elkons Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 16 minutes ago, aektzhs 1 said: Στην Θήβα και τα γύρω χωριά ήρθε μόνο αυτό για Ριτσώνα Μόνο η Cosmote σε 2 κινητά από τα 5 έστειλε και για την Κερατέα στα υπόλοιπα όχι μόνο για Ριτσώνα . Στα κινητά με vf,nova πήγε επίσης μόνο Ριτσώνα. Πριν λίγο ήρθε σε ένα από τα 4 Cosmote για πυρκαγιά στον Διονύσο (έτσι έλεγε δεν κάνω λάθος το όνομα ) Edited 30 Ιουνίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sa5g Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) . Edited 9 Ιουλίου by sa5g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 20 ώρες πριν, elkons said: Οπα οπα τι είδα στο Insomnia Έχει ανοίξει το 5G CA και σε SA και σε NSA, με 150 MHz N78 + LTE σε 4MIMO ξεφεύγει η δουλειά 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 13 minutes ago, elkons said: Μόνο η Cosmote σε 2 κινητά από τα 5 έστειλε και για την Κερατέα στα υπόλοιπα όχι μόνο για Ριτσώνα . Στα κινητά με vf,nova πήγε επίσης μόνο Ριτσώνα. Πριν λίγο ήρθε σε ένα από τα 4 Cosmote για πυρκαγιά στον Διονύσο (έτσι έλεγε δεν κάνω λάθος το όνομα ) Επειδή απέχουν αρκετά οι περιοχές, γιατί τα 2 τα βλέπει σε λάθος περιοχή;;;;; Πιάνεις και από τόσο μακρύνη κεραία; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 16 minutes ago, elkons said: Μόνο η Cosmote σε 2 κινητά από τα 5 έστειλε και για την Κερατέα στα υπόλοιπα όχι μόνο για Ριτσώνα . Στα κινητά με vf,nova πήγε επίσης μόνο Ριτσώνα. Πριν λίγο ήρθε σε ένα από τα 4 Cosmote για πυρκαγιά στον Διονύσο (έτσι έλεγε δεν κάνω λάθος το όνομα ) Δεν στέλνει σε κινητά, στέλνει broadcast από κεραίες. Σε όποια κεραία είναι συνδεδεμένο το κάθε τηλέφωνο, από αυτή θα ακούσει την ειδοποίηση. Αν μερικά τηλ είναι σε κεραία που δεν στέλνει ειδοποίηση, δεν θα ακούσουν τίποτα. Για τους περίεργους πληροφορίες εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Cell_Broadcast Edited 30 Ιουνίου by georgemv 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 13 minutes ago, georgemv said: Δεν στέλνει σε κινητά, στέλνει broadcast από κεραίες. Σε όποια κεραία είναι συνδεδεμένο το κάθε τηλέφωνο, από αυτή θα ακούσει την ειδοποίηση. Αν μερικά τηλ είναι σε κεραία που δεν στέλνει ειδοποίηση, δεν θα ακούσουν τίποτα. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό γιατί σε 5 κινητά της οικογένειας μόνο 1 έπαιρνε ειδοποίηση στον Πειραιά για φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο όταν και τα 5 ήταν στην ίδια κεραία. Επίσης άλλες φορές παίρνουν τα 2 από 3-4 φορές το κάθε μήνυμα σε ρυθμούς κάθε 5'. Στα άλλα με μηδενικό υπόλοιπο αλλά δέχονται εισερχόμενες δεν ήλθε ΠΟΤΕ ειδοποίηση. Σε Q, cosmote, και βονταφον. Επίσης για την σκόνη είχε έλθει σε γνωστούς σε εμάς τίποτε. Νομίζω ότι πληρώνουν μερικές δεκάδες χιλιάδες σμς στις εταιρείες και αυτές στην τύχη στέλνουν μηνύματα, αν στέλνουν. Επίσης συχνά παίρνουν τα 2 κινητά μας το λιγότερο 3 φορές κάθε φορά ακριβώς το ίδιο μήνυμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 4 minutes ago, dimitroula10 said: Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό γιατί σε 5 κινητά της οικογένειας μόνο 1 έπαιρνε ειδοποίηση στον Πειραιά για φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο όταν και τα 5 ήταν στην ίδια κεραία. Επίσης άλλες φορές παίρνουν τα 2 από 3-4 φορές το κάθε μήνυμα σε ρυθμούς κάθε 5'. Στα άλλα με μηδενικό υπόλοιπο αλλά δέχονται εισερχόμενες δεν ήλθε ΠΟΤΕ ειδοποίηση. Σε Q, cosmote, και βονταφον. Επίσης για την σκόνη είχε έλθει σε γνωστούς σε εμάς τίποτε. Νομίζω ότι πληρώνουν μερικές δεκάδες χιλιάδες σμς στις εταιρείες και αυτές στην τύχη στέλνουν μηνύματα, αν στέλνουν. Επίσης συχνά παίρνουν τα 2 κινητά μας το λιγότερο 3 φορές κάθε φορά ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Με μηδενικό υπόλοιπο εμένα μια χαρά έρχονται σε whatsup. Βέβαια σε συσκευές που δεν έχουν σιμ αλλά ανοιχτό Wifi έρχεται η ειδοποίηση ίσως κάτι τέτοιο παίζει 29 minutes ago, TakeOverNet said: Επειδή απέχουν αρκετά οι περιοχές, γιατί τα 2 τα βλέπει σε λάθος περιοχή;;;;; Πιάνεις και από τόσο μακρύνη κεραία; Συνήθως παίρνω από 102041 και 202039. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις έχω πάρει και από 102062 στο βαθύ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 6 minutes ago, elkons said: Με μηδενικό υπόλοιπο εμένα μια χαρά έρχονται σε whatsup. Βέβαια σε συσκευές που δεν έχουν σιμ αλλά ανοιχτό Wifi έρχεται η ειδοποίηση ίσως κάτι τέτοιο παίζει Συνήθως παίρνω από 102041 και 202039. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις έχω πάρει και από 102062 στο βαθύ Επίσης το Βαθύ καίγεται. Στην ευρύτερη περιοχή μας φίλε καίγεται Ριτσώνα και Βαθύ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Επίσης το Βαθύ καίγεται. Στην ευρύτερη περιοχή μας φίλε καίγεται Ριτσώνα και Βαθύ Το γνωρίζω φαίνεται και από Μύτικα Ριτσώνα Κερατέα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 1 ώρα πριν, sa5g said: Για μέτρηση SA σε Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα τίποτα; Τι μετρηση εννοεις; SPeedtest? 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sa5g Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) . Edited 9 Ιουλίου by sa5g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 1 ώρα πριν, dimitroula10 said: Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό γιατί σε 5 κινητά της οικογένειας μόνο 1 έπαιρνε ειδοποίηση στον Πειραιά για φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο όταν και τα 5 ήταν στην ίδια κεραία. Επίσης άλλες φορές παίρνουν τα 2 από 3-4 φορές το κάθε μήνυμα σε ρυθμούς κάθε 5'. Στα άλλα με μηδενικό υπόλοιπο αλλά δέχονται εισερχόμενες δεν ήλθε ΠΟΤΕ ειδοποίηση. Σε Q, cosmote, και βονταφον. Επίσης για την σκόνη είχε έλθει σε γνωστούς σε εμάς τίποτε. Νομίζω ότι πληρώνουν μερικές δεκάδες χιλιάδες σμς στις εταιρείες και αυτές στην τύχη στέλνουν μηνύματα, αν στέλνουν. Επίσης συχνά παίρνουν τα 2 κινητά μας το λιγότερο 3 φορές κάθε φορά ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Τι σχέση έχουν τα SMS με τα μηνύματα από το 112? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 5 minutes ago, sa5g said: NR only στο cellmapper Δράμα υπάρχει. Αυτα που εκανα παλαιοτερα. 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sa5g Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) . Edited 9 Ιουλίου by sa5g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 1 minute ago, sa5g said: Είναι κάτι ξεχασμένα χωριά αλλά κανένας δεν πέρασε Καβάλα και Ξάνθη. Και ήταν ευκαιρία απο εκεί που ήσουν να περνούσες για καταγραφή. Οταν περασα δεν ήταν ολες οι κεραιες ανοιχτες.... 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 32 minutes ago, sa5g said: NR only στο cellmapper https://www.ham.gr/gsm/COSMOTE-NR.html 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) Με τη σημειωμένη στο screenshot περιοχή προτίθεται να ασχοληθεί καθόλου η εταιρεία; Εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, διότι δεν είμαι συνδρομητής της, όμως βλέπω ότι πάρα πολλοί συνδρομητές της εν λόγω εταιρείας υποφέρουν στην περιοχή στην οποία διαμένω και το λέω από ειλικρινές ενδιαφέρον. Είναι δυνατόν να έχει σχεδόν παντού και να μην έχει εδώ κάλυψη 5g; Edited 30 Ιουνίου by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 36 minutes ago, cuibono said: Τι σχέση έχουν τα SMS με τα μηνύματα από το 112? Τα κινητά της samsung εκτός από <Ασύρματες ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης > στο Samsung messenges έχει το <Εκπομπή κυψέλης > που έρχεται σε μήνυμα ως CBmessage 3 minutes ago, p_k said: Με τη σημειωμένη στο screenshot περιοχή προτίθεται να ασχοληθεί καθόλου η εταιρεία; Εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, διότι δεν είμαι συνδρομητής της, όμως βλέπω ότι πάρα πολλοί συνδρομητές της εν λόγω εταιρείας υποφέρουν στην περιοχή στην οποία διαμένω και το λέω από ειλικρινές ενδιαφέρον. Είναι δυνατόν να έχει σχεδόν παντού και να μην έχει εδώ κάλυψη 5g; Όλες οι εταιρείες έχουν κενά μην παρεξηγείς εντελώς την Cosmote επειδή δεν έχει εκεί 5G. πχ Σε όλο το Βασιλικό Εύβοιας εώς την Ερέτρια η Nova και η Vodafone δεν έχουν καθόλου 5G[ενώ λένε πως έχουν]ενώ η Cosmote παίζει σε μερικά σημεία και 1.2,GBPS. Στην περίπτωση που δεν καλύπτει η εταιρεία εκεί απλά όσοι μένουν θα κάνουν μια ωραία φορητότητα να ησυχάσουν Edited 30 Ιουνίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 3 minutes ago, p_k said: Με τη σημειωμένη στο screenshot περιοχή προτίθεται να ασχοληθεί καθόλου η εταιρεία; Εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, διότι δεν είμαι συνδρομητής της, όμως βλέπω ότι πάρα πολλοί συνδρομητές της εν λόγω εταιρείας υποφέρουν στην περιοχή στην οποία διαμένω και το λέω από ειλικρινές ενδιαφέρον. Είναι δυνατόν να έχει σχεδόν παντού και να μην έχει εδώ κάλυψη 5g; Αυτοι ειναι μονο οι NR σταθμοι, και δεν ειναι και πληρης ο χαρτης. Εχει σταθμους, δες εδω (up to 5G/NSA): https://www.ham.gr/gsm/COSMOTE.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 39 minutes ago, cuibono said: Τι σχέση έχουν τα SMS με τα μηνύματα από το 112? SMS από το 112 είναι. Στο κινητό μου εκεί πηγαίνουν. Μου ήλθαν μηνύματα στον Πειραιά για το Κίτσι. Κράτος χαβαλέ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 2 minutes ago, dimitroula10 said: SMS από το 112 είναι. Στο κινητό μου εκεί πηγαίνουν. Μου ήλθαν μηνύματα στον Πειραιά για το Κίτσι. Κράτος χαβαλέ Όπως είχα πει και πριν είναι τύπου CB Message και όχι μέσω Ασύρματες ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης ,CB μέσω κανάλια μετάδοσης Edited 30 Ιουνίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 1 minute ago, dimitroula10 said: SMS από το 112 είναι. Στο κινητό μου εκεί πηγαίνουν. Μου ήλθαν μηνύματα στον Πειραιά για το Κίτσι. Κράτος χαβαλέ Το οτι φαινονται έτσι σαν sms, είναι θέμα του κινητού. Το broadcast του 112 ειναι συγκεκριμένης τεχνολογιας. Τώρα αν το κινητο σου συνδεεται σε μακρυνές κεραίες δεν φτάει το κράτος. Αν συνδεθεις (λεμε τώρα) στην Άνδρο, είσαι στον Πειραια και λάβεις μήνυμα για φωτιά στην Άνδρο, τι φταίει το κράτος; 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 4 minutes ago, d_alex said: Αυτοι ειναι μονο οι NR σταθμοι, και δεν ειναι και πληρης ο χαρτης. Εχει σταθμους, δες εδω (up to 5G/NSA): https://www.ham.gr/gsm/COSMOTE.html Έχει φίλε μου, αλλά όχι όσους πρέπει. Σε διαβεβαιώ ότι είναι ιδιαίτερα προβληματική περιοχή,σε σημείο που δεν μπορείς καν να το φανταστείς αν δεν ζεις εδώ. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 18 minutes ago, TakeOverNet said: Αν συνδεθεις (λεμε τώρα) στην Άνδρο, είσαι στον Πειραια και λάβεις μήνυμα για φωτιά στην Άνδρο, τι φταίει το κράτος; Τώρα βέβαια από Πειραιά προς Νίκαια να συνδεθώ με Ασπρόπυργο ή Κορωπί, μόνο ο ειδικός στην πληροφορική υπουργός μπορεί να το κάνει. Και να φανταστείς ότι έχω κεραίες στα 50 μ. γύρω μου.😃 Και σε απλά κινητά είναι η ίδια τεχνολογία? 2-3 μηνύματα ταυτόχρονα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sa5g Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) . Edited 9 Ιουλίου by sa5g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts