Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, paanos said:

36 mb/s μήπως; Αυτό ταιριάζει αν το test σου βγάζει 400 mbps 

Οχι 

Screenshot_2023-07-19-13-11-23-65_e260e7a067954bcf0a17c2564a6b918e.jpg

Ξέρω ότι αυτό που λέω είναι μάλλον βλακεία αλλά παραξενεύτηκα με το test

Screenshot_2023-07-19-13-25-07-56_852d9ab5d1afb8981047556cdc8c5f40.jpg

9421138056.png

Edited by empeiros

33 minutes ago, paanos said:

Chrome χρησιμοποιείς; 

Ναι γιατί;

Στο κινητό brave

Edited by empeiros

Για το κινητό αναφέρομαι. Δοκίμασε με άλλο browser. Ίσως κάτι σου κόβει ταχύτητα 

Σε εφαρμογή γίνεται αυτή η μέτρηση. Δεν έχει σχέση ο browser.

25 minutes ago, georgeavl3 said:

Σε εφαρμογή γίνεται αυτή η μέτρηση. Δεν έχει σχέση ο browser.

Ωπ. Σαν browser φαίνεται. 

Παιρνεις ipv6; Τσέκαρε με το whatismyip

Βρε την 101108 που δίνει 400αρια . Μόλις ΝΕ ενημέρωσαν ότι στην περιοχή Λιτόχωρο λεπτοκαρια κτλπ είναι σθνεργεια και περνάνε ινες . Άντε μπας και δούμε καμία n78

Στην παραλία της Καλαμάτας, κοντά στο Thalassa και την εκκλησία. Δεν έλεγε να κάνει 5G connect με τίποτα, ίσως γιατί το σήμα ήταν μέτριο, αλλά γενικά μια χαρά. Μέτρια σε κόσμο επίσης η παραλία. 

Screenshot_2023-07-20-11-35-42-034_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-07-20-11-35-47-500_cz.mroczis.netmonster.jpg

Edited by MitsosDaBest13

Επιτέλους μπήκε νέος σταθμός στον Άγιο Δημήτριο. Κωδικός enb 100295.Η περιοχή ήταν μαύρο χάλι. Θρασυτατα μαύρο χάλι θα έλεγα. Επιτέλους Κοσμοτε, αντε βάλε και τις άλλες που βγαζεις άδεια καιν κάνεις 100 χρόνια. Γεννήσαμε δλδ.... 

Επιτέλους μπήκε νέος σταθμός στον Άγιο Δημήτριο. Κωδικός enb 100295.Η περιοχή ήταν μαύρο χάλι. Θρασυτατα μαύρο χάλι θα έλεγα. Επιτέλους Κοσμοτε, αντε βάλε και τις άλλες που βγαζεις άδεια καιν κάνεις 100 χρόνια. Γεννήσαμε δλδ.... 
Netmonster & speedtest έχουμε?

Versus Beach Bar Ασπροβάλτα 

https://www.speedtest.net/result/i/5694072832

Συγκρότημα παράδεισος Ασπροβάλτα 

https://www.speedtest.net/result/i/5693970448

Ασπροβάλτα Κέντρο 

https://www.speedtest.net/result/i/5693957492

Κατασκηνώσεις Τζιόνι 

https://www.speedtest.net/result/i/5693929448

3 ώρες πριν, Cris4524 said:
3 ώρες πριν, johnny_htc said:

Netmonster & speedtest έχουμε?

Ναι τώρα μόλις φρέσκα, σε δύσκολο σημείο. Η κεραία δεν έχει άδεια για N78 πάντως απ ο, τι είδα. Και το τεστ ξεκίνησε με 250 περίπου και κατέληξε σ αυτό. Εντύπωση μου προκαλεί το ca με κεραίες από Κηφισιά ή είναι βλακείες του netmonster. Αλλά για να την βλέπει αυτή της Φιλοθέης, μάλλον κάτι έχουν ρυθμίσει έτσι. Για να δούμε αν θα περάσουν να ρυθμίσουν τπτ παραπέρα, καλά μου φαίνεται δουλεύει, έχει καλύψει πολύ μεγάλη τρύπα, γτ τώρα σε πρώτη φάση μόνο ο εργολάβος περνά και κοτσάρει πάνω τον σταθμό αν δεν κάνω λάθος. 

Screenshot_20230720_200753_Speedtest.jpg

Screenshot_20230720_203305_CellMapper.jpg

Just now, johnny_htc said:

Ναι τώρα μόλις φρέσκα, σε δύσκολο σημείο. Η κεραία δεν έχει άδεια για N78 πάντως απ ο, τι είδα. Και το τεστ ξεκίνησε με 250 περίπου και κατέληξε σ αυτό. Εντύπωση μου προκαλεί το ca με κεραίες από Κηφισιά ή είναι βλακείες του netmonster. Αλλά για να την βλέπει αυτή της Φιλοθέης, μάλλον κάτι έχουν ρυθμίσει έτσι. Για να δούμε αν θα περάσουν να ρυθμίσουν τπτ παραπέρα, καλά μου φαίνεται δουλεύει, έχει καλύψει πολύ μεγάλη τρύπα, γτ τώρα σε πρώτη φάση μόνο ο εργολάβος περνά και κοτσάρει πάνω τον σταθμό αν δεν κάνω λάθος. 

Screenshot_20230720_200753_Speedtest.jpg

Screenshot_20230720_203305_CellMapper.jpg

Screenshot_20230720_200707_NetMonster.jpg

9 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said:

Στην παραλία της Καλαμάτας, κοντά στο Thalassa και την εκκλησία. Δεν έλεγε να κάνει 5G connect με τίποτα, ίσως γιατί το σήμα ήταν μέτριο, αλλά γενικά μια χαρά. Μέτρια σε κόσμο επίσης η παραλία. 

Screenshot_2023-07-20-11-35-42-034_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-07-20-11-35-47-500_cz.mroczis.netmonster.jpg

Στα καρτοκινητά σας κλείνει από core μάλλον.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στον Κορινό Πιερίας από τότε που περάσανε τον νέο σταθμό κλείνουν δυναμικά τις Β3(20mhz+10 MHz), B7(10mhz), Β20 όταν δεν έχει κίνηση το βράδυ. Και παίζει μόνο Β7(20mhz)+Β1 και κάνει combo με Ν28 από τον νέο σταθμό. Θεωρώ ότι τόσες μπάντες θα εξυπηρετούσαν τον νέο σταθμό στον Κορινό και ας άφηναν τον σταθμό της Σεβαστής με Β3+Β3+Β1/Ν1.

Screenshot_20230720_200707_NetMonster.thumb.jpg.cccfe19ba12655d853c47b41c62d75f1.jpg
Όχι,το Netmonster διαβάζει PCI και Arfcn και ανάλογα με αυτά κάνει assign τις τοποθεσίες που έχει αποθηκευμένες και τα eNb. Αν το κάνεις ένα reset και δεν κατεβάσεις Config με σταθμούς της Cosmote θα δεις ότι όλες οι συχνότητες είναι από τον ίδιο σταθμό. Και όντως είναι, όλα στο ίδιο PCI είναι και έχουν και παρόμοιο σήμα.

52 minutes ago, Cris4524 said:

Στον Κορινό Πιερίας από τότε που περάσανε τον νέο σταθμό κλείνουν δυναμικά τις Β3(20mhz+10 MHz), B7(10mhz), Β20 όταν δεν έχει κίνηση το βράδυ. Και παίζει μόνο Β7(20mhz)+Β1 και κάνει combo με Ν28 από τον νέο σταθμό. Θεωρώ ότι τόσες μπάντες θα εξυπηρετούσαν τον νέο σταθμό στον Κορινό και ας άφηναν τον σταθμό της Σεβαστής με Β3+Β3+Β1/Ν1.

Η B3 δε θα έπρεπε να κλείνει. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιβεβαιώνω ότι η 141555 είναι η συνεγκατασταση με τον σταθμό της Vodafone στην Νέα Ζιχνη  Σερρών . Κλείνει μεγάλη τρύπα για την cosmote όπου μέσα σε εκείνα τα σημεία πριακα είχες σημα για να μιλήσεις 

(Σημερινή μέτρηση nPerf, όπως βλεπετε το δίκτυο ειναη πολύ μεχ εκεί γύρω(μη αναβαθμισμένο) . Στο σημείο που καλύπτει η 141555 ΠΕΤΑΕΙIMG_7555.thumb.jpeg.6c56ba05d2bef0a3ebe788cc42db2b86.jpeg

IMG_7556.thumb.png.2021329933fd572c0e13e46a93ffad1d.png

2 ώρες πριν, Cris4524 said:

Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο και έχω περάσει νύχτα από εκεί, θα το ξανά κοιτάξω 

Στην δουλεια μου, ολες οι εταιριες δεν εχουν καλο σημα. Στο υπογειο ολες ειναι εκτος δικτυου. Στον πανω οροφο, παιζουν στα -110 με -120dbm. 

ΟΜΩΣ, σε ενα συγκεκριμενο σημειο, στο κεντρο του κτιριου, ειδα 5G απο το κινητο μου και βαζω νετμονστερ και βλεπω η κεραια απο Καβαλα (203075), στα 37km μακρυα! Δεν ειδα αν ειναι λειτουργικο η οχι, αλλα μονο και μονο που πιανει αυτη την κεραια, μου κανει πολυ εντυπωση...

Καλα ειναι δυνατον αυτο;;;;;;;;

Samsung S21 Ultra

11 minutes ago, doganos said:

Στην δουλεια μου, ολες οι εταιριες δεν εχουν καλο σημα. Στο υπογειο ολες ειναι εκτος δικτυου. Στον πανω οροφο, παιζουν στα -110 με -120dbm. 

ΟΜΩΣ, σε ενα συγκεκριμενο σημειο, στο κεντρο του κτιριου, ειδα 5G απο το κινητο μου και βαζω νετμονστερ και βλεπω η κεραια απο Καβαλα (203075), στα 37km μακρυα! Δεν ειδα αν ειναι λειτουργικο η οχι, αλλα μονο και μονο που πιανει αυτη την κεραια, μου κανει πολυ εντυπωση...

Έχω δει και κεραία στα 68 km που με πολλή υπομονή λειτουργούσε για τα βασικά 

3 ώρες πριν, doganos said:

Πέρυσι είχα δει κεραίες από Χαλκιδική στα 82ΚΜ στο Πήλιο... LTE λειτουργικότατο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρυσι είχα δει κεραίες από Χαλκιδική στα 82ΚΜ στο Πήλιο... LTE λειτουργικότατο!
Θέλει να είναι ευθεία χωρίς εμπόδια έτσι? Για να πιάσει ένας δέκτης τόσο μακριά κεραία. Στα 13χλμ έχω Ν78 πολύ δυνατή αλλά δεν κατάφερα να την πιασω.

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλει να είναι ευθεία χωρίς εμπόδια έτσι? Για να πιάσει ένας δέκτης τόσο μακριά κεραία. Στα 13χλμ έχω Ν78 πολύ δυνατή αλλά δεν κατάφερα να την πιασω.

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε προφανώς για τόσο μεγάλη απόσταση.

Όχι,το Netmonster διαβάζει PCI και Arfcn και ανάλογα με αυτά κάνει assign τις τοποθεσίες που έχει αποθηκευμένες και τα eNb. Αν το κάνεις ένα reset και δεν κατεβάσεις Config με σταθμούς της Cosmote θα δεις ότι όλες οι συχνότητες είναι από τον ίδιο σταθμό. Και όντως είναι, όλα στο ίδιο PCI είναι και έχουν και παρόμοιο σήμα.
Έχεις δίκιο, κοίταγα τα enb μόνο από τρεχάλα. Θα το κάνω reset, σ ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk