aloutosCY Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Σε καμία περίπτωση δεν φταίει η κάμερα. Εγω την 9.5. 6.2. 030 την έχω μήνες, είναι η καλύτερη έκδοση για το τηλέφωνο μας και με τις ρυθμίσεις της φωτογραφίας κάνει παπάδες. Drain δεν είχα, με το που βάλαμε την 12. 02 άρχισαν τα όργανα. νομίζω αυτή είχα κι εγώ ή μπορεί και την San1ty's F1v9.4a: F1v9.4a_6.2.030.apk δε τη συγκράτησα πριν τη σβήσω. ήταν 20% η μπαταρία εμένα και γι αυτό δοκίμασα να την αλλάξω. θα δω με την καινούρια πως πάει τότε με το 12.0.3 και δοκιμάζω και την 9.5 ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Δες τα δικαιώματα. και οι δύο explorer έχουν δικαώματα στον αποθηκευτικό χώρο και γράφουν κανονικά από και προς εσωτερική μνήμη και sd. σ' ευχαριστώ φίλε μου, δεν είναι κάτι σημαντικό, όπως έγραψα θα περιμένω να γίνει το ota update και αν δε διορθωθεί και τότε θα το ψάξω καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Τελικά τα νούμερα είναι τα ίδια στο τέλος. Ίδια απόδοση μπαταρία σε 12.0.2 και 12.0.3 περίπου με ίδια χρήση που κάνω Σ/Κ. Σίγουρα όμως η 12.0.3 είναι πιο smooth. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 (edited) Μετά από δύο χρόνια καταφέρνεις και χτυπάς οχτάωρα;; Πωωωω αυτά είναι!! Edited January 16, 2021 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Καλημέρα, μόλις τώρα μου ήρθε OTA 12.0.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Καλημέρα, μόλις τώρα μου ήρθε OTA 12.0.3.0 Επιβεβαιώνω, την κατεβάζω τώρα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα, αλλα θελω να κανω μια ερωτηση μηπως εχει καποιος παρομοιο θεμα! Εχω το poco σχεδον απο τοτε που βγηκε, με beta εκδοση και rooted και απο τον Οκτωμβριοδεν μου ανοιγει η εφαρμογη της Πειραιως winbank... εχει να κανει με την ιδια την εφαρμογη καθε αυτη ή εχει γινει τιοπτα με το λογισμικο και δεν την επιτρεπει πια να ανοιξει? Το λεω γιατι εδω και 2-3 χρονια σχεδον εμπαινε κανονικα, ενω τωρα δεν φορτώνει καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα, αλλα θελω να κανω μια ερωτηση μηπως εχει καποιος παρομοιο θεμα! Εχω το poco σχεδον απο τοτε που βγηκε, με beta εκδοση και rooted και απο τον Οκτωμβριοδεν μου ανοιγει η εφαρμογη της Πειραιως winbank... εχει να κανει με την ιδια την εφαρμογη καθε αυτη ή εχει γινει τιοπτα με το λογισμικο και δεν την επιτρεπει πια να ανοιξει? Το λεω γιατι εδω και 2-3 χρονια σχεδον εμπαινε κανονικα, ενω τωρα δεν φορτώνει καν! Έχω την εντύπωση ότι η εφαρμογή της Πειραιώς πήρε ενημέρωση ούτως ώστε να μην επιτρέπει σε συσκευές root να έχουν πρόσβαση. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 κρύψε το magisk manager και μάλλον θα παίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 (edited) Τελικά τα νούμερα είναι τα ίδια στο τέλος. Ίδια απόδοση μπαταρία σε 12.0.2 και 12.0.3 περίπου με ίδια χρήση που κάνω Σ/Κ. Σίγουρα όμως η 12.0.3 είναι πιο smooth. Πώς τα καταφέρνεις ρε θηρίο; Άλλαξες μπαταρία; :lol: Εγώ έχω Active: 4hrs 43mins και Standby: 20hrs 12mins στα 9% μπαταρία. Σε 2G σχεδόν όλη μέρα μιας και είμαι σπίτι και στο wifi. Edited January 18, 2021 by aloutosCY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 κρύψε το magisk manager και μάλλον θα παίξει αυτο εκανα και ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 (edited) Πώς τα καταφέρνεις ρε θηρίο; Άλλαξες μπαταρία; :lol: Η μπαταρία τον Μάρτιο κλείνει 2 χρόνια. Οι 8 ώρες sot βγαίνουν Σ/Κ ξάπλα στον καναπέ δίπλα στο WiFi. Τις καθημερινές που είμαι μόνο 4G έχω στις 24 ώρες, 4 εως 6 ώρες sot. Η μπαταρία μου τώρα είναι στο 59%. POCO F1 Edited January 20, 2021 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Κατέβασε από εδώ https://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QEJMIXM/miui_POCOF1Global_V12.0.3.0.QEJMIXM_cf3fccffce_10.0.zip POCO F1 Από πού είναι; είναι πειραγμένη η καθαρή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Όλα stock. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Ήρθε λοιπόν ΟΤΑ και η πολυαναμενόμενη για μένα 12.0.3, η οποία ήλπιζα ότι θα μου έλυνε το σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία που απέκτησα με την αναβάθμιση στο miui 12. Την εγκατέστησα αλλά απ ότι φαίνεται καμία βελτίωση... Φορτισμένο στο 100% αργά το βράδυ...στο 78% μετά από 6 ώρες ύπνο. Πριν απο την αναβαθμιση επεφτε 3-4% στο ιδιο διάστημα... Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που κυκλοφορούν στο ιντερνετ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή μάλλον θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση για το κινητακι μου....i give up...:mad::mad: Να πω εδω οτι χρονους sot μπορω να πιασω σχετικά καλους. Αν πχ δουλευω το κινητο για ώρες καποια ημερα. Εκει δεν χανεται ενεργεια...Το drain γινεται οταν δεν κανει τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Ήρθε λοιπόν ΟΤΑ και η πολυαναμενόμενη για μένα 12.0.3, η οποία ήλπιζα ότι θα μου έλυνε το σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία που απέκτησα με την αναβάθμιση στο miui 12. Την εγκατέστησα αλλά απ ότι φαίνεται καμία βελτίωση... Φορτισμένο στο 100% αργά το βράδυ...στο 78% μετά από 6 ώρες ύπνο. Πριν απο την αναβαθμιση επεφτε 3-4% στο ιδιο διάστημα... Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που κυκλοφορούν στο ιντερνετ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή μάλλον θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση για το κινητακι μου....i give up...:mad::mad: Να πω εδω οτι χρονους sot μπορω να πιασω σχετικά καλους. Αν πχ δουλευω το κινητο για ώρες καποια ημερα. Εκει δεν χανεται ενεργεια...Το drain γινεται οταν δεν κανει τπτ.... Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού σώσεις πρώτα τα δεδομένα που δεν ανακτώνται. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Έλεγα να το αποφύγω ρε συ inevar... Πολύ δουλειά για να στηθούν τα πάντα από την αρχή... Άσε που ακόμη και κάποιοι που το κάναν δεν είδαν αποτέλεσμα από αυτά που διάβαζα...Δεν ξέρω...θα δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Έλεγα να το αποφύγω ρε συ inevar... Πολύ δουλειά για να στηθούν τα πάντα από την αρχή... Άσε που ακόμη και κάποιοι που το κάναν δεν είδαν αποτέλεσμα από αυτά που διάβαζα...Δεν ξέρω...θα δωΔε κάνει τίποτα η επαναφορά. Το πρόβλημα μένει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με την τελευταία ενημέρωση που κάναμε διορθώθηκε το θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με την τελευταία ενημέρωση που κάναμε διορθώθηκε το θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας. Με βεβαιότητα θα πω πως ΔΕΝ διορθώθηκε. Ούτε με Factory Reset. Οπότε μάλλον διορθώνεται σε όποια συσκευή του αρέσει :P Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με την τελευταία ενημέρωση που κάναμε διορθώθηκε το θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας.Εγώ είδα ελάχιστη διαφορά. Και με καινούργια μπαταρία Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 εμένα εδώ και 2 εβδομάδες περίπου που έβαλα την 12.0.3 είναι αισθητά καλύτερη η μπαταρία, όχι σε επίπεδα που είχαμε κάποτε (πέρασαν και τόσα χρόνια/φορτίσεις στη μπαταρία), αλλά αρκετά ικανοποιητικά. υ.γ. δεν έκανα ποτέ factory reset σε όσα updates έκανα μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Εάν υπήρχε τρόπος να βάλω την 10.3.7 χωρίς να χάσω τα data θα προχωρούσα άνετα. Μπορεί να βλέπω 7-8 ώρες sot με WiFi αλλά το drain σε αναμονή είναι εμφανές. Επειδή το τηλέφωνο το ξέρω από έξω και ανακατωτά ένα απλό παράδειγμα είναι το εξής, πριν την 12.0. 2 έβγαζα το τηλέφωνο από την μπριζα στης 12.00 01.00 περίπου και το πρωί ήταν στο 99%. Τωρα είναι στο 96%. Τις καθημερινές με ελαφριά χρήση το φορτιζα κάθε 2 μέρες. Με την 12.0.2 φορτιζα το βράδυ και με την 12.0.3 αν το αφήσω θα το βάλω στην μπριζα την άλλη μέρα το απόγευμα. Πιστεύω εάν θα πάρουμε 12.5 να φτιάξουν τα πράγματα. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Θεοί στη Xiaomi. Αν κάποιος επιλέξει το καινούριο action center, αυτό μπορεί να κατέβει και στη lockscreen. Το "παλιό" σωστά διαβάζει την αντίστοιχη ρύθμιση και δεν κατεβαίνει. Το λάθος στα gestures για το κατέβασμα του notification center από αριστερά και του action center από δεξιά παραμένει. Κατεβαίνει μόνο το notification center και από τις 2 πλευρές. Εννοείται ότι ακόμα ο poco launcher δεν είναι πλήρως συμβατός με το miui. Αυτό το βλέπει κάποιος στη lockscreen, όπου κάτω αριστερά δεν υπάρχει shortcut icon εφαρμογής και με swipe από αριστερά προς τα δεξιά, πάλι στη lockscreen, δεν υπάρχουν τα shortcuts του φακού και του remote control. Τέλος, απ' ό,τι φαίνεται το fix για τις οθόνες με προβληματικό touch πρέπει να το είχε δώσει σε όλα τα f1, ανεξαρτήτως αν είχαν το πρόβλημα. Στο miui 12 δεν πρέπει να το έχει περάσει (ακόμα; ) κι αυτό έχει οδηγήσει σε μια περίεργη συμπεριφορά του touch, ακόμα και σε όσους δεν είχαν προβληματικό digitiser. Edit: Τουλάχιστον έκανε το action center να κατεβαίνει παράλληλα και όχι κάθετα σε landscape mode. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Εμένα κατεβαίνει από δεξιά το action center κανόνικα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts