bruno1977 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Καλημέρα κυρίες και κύριοι.... CHANGELOG 8.10.25 System Fix - Mi Cloud Backup does not work Fix - Mi Music controls does not display on lock screen in MIUI 10 Fix - Texts display overlap in device options Fix - Selected contacts gets deselected automatically on pressing back multiple times Lock screen, status bar, notification bar Optimization - Option to select Notifications style (MIUI or Android) Το options για τις ειδοποιήσεις πως λειτουργεί ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Το options για τις ειδοποιήσεις πως λειτουργεί ?? Ειμαι στη δουλειά και δεν την έχω βάλει ακόμα :( Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Την επόμενη βδομάδα miui 10 stable Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Την επόμενη βδομάδα miui 10 stable Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Αυτά είναι τα ωραία :D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Αυτά είναι τα ωραία :D κανενα καλο tampered glass περιεμνω ηδη το Nilkin υπαρχει κατι αλλο καλυτερο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 κανενα καλο tampered glass περιεμνω ηδη το Nilkin υπαρχει κατι αλλο καλυτερο?Ναι να περιμένεις να έρθει. Ίσως το καλύτερο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 κανενα καλο tampered glass περιεμνω ηδη το Nilkin υπαρχει κατι αλλο καλυτερο? Θα συμφωνησω και γω με την σειρα μου...το Nillkin θεωρω πως ειναι το καλυτερο Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Λοιπον το κινητο αντεχει.......εφαγε μια γερη σημερα στην ασφαλτο,απο 1,78 περιπου....εσκασε με την οθονη....ουτε θηκη ουτει τιποτα δεν εχω.Ο γοριλας αντεξε......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Λοιπον το κινητο αντεχει.......εφαγε μια γερη σημερα στην ασφαλτο,απο 1,78 περιπου....εσκασε με την οθονη....ουτε θηκη ουτει τιποτα δεν εχω.Ο γοριλας αντεξε......:lol: 1,78 περίπου; :lol::lol: Edited October 26, 2018 by toylhs9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 1,78 περίπου; Δηλαδη εαν σου εγραφα 1,78cm θα με πιστευες...:p Το υψος μου ειναι 1,78.:) Μιλαγα και μου εφυγε απο το χερι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Δηλαδη εαν σου εγραφα 1,78cm θα με πιστευες...:p Το υψος μου ειναι 1,78.:) Μιλαγα και μου εφυγε απο το χερι.Βγάλε 10 πόντους από το αυτί μέχρι την κορυφή, οπότε περίπου 1.68 lol Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Παιδες αξιζει η αγορά του κινητού απο Κινα τωρα που από 310€ ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα, αν ειναι να γλιτωσει κανεις κανα 40€υρω; Θελω να πω, απο τα πιο φτηνα καταστήματα του Σκρουτζ παρεχεται κανονικη εγγύηση, απο την επισημη αντιπροσωπεια ή όχι; ...αν έχω επίσημη εγγυηση στα 340€, τοτε μπορει να αξιζει απο Κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει αρκετά και πιστεύω θα πέσει κι άλλο. Κάποια από τα σκρουζομαγαζα δίνουν εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας αλλά για ένα έτος. Προφανώς θα έχουν κάνει κάποια συμφωνία με τη μαμά εταιρεία. Νομίζω ότι σε συμφέρει να το πάρεις από εδώ, έστω κι αν σου δίνει μόνο ένα χρόνο όπως σου είπα. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi Mix 2 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ειναι η ιδεα μου ή δεν υπαρχει η επιλογη απενεργοποιησης του πινακα ειδοποιησεων στην οθονη κλειδώματος; Ειμαι με Miui 10 Global 8.10.11 dev. Στο Rn3pro υπαρχει στις ρυθμίσεις-->ειδοποιησεις και γραμμη καταστασης-->τερμα κατω Το εβαλαν στην Dev global 8.10.25 που μου ηρθε σημερα. Τελεια :cool: Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει αρκετά και πιστεύω θα πέσει κι άλλο. Κάποια από τα σκρουζομαγαζα δίνουν εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας αλλά για ένα έτος. Προφανώς θα έχουν κάνει κάποια συμφωνία με τη μαμά εταιρεία. Νομίζω ότι σε συμφέρει να το πάρεις από εδώ, έστω κι αν σου δίνει μόνο ένα χρόνο όπως σου είπα. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi Mix 2 χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς το γνωρίζουμε οτι εστω η μονοετής εγγύηση παρεχεται απο την επίσημη αντιπροσωπεια; Υπαρχει σχετικη εμπειρια/μαρτυρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Έχω ρωτήσει εγώ. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα σου λέω και το μαγαζί. Είναι πολύ αξιόπιστο και ότι λενε, ισχύει και με το παραπάνω. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi Mix 2 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Παιδες αξιζει η αγορά του κινητού απο Κινα τωρα που από 310€ ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα, αν ειναι να γλιτωσει κανεις κανα 40€υρω; Θελω να πω, απο τα πιο φτηνα καταστήματα του Σκρουτζ παρεχεται κανονικη εγγύηση, απο την επισημη αντιπροσωπεια ή όχι; ...αν έχω επίσημη εγγυηση στα 340€, τοτε μπορει να αξιζει απο Κινα Σε αυτη την σκέψη είμουνα και εγώ , αλλά τελικά το πήρα απο μαγαζί από εδω και ήρθε σε λίγες μέρες , συν οτι δε κάποια περίπτωση βλάβης , δεν θα μπλέκω με αποστολές σε κίνα + τυχών τελωνεία . Μικρή η διαφορά νομίζω . :D Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 359 στην πόρτα μου από infoquest κι έχω 2 χρόνια εγγύηση χωρίς ψιλά γράμματα και εμπιστους μαγαζατορες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Όταν όμως δίνεις 360-400€ τότε χάνει την έννοια και τον σκοπό για τον οποίο έχει δημιουργηθεί το συγκεκριμένο κινητό. Είναι flagship killer killer, χθες έφτασε 260€ στο gearbest.. Ε εσείς συνεχίστε να τα σκατε με καπέλο... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Προφανώς ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Έχω ρωτήσει εγώ. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα σου λέω και το μαγαζί. Είναι πολύ αξιόπιστο και ότι λενε, ισχύει και με το παραπάνω. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi Mix 2 χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν θες πες σε ποιό μαγαζί αναφέρεσαι. Προσωπικά θα το διασταύρωνα και με την ελληνικό εισαγωγέα, γιατί ακούγεται κάπως παράδοξο, να μην εισάγεται από τον επίσημο αντιπρόσωπο, αλλά να καλύπτεται από επίσημη εγγύηση, όμως μόνο για ένα χρόνο.. ...μπορεί να προσφέρεουν καλή υποστήριξη οι ίδιοι, αλλά ο ισχυρισμός δημιουργεί ερωτήματα. Ένα έτος για αγορά από Ελλάδα/ΕΕ νομικά δεν ξέρω αν στέκει...σε κάθε περίπτωση κινητό θα αγόραζα είτε με πλήρη εγγύηση είτε με Paypal κι από εξωτερικό. Σε αυτή τη περίπτωση θα περίμενα την Μαύρη (κι άραχνη) Παρασκευή...από Κίνα όμως μπορώ αν πάρω και επιπλέον cashback....χμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Σχετικά με θήκες και τζαμακια εχω να αναφέρω οτι: Εχω παραλάβει την ακόλουθη θήκη και είναι άψογη με πολύ καλή αίσθηση στο πάτημα των πλαϊνών πλήκτρων. Επίσης επειδή είναι ανάγλυφη το κράτημα είναι άψογο. https://s.click.aliexpress.com/e/ccrWQ41w Επίσης εχω τοποθέτηση το συγκεκριμένο τζαμακι το οποίο με λίγη προσοχή δεν αφήνει φουσκάλες και έχει καλή αίσθηση. Αν κεντραριστεί σωστά στην οθόνη και τοποθετηθεί και η παραπάνω θήκη τότε εφαρμόζουν όλα τέλεια χωρίς το παραμικρό κενό μεταξύ τους (ουτε μετρημένα να τα είχαν) https://s.click.aliexpress.com/e/cdx3UtUM Τέλος πήρα και αυτή τη θήκη με τζάμι στη πλάτη. Ωραία είναι, αλλά... χοντραινει το κινητό, το βάραινει και εκτός απο αυτό τη τρίτη μέρα ράγισε το τζαμακι της χωρίς να καταλάβω που κ πότε, παρόλο που προσεχα ακόμα κ πως ακουμπουσα το κινητό οπουδήποτε! Κατά συνέπεια τρώει "Χ" https://s.click.aliexpress.com/e/bBBhOnAY Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Global armored edition με την carbon πλατη βρισκουμε πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Global armored edition με την carbon πλατη βρισκουμε πουθενά? απο το στομα μου το πηρες ρε φιλε..... ξερει κανεις? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Έχει βάλει κανένας Gcam? Να δούμε αν έχουμε διάφορες? Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts