία της, με τον Λευκό Πύργο και τη θέα στον Θερμαϊκό, είναι ιδανική για βόλτες κάθε ώρα της ημέρας. Η γαστρονομία της είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα, με παραδοσιακά εστιατόρια και ταβέρνες που σερβίρουν υπέροχα φαγητά. Είναι μια πόλη με ιστορία, πολιτισμό και ζεστούς ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλοδεχούμενος πάντα και εννοείται μέχρι στιγμής που είμαι με πράσινη είναι πολύ καλή η κάλυψη και η ταχύτητα ελπίζω και αργότερα να συνεχίσει έτσι! Στο υπόσχομαι άρρωστο φαγητό. Θα παρεξηγηθεί αρκετά αυτό που ίσως πω αλλά η θεσσαλονιξη έχει το ποιοτικότερο φαΐ στην Ελλάδα . Ειλικρινά δεν έχω φαΐ κακό φαγητό στην πολη 4 χρονια που είμαι κάθε μέρα έξω . 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Μέσα στο hot pot στη παλαιών Πατρών Γερμανού (Θεσσαλονίκη) πρώτη φορά που η 700αρα βλέπω να είναι καλύτερη και να σώζει τη κατάσταση. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10273067814 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 27 minutes ago, VasilisSam said: Μέσα στο hot pot στη παλαιών Πατρών Γερμανού (Θεσσαλονίκη) πρώτη φορά που η 700αρα βλέπω να είναι καλύτερη και να σώζει τη κατάσταση. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10273067814 Ξεκίνησαν να παίζουν και SA χωρίς no - CA ?ενδιαφερον 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 28 minutes ago, VasilisSam said: Μέσα στο hot pot στη παλαιών Πατρών Γερμανού (Θεσσαλονίκη) πρώτη φορά που η 700αρα βλέπω να είναι καλύτερη και να σώζει τη κατάσταση. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10273067814 Και εσύ μπορείς να δεις βίντεο στα 8k 😃🥳 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 20 minutes ago, georgebad said: Ξεκίνησαν να παίζουν και SA χωρίς no - CA ?ενδιαφερον Νομίζω εξαρχής λόγω κάλυψης. Μου έχει τύχει σε αρκετά σημεία με κακό σήμα να πιάνω 200-300 με 2100 και μόλις μετακινηθω λίγο πιο έξω και πιάσει Ν78 (primary 2100 πάλι) βαράει 1000 για πλάκα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Just now, VasilisSam said: Νομίζω εξαρχής λόγω κάλυψης. Μου έχει τύχει σε αρκετά σημεία με κακό σήμα να πιάνω 200-300 με 2100 και μόλις μετακινηθω λίγο πιο έξω και πιάσει Ν78 (primary 2100 πάλι) βαράει 1000 για πλάκα. Στην ντιλ δουλεύει το micro η ακόμα Κοιμάται ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts