kostascham Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Παιδιά δεν είναι θέμα φορτιστή ή καλωδίου. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα το έχουν και άλλοι με διαφορετικά xiaomi κινητά. Προφανώς βάλαμε κάποια ρύθμιση για την οθόνη κλειδώματος κατά λάθος παίζοντας με την miu 11. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις ρυθμίσεις κάνε απενεργοποίηση την ενεργοποίηση της οθόνης σε ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Το POCO theme ακόμα να το κάνουν συμβατό.. Και ήρθε σήμερα νέα ενημέρωση για θέματα. Κρίμα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Πως το βρίσκω, στα ελληνικά? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χμ; :confused: Υπήρχε στο miui 10 και δεν υπάρχει τώρα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Μία βοήθεια παιδιά. Έπεσε το κινητό και ενώ είχα tempered glass της nilkin βρήκε στην γωνία πάνω δεξιά που δεν το έπιανε το glass και ράγισε η οθόνη. Καμία καλή πρόταση που να είναι δοκιμασμένη; Είναι καλύτερο να αλλάξω μόνο οθόνη ή όλο το frame; Καμιά βοήθεια κάποιος; Anyone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καλησπέρα καλό μήνα. Αυτό που παρατήρησα με την miui 11 είναι η χάλια διαχείρηση μνήμης. Με 2-3 εφαρμογές ανοιχτές που έχω μου δείχνει 1,5 Gb ελεύθερα και κολλάνε οι εφαρμογές αυτές. Αναγκάζομαι τις κλείνω και τις ξανανοίγω για να λειτουργήσουν. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 που είναι αυτή η ρύθμιση; για την αργή κίνηση από την αρχή; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Στο μενού, εκεί που γράφει περισσότερα είχε ένα εικονίδιο που έλεγε αργή κίνηση. Τώρα πλέον δεν υπάρχει καν. Κρίμα και τη χρησιμοποιουσα συνέχεια. Θα ψάξω να βρω καμιά εφαρμογή Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καμιά βοήθεια κάποιος; Anyone??? συγγνωμη φιλε μου, δεν γνωριζω απο αυτα (απαντησα για να μη νομιζεις οτι σε γραφουμε. Απλα οποιος δεν ξερει, δεν απανταει.) Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καμιά βοήθεια κάποιος; Anyone??? θα την αλλάξεις μόνος σου την οθόνη? Εάν όχι, γιατί δεν ξεκινάς να ρωτήσεις π.χ. τον Γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggg Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Επαναφέρω λίγο το σημαντικό θέμα με το yellow spot (το κιτρίνισμα σε σημεία της οθόνης)... Οι απόψεις διίστανται αν καλύπτεται από εγγύηση η όχι .. θα το στείλω αύριο και σε λίγες μέρες θα μάθω ,το θέμα είναι μην χάσω τζάμπα χρόνο για να το στείλω και να φάω άκυρο. Γιατί συμβαίνει αυτό ??? Είναι δυνατόν 300++++€ κινητό με τέτοια προβλήματα?! Επίσης η αντιπροσωπεία της xiaomi δεν το δέχεται γιατι το πήρα από κατάστημα που μου είπαν τα φέρνουν εισαγωγή απευθείας και όχι μέσω αυτών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Τι θα πει 300 ευρώ κινητό; Οι βλάβες δεν πάνε με την αξία. Τι να πει κι ο κάτοχος ενός iPhone όταν χαλάσει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggg Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Τι θα πει 300 ευρώ κινητό; Οι βλάβες δεν πάνε με την αξία. Τι να πει κι ο κάτοχος ενός iPhone όταν χαλάσει; Να χαλάσει με σοβαρό λόγο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για τέτοιας αξίας κινητό και πολυδιαφημισμενο και δες πόσα πράγματα έχουν ειπωθεί σε ένα φόρουμ για το πόσο καλή είναι η συσκευή, θεωρώ τραγικό το πρόβλημα που εμφανίστηκε και που εμφανίστηκε σε πολλούς άλλους το ίδιο. Δηλαδή εσύ δίνοντας ενα αξιόλογο πόσο, διαλέγοντας αυτή την συσκευή μεταξύ άλλων, και προσέχοντας την δεν θα σε ενοχλούσε ένα κιτρίνισμα χωρίς να είναι δικό σου φταίξιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Που να επαιρνες και samsung για κανα χιλιαρικο με τη πολυδιαφημισμένη amoled και μετα απο ενα-εναμιση χρόνο να κανει το κλασσικο burn in και να εμφανίζει ροζ γραμμες απο πίσω χωρίς να φταις σε τίποτα. Το έχω δει σε πολλές amoled συσκευές. Συμβαίνουν αυτά παιδία δυστυχώς δεν ειναι να τσακωνόμαστε εμείς εδω για το αν θα έπρεπε ή όχι. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα του φίλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Γιατί συμβαίνει αυτό ??? Είναι δυνατόν 300++++€ κινητό με τέτοια προβλήματα?! Επίσης η αντιπροσωπεία της xiaomi δεν το δέχεται γιατι το πήρα από κατάστημα που μου είπαν τα φέρνουν εισαγωγή απευθείας και όχι μέσω αυτών! Γιατί όλα τα smartphones, ανεξαρτήτως τιμής, παρουσιάζουν προβλήματα. Για το επίσης σου, γι' αυτό δεν παίρνουμε Xiaomi από skroutz. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Καλημέρα το scrolling screenshot σας δουλεύει μετά το miui 11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Καλημέρα το scrolling screenshot σας δουλεύει μετά το miui 11; Μια χαρά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Τώρα που το ξανά δοκίμασα βλέπω ότι δεν δουλεύει παντού όπως πχ στο chrome στο gmail κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα με τα sms μετά την αναβάθμιση ; Συγκεκριμένα σε εμενα και σε φίλο μου με Pocophone και miui 11 αργούν να παραδοθούν τα sms. Και οι δύο έχουμε Vodafone Και σε εμένα με Vodafone το ίδιο πρόβλημα. Ας ελπίζουμε να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Κατι που εχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές το βάζω να φορτισει αλλα δεν βγάζει στο γραφημα "γρήγορη φορτιση" λέει μονο "φορτιση". Αν το βγάλω από την πρίζα και το ξαναβάλω τοτε γραφει "γρήγορη φορτιση". Το εχω παρατηρήσει και στο ταμπλέτ (Huawei m5) αυτο το πρόβλημα. Ξέρει κάποιος φίλος τι να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Κατι που εχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές το βάζω να φορτισει αλλα δεν βγάζει στο γραφημα "γρήγορη φορτιση" λέει μονο "φορτιση". Αν το βγάλω από την πρίζα και το ξαναβάλω τοτε γραφει "γρήγορη φορτιση". Το εχω παρατηρήσει και στο ταμπλέτ (Huawei m5) αυτο το πρόβλημα. Ξέρει κάποιος φίλος τι να φταίει; Φαντάζομαι στην ίδια πρίζα βάζεις και το tablet.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Όχι φίλε μου.... Και οι φορτιστές είναι διαφορετικοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ποια Rom έχεις; Global ή κάποια άλλη; Σε υπολογιστή αναγνωρίζει κανονικά το τηλέφωνο αν το συνδέσεις; Κοίταξε το παρακάτω,, ίδιο πρόβλημα αλλά είχαν Beta Roms και λύθηκε όταν έβαλαν global https://c.mi.com/global/thread-2272695-1-0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Κατι που εχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές το βάζω να φορτισει αλλα δεν βγάζει στο γραφημα "γρήγορη φορτιση" λέει μονο "φορτιση". Αν το βγάλω από την πρίζα και το ξαναβάλω τοτε γραφει "γρήγορη φορτιση". Το εχω παρατηρήσει και στο ταμπλέτ (Huawei m5) αυτο το πρόβλημα. Ξέρει κάποιος φίλος τι να φταίει; Απλα δεν το αναγνωριζει παντα, γιαυτο να το τσεκαρεις καθε φορα που το φορτιζεις... Μου τυχαινε και σε LG V10. Το βγαζεις, το ξαναβαζεις και εισαι κομπλε. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Με Global είμαι, άρα είναι γνωστό bug που θα διορθωθεί κάποια στιγμή; Έτσι κάνω το δοκιμαζω μέχρι να δω γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα το μεσημέρι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το ακουστικό στο κινητό. Εκανα το τεστ και δεν ακούγεται τίποτα από εκεί. Οι κλήσεις γίνονται κανονικά με hands free ή με μεγάφωνο για να ακούω. Οπότε πάμε για αλλαγή ακουστικού. Είδα βίντεο στο ίντερνετ, αναρωτιέμαι εάν μπορεί να βγει το ακουστικό χωρίς να βγάλω την μητρική κτλ. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα το μεσημέρι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το ακουστικό στο κινητό. Εκανα το τεστ και δεν ακούγεται τίποτα από εκεί. Οι κλήσεις γίνονται κανονικά με hands free ή με μεγάφωνο για να ακούω. Οπότε πάμε για αλλαγή ακουστικού. Είδα βίντεο στο ίντερνετ, αναρωτιέμαι εάν μπορεί να βγει το ακουστικό χωρίς να βγάλω την μητρική κτλ. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα όμως παρουσιάζεται περιστασιακά (μπορεί τη μια ημέρα να δουλεύει το ακουστικό και την επόμενη όχι). Αν βγάλεις άκρη, ενημέρωσε και μένα. Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts