Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 minutes ago, georgebad said:

Εμένα πλέον στην 201166 δεν το ξανει . Είμαι πολύ κωλοφαρδος και δεν μου δίνη prime band 20

Συγγνώμη ρε παιδιά.. δλδ πόσο καιρό μπορεί να είναι χαλασμένη η μπάντα και να μην τη διορθώνουν;

51 minutes ago, kalitexnis_g said:

Συγγνώμη ρε παιδιά.. δλδ πόσο καιρό μπορεί να είναι χαλασμένη η μπάντα και να μην τη διορθώνουν;

Για καλού και για κακού πάρε το 13777 αν έχεις χρόνο ή στείλε στο live chat,ίσως να μην το έχουν πάρει χαμπάρι. Γενικά η εμπειρία χρήσης πως είναι προερχόμενος από την κόκκινη;

11 minutes ago, aektzhs 1 said:

Για καλού και για κακού πάρε το 13777 αν έχεις χρόνο ή στείλε στο live chat,ίσως να μην το έχουν πάρει χαμπάρι. Γενικά η εμπειρία χρήσης πως είναι προερχόμενος από την κόκκινη;

Προφανώς άλλο επίπεδο. Ήμουν και πριν την κόκκινη πάλι Cosmote. Ένα διάλειμμα λίγων μηνών έκανα πιστεύοντας ότι θα την παλέψω.. 

8 minutes ago, kalitexnis_g said:

Προφανώς άλλο επίπεδο. Ήμουν και πριν την κόκκινη πάλι Cosmote. Ένα διάλειμμα λίγων μηνών έκανα πιστεύοντας ότι θα την παλέψω.. 

Πώς άλλο επίπεδο αφού κολλάει στην μπάντα; Δεν ξέρουν να τα ρυθμίζουν αυτά; Δεν μοιάζει για καλό επίπεδο 

2 minutes ago, olympios1 said:

Πώς άλλο επίπεδο αφού κολλάει στην μπάντα; Δεν ξέρουν να τα ρυθμίζουν αυτά; Δεν μοιάζει για καλό επίπεδο 

Η γενική εικόνα αλλά λέει. Το ότι κόλλησε κάπου δεν σημαίνει ότι αυτό αναιρεί την εξαιρετική εικόνα της εταιρείας σε πολλές περιοχές της χώρας. Εξάλλου μπορεί να είναι και μια μικρής εκτάσεις βλάβη

9 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

Αν είναι έτσι να ησυχάσω.. έκανα ολόκληρη επαναφορά ρε γμτ 😃. Θα το κάνω αυτό που μου λες. Στα Χανιά βρίσκομαι.

Στείλε ένα cell id 🙂

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

10 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Λοιπόν πήρα.. μου είπανε να έχω ανοικτό το wificall. Δεν μου γέμισε το μάτι η απάντηση αλλά θα το κάνω μιας και δεν το είχα ανοικτό και βλέπουμε.

On 13/1/2023 at 1:27 ΠΜ, HORGRAP said:

Το φωνάζω εδω και μηνες για τα μικρά 5G Cells που καλύπτουν μικρες περιοχές ( 2 τετράγωνα ) .  

Σε αυτα συνηθως με συγκεκριμένο "  μικρό backhaul "  οταν έχουν κινηση ΠΑΓΏΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΚΑΤΑ ΤΟ Handover απο PCI που βρίσκονται στο ιδιο eNb  μεχρι να ξανακάνουν επόμενο Handover οπουδήποτε.

Η Cosmote κόλλησε ....απο τις παιδικές ασθένειες που ΕΙΧΕ η Vodafone και ειναι σοβαρό.

Εν έτη 2023 έχουμε RAN Failures.

Μιχάλη.,  κερναω εισιτήρια. Ελα να δεις κάτω τι γίνεται με τα Micro

https://youtu.be/oiNO1CVxo0A

Δεν έχουν βρει λύση ακόμη ή δεν το έχουν εντοπίσει?

On 13/1/2023 at 10:10 ΜΜ, CaptainNickGR said:

Επιβεβαιώνω και με βίντεο ότι έχει πει ο @HORGRAP, ακραίο bug, έπρεπε να αλλάξω eNb για να έχω data. Ένα πράγμα έχω απορία, μετά την λειτουργία πτήσης δεν χάνεται άμεσα το session; Πως συνεχίζει το bug αφού την βγάλω;

https://www.youtube.com/watch?v=gf5pd7DK1dY

On 15/1/2023 at 8:05 ΜΜ, Notus said:

Είσαστε κοντά στην λύση του γρίφου

On 15/1/2023 at 8:32 ΜΜ, HORGRAP said:

Στην Times Square με RSRQ - 19 σε όλες τις   B  και N Bands με τόσα Live streamings και Videocalls και τοσες επικαλυψεις  ολα επιβιώνουν .

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ Ο ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΉΣ στην Θεσσαλονίκη διπλα στο γηπεδο ή στο Ηράκλειο Κρητης σε 2 μικρες κυψέλες 5G capable και με n78 για off-load κινησης να συμβαίνει ΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ apn . ( internet apn ) κατα τη μεταφορά pci ΣΕ pci .

Οσο χάλια και να είναι το peering του eNb με το  back haul θα έπρεπε τα " ERICSSON...)  QoS algorithms του eNb να προσαρμοστούν στους πόρους upstream downstream του κορμού.

( Αν έφευγε offline ο σταθμός απο fiber or microwave cut .....ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΈΠΕΜΠΕ στον αέρα ουτε 1 zeptosecond ρε παιδιά 😉

. τι λετε ?? !!! )😉

zeptosecond is a trillionth of a billionth of a second, or a decimal point followed by 20 zeroes and a 1.

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

14 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

Λοιπόν πήρα.. μου είπανε να έχω ανοικτό το wificall. Δεν μου γέμισε το μάτι η απάντηση αλλά θα το κάνω μιας και δεν το είχα ανοικτό και βλέπουμε.

Χαζομάρες σου είπαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 ώρες πριν, mixtri said:

Χαζομάρες σου είπαν.

Το διαπίστωσα.. αυτή είχε μπροστά της ένα μπούσουλα του πώς πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις στο xiaomi και βρήκε αυτή τη βλακεία να μ πει.

Και φυσικά δεν άλλαξε κάτι..

Edited by kalitexnis_g

1 ώρα πριν, kalitexnis_g said:

Το διαπίστωσα.. αυτή είχε μπροστά της ένα μπούσουλα του πώς πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις στο xiaomi και βρήκε αυτή τη βλακεία να μ πει.

Και φυσικά δεν άλλαξε κάτι..

Μπορείς να δεις ποιο cell id έχει θέμα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

6 ώρες πριν, mixtri said:

Δεν θα πρέπει να το πετύχω τη στιγμή που δεν μου δίνει ίντερνετ;

Ουσιαστικά να ανοίξω το netmonster όταν δεν θα έχω ίντερνετ και να δούμε ποιο cell id δεν λειτουργεί;

6 ώρες πριν, mixtri said:

Στο πρώτο screenshot έχω ίντερνετ, στο δεύτερο δεν έχω.. φαίνεται και στο πάνω μέρος της οθόνης.

Screenshot_2023-08-27-10-42-56-275_cz.mroczis.netmonster.jpg

Screenshot_2023-08-27-10-44-49-946_cz.mroczis.netmonster.jpg

@mixtri και τώρα τι συμπεραίνουμε;

Edited by kalitexnis_g

11 ώρες πριν, mixtri said:

Τελικά μάλλον φταίει το κινητό μου. Σε κάθε επανεκκίνηση δεν έχει δεδομένα και θέλει λειτουργία πτήσης για να συνέλθει. Και μάλιστα συμβαίνει και στις δύο σιμ. Η άλλη είναι Vodafone. Άρα εκεί καταλήγω. Και γράφουν και διάφορα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Redmi note 12 pro 5g.

40 minutes ago, kalitexnis_g said:

Τελικά μάλλον φταίει το κινητό μου. Σε κάθε επανεκκίνηση δεν έχει δεδομένα και θέλει λειτουργία πτήσης για να συνέλθει. Και μάλιστα συμβαίνει και στις δύο σιμ. Η άλλη είναι Vodafone. Άρα εκεί καταλήγω. Και γράφουν και διάφορα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Redmi note 12 pro 5g.

Άρα αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα της συσκευής σου το δίκτυο πάει καλά;

Τώρα που σιγά σιγά αρχίζει και στρώνει το δίκτυο (αν και στο optimisation φαίνεται να έχει αρκετή δουλειά ακόμα) είπα να ανεβάσω την πρώτη εικόνα άπο την αναβάθμιση της 3094 στο κομμάτι των Σερρών ποτ είχε μείνει με 4G . 
Στρατόπεδο Παπαλουκά 
https://maps.app.goo.gl/ymUoU8jByZkwpAmJ7?g_st=ic
IMG_8044.thumb.png.ed9e6ba110ae1c9ae788ad2514389be1.png
Οικισμός Αλιμπεκειο 
https://maps.app.goo.gl/KKn7rwhuTtVHyWYW8?g_st=ic
IMG_8045.thumb.png.f2ce54985506b93591f1c483c7d84f11.png
Στο Μέτρο Σερρών 
https://maps.app.goo.gl/pyYwGzyvqLoNTFXW8?g_st=ic
IMG_8043.thumb.png.a399b7562b4cd1fb613e4f19b3c9fd6e.png
Στα Κτελ Σερρων
https://maps.app.goo.gl/EeZigxSD2r4CL4qf8?g_st=ic
IMG_8046.thumb.png.21a30c5d9c2201b7fd2fea5ade3a7ee7.png
Θουκυδιδου και Ιρωδοτου 
https://maps.app.goo.gl/bDzvB76C1wQYzXY7A?g_st=ic
IMG_8047.thumb.png.f9d7babc1193ae9fd85a4f1ae37ab4c9.png
Εκκλησια 40 Μάρτυρες 
https://maps.app.goo.gl/H4MKm7oczh7XrSUg9?g_st=ic
IMG_8048.thumb.png.64c31a167c5f0dc31085c3341dc5684a.png

Και συμβολή Στριμονος με Νιγρίτης 
https://maps.app.goo.gl/GyLUmiVdBYRsmb9AA?g_st=ic
IMG_8049.thumb.png.e637f4f037b29a9458787b32284208f8.png
Ολες αυτές οι περιοχές παλιά ήταν με 5-10mbps άπο το κοτέτσι 3094

Εντάξει χοντρικά είναι αυτή η περιοχή που μετρησες μιλάμε για την νότια και ανατολική πλευρά ( Φαντάζομαι ακολούθησες την διαδρομή απο Πάπαλουκά προς ΚΤΕΟ και πήρες την περιμετρική απο ΤΕΙ προς Σκουταρι μέχρι το Μετρό και πίσω)
Λογικά υποθέτω οτι και η περιοχή Νοσοκομείου είναι τουμπανιασμένη… αρα φαίνεται οτι έχει γίνει καλή δουλίτσα στην πόλη.
8971bf8a5c3a34f2b43a15187ec81131.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 hour ago, kalitexnis_g said:

Ναι συμβαίνει στα dual sim δυστυχώς. 😞

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ όταν είχα Dual SIM Cosmote&Vodafone είχα συχνά πυκνά θέματα (με VoLTE και δεδομένα στην κάρτα της Cosmote). Τώρα με Cosmote&Nova όλα λειτουργούν άψογα.

15 minutes ago, georgeavl3 said:

Και εγώ όταν είχα Dual SIM Cosmote&Vodafone είχα συχνά πυκνά θέματα (με VoLTE και δεδομένα στην κάρτα της Cosmote). Τώρα με Cosmote&Nova όλα λειτουργούν άψογα.

+1. Η κοπέλα μου σε realme ακριβώς το ίδιο. Είχε πρόβλημα όμως στο βασικό της Vodafone με τα δεδομένα 

1 hour ago, georgeavl3 said:

Έχει να κάνει με το measurement gap configuration. Εφόσον δεν έχουν ξεχωριστές κεραίες για κάθε mno, αν υπάρχει conflict στα measurement gaps και drx slots υπάρχει θέμα…

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 ώρες πριν, mixtri said:

Έχει να κάνει με το measurement gap configuration. Εφόσον δεν έχουν ξεχωριστές κεραίες για κάθε mno, αν υπάρχει conflict στα measurement gaps και drx slots υπάρχει θέμα…

Δεν με πειράζει ιδιαίτερα.. αρκεί που το ξέρω και θα κάνω απλώς μία λειτουργία πτήσης..

8 ώρες πριν, zerokill said:

Εντάξει χοντρικά είναι αυτή η περιοχή που μετρησες μιλάμε για την νότια και ανατολική πλευρά ( Φαντάζομαι ακολούθησες την διαδρομή απο Πάπαλουκά προς ΚΤΕΟ και πήρες την περιμετρική απο ΤΕΙ προς Σκουταρι μέχρι το Μετρό και πίσω)
Λογικά υποθέτω οτι και η περιοχή Νοσοκομείου είναι τουμπανιασμένη… αρα φαίνεται οτι έχει γίνει καλή δουλίτσα στην πόλη.
8971bf8a5c3a34f2b43a15187ec81131.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ακριβώς αυτό το σημείο είναι . Ήταν το μοναδικό σημείο της πόλης το οποίο ήταν με 4G και τώρα τα αναβαθμησαν όλα. Έχει γίνει καλή δουλιτσα . Μια κεραία στην περιοχή του εθνικού στάδιο θα ηταβ ωραιαβ, αλλά και παλι όχι κάτι απαραίτητο 

8 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

+1. Η κοπέλα μου σε realme ακριβώς το ίδιο. Είχε πρόβλημα όμως στο βασικό της Vodafone με τα δεδομένα 

Πάντως στη δική μου περίπτωση και με κλειστή τη σιμ της Vodafone, μετά την επανεκκίνηση δεν έχω data στην Cosmote αν δεν κάνω μία πτήση.

Κάποιος κλείδωσε B7 και έκανε τον γύρο του νησιού; 🤔 Βάρεσε η ζέστη για τα καλά. 🤣

Screenshot_20230828_145018_CellMapper.jpg