mr_47 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Το bug με το wallpaper στη lockscreen, που έχει παρουσιαστεί και σε άλλες xiaomi συσκευές, έχει προκύψει απο το τελευταίο update της εφαρμογής wallpaper carousel. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Εχει βαλει κάνεις ολοκληρωτικά το dark mode στο poco? Δηλαδή να είναι και οι ρυθμισεις dark και οι εφαρμογες οπως ινστα, facb κλπ να μπαίνουν αυτοματα στο dark? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Στις εφαρμογές που το υποστηρίζουν όπως το ινστα πχ ναι. Με την τελευταία miui eu dev που είχε dark theme. Δεν ξέρω τι κάνουν με τις stable. Τώρα που θα βγει η miui 11 θα έχει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Bλέπω το dark mode στο ταπεινό Redmi 7 (σκέτο, ούτε καν το Note 7) της μητέρας μου και το ζηλεύω. Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική το έχει το 7 και όχι το Poco. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Δηλαδή στην global dev δεν την έχουν βαλει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Bλέπω το dark mode στο ταπεινό Redmi 7 (σκέτο, ούτε καν το Note 7) της μητέρας μου και το ζηλεύω. Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική το έχει το 7 και όχι το Poco.Βάλε ένα θέμα. Τόσα υπάρχουν... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Αυτό έχω βάλει εγώ Edited October 13, 2019 by nikos_nia86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Κανένα δεν είναι σαν το εργοστασιακό που είναι αψεγάδιαστο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Κανένα δεν είναι σαν το εργοστασιακό που είναι αψεγάδιαστο.Δοκίμασε το και μου λες. Δε μ αρέσει γενικά το dark mode. Αυτό όμως το έχω καιρό και δεν το αλλάζω Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Εχω δοκιμάσει. Ολα κάπου χωλαίνουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Εχω δοκιμάσει. Ολα κάπου χωλαίνουν.Δηλαδή? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Εγώ έχω παρατηρήσει δεν ξέρω αν έτσι είναι σε όλα αλλά ότι θέμα βάζεις και ας έχει διαφορετικό σχέδιο ενδείξεις μπαταρία βγάζει συνέχεια το μαμά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Εγώ έχω παρατηρήσει δεν ξέρω αν έτσι είναι σε όλα αλλά ότι θέμα βάζεις και ας έχει διαφορετικό σχέδιο ενδείξεις μπαταρία βγάζει συνέχεια το μαμάΌχι σ εμένα δεν το κάνει αυτό. Βγάζει πάντα το εικονίδιο του θέματος Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Όχι σ εμένα δεν το κάνει αυτό. Βγάζει πάντα το εικονίδιο του θέματος Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Σε εμένα δεν αλλάζει και έχω επιλέξει όλα να αλλάζουν στο θέμα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Σ εμένα δουλεύουν τα πάντα κομπλέ εκτός της μπαταρίας. Έχει λίγο καιρό που πέφτει πολύ γρήγορα. Πχ σ ένα 7ωρο σ αναμονή το βράδυ, πέφτει 15% Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 το θεμα ειναι οτι βάζοντας dark theme, αλλαζει αυτόματα και σε dark στο instagram, facebook κλπ? ή μονο με το επίσημο γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 το θεμα ειναι οτι βάζοντας dark theme, αλλαζει αυτόματα και σε dark στο instagram, facebook κλπ? ή μονο με το επίσημο γίνεται? Μονο με το επισημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 έχει dark mode το Pocco adb shell settings put secure ui_night_mode 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Δοκίμασε το και μου λες. Δε μ αρέσει γενικά το dark mode. Αυτό όμως το έχω καιρό και δεν το αλλάζω Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Τα ονόματα των επαφών σου όλα τα λεφτά. :lol: Διέγραψε το screenshot με τα sms. Εμφανίζεται ο αριθμός σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Πρόσφατα έβαλα Pixel experience beta 10 και είναι πολύ καλή, ακόμη και για daily driver, και εννοείται με native dark theme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Εγώ πάντως που έχω dark theme στην eu dev μήνες τώρα δν το χρησιμοποιώ. Μου φαίνεται ότι απλά σε δυσκολεύει στο διάβασμα έξω με τον ήλιο της Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 έχει dark mode το Pocco adb shell settings put secure ui_night_mode 2 Μονο μέσω pc δηλαδή με εντολη, οχι απο τον ίδιο το pocco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Πρόσφατα έβαλα Pixel experience beta 10 και είναι πολύ καλή, ακόμη και για daily driver, και εννοείται με native dark theme.εγω που την εβαλα ειχε ασυμβατοτητα με το smartwatch μου και στις επαφες οταν εμπαινες σε μια μεσα δεν ειχε dark βασικα καποια ρυθμιση ηταν που τη βρηκα μετα τυχαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Ο nova launcher είναι καλύτερος από τον poco; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 παιδες, εμενα στα θεματα εχει μονο δυο κλασικ και το ποκο launcher. Μαλιστα, δεν μπορω να πατησω επιλογη αλλου θεματος, γιατι δεν υπαρχει σαν επιλογη Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 παιδες, εμενα στα θεματα εχει μονο δυο κλασικ και το ποκο launcher. Μαλιστα, δεν μπορω να πατησω επιλογη αλλου θεματος, γιατι δεν υπαρχει σαν επιλογηΈπλεξε Ινδία σα περιοχή. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts