mantilas Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Ρε παιδιά είναι λογικό που ακόμη είμαι στην 10.2.3.0;Δεν μου βγάζει την επόμενη έκδοση όταν κάνω αναζήτηση. Εσείς είστε με 10.3.4.0 όλοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Ρε παιδιά είναι λογικό που ακόμη είμαι στην 10.2.3.0;Δεν μου βγάζει την επόμενη έκδοση όταν κάνω αναζήτηση. Εσείς είστε με 10.3.4.0 όλοι;10.3.4.0 έχω, αλλά κάνε υπομονή είναι θέμα ημερών να δώσουν νέα αναβάθμιση. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Οκ το κινητό πάει σφαίρα και τώρα δεν το συζητάμε, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μου βγάζει την 10.3.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Οκ το κινητό πάει σφαίρα και τώρα δεν το συζητάμε, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μου βγάζει την 10.3.4.0 Φίλε μου μέσα στον Ιούνιο θα βγεί και εγώ την περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borelli_13 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Παιδια καλησπερα,αν γνωριζει καποιος μια λυση καθε βοηθεια δεκτη! Ξαφνικα σημερα δεν μου ανοιγει το playstore και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα διακομιστη! Εκανα εκαθαρισση δεδομενων και παλι το ιδιο...Θελω να κατεβασω κατι και μου εχει σπασει τα νευρα!!! Παράθεση Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Παιδια καλησπερα,αν γνωριζει καποιος μια λυση καθε βοηθεια δεκτη! Ξαφνικα σημερα δεν μου ανοιγει το playstore και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα διακομιστη! Εκανα εκαθαρισση δεδομενων και παλι το ιδιο...Θελω να κατεβασω κατι και μου εχει σπασει τα νευρα!!!Υπάρχει παγκόσμιο πρόβλημα. Σε λίγο θα λειτουργούν όλα κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borelli_13 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Υπάρχει παγκόσμιο πρόβλημα. Σε λίγο θα λειτουργούν όλα κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Δεν το γνωριζα φιλαρακι,ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Υπάρχει παγκόσμιο πρόβλημα. Σε λίγο θα λειτουργούν όλα κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Εμενα ανοίγει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Μου παραπονέθηκε η κοπέλα μου ότι καταναλώνεται η μπαταρία γρήγορα. Όντως, 3.5 ώρες SOT με απλή χρήση, δεν έχουν λογική. Στη χρήση μπαταρίας είδα πως το xiaomi service framework έχει καταναλώσει το 25%... Τι στην ευχή; Βρήκα αυτό εδώ. Γύρισα σε Ινδία και θα κάνουμε το update γιατί σε ένα άλλο link είδα πως το update το λύνει. Μετά το update θα κάνουμε και ένα factory reset. Άλλος κανείς με το συγκεκριμένο πρόβλημα; Πάντα σε μαμά ρομ, όχι dev Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Μου παραπονέθηκε η κοπέλα μου ότι καταναλώνεται η μπαταρία γρήγορα. Όντως, 3.5 ώρες SOT με απλή χρήση, δεν έχουν λογική. Στη χρήση μπαταρίας είδα πως το xiaomi service framework έχει καταναλώσει το 25%... Τι στην ευχή; Βρήκα αυτό εδώ. Γύρισα σε Ινδία και θα κάνουμε το update γιατί σε ένα άλλο link είδα πως το update το λύνει. Μετά το update θα κάνουμε και ένα factory reset. Άλλος κανείς με το συγκεκριμένο πρόβλημα; Πάντα σε μαμά ρομ, όχι dev Θα πας στα προγράμματα και θα το βρεις. Μπες μέσα στην εφαρμογή υπάρχει ένας διακόπτης , θα τον κάνεις off. Στέλνει data στην xiaomi. Στη επόμενη φόρτιση δεν θα υπάρχει. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 (edited) Θα πας στα προγράμματα και θα το βρεις. Μπες μέσα στην εφαρμογή υπάρχει ένας διακόπτης , θα τον κάνεις off. Στέλνει data στην xiaomi. Στη επόμενη φόρτιση δεν θα υπάρχει. Pocophone F1 Αυτό έχει και σχέση με το mi cloud όμως, έτσι δεν είναι; Μπορώ δηλαδή να το απενεργοποιήσω εντελώς χωρίς πρόβλημα; Θα το δοκιμάσω. Πάντως δεν βλέπω να έχει κάποια συσχετιζόμενη εφαρμογή. Που την βρίσκω; Edited June 1, 2019 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Αυτό έχει και σχέση με το mi cloud όμως, έτσι δεν είναι; Μπορώ δηλαδή να το απενεργοποιήσω εντελώς χωρίς πρόβλημα; Κοίτα εγώ δεν είχα τέτοιο drain που λες αλλά ήταν πάνω από όλα τα γνωστά services που τρέχουν, πλέον δεν υπάρχει πια. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Κοίτα εγώ δεν είχα τέτοιο drain που λες αλλά ήταν πάνω από όλα τα γνωστά services που τρέχουν, πλέον δεν υπάρχει πια. Pocophone F1 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω στην εφαρμογή που λες παραπάνω; Γιατί δεν βρίσκω τίποτα Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω στην εφαρμογή που λες παραπάνω; Γιατί δεν βρίσκω τίποτα Δες την διαδρομή Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 (edited) Ευχαριστώ, δεν είχα πατήσει μέσα εκεί , ενώ το υπομενού το είχα βρει :lol: Θα το τσεκάρω μετά την φόρτιση ξανά! Thanx. Το αξιοπερίεργο είναι, για ποιο λόγο και εντελώς ξαφνικά άρχισε να χρησιμοποιείται αυτό τόσο πολύ. Πχ στο δικό μου xiaomi είναι στο 1-2% το πολύ. Επίσης, μάλλον επειδή είμαι σε DEV εγώ , δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω :( Edited June 1, 2019 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Μια γρήγορη ερώτηση: Από ποιότητα σήματος και κλήσεων τα πάει καλά η συσκευή παρακαλω; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τη συσκευη την εχει ο πατερας μου...απο ποιοτητα σηματος και κλησεων ειναι μια χαρα. Και στους 2 αριθμους που καλω κανενα θεμα,με κοσμοτε κι ολας οταν εχει VoLTE/WiFi Calling εξισου μια χαρα ειναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Φίλε μου μέσα στον Ιούνιο θα βγεί και εγώ την περιμένω Νόμιζα ότι η 10. 3.4.0 είναι η προηγούμενη έκδοση και εγώ είχα την πιο παλιά. Οκ αναμένεται. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Τη συσκευη την εχει ο πατερας μου...απο ποιοτητα σηματος και κλησεων ειναι μια χαρα. Και στους 2 αριθμους που καλω κανενα θεμα,με κοσμοτε κι ολας οταν εχει VoLTE/WiFi Calling εξισου μια χαρα ειναι.Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Νόμιζα ότι η 10. 3.4.0 είναι η προηγούμενη έκδοση και εγώ είχα την πιο παλιά. Οκ αναμένεται. Ευχαριστω. Επειδή το έχει #£%£#% λίγο η Xiaomi τώρα τελευταία, δεν έχουμε όλοι τη 10.3.4.0... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Την 10.3.4.0 την παίρνεις εύκολα αν γυρίσεις το κινητό σε Ινδία για region. Στην βγάζει αμέσως όταν ψάξεις. Ωστόσο θα δοθεί σε όλους, σύντομα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Την 10.3.4.0 την παίρνεις εύκολα αν γυρίσεις το κινητό σε Ινδία για region. Στην βγάζει αμέσως όταν ψάξεις. Ωστόσο θα δοθεί σε όλους, σύντομα. Sorry, αλλά έχοντας διάφορα Xiaomi εδώ και χρόνια, αυτό το 2μηνο (?) το έχει @#*#* η Xiaomi. Σαν Ελλάδα περιμένω το update. Αφού τα global updates είναι "global". Κάτι παρόμοιο κάνει και με το Note 5. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Sorry, αλλά έχοντας διάφορα Xiaomi εδώ και χρόνια, αυτό το 2μηνο (?) το έχει @#*#* η Xiaomi. Σαν Ελλάδα περιμένω το update. Αφού τα global updates είναι "global". Κάτι παρόμοιο κάνει και με το Note 5. Tοτε περιμενε την σειρα σου.:) Αναλογα τα sereal πανε τα update. Το δικο σου ειναι Ελληνικο εισαγωγή απο info? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Tοτε περιμενε την σειρα σου.:) Αναλογα τα sereal πανε τα update. Το δικο σου ειναι Ελληνικο εισαγωγή απο info? Ναι, από το Mi Store. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Ναι, από το Mi Store. Τοτε στην αναμονη,η γυρνας μια Ινδια,κανεις το update και ξανα Ελλαδα. Ολα εχουν να κανουν με την σειρα που δινονται τα update (οχι οτι εχουν καποια διαφορα απο χωρα σε χωρα σαν s/w),και τις αδειες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Τοτε στην αναμονη,η γυρνας μια Ινδια,κανεις το update και ξανα Ελλαδα. Ολα εχουν να κανουν με την σειρα που δινονται τα update (οχι οτι εχουν καποια διαφορα απο χωρα σε χωρα σαν s/w),και τις αδειες. Άντε να δούμε. Ελπίζω να δώσουν το 10.3.4.0 και το επόμενο αυτού του μήνα μαζί. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts