nikos_nia86 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Αλήθεια τώρα? Εγώ με το ζόρι βγάζω 4-5 ώρες. Χωρίς βαριά χρήση. Δε ξέρω τι έχει πάθει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μπαααα το 9ωρο δεν βγαίνει με νορμάλ χρήση ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!:rolleyes: Με νορμάλ χρήση ένα 5ωρακι και είστε οκ. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τώρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μπαααα το 9ωρο δεν βγαίνει με νορμάλ χρήση ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!:rolleyes: Με νορμάλ χρήση ένα 5ωρακι και είστε οκ. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τώρα. Με μέτρια χρήση βγάζω 6 και ώρες.. με βαριά χρήση βγάζω 5 . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Μπαααα το 9ωρο δεν βγαίνει με νορμάλ χρήση ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!:rolleyes: Με νορμάλ χρήση ένα 5ωρακι και είστε οκ. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τώρα. Μια χαρά βγαίνει με νορμάλ χρήση και wifi Εδω https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7820529 οι ρυθμίσεις είναι χωρίς να κόβουμε πράγματα από την καθημερινότητα μας. Εγω με αυτές έχω δύο μέρες με 5-6 sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 H poco επίσημα πλέον "ανεξάρτητη" από τη μαμά xiaomi, δικιά της ομάδα ανάπτυξης με βάση την Ινδία, αν κρίνω από το νέο site http://Http://www.poco.net/in και συνέντευξη του CEO της xiaomi Ινδίας. Έρχεται νέο pocophone,μάλλον βασισμένο στο Κ30, όπως φημολογείται... το οποίο όμως κυκλοφορεί επίσημα στην Ινδία. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 H poco επίσημα πλέον "ανεξάρτητη" από τη μαμά xiaomi.... νέο pocophone,μάλλον βασισμένο στο Κ30... Πως γινεται να ειναι ανεξάρτητη αλλα ταυτόχρονα τα προϊόντα της μιας βασίζονται σε άλλα προϊόντα της άλλης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Πως γινεται να ειναι ανεξάρτητη αλλα ταυτόχρονα τα προϊόντα της μιας βασίζονται σε άλλα προϊόντα της άλλης;Τυπικά ανεξάρτητη. Για λόγους marketing γίνονται αυτά φαντάζομαι Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Που θα βρω τελευταία gcam για miui 11 παίδες; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Εγώ κατεβάζω με telegram απo το pocophone photography group Ανεβάζουν καταπληκτικες φωτογραφίες και διάφορες εκδόσεις gcam με ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Σχετικά με το screen on time: με μέτρια χρήση βγάζω 8 ώρες sot. Η μπαταρία από το 95 ως το 5 τοις εκατό κρατάει 1 μέρα και 6 με 7 ώρες. Χρήση: μουσική, browsing, social, μηνύματα με WhatsApp και messenger. Σε μέρες με Bluetooth και χάρτες, υπολογίζω ότι πέφτει στις 6.5 ώρες το sot και η μπαταρία κραταει περίπου 1 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 H poco επίσημα πλέον "ανεξάρτητη" από τη μαμά xiaomi, δικιά της ομάδα ανάπτυξης με βάση την Ινδία, αν κρίνω από το νέο site http://Http://www.poco.net/in και συνέντευξη του CEO της xiaomi Ινδίας. Έρχεται νέο pocophone,μάλλον βασισμένο στο Κ30, όπως φημολογείται... το οποίο όμως κυκλοφορεί επίσημα στην Ινδία. Και εγώ διάβασα την είδηση αυτή σήμερα και τη θεωρώ πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Αναμένονται πολύ κρίσιμες εξελίξεις και συσκευές που πιστεύω θα είναι πολύ ανταγωνιστές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ξεκίνησε το update σε android 10 Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ξεκίνησε το update σε android 10 Μου ήρθε η αναβάθμιση σε android 10(το έχω χώρα Ινδία),τώρα την κατεβάζω Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Εμένα μου ήρθε με χώρα Ελλάδα. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Καλησπέρα, έχετε βρει τι νέα μας φέρνει η νέα ενημέρωση? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Καλησπέρα, έχετε βρει τι νέα μας φέρνει η νέα ενημέρωση? :)Επί της ουσίας τίποτα. Εγώ όμως επειδή είχα θέμα με τη μπαταρία, έκανα κι ένα factory reset κ τωρα δείχνει ν πηγαίνει καλύτερα. Καλό είναι όταν αλλάζουμε έκδοση Android να κάνουμε επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων έτσι κι αλλιώς Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Εμένα δεν ήρθε ούτε με Ινδία ούτε με Ελλάδα. Να βάλω μήπως Ισπανία; Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubasn Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Οσοι κάνατε την αναβάθμιση η ηχογράφηση στις κλήσεις υπάρχει η την αφαίρεσαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 (edited) Τελικά ούτε σε μένα έχει έρθει, το έχω Ελλάδα τίποτα, το γύρισα σε Ινδία και εκεί τίποτα. Κατέβασα την Rom από εδώ. http://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QEJMIXM/miui_POCOF1Global_V11.0.4.0.QEJMIXM_74f88e6c8f_10.0.zip Οταν κάνω την εγκατάσταση, λέει ότι είναι ακόμα σε beta έκδοση η Rom και για αυτό δεν γίνεται η εγκατάσταση. Ετσι έκανε το MIUI 11 όταν πρωτοβγήκε και μετά το άνοιξαν σε όλους. Υπομονή. Επί της ουσίας τίποτα. Εγώ όμως επειδή είχα θέμα με τη μπαταρία, έκανα κι ένα factory reset κ τωρα δείχνει ν πηγαίνει καλύτερα. Καλό είναι όταν αλλάζουμε έκδοση Android να κάνουμε επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων έτσι κι αλλιώς. Έχεις δίκιο, κανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε για να είναι τέλειο. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Εντωμεταξύ λένε "Δεν επιτρέπουν ακόμη την κυκλοφορία της και την εγκατάσταση σε συσκευές που δεν συμμετέχουν στο Beta Testing πρόγραμμα της Xiaomi" Πώς γίνεται μερική να την έβαλαν? Edited January 21, 2020 by petros2211 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Οσοι κάνατε την αναβάθμιση η ηχογράφηση στις κλήσεις υπάρχει η την αφαίρεσαν? Αλλαζει και η εφαρμογη των μηνυματων και του τηλεφωνου και μπαινουν οι στοκ της γοογλε γτ λεει η ηχογραφηση ειναι παρανομη και την αφαιρεσαν απο τα χιαομια... της το επεβαλε η ευρωπαικη ενωση νμζ. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Μετά την ενημέρωση σε Android 10 τα εικονίδια του Poco Launcher είναι πολύ πολύ χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubasn Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Αλλαζει και η εφαρμογη των μηνυματων και του τηλεφωνου και μπαινουν οι στοκ της γοογλε γτ λεει η ηχογραφηση ειναι παρανομη και την αφαιρεσαν απο τα χιαομια... της το επεβαλε η ευρωπαικη ενωση νμζ. Μολις την εκανα. Ουτε η ηχογράφηση χαθηκε αλλα και για τα μηνύματα παραμενει η εφαρμογή της xiaomi οπότε ολα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 που τη βρηκατε την ενημερωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Αν έχουμε βάλει άλλη χώρα εκτός ΕΕ(Ρωσία, Ινδία, Ελβετία), γνωρίζουμε αν πάλι θα καταργηθεί η δυνατότητα καταγραφής κλήσεων; ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις την εκανα. Ουτε η ηχογράφηση χαθηκε αλλα και για τα μηνύματα παραμενει η εφαρμογή της xiaomi οπότε ολα καλά Με τι χώρα είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Εγώ διάβασα ότι και η Google θα βάλει ηχογράφηση στην εφαρμογή της Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts