Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον εκανα πατατα...

σημερα εκανα την αναβαθμιση στην τελευταια beta ολα καλα μπηκε, εγκατέστησα και το twrp και το ρουταρα οπως κανω καθε φορα!

μου ανοιξε λειτουργουσε ολα τελεια, κανω να βαλω και το youtube vanced μσω trwp το οποιο επισης το βαζω καθε φορα που κανω ολη αυτη την διαδικασια και τωρα δεν μου ανοιγει η συσκευή... ανοιγει, φτανει στο λογότυπο του pocophone by Xiaomi μετα κλείνει και μετα ξανα το ιδιο....

heeelppp τι εκανα και πως το λύνω? :wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ενταξει ακυρο, ειχα ξεχαει να κανω install το DisableForceEncryption_Treble.zip

Στις ρυθμίσεις του Bluetooth μπορείς να ρυθμίσεις σε κάθε συσκευή media sound ή phone sound

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Εμένα δεν μου το βγάζει αυτό μου λέει phone sound η κοινοποίηση επαφής

Τι θα αλλάξει αν επιλέξω κάτι διαφορετικό για κάθε bt, εφόσον θέλω να χρησιμοποιώ και τα δύο για τον ίδιο λόγο...?

Το ιδανικό θα ήταν να μην συνδεόταν σε δεύτερο bt ομιλίας εφόσον υπάρχει ενεργο.

Με τις ρυθμίσεις που αναφέρεις, δεν φτάνουμε σε κάτι τετοιο, απλά επιλέγουμε αν θα μιλάμε η θα ακούμε μουσική από συγκεκριμένη συσκευή bt.

Κάνω λάθος?

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα δεν μου το βγάζει αυτό μου λέει phone sound η κοινοποίηση επαφής

Σε εσένα ίσως η λειτουργία μουσικής να μην είναι εφικτή λόγω μοντέλου bt

Έχει κανείς θέμα με τον proximity sensor κατά τη διάρκεια κλήσεων; Είναι απενεργοποιημένος ενώ τον έλεγξα ότι λειτουργεί από τις ρυθμίσεις...

Σας βγάζει και εσάς αυτήν την άθλια γραμματοσειρά; stable έχω

dfdba8d64a97f871a2cbfb03f6f9d428.jpg

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ι need a six month vacation, twice a year.

ναι, δυστυχώς. Είναι μλκια της εφαρμογής.

Καλημέρα.

Είμαι με stable 10.2.2.0 και όταν μου έρχεται SMS δεν έχει ήχο (μόνο δόνηση). Όταν πάω ρυθμίσεις-εγκατεστημένες εφαρμογές-μηνύματα-ειδοποιήσεις-άλλα έχει επιλεγμένο τον ήχο (μπλέ), όπως και όλα τα υπόλοιπα. Τι πρέπει να κάνω για να έχω ηχο ειδοποίησης;

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

dfdba8d64a97f871a2cbfb03f6f9d428.jpg

Μπορώ να ρωτήσω ποιον lancher - system icons χρησιμοποιείς; Γιατί εμένα τα εικονίδια του wifi είναι διαφορετικά, δλδ δεν είναι με γραμμούλες αλλά συμπαγές (ελπίζω να έγινα κατανοητός)!

Το βρήκα...Είναι του theme...Ποιο χρησιμοποιείτε;

μήπως κάποιος έχει ενημέρωση αν οι ειδοποιήσεις στο taskbar θα γίνουν μόνιμες;

Edited by georgegir

μαλλον εκανα πατατα...

σημερα εκανα την αναβαθμιση στην τελευταια beta ολα καλα μπηκε, εγκατέστησα και το twrp και το ρουταρα οπως κανω καθε φορα!

μου ανοιξε λειτουργουσε ολα τελεια, κανω να βαλω και το youtube vanced μσω trwp το οποιο επισης το βαζω καθε φορα που κανω ολη αυτη την διαδικασια και τωρα δεν μου ανοιγει η συσκευή... ανοιγει, φτανει στο λογότυπο του pocophone by Xiaomi μετα κλείνει και μετα ξανα το ιδιο....

heeelppp τι εκανα και πως το λύνω? :wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ενταξει ακυρο, ειχα ξεχαει να κανω install το DisableForceEncryption_Treble.zip

Σκέψου να το βάλεις μέσω magisk το vanced να μη χρειάζεται να το φλασαρεις κάθε φορά.

Το black amoled τα σπάει...πραγματικά ξεχωριστό!!!

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

Καλησπέρα,

εχω παρατηρήσει πως όταν κλείνω μια εφαρμογή πατώντας το home button το εικονίδιο της "αναβοσβήνει", με τα gestures δεν το κάνει αλλά εγω χρησιμοποιώ τα κανονικά κουμπιά, υπαρχει απο την αρχή αυτό το θέμα; έχω μερικές μέρες το κινητό κ είναι αρκετά σπαστικό (κ με διαφορετικο icon pack το ίδιο γίνεται). ειμαι στην τελευταια stable εκδοση

Από την στιγμή που έκανε αναβάθμιση με το νέο λουκ το Gmail δεν μου βγάζει την αριθμητική ένδειξη στο εικονίδιο για νέα emails....Σε όλα τα άλλα παίζει κανονικά Viber κτλ.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Από την στιγμή που έκανε αναβάθμιση με το νέο λουκ το Gmail δεν μου βγάζει την αριθμητική ένδειξη στο εικονίδιο για νέα emails....Σε όλα τα άλλα παίζει κανονικά Viber κτλ.

Πάντως η μπαταρία που για μένα είναι το πιο σημαντικό επανήλθε . Δε. Ξέρω αν το προσεξες

Όταν κατεβάζω το κουρτίνακι πχ για να ανοίξω το wifi γιατί οταν πατάω πάνω στο διακοπτ( ενεργοποιείτε ο διακόπτης και η κουρτίνα κλείνει μόνη της? Κανονικά δε πρέπει να μείνει κατεβασμένη? Έχω κάνει καμία ρύθμιση λάθος?

Έχεις επιλέξει να κλείνει. Αυτό είναι όλο.

Υπάρχει δυνατότητα να παραμένει ανοιχτή και μετά την επιλογή που θέλεις να κάνεις.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όταν κατεβάζω το κουρτίνακι πχ για να ανοίξω το wifi γιατί οταν πατάω πάνω στο διακοπτ( ενεργοποιείτε ο διακόπτης και η κουρτίνα κλείνει μόνη της? Κανονικά δε πρέπει να μείνει κατεβασμένη? Έχω κάνει καμία ρύθμιση λάθος?

Settings -> Notifications & Status bar -> Collapse after touch.

Huawei Nova 5T

"ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης" - "κλείσιμο μετά την αφή".

Προφανώς το έχεις επιλέξει και γι αυτό κλείνει αμέσως.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα,

εχω παρατηρήσει πως όταν κλείνω μια εφαρμογή πατώντας το home button το εικονίδιο της "αναβοσβήνει", με τα gestures δεν το κάνει αλλά εγω χρησιμοποιώ τα κανονικά κουμπιά, υπαρχει απο την αρχή αυτό το θέμα; έχω μερικές μέρες το κινητό κ είναι αρκετά σπαστικό (κ με διαφορετικο icon pack το ίδιο γίνεται). ειμαι στην τελευταια stable εκδοση

Πιο σπαστικό δεν γίνεται.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

αυτο με τους αριθμους πανω στις εφαρμογες που ανοιγω την εφαρμογη βλεπω τι μου εχει ερθει πχ αλλα οταν βγαινω το νουμερο κολλαει στο εικονιδιο και δε σβηνει ?

αυτο με τους αριθμους πανω στις εφαρμογες που ανοιγω την εφαρμογη βλεπω τι μου εχει ερθει πχ αλλα οταν βγαινω το νουμερο κολλαει στο εικονιδιο και δε σβηνει ?

Πάτα παρατεταμένα στο εικονίδιο της εφαρμογής και μηδένισε τις ειδοποιήσεις (σύρε προς τα δεξιά)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

Πάτα παρατεταμένα στο εικονίδιο της εφαρμογής και μηδένισε τις ειδοποιήσεις (σύρε προς τα δεξιά)
δλδ καθε φορα αυτο πρεπει να κανω ?δε φευγουν τα νουμερα απο μονα τους ?τι κουλο ειναι αυτο ?

δλδ καθε φορα αυτο πρεπει να κανω ?δε φευγουν τα νουμερα απο μονα τους ?τι κουλο ειναι αυτο ?

Δεν αρκεί να ανοίξει η εφαρμογή, πρέπει να δεις και την ειδοποίηση ή το μήνυμα για να σβήσουν οι αριθμοί.

Κατεβάζεις την κουρτίνα ειδοποιήσεων, πατάς εκκαθάριση όλων και εξαφανίζονται όλες οι αριθμημένες ειδοποιήσεις.

Στάλθηκε από το Mi Mix 2s

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

αν βλέπεις τι έχει έρθει, σβήνουν οι αριθμοί. Αυτό που είπα είναι αν τυχόν κολλήσει καμια φορά...μου έχει συμβεί 2-3 φορές

• The title was changed to Poco F1