jasonas Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 μαλλον εκανα πατατα... σημερα εκανα την αναβαθμιση στην τελευταια beta ολα καλα μπηκε, εγκατέστησα και το twrp και το ρουταρα οπως κανω καθε φορα! μου ανοιξε λειτουργουσε ολα τελεια, κανω να βαλω και το youtube vanced μσω trwp το οποιο επισης το βαζω καθε φορα που κανω ολη αυτη την διαδικασια και τωρα δεν μου ανοιγει η συσκευή... ανοιγει, φτανει στο λογότυπο του pocophone by Xiaomi μετα κλείνει και μετα ξανα το ιδιο.... heeelppp τι εκανα και πως το λύνω? :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενταξει ακυρο, ειχα ξεχαει να κανω install το DisableForceEncryption_Treble.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Στις ρυθμίσεις του Bluetooth μπορείς να ρυθμίσεις σε κάθε συσκευή media sound ή phone sound Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Εμένα δεν μου το βγάζει αυτό μου λέει phone sound η κοινοποίηση επαφής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Τι θα αλλάξει αν επιλέξω κάτι διαφορετικό για κάθε bt, εφόσον θέλω να χρησιμοποιώ και τα δύο για τον ίδιο λόγο...? Το ιδανικό θα ήταν να μην συνδεόταν σε δεύτερο bt ομιλίας εφόσον υπάρχει ενεργο. Με τις ρυθμίσεις που αναφέρεις, δεν φτάνουμε σε κάτι τετοιο, απλά επιλέγουμε αν θα μιλάμε η θα ακούμε μουσική από συγκεκριμένη συσκευή bt. Κάνω λάθος? ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα δεν μου το βγάζει αυτό μου λέει phone sound η κοινοποίηση επαφής Σε εσένα ίσως η λειτουργία μουσικής να μην είναι εφικτή λόγω μοντέλου bt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibitbobot Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Έχει κανείς θέμα με τον proximity sensor κατά τη διάρκεια κλήσεων; Είναι απενεργοποιημένος ενώ τον έλεγξα ότι λειτουργεί από τις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Στο incoming call settings ειδες αν ειναι ενεργός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Σας βγάζει και εσάς αυτήν την άθλια γραμματοσειρά; stable έχω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Σας βγάζει και εσάς αυτήν την άθλια γραμματοσειρά; stable έχω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkναι, δυστυχώς. Είναι μλκια της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Καλημέρα. Είμαι με stable 10.2.2.0 και όταν μου έρχεται SMS δεν έχει ήχο (μόνο δόνηση). Όταν πάω ρυθμίσεις-εγκατεστημένες εφαρμογές-μηνύματα-ειδοποιήσεις-άλλα έχει επιλεγμένο τον ήχο (μπλέ), όπως και όλα τα υπόλοιπα. Τι πρέπει να κάνω για να έχω ηχο ειδοποίησης; Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegir Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 (edited) Σας βγάζει και εσάς αυτήν την άθλια γραμματοσειρά; stable έχω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορώ να ρωτήσω ποιον lancher - system icons χρησιμοποιείς; Γιατί εμένα τα εικονίδια του wifi είναι διαφορετικά, δλδ δεν είναι με γραμμούλες αλλά συμπαγές (ελπίζω να έγινα κατανοητός)! Το βρήκα...Είναι του theme...Ποιο χρησιμοποιείτε; μήπως κάποιος έχει ενημέρωση αν οι ειδοποιήσεις στο taskbar θα γίνουν μόνιμες; Edited February 21, 2019 by georgegir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 μαλλον εκανα πατατα... σημερα εκανα την αναβαθμιση στην τελευταια beta ολα καλα μπηκε, εγκατέστησα και το twrp και το ρουταρα οπως κανω καθε φορα! μου ανοιξε λειτουργουσε ολα τελεια, κανω να βαλω και το youtube vanced μσω trwp το οποιο επισης το βαζω καθε φορα που κανω ολη αυτη την διαδικασια και τωρα δεν μου ανοιγει η συσκευή... ανοιγει, φτανει στο λογότυπο του pocophone by Xiaomi μετα κλείνει και μετα ξανα το ιδιο.... heeelppp τι εκανα και πως το λύνω? :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενταξει ακυρο, ειχα ξεχαει να κανω install το DisableForceEncryption_Treble.zip Σκέψου να το βάλεις μέσω magisk το vanced να μη χρειάζεται να το φλασαρεις κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Το black amoled τα σπάει...πραγματικά ξεχωριστό!!! Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_st Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Καλησπέρα, εχω παρατηρήσει πως όταν κλείνω μια εφαρμογή πατώντας το home button το εικονίδιο της "αναβοσβήνει", με τα gestures δεν το κάνει αλλά εγω χρησιμοποιώ τα κανονικά κουμπιά, υπαρχει απο την αρχή αυτό το θέμα; έχω μερικές μέρες το κινητό κ είναι αρκετά σπαστικό (κ με διαφορετικο icon pack το ίδιο γίνεται). ειμαι στην τελευταια stable εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Από την στιγμή που έκανε αναβάθμιση με το νέο λουκ το Gmail δεν μου βγάζει την αριθμητική ένδειξη στο εικονίδιο για νέα emails....Σε όλα τα άλλα παίζει κανονικά Viber κτλ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Από την στιγμή που έκανε αναβάθμιση με το νέο λουκ το Gmail δεν μου βγάζει την αριθμητική ένδειξη στο εικονίδιο για νέα emails....Σε όλα τα άλλα παίζει κανονικά Viber κτλ. Πάντως η μπαταρία που για μένα είναι το πιο σημαντικό επανήλθε . Δε. Ξέρω αν το προσεξες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Όταν κατεβάζω το κουρτίνακι πχ για να ανοίξω το wifi γιατί οταν πατάω πάνω στο διακοπτ( ενεργοποιείτε ο διακόπτης και η κουρτίνα κλείνει μόνη της? Κανονικά δε πρέπει να μείνει κατεβασμένη? Έχω κάνει καμία ρύθμιση λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Έχεις επιλέξει να κλείνει. Αυτό είναι όλο. Υπάρχει δυνατότητα να παραμένει ανοιχτή και μετά την επιλογή που θέλεις να κάνεις. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Όταν κατεβάζω το κουρτίνακι πχ για να ανοίξω το wifi γιατί οταν πατάω πάνω στο διακοπτ( ενεργοποιείτε ο διακόπτης και η κουρτίνα κλείνει μόνη της? Κανονικά δε πρέπει να μείνει κατεβασμένη? Έχω κάνει καμία ρύθμιση λάθος? Settings -> Notifications & Status bar -> Collapse after touch. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 "ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης" - "κλείσιμο μετά την αφή". Προφανώς το έχεις επιλέξει και γι αυτό κλείνει αμέσως. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Καλησπέρα, εχω παρατηρήσει πως όταν κλείνω μια εφαρμογή πατώντας το home button το εικονίδιο της "αναβοσβήνει", με τα gestures δεν το κάνει αλλά εγω χρησιμοποιώ τα κανονικά κουμπιά, υπαρχει απο την αρχή αυτό το θέμα; έχω μερικές μέρες το κινητό κ είναι αρκετά σπαστικό (κ με διαφορετικο icon pack το ίδιο γίνεται). ειμαι στην τελευταια stable εκδοση Πιο σπαστικό δεν γίνεται. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 αυτο με τους αριθμους πανω στις εφαρμογες που ανοιγω την εφαρμογη βλεπω τι μου εχει ερθει πχ αλλα οταν βγαινω το νουμερο κολλαει στο εικονιδιο και δε σβηνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 αυτο με τους αριθμους πανω στις εφαρμογες που ανοιγω την εφαρμογη βλεπω τι μου εχει ερθει πχ αλλα οταν βγαινω το νουμερο κολλαει στο εικονιδιο και δε σβηνει ? Πάτα παρατεταμένα στο εικονίδιο της εφαρμογής και μηδένισε τις ειδοποιήσεις (σύρε προς τα δεξιά) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Πάτα παρατεταμένα στο εικονίδιο της εφαρμογής και μηδένισε τις ειδοποιήσεις (σύρε προς τα δεξιά)δλδ καθε φορα αυτο πρεπει να κανω ?δε φευγουν τα νουμερα απο μονα τους ?τι κουλο ειναι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 δλδ καθε φορα αυτο πρεπει να κανω ?δε φευγουν τα νουμερα απο μονα τους ?τι κουλο ειναι αυτο ? Δεν αρκεί να ανοίξει η εφαρμογή, πρέπει να δεις και την ειδοποίηση ή το μήνυμα για να σβήσουν οι αριθμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Κατεβάζεις την κουρτίνα ειδοποιήσεων, πατάς εκκαθάριση όλων και εξαφανίζονται όλες οι αριθμημένες ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 δλδ καθε φορα αυτο πρεπει να κανω ?δε φευγουν τα νουμερα απο μονα τους ?τι κουλο ειναι αυτο ? αν βλέπεις τι έχει έρθει, σβήνουν οι αριθμοί. Αυτό που είπα είναι αν τυχόν κολλήσει καμια φορά...μου έχει συμβεί 2-3 φορές Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts