nikos_nia86 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Κάποια ιδέα;Εγώ πριν λίγο πάλευα με κάτι επεισόδια GoT που κατέβασα. Ταχύτατα φόρτωναν. Και το στικακι μου είναι ένα κινέζικο της σειράς. Δε χρησιμοποιώ αντάπτορα όμως. Το στικακι έχει και type-c και usb. Ένα σε κάθε άκρη. Ίσως φταίει ο αντάπτορας σου Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Κάποια ιδέα; Mε έναν hama otg αντάπτορα φορτώνει επίσης ταχύτατα.:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Κατάλαβα... Εγώ είχα αγοράσει δύο κομμάτια από αυτή την μάρκα ... Ίσως δεν αξίζουν. found a very interesting goods in Gearbest:Type-C to USB 3.0 Type-A OTG Adapter - Black https://gearbest.app.link/2mR7CJu6uW Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Καλησπέρα. Θέλω να το παραγγείλω από σκρουτζομαγαζο. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να προσέξω και αν έχει διάφορες από μαγαζί αλυσίδας; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Καλησπέρα. Θέλω να το παραγγείλω από σκρουτζομαγαζο. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να προσέξω και αν έχει διάφορες από μαγαζί αλυσίδας; Ευχαριστώ Εκτός από την εγγύηση τι άλλο.....? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Εγγύηση δε θα έχει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Της αλυσίδας έχουν εγγύηση απο την infoquest 2 χρονια ενω στα περισσότερα σκρουτζομαγαζα έχουν 1 χρόνο (εκτος απο καποιες εξαιρέσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Της αλυσίδας έχουν εγγύηση απο την infoquest 2 χρονια ενω στα περισσότερα σκρουτζομαγαζα έχουν 1 χρόνο (εκτος απο καποιες εξαιρέσεις) Καμια εξαιρεση,εκτος εαν εχει αγορασει απο ινφο του σκρουτζομαγαζο...χλωμο βεβαια. Αλλα καποια δινουν 2 χρονια εγγυηση καταστηματος,με οτι αυτο συνεπάγεται. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 σε region ελλάδα + κύπρο ακόμα δεν έχω λάβει την V10.3.4.0.PEJMIXM και είμαι στην 10.2.3.0. αξίζει να το κατεβάσω manual ή να περιμένω μέχρι να γίνει released ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 σε region ελλάδα + κύπρο ακόμα δεν έχω λάβει την V10.3.4.0.PEJMIXM και είμαι στην 10.2.3.0. αξίζει να το κατεβάσω manual ή να περιμένω μέχρι να γίνει released ξανά; η γνωμη μου ειναι να το κατεβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Υπάρχουν σκρουτζομαγαζα που δίνουν κανονικά 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Αυτο είπα ρε παιδια, οτι καποια σκρουτζομαγαζα εξαιρέσεις δεν έχουν 1 χρονο εγγύηση αλλα 2!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 2 χρόνια καταστήματος έτσι; Φεξε μου και γλιστρήσα. Και αν υπάρχει και το σκρουτζομαγαζο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Καλησπέρα παιδιά ενεργοποίησα πρίν λίγο στην cosmote καί στις 2 σιμ το Volte wificall, πρέπει να κάνω κάτι άλλο ;τα εικονίδια δεν έχουν αλλάξει κάτι, είμαι με την τελευταία stable. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 σε region ελλάδα + κύπρο ακόμα δεν έχω λάβει την V10.3.4.0.PEJMIXM και είμαι στην 10.2.3.0. αξίζει να το κατεβάσω manual ή να περιμένω μέχρι να γίνει released ξανά; Γιατί δεν αλλάζεις περιοχή/Region σε Ινδία και θα στο εμφανίσει αμέσως ως update. Έτσι τουλάχιστον έκανα την αναβάθμιση εγώ. Στο αναφέρω για να μην μπαίνεις στη διαδικασία της manual εγκατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Καλησπέρα παιδιά ενεργοποίησα πρίν λίγο στην cosmote καί στις 2 σιμ το Volte wificall, πρέπει να κάνω κάτι άλλο ;τα εικονίδια δεν έχουν αλλάξει κάτι, είμαι με την τελευταία stable. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έφτιαξα παιδιά οκ έπρεπε να απενεργοποιήσω τις υπηρεσίες από τον dialer. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Γιατί δεν αλλάζεις περιοχή/Region σε Ινδία και θα στο εμφανίσει αμέσως ως update. Έτσι τουλάχιστον έκανα την αναβάθμιση εγώ. Στο αναφέρω για να μην μπαίνεις στη διαδικασία της manual εγκατάστασης. αυτό έκανα και όλα οκ, έκανα την αναβάθμιση! ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Υπάρχουν σκρουτζομαγαζα που δίνουν κανονικά 2 χρόνια εγγύηση. Με τα updates αλλάζει κατι; Θα παίρνω κανονικά αναβαθμίσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Έχει μεγαλύτερη ένταση στα ακουστικά αν επιλέξουμε Ινδία κλπ.? Ίσως το μόνο μελανό σημείο που μπορώ ν βρω Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Για Bluetooth ακουστικά λες? Αν ναι, σε πια χώρα το έχεις? Θέλω δυνατό ήχο παντού, Bluetooth, μηνύματα κτλ. Pocophone F1 Δεν έχει σημασία η χώρα. Δεν είναι όπως το Redmi Note 5, που ανάθεμα αν το πρόσεξαν γενικά σαν συσκευή... Τα ακουστικά είναι το πρόβλημα. Πρέπει να έχουν όλα, ανεξαρτήτως εταιρείας, προστασία για την ένταση του ήχου. Γι' αυτό και δεν πάει όσο δυνατά θέλουμε. Με Sony in-ear ακουστικά, της Apple δεν υπάρχει αρκετή ένταση. Με τα Xiaomi basic in-ear (αυτά στα 10 γιούρος) και κάποια no-name κινέζικα του 5ευρου, έχω τον καθαρότερο και δυνατότερο ήχο μέχρι στιγμής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Καλησπέρα. Νέος χρήστης Poco και τώρα που το δοκιμάζω βλέπω πως δεν μπαίνει σε deep sleep. Αποτέλεσμα να πέσει αρκετά η μπαταρία. Αφού έψαξα σε xda κλπ δεν έβγαλα άκρη αλλά έκανα ένα restart. Προς το παρόν φαίνεται πως λύθηκε το θέμα. Έχει αντιμετώπιση άλλος το ίδιο πρόβλημα και εάν ναι πως το έλυσε; Είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία επίσημη 10.2 (10.2.3.0) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Καλησπέρα. Νέος χρήστης Poco και τώρα που το δοκιμάζω βλέπω πως δεν μπαίνει σε deep sleep. Αποτέλεσμα να πέσει αρκετά η μπαταρία. Αφού έψαξα σε xda κλπ δεν έβγαλα άκρη αλλά έκανα ένα restart. Προς το παρόν φαίνεται πως λύθηκε το θέμα. Έχει αντιμετώπιση άλλος το ίδιο πρόβλημα και εάν ναι πως το έλυσε; Είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία επίσημη 10.2 (10.2.3.0) Το θέμα είναι γιατί ο επεξεργαστής δεν δουλεύει καθόλου τις συχνότητες κάτω από το 576mhz. Αν δεις στο cpu spy έχει 300 403 480mhz αχρησιμοποιητες συχνότητες. Μάλλον ο 845 μαμά έτσι δουλεύει και μόνο με custom kernel γίνεται UC. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Με τα updates αλλάζει κατι; Θα παίρνω κανονικά αναβαθμίσεις; Ευχαριστώ Φυσικά, δεν έχει σχέση αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Το θέμα είναι γιατί ο επεξεργαστής δεν δουλεύει καθόλου τις συχνότητες κάτω από το 576mhz. Αν δεις στο cpu spy έχει 300 403 480mhz αχρησιμοποιητες συχνότητες. Μάλλον ο 845 μαμά έτσι δουλεύει και μόνο με custom kernel γίνεται UC. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Pocophone F1 Εσύ πως πέτυχες αυτό που δείχνει η εικόνα; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Εσύ πως πέτυχες αυτό που δείχνει η εικόνα; Το deep sleep (αδράνεια) λες? Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Το deep sleep (αδράνεια) λες? Pocophone F1Ναι. Δες το δικό μου κατάντια!! Και είναι μόλις μιας ημέρας!! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts