Tr3LaRaS Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Μένουν στις dev Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalkγενικα η dev δουλευει καλα η εχει κανα bug ?σκεφτομαι να βαλω και γω dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Απάντησαν πιο πάνω. Μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningBeard Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) Χαρούμενοι χρήστες του ΠΟΚΟ. Είμαι πολύ κοντά στο να το αγοράσω και θέλω να ακούσω τις απόψεις σας, τι σας αρέσει, τι όχι (στην συσκευή και στα updates). Διάβασα σε ένα άρθρο ότι με ΒΕΤΑ update, θα δοκιμαστεί, να μπορούν οι χρήστες του ΠΟΚΟ (και άλλων Xiaomi devices) να δουν στο netflix και σε άλλες πλατφόρμες της ίδιας κατηγορίας, σε HD ανάλυση. Αληθεύει ή μπα; Η χρήση που θα του κάνω είναι: Netflix, spotify, ελάχιστο scrol down σε social media, κάμερα απλά να υπάρχει. Περίπου 1-2 ώρες χρήση την μέρα. Edited April 6, 2019 by BurningBeard Παράθεση Siemens C10 - Νokia 3210 - Νokia 3330 WAP - Νokia 3510i - Sharp GX15 VF - SE V800 VF - SE K750i VF - SE X10 Mini pro - Moto G 1gen - Xiaomi Pocopocopocopoco F1 😮 - Huawei Y5 2018 - Nothing Phone 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Απάντησαν πιο πάνω. Μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια. ρωταω γιατι ειχα βαλει dev πριν κανενα μηνα και ειχα θεματα οταν ειχα διπλοτυπες εφαρμογες συν οτι εκανε συχνα δονησεις ακυρες το κιν και εδειχνε οτι κατει κατεβαζει και καλα αλλα στην ουσια δεν κατεβαζε κατι αλλα ηταν φουλ σπαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Μονο σε εσένα τα έκανε αυτά μάλλον γιατί εγω με Dev από πίσω τον Οκτώβρη σχεδόν δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι πέρα από άναμμα της οθόνης που και που χωρις λόγο. Και αυτό σταμάτησε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Χαρούμενοι χρήστες του ΠΟΚΟ. Είμαι πολύ κοντά στο να το αγοράσω και θέλω να ακούσω τις απόψεις σας, τι σας αρέσει, τι όχι (στην συσκευή και στα updates). Διάβασα σε ένα άρθρο ότι με ΒΕΤΑ update, θα δοκιμαστεί, να μπορούν οι χρήστες του ΠΟΚΟ (και άλλων Xiaomi devices) να δουν στο netflix και σε άλλες πλατφόρμες της ίδιας κατηγορίας, σε HD ανάλυση. Αληθεύει ή μπα; Η χρήση που θα του κάνω είναι: Netflix, spotify, ελάχιστο scrol down σε social media, κάμερα απλά να υπάρχει. Περίπου 1-2 ώρες χρήση την μέρα. Φιλε το ποκο το αγοραζεις λογο επιδοσεων κυριως,επεξεργαστη-ram,για βαρια παιχνιδακια ειναι μανουλα,δεν εχει κατι αλλο το ιδιαιτερο,αυτα που ζητας εσυ τα κανουν ολες οι συσκευες ανω των 150 ευρο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Πώς φαίνονται πλέον οι φωτογραφίες και βίντεο με το καινούργιο update? Στην Google camera εχει βγει καινούργια έκδοση (MGC_6.2.024) αλλά δεν υποστηρίζει τα 60fps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasv Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Παίδες σας ευχαριστώ για το λινκ. Την πέρασα ήδη την gcam. Απομένει τώρα να τη δω και στη πράξη. Μια ερώτηση. Έχω το f1 σε θήκη με καπάκι. Συγκεκριμένα στην clear view με το διαφανές καπάκι. Κάθε όμως που ανοίγω το καπάκι βρίσκω την φωτεινότητα της οθόνης τελείως κάτω και πρέπει να επέμβω εγώ για να την αυξήσω. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ; Φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Παίδες σας ευχαριστώ για το λινκ. Την πέρασα ήδη την gcam. Απομένει τώρα να τη δω και στη πράξη. Μια ερώτηση. Έχω το f1 σε θήκη με καπάκι. Συγκεκριμένα στην clear view με το διαφανές καπάκι. Κάθε όμως που ανοίγω το καπάκι βρίσκω την φωτεινότητα της οθόνης τελείως κάτω και πρέπει να επέμβω εγώ για να την αυξήσω. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ; Φταίει κάτι άλλο; Μηπως εχεις τη φωτεινοτητα στο αυτοματο και κλεινεις τη θηκη προτου κλεισεις την οθονη του κινητου (ή εχεις βαλει να αναβει η οθονη οποτε σου ερχεται ειδοποιηση), οποτε πεφτει η φωτεινοτητα; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Πάντως το πρόβλημα με την κληση δεν το έχω λύσει ακομα... Με οποιον και να μιλήσω, αν τον ρωτήσω, ακούει την φωνή του! Επισης που και που μου βγάζει ειδοποίηση οτι κατεβάζω κάτι το οποίο έχω κατεβάσει ήδη αλλη φορα... Θελω να ρωτήσω αν στα σχόλια που έχει η xiaomi για να στείλεις σε τυχόν προβλήματα, αν θέλουν να τους τα πω στα ελληνικά ή στα αγγλικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Στα αγγλοκινεζικα. :lol: Ως γνωστόν οι Κινέζοι μιλάνε τα δικά τους αγγλικά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Το video 1080p στα 60fps με έξτρα stabilisation από την εφαρμογή Google photos είναι απίστευτο! Δοκιμάστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Το video 1080p στα 60fps με έξτρα stabilisation από την εφαρμογή Google photos είναι απίστευτο! Δοκιμάστε το.πως γίνεται "extra stabilization" από την εφαρμογή google photos? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Πάντως το πρόβλημα με την κληση δεν το έχω λύσει ακομα... Με οποιον και να μιλήσω, αν τον ρωτήσω, ακούει την φωνή του! Εδώ η λύση https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/fix-noises-echoes-mic-t3886049 Αλλά θέλει root. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εδώ η λύση https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/fix-noises-echoes-mic-t3886049 Αλλά θέλει root. Pocophone F1 Καλημέρα. Αυτό είναι το θέμα να μην μπλέκεις με root, φορμάτ και πάλι στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Για τη σταθεροποίηση του photos της Google: ανοίγεις την εφαρμογή, ανοίγεις το βίντεο που θες, πατάς τη μεσαία επιλογή κάτω και έπειτα πατάς το stabilize κάτω αριστερά. Περιμένεις και μετά από λίγο έχει δημιουργηθεί το νέο, σταθεροποιημένο βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τι φάση παίζει με το update της stable για 10.3.4 και δεν μου εχει έρθει ακόμη η ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τι φάση παίζει με το update της stable για 10.3.4 και δεν μου εχει έρθει ακόμη η ενημέρωση; Απλά πάνε και κάνε αναζήτηση νέας ενημέρωσης και θα σου έχει έρθει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Απλά πάνε και κάνε αναζήτηση νέας ενημέρωσης και θα σου έχει έρθει. Ούτε σε μένα έχει έρθει.. Την Πέμπτη το απόγευμα μόνο για 2 ώρες και μετά καπουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ούτε σε μένα έχει έρθει.. Την Πέμπτη το απόγευμα μόνο για 2 ώρες και μετά καπουτ Και εγώ που αγόρασα εχτές το f1 δεν μου την έβγαζε και την κατέβασα χειροκίνητα από το ίντερνετ και την έβαλα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Αν βάλω dev και πάρω backup πριν, μετά μπορώ όταν μπει η dev να ξαναβάλω τα πραγματα μου μέσα και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εδώ η λύση https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/fix-noises-echoes-mic-t3886049 Αλλά θέλει root. Pocophone F1 Ρουταρισμενο το εχω αλλα δεν κατάλαβα πως κάνω το edit :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 (edited) Ρουταρισμενο το εχω αλλα δεν κατάλαβα πως κάνω το edit :P Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το θέμα αλλά από ότι κατάλαβα προσθέτει κάποιες εντολές. Αυτό είναι εύκολο, πρώτα θα πάρεις ένα ατόφιο αντίγραφο από το αρχείο που θα αλλάξεις σε περιπτώσει λάθους. Εγώ δούλευα το es Explorer ή στο play έχει εφαρμογή file editor. Βρίσκεις το αρχείο κάνεις τις αλλαγές και το σωνεις. Μετά restart. Εφόσον είσαι root λογικά θα έχεις και twrp οπότε πάρε backup όλη την ρομ. Pocophone F1 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρουταρισμενο το εχω αλλα δεν κατάλαβα πως κάνω το edit :P Τώρα το είδα υπάρχει πιο εύκολος τρόπος, στο τέλος του θέματος έχει ζιπ αρχείο, πρέπει όμως να έχεις magisk. Pocophone F1 Edited April 7, 2019 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 magisk εχω.... τι κανω? να το εγκαταστήσω απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 magisk εχω.... τι κανω? να το εγκαταστήσω απο εκει? Θα κάνεις Install το αρχείο zip από το twrp για να το δει το magisk σαν module. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts