cmvr Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Παιδιά είστε πολύ βιαστικοί. Περιμένετε άλλη μια εβδομάδα τουλάχιστον. Από ότι έμαθα σήμερα στα βόρεια έβρεχε πολλές ώρες. Τι θα κάνουν οι άνθρωποι θα σκαρφαλώνουν στου ιστούς ; 5 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 4 ώρες πριν, cmvr said: Παιδιά είστε πολύ βιαστικοί. Περιμένετε άλλη μια εβδομάδα τουλάχιστον. Από ότι έμαθα σήμερα στα βόρεια έβρεχε πολλές ώρες. Τι θα κάνουν οι άνθρωποι θα σκαρφαλώνουν στου ιστούς ; Όταν τα λέω ότι πολλοί βιάζονται για τις αναβαθμίσεις επεκτάσεις των δικτύων, με λένε μέτοχο της μαύρης! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Παιδιά είστε πολύ βιαστικοί. Περιμένετε άλλη μια εβδομάδα τουλάχιστον. Από ότι έμαθα σήμερα στα βόρεια έβρεχε πολλές ώρες. Τι θα κάνουν οι άνθρωποι θα σκαρφαλώνουν στου ιστούς ;Πάντως σήμερα αναβάθμισαν τον 3551 στους αμαξάδες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 7 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Όταν τα λέω ότι πολλοί βιάζονται για τις αναβαθμίσεις επεκτάσεις των δικτύων, με λένε μέτοχο της μαύρης! Μιλάμε για εβδομάδες όχι για 4 χρόνια αναμονή της nond 🤣🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 1 hour ago, cmvr said: Μιλάμε για εβδομάδες όχι για 4 χρόνια αναμονή της nond 🤣🤣🤣🤣🤣 Το πλάνο της Nova είναι (2023-2027). Το 2027 για την ολοκλήρωση του έργου των οπτικών ινών, το 5G νωρίτερα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Σήμερα ξανά δεν παίζει ο 3155. Όντως βιάζομαι μου φαίνεται Σαν να βλέπω και ανθρώπους πάνω στην κεραία μου φαίνεται, κοιτάω από πανεπιστημιούπολη, είναι αρκετά κοντά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Σήμερα ξανά δεν παίζει ο 3155. Όντως βιάζομαι μου φαίνεται Σαν να βλέπω και ανθρώπους πάνω στην κεραία μου φαίνεται, κοιτάω από πανεπιστημιούπολη, είναι αρκετά κοντά Σου φαίνεται σαν όνειρο γι αυτό, σαν όαση που ξεπροβαλλουν στην έρημο αυτοί οι άνθρωποι και γι αυτό το έχεις πάθει αυτό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Είπαμε, δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο ακόμα Edit: καλώς τα μαςςς 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Σήμερα ξανά δεν παίζει ο 3155. Όντως βιάζομαι μου φαίνεται Σαν να βλέπω και ανθρώπους πάνω στην κεραία μου φαίνεται, κοιτάω από πανεπιστημιούπολη, είναι αρκετά κοντά Εάν μπορείς βγάλε μία φωτογραφία να δούμε τι παίζει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Αναβαθμισανε. Δες στο θέμα του 4G 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Είπαμε, δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο ακόμα Edit: καλώς τα μαςςςΈλα καλορίζικα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 14 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Όταν τα λέω ότι πολλοί βιάζονται για τις αναβαθμίσεις επεκτάσεις των δικτύων, με λένε μέτοχο της μαύρης! Αδιαφορούμε και προχωρούμε. 1 1 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Είπαμε, δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο ακόμα Edit: καλώς τα μαςςς Σήμερα που ήταν o φίλος μου στην παλιά πόλη στη μητρόπολη 5g έπιανε από τη 103156. Όσο για τον ιστό της Ξάνθης στο ραδιοπομπό που είναι η 3155 δεν είναι εκεί πάνω μόνο συνεργείο του ΟΤΕ αλλά και της Victus για τη Vodafone. Οπότε να είμαστε σίγουροι ότι βλέπουμε τους σωστούς τεχνικούς στον σωστό ιστό 🤣🤣🤣 Θέλεις να του πω να περάσει πάλι ; Να του πω να πάει στο ξενία που σίγουρα θα έχουν βάλει sector να βαράει προς τα εκεί ; Edited October 27, 2023 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Αναβαθμισανε. Δες στο τοπικ του 4G. Και στρατόπεδα να ανέβει πες του να μετρήσει 5G. Την ώρα που ήταν στη μητρόπολη μάλλον δεν έπαιζε ο 3155. Υ.Γ. ξέρω ποια κεραία είναι Cosmote και ποια Victus 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Αναβαθμισανε. Δες στο τοπικ του 4G. Και στρατόπεδα να ανέβει πες του να μετρήσει 5G. Την ώρα που ήταν στη μητρόπολη μάλλον δεν έπαιζε ο 3155. Υ.Γ. ξέρω ποια κεραία είναι Cosmote και ποια Victus Οκ θα του πω να περάσει από τα στρατόπεδα. Ότι μου στείλει θα το ανεβάσω 😃 Τώρα ας ξεχάσουμε για λίγο τις αναβαθμίσεις της Ξάνθης και να πιάσουμε τις extrasim. Σε άδειους σταθμούς δίνει από 50% της ταχύτητας που πιάνεις με το κινητό έως και 3 με 5 % της ταχύτητας. 103155 μπροστά στα νεκροταφεία νότια της πόλης Άντε μπράβο πάντα τέτοια 😃 Αυτός ο σταθμός λείνει πολλά από τα προβλήματα σε εξωτερική κάλυψη. Το κοτέτσι της καρδιάς μας έγινε φωλιά για αετούς 🤣🤣🤣🤣🤣 Δεν λύνεται το πρόβλημα στον αστικό συνοικισμό από αυτά που μίλησα με τον φίλο μου σε εσωτερική κάλυψη που λείπει σταθμός αλλά πιστεύω θα αναπνεύσει όλη η περιοχή. Πρώτα την 3155 έπρεπε να αναβαθμίσουν και μετά όλες τις άλλες. Πολύ ψηφιακό μελάνι χύθηκε για αυτό το σταθμό στο φόρουμ 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited October 27, 2023 by cmvr 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Την Ημαθία την έχουν κάνει μαμά πάντως … νέα κεραία πήρε άδεια COSMOTE στην Αλεξάνδρεια 1441593 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Μου φαίνεται πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα την αγορά 5G συσκευήςΜε 4G+ στο Lidl Ξάνθης στο τέρμα Δημοκρίτου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) 4 minutes ago, georgeavl3 said: Μου φαίνεται πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα την αγορά 5G συσκευής Με 4G+ στο Lidl Ξάνθης στο τέρμα Δημοκρίτου Πρέπει να αλλάζεις συσκευή 😃 στα lidl περίπου έδινε 500 μου είπε ο φίλος μου. Να ηρεμήσει και ο άνθρωπος που του τα κάνω τούμπανο κάθε φορά με τα μέτρα μου σε παρακαλώ εκεί, άνοιξε το cell mapper στείλε screen από το netmonster 🤣🤣🤣🤣 Στο τέλος θα αγοράσει iphone να γλυτώσει από εμένα 🤣🤣🤣 Πάντως χωρίς πλάκα 4g συσκευή πια δεν έχει νόημα εκτός από τους μη σχετικούς και τους ηλικιωμένους 😃 Edited October 27, 2023 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) 😃 Edited October 27, 2023 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 eNb 103610 φρέσκος σταθμός, όταν μπαίνεις στην Βέροια από Εγνατία https://www.speedtest.net/result/i/5832316485 Στα φανάρια στον Γαλαξία της Βέροιας https://www.speedtest.net/result/i/5832328033 Διασταύρωση Νάουσας https://www.speedtest.net/result/i/5832345815 Νάουσα eNb 103729, φρέσκος σταθμός https://www.speedtest.net/result/i/5832350768 Ναουσα eNb 103702 φρέσκος επίσης https://www.speedtest.net/result/i/5832359053 Στον σταθμό του Αγίου Νικολάου καμία αλλαγή, μόνο έχουν πέσει φουλ οι ταχύτητες. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Και άλλα ευχάριστα νέα από το νότιο κομμάτι της Ξάνθης. Μάλλον, και το τελευταίο update που θα μου στείλει ο φίλος μου σήμερα πριν μου πει σάλτα και "γαργαλίσου" με τα speedtest και τις βλακείες σου 🤣🤣🤣🤣🤣 Αυτές είναι οι μέγιστες στην A. Παπανδρέου μέσα από το αυτοκίνητο του. https://maps.app.goo.gl/EHYDNGnQsWXSAVgw5 103877 Ν78 103155 Ν78 Σε εσωτερικό χώρο δεν τα πάει τόσο καλά. Σε αυτό το κομμάτι της πόλης παίζει λίγο πιο αργά σε σχέση με τον ανταγωνισμό γιατί γυρνάει συνέχεια στη 103155. Σε εσωτερικό χώρο γυρνάει και σε n28 αλλά με πολύ χαμηλά αποτελέσματα από τη 103155. Όπως και να έχει είναι ευχάριστο πια η πιο παρατημένη πόλη της Cosmote να μαγευτεί σε μεγάλο βαθμό. Λείπουν σταθμοί από τον αστικό συνοικισμό αλλά μην είναι και αχάριστοι εκεί από τα άθλια νούμερα του κοτετσιού στη νέα πραγματικά υπέροχη κατάσταση. 9 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το iPhone 12 γιατί έπιασα δουλειά και θα χρειάζομαι αρκετές κάρτες sim Ξέρω ότι στο iPhone μπορώ να έχω ενεργές κάρτες και να λειτουργούν 2. Μία esim και μια sim. Μπορώ να προσθέσω παραπάνω από μια esim και να επιλέγω ποια θα λειτουργεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Μεγάλη μέρα σήμερα... ! 5G με νέα αναβάθμιση 9 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 5 minutes ago, doganos said: Μεγάλη μέρα σήμερα... ! 5G με νέα αναβάθμιση Έρχονται και άλλα! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 28, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) 13 ώρες πριν, georgeavl3 said: Μου φαίνεται πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα την αγορά 5G συσκευής Με 4G+ στο Lidl Ξάνθης στο τέρμα Δημοκρίτου Έχει καλύτερο band combo εκεί με LTE. Με μια άλλη συσκευή θα ήσουν πολύ καλύτερα. 2100+1800+1800+2600+2600+800 Edited October 28, 2023 by mixtri 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts