Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, georgebad said:

Που να μην έβαζαν και νέους σταθμούς . Έχει αδειοδοτηθεί και ένα ακόμα θηρίο το οποίο ΔΕΒ πρέπει να έχει μπει ακόμα , γενικά στα νησιά cosmote και Άγιος ο θεός 

Από την διαδρομή που έκανα από την Ποταμιά ως και τα Λιμενάρια, το σήμα ήταν ίσα ίσα για το Google Maps, μέχρι και στο Spotify είχα κολλήματα. Τα πράγματα ήταν τραγικά στα Λιμενάρια, που είχα 5G 0 γραμμές και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Παραδίπλα στον Ποτό, η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη.

Γενικά σε σχέση με την κόκκινη, η Cosmote ήταν ανώτερη εκεί που κινήθηκα και δεν είχα χαμένες κλήσεις (αν και δεν τις είχα και τις 2 ταυτόχρονα)

16 minutes ago, tasosathan said:

Από την διαδρομή που έκανα από την Ποταμιά ως και τα Λιμενάρια, το σήμα ήταν ίσα ίσα για το Google Maps, μέχρι και στο Spotify είχα κολλήματα. Τα πράγματα ήταν τραγικά στα Λιμενάρια, που είχα 5G 0 γραμμές και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Παραδίπλα στον Ποτό, η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη.

Γενικά σε σχέση με την κόκκινη, η Cosmote ήταν ανώτερη εκεί που κινήθηκα και δεν είχα χαμένες κλήσεις (αν και δεν τις είχα και τις 2 ταυτόχρονα)

Στα λιμεναρια Έχει κεραία μέσα στο χωριό . Μήπως ήταν εκτός λειτουργίας ?

31 minutes ago, georgebad said:

Στα λιμεναρια Έχει κεραία μέσα στο χωριό . Μήπως ήταν εκτός λειτουργίας ?

Πιθανόν, ήμουν σε μια ταβέρνα (εξωτερικό χώρο) και μόνο μηνύματα μέσω messenger μπορούσα να στείλω και να λάβω

Just now, tasosathan said:

Πιθανόν, ήμουν σε μια ταβέρνα (εξωτερικό χώρο) και μόνο μηνύματα μέσω messenger μπορούσα να στείλω και να λάβω

Σήμα είχε καλό ?

27 minutes ago, tasosathan said:

Όχι, 0 γραμμές

Άρα ηταβ εκτός η κεραία 

10 minutes ago, georgebad said:

Άρα ηταβ εκτός η κεραία 

Αυτά είναι τα άτυχα.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

26 minutes ago, mixtri said:

Αυτά είναι τα άτυχα.

εγώ φοβάμαι μην είναι μόνιμη βλάβη , γιατί κάποιος έχασε από εκεί με cellmapper και δεν την επιασε

Πέρασαν πάλι από Αθήνα τα συνεργεία, συγκεκριμένα Νότια Προάστια. Ανανέωσαν και τουμπανιασαν την 100213 που βρίσκεται πάνω στη Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη, αλλά και την 100809 που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού. Γενικά έχουν αρχίσει και μαζέουν πάλι και μάλλον θα φουλάρουν από Σεπτέμβρη, τουλάχιστον κεντρικά προς πολυσύχναστα σημεία. Πάντως άμα έχει κίνηση ο σταθμός, στην 100213 ας πούμε που έκανα ένα τεστ, χτύπησε 1200αρι που ήμουν κοντά και απότομα με έκοψε την N78 και το ολοκλήρωσε στο 400αρι, κάπου εκεί. Πιθανολογώ φταίει ότι είναι καρτοκινητο ή απλά δεν θέλουν να ξεζουμισουν τη δεδομένη στιγμή τον σταθμό. Δεν έχω και την ευκαιρία να περάσω και "ήσυχες" ώρες ξέρω γω πρωινές να δω άμα το κάνει αυτό. 

100809.jpg

100213.jpg

10 minutes ago, johnny_htc said:

Πέρασαν πάλι από Αθήνα τα συνεργεία, συγκεκριμένα Νότια Προάστια. Ανανέωσαν και τουμπανιασαν την 100213 που βρίσκεται πάνω στη Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη, αλλά και την 100809 που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού. Γενικά έχουν αρχίσει και μαζέουν πάλι και μάλλον θα φουλάρουν από Σεπτέμβρη, τουλάχιστον κεντρικά προς πολυσύχναστα σημεία. Πάντως άμα έχει κίνηση ο σταθμός, στην 100213 ας πούμε που έκανα ένα τεστ, χτύπησε 1200αρι που ήμουν κοντά και απότομα με έκοψε την N78 και το ολοκλήρωσε στο 400αρι, κάπου εκεί. Πιθανολογώ φταίει ότι είναι καρτοκινητο ή απλά δεν θέλουν να ξεζουμισουν τη δεδομένη στιγμή τον σταθμό. Δεν έχω και την ευκαιρία να περάσω και "ήσυχες" ώρες ξέρω γω πρωινές να δω άμα το κάνει αυτό. 

100809.jpg

100213.jpg

Αναβάθμισαν την κεραία που με καλύπτει στην Ηλιούπολη με Ν78. Το λες και τέλειο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 minutes ago, mixtri said:

Αναβάθμισαν την κεραία που με καλύπτει στην Ηλιούπολη με Ν78. Το λες και τέλειο.

Ούτε παραγγελιά 😛😎

Τα κινητά Samsung μολις ζεστάθουν λίγο παραπανω πίσω στο πανω μερος κλεινουν το 5G χωρις να το δείχνουν στον χρήστη. 

Αν κάνεις Speedtest  καλοκαίρι σε 20 δευτερολεπτα το ανοιξες το "  flag feature " της " προστασίας !

Σε άλλες συσκευές μπορεος να ψήσεις καφε πανω στο πισω μερος της συσκευής.

Αν ειναι μαύρη συσκευή και  ειδικα μεσα στο αμαξι .....παει η μπαταρία μεσα σε 2 χρόνια.

Στις κεραίες

Στην Ευρώπη η Ericsson και η Huawei ριχνει ισχύ στους σταθμους βάσης επίσης μεχρι να βελτιώσουν οι πάροχοι τα Colocations τους στα containers.

Ειδικα Γαλλια Ισπανία Πορτογαλία Ιταλία που δεν είχαν προετοιμάσει με σωστο εξαερισμό τα " δωμάτια "

Στα καρτοκινητά Cosmote επιπλέον ...ΝΑΙ , παίζει 5G disconnected σε ωρες ΜΗ ΑΙΧΜΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ απο το Core network.

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

1 hour ago, HORGRAP said:

Τα κινητά Samsung μολις ζεστάθουν λίγο παραπανω πίσω στο πανω μερος κλεινουν το 5G χωρις να το δείχνουν στον χρήστη. 

Αν κάνεις Speedtest  καλοκαίρι σε 20 δευτερολεπτα το ανοιξες το "  flag feature " της " προστασίας !

Σε άλλες συσκευές μπορεος να ψήσεις καφε πανω στο πισω μερος της συσκευής.

Αν ειναι μαύρη συσκευή και  ειδικα μεσα στο αμαξι .....παει η μπαταρία μεσα σε 2 χρόνια.

Στις κεραίες

Στην Ευρώπη η Ericsson και η Huawei ριχνει ισχύ στους σταθμους βάσης επίσης μεχρι να βελτιώσουν οι πάροχοι τα Colocations τπυς στα containers.

Ειδικα Γαλλια Ισπανία Πορτογαλία Ιταλία ππυ δεν είχαν προετοιμάσει με σωστο εξαερισμό τα " δωμάτια "

Στα καρτοκινητά Cosmote επιπλέον ...ΝΑΙ , παίζει 5G disconnected σε ωρες ΜΗ ΑΙΧΜΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ απο το Core network.

Σωστός. Αλλά δε ρίχνουμε εμείς την ισχύ. Νομοθεσία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλαμάτα, οδός Ακρίτα, κοντά στο Barrio cafe. Ίσως είναι μακρινή η n78. 

Screenshot_2023-07-17-11-22-14-231_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-07-17-11-21-30-979_cz.mroczis.netmonster.jpg

Και μία μέτρηση στο λιμάνι, κοντά στο Jumbo. Μακρινή n78. 

Screenshot_2023-07-17-12-03-12-209_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-07-17-12-03-15-726_cz.mroczis.netmonster.jpg

Bonus: Μία μέτρηση και στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας. 

Screenshot_2023-07-17-17-57-42-112_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-07-17-17-57-48-435_cz.mroczis.netmonster.jpg

Edited by MitsosDaBest13

Μια ερώτηση. To Xiaomi 11T και 12Τ που έχουν mediatek επεξεργαστές δίνουν έγκυρα αποτελέσματα σε cellmalper και netmonster? Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω αναβαθμηστικε η 1477!! Ελπίζω να τις δώσαν λίγο παραπάνω ίσχυη μπας και κλήσει κάπως εκεί την τρύπα . Πάνε για ολική αναβαθμηση από ότι φαίνεται στην Θεσσαλονίκη. Μακάρι να φυτρώσει και κάνα ακόμα micro 

Ναι χθες ήμουν στην περιοχή, συγκεκριμένα στην οδό Αντωνίου Νάστου 13-15-17 κάτω από Δελφών και στον δρόμο με το κινητό στο χέρι ήμουν ή εκτός δικτύου ή στα -130 dbm. Από την άλλη σε μπαλκόνι 4ου ορόφου έπιανε μία από εδώ μία από εκεί και δεν άνοιγαν καν τα δεδομένα. Δεν μιλάμε για κακή κάλυψη μιλάμε για μαύρη τρύπα δεν ξέρω πως το έχουν αφήσει σε τέτοια κατάσταση.

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

8 minutes ago, VasilisSam said:

Ναι χθες ήμουν στην περιοχή, συγκεκριμένα στην οδό Αντωνίου Νάστου 13-15-17 κάτω από Δελφών και στον δρόμο με το κινητό στο χέρι ήμουν ή εκτός δικτύου ή στα -130 dbm. Από την άλλη σε μπαλκόνι 4ου ορόφου έπιανε μία από εδώ μία από εκεί και δεν άνοιγαν καν τα δεδομένα. Δεν μιλάμε για κακή κάλυψη μιλάμε για μαύρη τρύπα δεν ξέρω πως το έχουν αφήσει σε τέτοια κατάσταση.

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το τεχνικό τμήμα λέει ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι , και το γνωρίζουν το πρόβλημα εδώ και χρόνια

6 minutes ago, georgebad said:

Το τεχνικό τμήμα λέει ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι , και το γνωρίζουν το πρόβλημα εδώ και χρόνια

micro σε επίπεδο δρόμου; Γιατί όχι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

10 minutes ago, mixtri said:

micro σε επίπεδο δρόμου; Γιατί όχι;

Ακόμα και τα micro που υπάρχουν στην περιοχή , τα μισά έχουν εγκατασταθεί και δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια !!! Τι να πω

Να περιμένουμε τώρα στα κοντά n78 στην 101010 και 101008 . Όντως ο Μιχάλης δίκιο έχει . Πρέπει πρώτα να γίνει νέα μελέτη για να αλλάξουν τα πάνελ, και να βάλουν και massive. Όπου γίνεται νέα μελέτη τα αλλάζουν

Η κατάσταση είναι ελεεινή στα παραλία της Πιερίας . Και σκέφτειτε Σεν είναι καν σκ . Μου στέλνουν φίλοι μου τεστ με 4mbps . Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση καιε χρόνο ;; Αφού ξέρουν ότι έχουν θέμα γιατί Σεν βάζουν κεραίες … Πήρε άδεια για n78 η 3580 , αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ , γιατί ο σταθμος είναι πάνω στον δρόμο και δο σημα είναι κακό μέχρι να φτάσει παραλία . ΑΝΤΕ ελεος 

Η κατάσταση είναι ελεεινή στα παραλία της Πιερίας . Και σκέφτειτε Σεν είναι καν σκ . Μου στέλνουν φίλοι μου τεστ με 4mbps . Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση καιε χρόνο ;; Αφού ξέρουν ότι έχουν θέμα γιατί Σεν βάζουν κεραίες … Πήρε άδεια για n78 η 3580 , αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ , γιατί ο σταθμος είναι πάνω στον δρόμο και δο σημα είναι κακό μέχρι να φτάσει παραλία . ΑΝΤΕ ελεος 
Αναφέρεσαι στο σταθμό πάνω από το κτήριο του ΟΤΕ κοντά στα φανάρια; Γιατί είναι τόσο χαμηλά που ανάθεμα αν φτάνει το σήμα μέχρι το κέντρο με τόσα κτήρια.

Update: Α τώρα το είδα ότι αναφέρεστε για Λεπτοκαρυά. Νόμιζα παραλία Κατερίνης.

13 ώρες πριν, georgebad said:

Ακόμα και τα micro που υπάρχουν στην περιοχή , τα μισά έχουν εγκατασταθεί και δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια !!! Τι να πω

Να περιμένουμε τώρα στα κοντά n78 στην 101010 και 101008 . Όντως ο Μιχάλης δίκιο έχει . Πρέπει πρώτα να γίνει νέα μελέτη για να αλλάξουν τα πάνελ, και να βάλουν και massive. Όπου γίνεται νέα μελέτη τα αλλάζουν

Η Cosmote θέλει μια γερή αναβάθμιση μετά το καλοκαίρι. Τώρα μαζεύουν τα KPIs και από Σεπτέμβριο θα πυροβολάνε. Το βασικό είναι να αλλάξει όλο το παλιό δίκτυο και μετά η επέκταση θα δώσει νόημα. Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων λύνεται με αναβάθμιση. Καλό θα είναι η επέκταση του δικτύου να γίνει όντως στο κομμάτι που η αναβάθμιση δεν έκανε απολύτως τίποτα ή ελάχιστα. Είναι πολύ σημαντικό να πέσει βάρος σε προβληματικές περιοχές και πλέον με τους νέους σταθμούς έχουν εικόνα 3D 😎

[sIGPIC][/sIGPIC]

54 minutes ago, mixtri said:

Η Cosmote θέλει μια γερή αναβάθμιση μετά το καλοκαίρι. Τώρα μαζεύουν τα KPIs και από Σεπτέμβριο θα πυροβολάνε. Το βασικό είναι να αλλάξει όλο το παλιό δίκτυο και μετά η επέκταση θα δώσει νόημα. Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων λύνεται με αναβάθμιση. Καλό θα είναι η επέκταση του δικτύου να γίνει όντως στο κομμάτι που η αναβάθμιση δεν έκανε απολύτως τίποτα ή ελάχιστα. Είναι πολύ σημαντικό να πέσει βάρος σε προβληματικές περιοχές και πλέον με τους νέους σταθμούς έχουν εικόνα 3D 😎

Εδώ είμασταν Μιχάλη και πέρυσι , τα ίδια λέγαμε . Δεν γίνεται να έχουμε τόσο αραιό δίκτυο στα βόρεια. Και τόσο άκυρες θέσεις ώρες ώρες … Το καλό είναι ότι ξατι αρχησα. Να κάνουν . Ημαθία κλείσαν τρελές τρύπες , και η αναβαθμηση στην Θεσσαλονίκη γαινεται να της δίνει μια καλή ανασα για τους επόμενους μήνες . Παρόλα αυτά παλι άο τους 5 σταθμούς που αδειοδοτούνται κάθε βδομάδα , ο μίσος είναι για τα βόρεια …

Γεια σας έχω ένα What's Up. Στο σπίτι μου πιάνω 300-400 mbps

Σήμερα κάνοντας test network στην εφαρμογή του GeForce now για το android μου βγάζει ως αποτέλεσμα ότι το δίκτυο έχει ταχύτητα 36 megapixel. Τι είδους σκανταλια είναι αυτή;

Μήπως η cosmote κάνει καμία πονηριά για να φαίνονται τα 30 300; Στο σπίτι πιάνω 5g dss

Και το 4G πιάνει περίπου τις ίδιες ταχύτητες

Edited by empeiros