gjimmys Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Παίδες πήρα μόλις αυτήν την θήκη, φοβερή το καλύπτει τέλεια το κινητό και για μένα είναι πολύ όμορφη https://www.skroutz.gr/s/16190613/Spigen-Rugged-Armor-Μαύρο-Pocophone-F1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Παίδες καλησπέρα, γιατί στο Fortnite ενώ έχω κάνει off το εντοπισμός σφαλμάτων usb δεν παίζει το παιχνίδι. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Παίδες καλησπέρα, γιατί στο Fortnite ενώ έχω κάνει off το εντοπισμός σφαλμάτων usb δεν παίζει το παιχνίδι. Pocophone F1 Καλου κακου κλεισε τις επιλογες προγραμματιστη αν δεν εχεις αλλες τροποποιησεις που να σου χρειαζονται. Αλλιως κανε μια επανεκκινηση γιατι κολλανε καμια φορα τα κινητα Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλου κακου κλεισε τις επιλογες προγραμματιστη αν δεν εχεις αλλες τροποποιησεις που να σου χρειαζονται. Αλλιως κανε μια επανεκκινηση γιατι κολλανε καμια φορα τα κινητα Δεν παίζει πάλι, έχουμε βρει τον μπελά μας με αυτό το παιχνίδι. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Η τελευταία dev Ron παίζει καλά η έχει τπτ θέματακια? Γιατί σκέφτομαι να βάλω dev rom. Έχει dark mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 (edited) TG από Ελλάδα τι προτείνετε; Γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε όλοι 2-3 μήνες να έρθουν από Κίνα (3 φορές πήρα από εκεί, 2 σπασμένα μου ήρθαν). Ειδικά όταν υπάρχουν απρόσεκτα άτομα :lol: Τσεκάρω το microcenter στους Αμπελόκηπους (Αθήνα), έχει την περισσότερη ποικιλία). Αλλά τι να προτιμήσω από τζάμι; Είχαμε αυτό , καλό, χρυσό, αλλά κατάφερε ΚΑΙ αυτό να το σπάσει η κοπέλα μου. Προστάτευσε το κινητό όμως. Θα το ξανάπαιρνα αλλά είναι πονάκριβο. Κάτι άλλο υπάρχει; Edited March 30, 2019 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Ή nillkin amazing h+ pro απ' έξω ή x-one ultimate από εδώ. Όντως το microcenter έχει πολύ μεγάλη ποικιλία αλλά δεν κάνει τοποθετήσεις. Αν το κατέχεις βέβαια το σπορ, κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 X one από cellphones καλλιθεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Thanx παιδιά. Το cellphones είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου :) Θα κοιτάξω και ακόμα ένα στο microcenter και θα πράξω αναλόγως. Λέω στο μεταξύ να πάρω και 1-2 από έξω :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Παίδες πήρα μόλις αυτήν την θήκη, φοβερή το καλύπτει τέλεια το κινητό και για μένα είναι πολύ όμορφη https://www.skroutz.gr/s/16190613/Spigen-Rugged-Armor-Μαύρο-Pocophone-F1.htmlΠολύ καλή αλλά είναι που είναι φραντζολα το κινητό, το κάνει ακόμα περισσότερο. Εγώ παρήγγειλα γύρω στις 7 θήκες από του Μπέι, αλλά κόλλησα μόνο με αυτές τις δύο. Εφαρμόζουν εξαιρετικά και είναι πολύ κομψές. Η μία είναι nillkin, αλλά από αυτές που πιάνουν περιμετρικά το κινητό. Κακώς που δεν έρχονται Ελλάδα. Φέρνουν μόνο αυτές που αφήνουν ακάλυπτο το κινητό πάνω και κάτω. Η άλλη είναι no name αλλά απίστευτα κομψή και με πολύ καλό πιάσιμο. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Πολύ καλή αλλά είναι που είναι φραντζολα το κινητό, το κάνει ακόμα περισσότερο. Εγώ παρήγγειλα γύρω στις 7 θήκες από του Μπέι, αλλά κόλλησα μόνο με αυτές τις δύο. Εφαρμόζουν εξαιρετικά και είναι πολύ κομψές. Η μία είναι nillkin, αλλά από αυτές που πιάνουν περιμετρικά το κινητό. Κακώς που δεν έρχονται Ελλάδα. Φέρνουν μόνο αυτές που αφήνουν ακάλυπτο το κινητό πάνω και κάτω. Η άλλη είναι no name αλλά απίστευτα κομψή και με πολύ καλό πιάσιμο. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Δεν το κανει πολυ φρατζολα το κινητο:lol: καλη ειναι,:happy: και οι δικες σου ειναι πολυ καλες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Συχνά μου παραπονιούνται για αντίλαλο στη συνομιλία (μιλάω κατευθείαν από το κινητό χωρίς ανοιχτή ακρόαση ή handsfree) το έχει παρατηρήσει άλλος; Φοράει official dev - κάπου διάβασα ότι με stable δεν παρατηρείται και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Συχνά μου παραπονιούνται για αντίλαλο στη συνομιλία (μιλάω κατευθείαν από το κινητό χωρίς ανοιχτή ακρόαση ή handsfree) το έχει παρατηρήσει άλλος; Φοράει official dev - κάπου διάβασα ότι με stable δεν παρατηρείται και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή! Το έχω αναφέρει και εγώ αυτό το πρόβλημα υπάρχει και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Το έχω αναφέρει και εγώ αυτό το πρόβλημα υπάρχει και σε μένα.Dev ή stable rom φοράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Συχνά μου παραπονιούνται για αντίλαλο στη συνομιλία (μιλάω κατευθείαν από το κινητό χωρίς ανοιχτή ακρόαση ή handsfree) το έχει παρατηρήσει άλλος; Φοράει official dev - κάπου διάβασα ότι με stable δεν παρατηρείται και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή! Εχω διαβάσει και από άλλους αυτό το πρόβλημα. Εμένα δεν μου κάνει κάτι τέτοιο με stable. Εχω βρει αυτή τη διόρθωση. https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/fix-noises-echoes-mic-t3886049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Dev ή stable rom φοράει; Σε μένα δυστυχώς και με stable και με dev τώρα το ίδιο είναι το πρόβλημα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Dev ή stable rom φοράει; Σε σταθερή δεν έχω τέτοιο θέμα. Περιμένω το update, από ότι διαβάζω το τηλέφωνο γίνεται πιο σβέλτο. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Γεια σας παιδιά,να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση.Ειμαι με stable φουλ ενημερωμένο το κινητό,απο πλήρη φόρτιση με αρκετά πιο κάτω απο την μέση φωτεινότητα στην οθόνη του κινητού αυτη τη στιγμή ειμαι με 49% μπαταρία και 23ω 0λ στην μπαταρία. Ειμαι σε καλά επίπεδα ή εμένα μου φαίνεται πως έπεσε σχετικά γρήγορα η μπαταρία; Χρήση κινητού μόνο Youtube,Facebook,και ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Τι γρηγορα ρε φιλε σε μια μερα σχεδον σου εχει χαλασει μονο 50% που αλλου εχεις δει καλυτερη αυτονομια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Έγινε φιλαράκι,ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Για τον αντίλαλο στη συνομιλία, γιατί δεν ελέγχετε το δίκτυο που έχετε; Μήπως είστε όλοι με cosmote, vodafone, wind, έχετε volte κλπ; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Για τον αντίλαλο στη συνομιλία, γιατί δεν ελέγχετε το δίκτυο που έχετε; Μήπως είστε όλοι με cosmote, vodafone, wind, έχετε volte κλπ;Έχει παρατηρηθεί και στο εξωτερικό άρα δεν έχει σχέση το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Γεια σας παιδιά,να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση.Ειμαι με stable φουλ ενημερωμένο το κινητό,απο πλήρη φόρτιση με αρκετά πιο κάτω απο την μέση φωτεινότητα στην οθόνη του κινητού αυτη τη στιγμή ειμαι με 49% μπαταρία και 23ω 0λ στην μπαταρία. Ειμαι σε καλά επίπεδα ή εμένα μου φαίνεται πως έπεσε σχετικά γρήγορα η μπαταρία; Χρήση κινητού μόνο Youtube,Facebook,και ομιλία.Μια χαρά είσαι. Παίζει ρόλο και το sot να ξέρεις. Εμένα μέχρι το 20% που το φορτίζω, μου βγάζει 2 ημέρες γεμάτες και sot 4,5 με 5 ώρες. Η μπαταρία του είναι πραγματικά ανεξάντλητη, ειδικά για εμένα που δεν παίζω παιχνίδια. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Μετά από δύο εβδομάδες με την συσκευή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Ταχύτητα και μπαταρία είναι τα βασικά ατού του. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Για τον αντίλαλο στη συνομιλία, γιατί δεν ελέγχετε το δίκτυο που έχετε; Μήπως είστε όλοι με cosmote, vodafone, wind, έχετε volte κλπ; Το έχω ξαναπεί και εγώ αυτό ότι αποκλείεται να φταίει το δίκτυο γιατί με το ίδιο δίκτυο με άλλες 3 συσκευές που είχα (2 samsung και 1 oneplus) στα ίδια μέρη που κινούμαι δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Το πρόβλημα το πρωτοσυνάντησα με Redmi Note 5 το οποίο το έδωσα γι' αυτό το λόγο και πήρα το pocophone το οποίο και αυτό έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έκανα 2 αγορές xiaomi και είχα 2 στα 2 με το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts