minast Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 4 minutes ago, panos.k2 said: Έβαλα απεριόριστα στο what’s up μου. Για ποιο λόγο να μην γράφει απεριόριστα και να λέει 31ΤΒ; Είναι σύνηθες να αναφέρουν ένα αυθαίρετο μεγάλο νούμερο σε απεριόριστα. Νομίζω όμως ότι δεν έχω ξαναδεί συγκεκριμένα 30TB (31457280=30*1024*1024). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 (edited) 1 hour ago, panos.k2 said: Έβαλα απεριόριστα στο what’s up μου. Για ποιο λόγο να μην γράφει απεριόριστα και να λέει 31ΤΒ; στο σύστημα πρέπει να μπει ένα νούμερο αναγκαστικά, το οποίο φυσικά είναι άπιαστο. Upgrade για τον 101058, από τα 140 mbps στα 300+. https://www.speedtest.net/result/i/5735776984 Edited August 19, 2023 by CaptainNickGR 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 19, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Cosmote Αργαλαστή στο υπόγειο του σπιτιού μου. Β3+Ν28 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 4 ώρες πριν, DjTony said: Πολύ κακή κάλυψη στην Αλεξανδρούπολη. Μένω στη Χιλή και έχω οριακά 4G+ σήμα με 10-15mbps ταχύτητα. Ευτυχώς κλήσεις βγαίνουν κανονικά.. Δεν έχω πάει ακόμα κέντρο επειδή σήμερα ήρθα αργά. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Δεν έχουν αναβαθμίσει ακόμα εκεί, σε εξωτερικό χώρο πρέπει να είναι εντάξει από όσο θυμάμαι είχα 100 down σίγουρα. Σε εσωτερικούς χώρους και ισόγεια πάσχει σχεδόν παντού όμως.. Στο κέντρο είναι πένα, δεν πρέπει να δεις θέμα σε εξωτερικό χώρο. Αν μπορείς να περάσεις με cellmapper και από το αεροδρόμιο θα βοηθούσε γιατί λογικά πλέον είναι αναβαθμισμένος ο σταθμός και με Ν78. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, waeo said: Δεν έχουν αναβαθμίσει ακόμα εκεί, σε εξωτερικό χώρο πρέπει να είναι εντάξει από όσο θυμάμαι είχα 100 down σίγουρα. Σε εσωτερικούς χώρους και ισόγεια πάσχει σχεδόν παντού όμως.. Μου θυμίζει τις γνωστες περιοχες στα Γιάννενα εκτός κέντρου… μόνο που στα Γιάννενα ζορίζεται και σε καποιους εξωτερικούς χωρους Τουλαχιστον εκεί έχουν αδειοδοτήσει καμία κεραια σε καλή θέση; Για τα Γιάννενα έχασα κάθε ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση στις προβληματικες περιοχες στο κοντινό μέλλον απ όταν έβαλαν 2(+1 πέρυσι) νέες κεραίες σε κακες και ασχετες θέσεις! Στο κέντρο πένα όμως, και στα Γιάννενα γαζώνει. Edited August 20, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Πρωινή μέτρηση μες στο σπίτι. Μύλοι Αργολίδας 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Δεν έχουν αναβαθμίσει ακόμα εκεί, σε εξωτερικό χώρο πρέπει να είναι εντάξει από όσο θυμάμαι είχα 100 down σίγουρα. Σε εσωτερικούς χώρους και ισόγεια πάσχει σχεδόν παντού όμως.. Στο κέντρο είναι πένα, δεν πρέπει να δεις θέμα σε εξωτερικό χώρο. Αν μπορείς να περάσεις με cellmapper και από το αεροδρόμιο θα βοηθούσε γιατί λογικά πλέον είναι αναβαθμισμένος ο σταθμός και με Ν78. Από αεροδρόμιο εχθές που πέρασα είδα 500mbps download με full 5G. Οπότε λογικά είχε N78Sent from my SM-S918B using Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: Μου θυμίζει τις γνωστες περιοχες στα Γιάννενα εκτός κέντρου… μόνο που στα Γιάννενα ζορίζεται και σε καποιους εξωτερικούς χωρους Τουλαχιστον εκεί έχουν αδειοδοτήσει καμία κεραια σε καλή θέση; Για τα Γιάννενα έχασα κάθε ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση στις προβληματικες περιοχες στο κοντινό μέλλον απ όταν έβαλαν 2(+1 πέρυσι) νέες κεραίες σε κακες και ασχετες θέσεις! Στο κέντρο πένα όμως, και στα Γιάννενα γαζώνει. Έχουν περάσει για ολικη αναβάθμιση ; Λογικά οχι … υπομονή παιδιά , όταν στρώσουν το RAN να τρέχει έτσι όπως πρέπει θα δείτε θαύματα. 1 μπάρα σημα 150mbps .. για τετεια θαύματα μιλάμε . Θεσσαλονίκη έχει γίνει αποστευτη η cosmote . Πέρα από τις τρύπες της 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τον συνδυασμό που πληκρολογώ στην εφαρμογή του τηλεφώνου για να δώ την μπάντα; Επίσης ποιες μπάντες θεωρούνται "καλές" ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) 34 minutes ago, georgebad said: Έχουν περάσει για ολικη αναβάθμιση ; Λογικά οχι … υπομονή παιδιά , όταν στρώσουν το RAN να τρέχει έτσι όπως πρέπει θα δείτε θαύματα. 1 μπάρα σημα 150mbps .. για τετεια θαύματα μιλάμε . Θεσσαλονίκη έχει γίνει αποστευτη η cosmote . Πέρα από τις τρύπες της Και στα Γιάννενα έχει γίνει απίστευτη πέρα από τις τρύπες της που είναι πολλές. Αυτό που λες περι ολικής αναβάθμισης δεν με βρισκει σύμφωνο. Ίσα ίσα το κάνει χειρότερο το ότι δεν πέρασε για αναβάθμιση σε αρκετες κεραίες η ακριβότερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Και στη δουλειά μου θεωρητικά αναβαθμισμένη είναι, άλλο που βγαίνει εκτός δικτύου πανεύκολα εσωτερικα. Ο λόγος για αυτή την κατάσταση στα Γιάννενα είναι επανειλλημένα λάθη της εταιρείας στην τοποθέτηση κεραιων. Περιοχές που τους σφίγγω το χέρι είναι το κέντρο (απ το καστρο Και προς τα κατω όχι), ο περιφερειακός και οι περιοχές παραλληλα, τα σεισμόπληκτα και μεγαλο μερος της Ανατολής. Edited August 20, 2023 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: Και στα Γιάννενα έχει γίνει απίστευτη πέρα από τις τρύπες της που είναι πολλές. Αυτό που λες περι ολικής αναβάθμισης δεν με βρισκει σύμφωνο. Ίσα ίσα το κάνει χειρότερο το ότι δεν πέρασε για αναβάθμιση σε αρκετες κεραίες η ακριβότερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Και στη δουλειά μου θεωρητικά αναβαθμισμένη είναι, άλλο που βγαίνει εκτός δικτύου πανεύκολα εσωτερικα. Ο λόγος για αυτή την κατάσταση στα Γιάννενα είναι επανειλλημένα λάθη της εταιρείας στην τοποθέτηση κεραιων. Περιοχές που τους σφίγγω το χέρι είναι το κέντρο (απ το καστρο Και προς τα κατω όχι), ο περιφερειακός και οι περιοχές παραλληλα, τα σεισμόπληκτα και μεγαλο μερος της Ανατολής. Οι τρύπες φαίνονται πολύ εύκολα στα KPIs. Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Αν ήταν πολλές θα είχαν πολλές κεραίες στο πρόγραμμα. Οι νέοι σταθμοί δε μπαίνουν σε καθόλου τυχαίες θέσεις. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) 34 minutes ago, mixtri said: Οι τρύπες φαίνονται πολύ εύκολα στα KPIs. Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Αν ήταν πολλές θα είχαν πολλές κεραίες στο πρόγραμμα. Οι νέοι σταθμοί δε μπαίνουν σε καθόλου τυχαίες θέσεις. Θα σου πω συγκεκριμένα για να καταλάβεις. Κινούμαι στα Γιάννενα καθημερινά. Παρεδειγμα 1: Κεραια στην οδο δεξαμενής για να κλείσει η τρύπα στη Σπύρου Λάμπρου. Κλείνει η τρύπα αυτη όλα καλά. Πριν την Σπύρου Λάμπρου είναι η οδος μεγάλου Αλεξάνδρου. Η περιοχη κατω απο την μεγάλου Αλεξάνδρου είναι φρίκη για την cosmote. αντί να βάλουν την κεραια στο σημείο που ενώνονται οι οδοί για να κλείσει και η τρύπα κατω από την μεγάλου Αλεξάνδρου, πηγαν έβαλαν κεραια πάνω από την Σπύρου Λάμπρου λίγο πριν την στροφή για την πλατεία παργης. Το αποτελεσμα αυτονόητο. Είναι σοβαροί; Παράδειγμα 2: κεραια στην διασταύρωση περιφερειακού με ΕΟ Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας. Καλύπτει λίγο τα Καρδαμίτσια και την Εξοχη(όχι γύρω από το Χατζηκώστα, εκεί υπάρχει άλλη κεραια που δήθεν καλύπτει και τους Αμπελοκήπους) Κεραια τουμπανο η οποία καλύπτει περιοχές που ΔΕΝ είχαν κανενα θέμα με το σημα. Οι αμπελοκηποι (πριν το Χατζηκώστα) ακόμα σε τραγική κατάσταση. Εκεί μενω, ξέρω πολυ καλά τι λέω. Παρεδειγμα 3: κεραια στην οδο Πινδου στους αμπελοκηπους. Αναβαθμισμένη με Ν1. Καλύπτει ένα τετράγωνο. Ένα τετράγωνο και κάποια σημεία στη λίμνη. Περα απ αυτό το μόνο που προσφέρει ειναι ασταμάτητες εναλλαγές 4G-5G στην περιοχή και καμία ουσιαστική βελτίωση σε εσωτερικους χωρους που πάσχουν. 3 νέες κεραίες που δεν προσφερουν καμία ουσιαστική βελτίωση. Μεσα στο καστρο είναι ντροπή επισης. Σε εσωτερικους χωρους ζορίζεται υπερβολικα. Στην Κιάφα κάποτε όλες ήταν ντροπή. Οι άλλες δυο αναβάθμισαν εδώ και καιρό, η κοσμοτε μια 4G μια 5G ανάλογα το σημείο και εσωτερικα πανωλεθρία, εκτός αν είσαι σε ρετιρέ όπως ήμουν εγώ όταν εμένα εκεί. Στην πεδινη επισης εκ πρώτης όψης φαινεται τρομερή. Μέσα σε κτηρια τραβάει μεγάλα ζόρια. Εχουν αναφέρει αρκετοί τα προβλήματα στα Γιάννενα, δεν ειμαι ο μόνος. Εχω πει για το ποσό εξαιρετική και άπιαστη είναι η κοσμοτε στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Αχαΐα, στα νησιά του Ιονίου, στην Κόρινθο, για το ποσό καλή δουλεια και πρόοδο έχει κανει στην Πρέβεζα, στην αρτα, την Ηγουμενίτσα και ανεφερα ηδη τις καλες περιοχες της κοσμοτε στα Γιάννενα. για τις προβληματικές περιοχες και τα λάθη που ανέφερα στα Γιάννενα είμαι ξεκάθαρος. Δικό μου μαγαζί ούτε η κοσμοτε ούτε καμία εταιρεία είναι για να μην τα πω. Εχω πει και για τις άλλες τα θέματα τους ειδικά την μαυρη που χρησιμοποιώ περισσότερο. Συγγνώμη για το μακρινάρι. Edited August 20, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: Και στα Γιάννενα έχει γίνει απίστευτη πέρα από τις τρύπες της που είναι πολλές. Αυτό που λες περι ολικής αναβάθμισης δεν με βρισκει σύμφωνο. Ίσα ίσα το κάνει χειρότερο το ότι δεν πέρασε για αναβάθμιση σε αρκετες κεραίες η ακριβότερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Και στη δουλειά μου θεωρητικά αναβαθμισμένη είναι, άλλο που βγαίνει εκτός δικτύου πανεύκολα εσωτερικα. Ο λόγος για αυτή την κατάσταση στα Γιάννενα είναι επανειλλημένα λάθη της εταιρείας στην τοποθέτηση κεραιων. Περιοχές που τους σφίγγω το χέρι είναι το κέντρο (απ το καστρο Και προς τα κατω όχι), ο περιφερειακός και οι περιοχές παραλληλα, τα σεισμόπληκτα και μεγαλο μερος της Ανατολής. Σίγουρα για κάποιο λόγο μπήκε εκεί η κεραία . Ούτε μηχανικοί δικτύων είμαστε ούτε ξέρουμε τι σχεδιασμό έχει δρομολογήσει η εταιρία . Υπομονή μέχρι την πλήρη αναβαθμηση . Βάζουν κεραίες σαν τρελόυς τον τελευταίο καιρό στα βόρεια . Η αναβαθμηση στην Εγνατία οδό για πολλπυς Μπορει να φαίνεται κοροϊδία αλλά για μένα που τον κάνω συχνα τον δρόμο έχει αισθητή διαφορά ακόμα και στα 5/6 τούνελ που πλέον έχουν κάλυψη και όχι με 3G η B20 , αλλά με 600mbps 5G . Εγώ βλέπω πολύ έξυπνη επιλογή στην θέση κεραιών( παραδειγμα 101082 και 101118 ) δες στο cellmapper και θα καταλάβεις . Αν το λιγότερο πυκνό δίκτυο (με περισσότερους συνδρομητές) δεν ηξερε τι έκανε δεν θα ήταν 2.5 φορές καλύτερο από τον ανταγωνισμό . Γεωγραφικά έπειδη παιζουν με σκοπό να καλύψουν ποιοτικά περιοχές και όχι εικονικά μπορεί να βγαίνει ποιο εύκολα εκτός . 13 minutes ago, panos.k2 said: Θα σου πω συγκεκριμένα για να καταλάβεις. Κινούμαι στα Γιάννενα καθημερινά. Παρεδειγμα 1: Κεραια στην οδο δεξαμενής για να κλείσει η τρύπα στη Σπύρου Λάμπρου. Κλείνει η τρύπα αυτη όλα καλά. Πριν την Σπύρου Λάμπρου είναι η οδος μεγάλου Αλεξάνδρου. Η περιοχη κατω απο την μεγάλου Αλεξάνδρου είναι φρίκη για την cosmote. αντί να βάλουν την κεραια στο σημείο που ενώνονται οι οδοί για να κλείσει και η τρύπα κατω από την μεγάλου Αλεξάνδρου, πηγαν έβαλαν κεραια πάνω από την Σπύρου Λάμπρου λίγο πριν την στροφή για την πλατεία παργης. Το αποτελεσμα αυτονόητο. Είναι σοβαροί; Παράδειγμα 2: κεραια στην διασταύρωση περιφερειακού με ΕΟ Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας. Καλύπτει λίγο τα Καρδαμίτσια και την Εξοχη(όχι γύρω από το Χατζηκώστα, εκεί υπάρχει άλλη κεραια που δήθεν καλύπτει και τους Αμπελοκήπους) Κεραια τουμπανο η οποία καλύπτει περιοχές που ΔΕΝ είχαν κανενα θέμα με το σημα. Οι αμπελοκηποι (πριν το Χατζηκώστα) ακόμα σε τραγική κατάσταση. Εκεί μενω, ξέρω πολυ καλά τι λέω. Παρεδειγμα 3: κεραια στην οδο Πινδου στους αμπελοκηπους. Αναβαθμισμένη με Ν1. Καλύπτει ένα τετράγωνο. Ένα τετράγωνο και κάποια σημεία στη λίμνη. Περα απ αυτό το μόνο που προσφέρει ειναι ασταμάτητες εναλλαγές 4G-5G στην περιοχή και καμία ουσιαστική βελτίωση σε εσωτερικους χωρους που πάσχουν. 3 νέες κεραίες που δεν προσφερουν καμία ουσιαστική βελτίωση. Μεσα στο καστρο είναι ντροπή επισης. Σε εσωτερικους χωρους ζορίζεται υπερβολικα. Στην Κιάφα κάποτε όλες ήταν ντροπή. Οι άλλες δυο αναβάθμισαν εδώ και καιρό, η κοσμοτε μια 4G μια 5G ανάλογα το σημείο και εσωτερικα πανωλεθρία, εκτός αν είσαι σε ρετιρέ όπως ήμουν εγώ όταν εμένα εκεί. Στην πεδινη επισης εκ πρώτης όψης φαινεται τρομερή. Μέσα σε κτηρια τραβάει μεγάλα ζόρια. Εχουν αναφέρει αρκετοί τα προβλήματα στα Γιάννενα, δεν ειμαι ο μόνος. Εχω πει για το ποσό εξαιρετική και άπιαστη είναι η κοσμοτε στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Αχαΐα, στα νησιά του Ιονίου, στην Κόρινθο, για το ποσό καλή δουλεια και πρόοδο έχει κανει στην Πρέβεζα, στην αρτα, την Ηγουμενίτσα και ανεφερα ηδη τις καλες περιοχες της κοσμοτε στα Γιάννενα. για τις προβληματικές περιοχες και τα λάθη που ανέφερα στα Γιάννενα είμαι ξεκάθαρος. Δικό μου μαγαζί ούτε η κοσμοτε ούτε καμία εταιρεία είναι για να μην τα πω. Εχω πει και για τις άλλες τα θέματα τους ειδικά την μαυρη που χρησιμοποιώ περισσότερο. Συγγνώμη για το μακρινάρι. ; Γιατί μπορεί να πέφτει σε κελιά με παλιούς σταθμούς και να έχεις Κουλα μετά . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) Στην Εγνατία και την Ιονία έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά. Πόση υπομονή να κάνω όμως μέχρι την πλήρη αναβάθμιση; Κρίνω αυτό που βλεπω προς το παρόν. Αν αναβαθμίσουν τους παλιους σταθμους θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Προς το παρόν δεν κάνουν καλή δουλειά στα γιαννενα. Αναγκάστηκα να ψάχνομαι σε άλλους παρόχους γιατί η κοσμοτε μέσα στα Γιάννενα προσωπικά με κρεμάει. Είμαι απ τον Οκτώβριο εδώ μέσα στο φόρουμ, αν δείτε την πρόοδο των άλλων δυο παροχων συγκριτικά με της κοσμοτε στην πόλη θα καταλάβετε τι εννοώ… Και επαναλαμβάνω, Μακαρι να ήμουν ο μόνος που έχει προβλήματα με την κοσμοτε στα Γιάννενα. Τα έχουν δει και άλλοι συμφορουμιτες αυτά που λέω. Όταν φτιάξει τα προβλήματα που προανέφερα στην πόλη, θα πάω κατευθειαν να βάλω απεριοριστο συμβόλαιο στην κοσμοτε για κύριο και θα βγω από το εταιρικό απεριοριστο της νοβα Edited August 20, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 3 ώρες πριν, panos.k2 said: Τουλαχιστον εκεί έχουν αδειοδοτήσει καμία κεραια σε καλή θέση; Για τα Γιάννενα έχασα κάθε ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση στις προβληματικες περιοχες στο κοντινό μέλλον απ όταν έβαλαν 2(+1 πέρυσι) νέες κεραίες σε κακες και ασχετες θέσεις!. Νέα κεραία δεν έχει αδειοδοτηθεί, ίσα ίσα αφαίρεσαν μια. Εφόσον αναβαθμίστηκε και το αεροδρόμιο «χρωστάνε» άλλες τρεις. Μόνο οι δυο από αυτες θα έχουν κάποια στιγμή και Ν28 (103773 & 3140). Τώρα αν αυτό ονομάζεται ολική αναβάθμιση κρίμα! Η 3139 στη Χηλή μένει όπως έχει με Ν1. Κέντρο, στρατόπεδα και αεροδρόμιο είναι οι μόνες με Ν78 και έχει αδειοδοτηθεί μια ακόμα αλλά δεν έχει μπει (103773). Όταν ξανά πάω ελπίζω να έχει βελτιωθεί ανατολικά κατά τα άλλα είναι πολύ καλή από θέμα ταχυτήτων. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) 16 minutes ago, waeo said: Εφόσον αναβαθμίστηκε και το αεροδρόμιο «χρωστάνε» άλλες τρεις. Μόνο οι δυο από αυτες θα έχουν κάποια στιγμή και Ν28 (103773 & 3140). Τώρα αν αυτό ονομάζεται ολική αναβάθμιση κρίμα! Αν είναι περιοχές που δεν έχουν ιδιαίτερη κίνηση δεδομένων δεν θεωρω λάθος να μην μπει Ν78. Ας δώσουν έμφαση στην κάλυψη. εγώ αυτό ζητάω στα Γιάννενα. Καλή Κάλυψη σε εσωτερικους χωρους. Ας είναι και 20mbps. Να είναι όμως σταθερο και με καλό σημα. Αυτό είναι το πρόβλημα μου και ο λόγος που δεν εχω Κυρια κάρτα κοσμοτε. Εσυ εκτός κέντρου στα Γιάννενα τι είχες δει όταν είχες έρθει; Καλά θυμάμαι ότι ήσουν και εσυ δυσαρεστημένος απο το σημα της διαδρομής που έκανες αεροδρομιο-ΚΤΕΛ; Edited August 20, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 16 minutes ago, waeo said: Νέα κεραία δεν έχει αδειοδοτηθεί, ίσα ίσα αφαίρεσαν μια. Εφόσον αναβαθμίστηκε και το αεροδρόμιο «χρωστάνε» άλλες τρεις. Μόνο οι δυο από αυτες θα έχουν κάποια στιγμή και Ν28 (103773 & 3140). Τώρα αν αυτό ονομάζεται ολική αναβάθμιση κρίμα! Η 3139 στη Χηλή μένει όπως έχει με Ν1. Κέντρο, στρατόπεδα και αεροδρόμιο είναι οι μόνες με Ν78 και έχει αδειοδοτηθεί μια ακόμα αλλά δεν έχει μπει (103773). Όταν ξανά πάω ελπίζω να έχει βελτιωθεί ανατολικά κατά τα άλλα είναι πολύ καλή από θέμα ταχυτήτων. Σε κάποιες κεραίες βάζουν και χωρίς άδεια . Όπου δλδ κρίνεται αναγκαίο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 22 minutes ago, panos.k2 said: Αν είναι περιοχές που δεν έχουν ιδιαίτερη κίνηση δεδομένων δεν θεωρω λάθος να μην μπει Ν78. Ας δώσουν έμφαση στην κάλυψη. εγώ αυτό ζητάω στα Γιάννενα. Καλή Κάλυψη σε εσωτερικους χωρους. Ας είναι και 20mbps. Να είναι όμως σταθερο και με καλό σημα. Αυτό είναι το πρόβλημα μου και ο λόγος που δεν εχω Κυρια κάρτα κοσμοτε. Εσυ εκτός κέντρου στα Γιάννενα τι είχες δει όταν είχες έρθει; Καλά θυμάμαι ότι ήσουν και εσυ δυσαρεστημένος απο το σημα της διαδρομής που έκανες αεροδρομιο-ΚΤΕΛ; Ανατολικά με τα νέα σχολεία και κτήρια και μαγαζιά που έχουν χτίσει/χτίζουν οι ανάγκες έχουν αυξηθεί όποτε είναι απαραίτητη η Ν78 στην περιοχή, λογικά θα την καλύψει η 103773 που είναι η πιο κοντινή, αντε και στις υπολοίπες να μην έχει όπως είπες. Ναι, ειδικά σε αυτη τη διαδρομή ήταν τραγικά αργή αλλά κάπου εδώ μέσα είναι όλα όποιος θέλει τα βρίσκει και βλέπει. 25 minutes ago, georgebad said: Σε κάποιες κεραίες βάζουν και χωρίς άδεια . Όπου δλδ κρίνεται αναγκαίο Να φαίνεται και κάπου όμως σε κάποιο εγγραφό για λόγους διαφάνειας. Αν περνάνε την άδεια αργότερα οκ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 32 minutes ago, waeo said: Ναι, ειδικά σε αυτη τη διαδρομή ήταν τραγικά αργή αλλά κάπου εδώ μέσα είναι όλα όποιος θέλει τα βρίσκει και βλέπει. 58 minutes ago, georgebad said: Για να τα πω μια τελευταία φορά περιληπτικά και να κλείσω το θέμα γιατί δεν θέλω να κουράσω και επειδή όλο και κάποιος από κοσμοτε θα μας διαβάζει, στα Γιάννενα θέλουν οπωσδήποτε δουλειά οι παρακάτω περιοχές: Αμπελοκηποι, Κιάφα, Καλουτσιανη και Καραβατιά. Ειδικά οι 3 πρωτες είναι καλές περιοχές με αρκετο κόσμο και μεγάλη ανοικοδόμηση τα τελευταία χρόνια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Τι θα γίνει με την 1001 ;;; γιατί ακόμα με 4G ? https://www.speedtest.net/result/i/5736766467 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 1 ώρα πριν, georgebad said: Τι θα γίνει με την 1001 ;;; γιατί ακόμα με 4G ? https://www.speedtest.net/result/i/5736766467 Που βρίσκεται η κεραία αυτή με τις υπερταχύτητες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Νέα Μάλγαρα. Σταθερή αξία στα διόδια 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 Νέα Ηράκλεια. Αν δίνει τέτοιες ταχύτητες 8:30 το πρωί , φαντάζομαι όταν θα είναι γεμάτο πόσο όμορφα θα πηγαίνει.💀 https://www.speedtest.net/result/i/5737410773 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 Back to base που λένε και αγγλιστί με μια εσωτερική μέτρηση από την 100209 Και μέτρηση στον Φλοίσβο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 On 20/8/2023 at 7:58 ΜΜ, georgebad said: Τι θα γίνει με την 1001 ;;; γιατί ακόμα με 4G ? https://www.speedtest.net/result/i/5736766467 Η συγκεκριμένη κεραία ήταν και από τις τελευταίες που είχαν αναβαθμιστεί από 3G σε 4G σε όλη την Ελλάδα 4 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts