tifozif1 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Έχει και για mi mix 2?Ρώτα καλύτερα στο αντίστοιχο θέμα. Το θέμα εδώ είναι για κατόχους Pocophone και μπορεί να μην πάρεις απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Έχει και για mi mix 2? Από ότι κοίταξα κάνει για το mix 3, λογικά θα κάνει και για το mix 2. Δοκίμασέ το.:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για το λινκ με την gcam. Θέλει μετά να κάνεις τίποτα ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστά ή είναι έτοιμη? Οι βασικές ρυθμίσεις είναι έτοιμες, τώρα άμα θες να κάνεις προχωρημένες θέλει λίγο ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ψαχνω ενα q.c 3.0 για αγορα απο aliexpress υπαρχει καποιος που να ξερει κ να εχει καποιον να προτεινει βρηκα απο ROCK,TOPK,BASEUS Θα τους ανεφερα σε link αλλα δυσκολο γιατι ειναι ενα κατεβατο ολοκληρο Κ γενικα αξιζει η αγορα του μιας κ ο φορτιστης της μαμας δεν ειναι αλλα φορτιζει γρηγορα Ευχαριστωhttps://m.gearbest.com/chargers-cables/pp_009462905395.html?wid=1433363 Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Έχει και για mi mix 2?Και για mi mix 2 κάνει μια χαρά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Ο μαμα φορτιστης ειναι quick charge 3.0 Παντως αν θες να αγορασεις αλλον παρε tronsmart ειναι πολυ καλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 To game turbo από το mi9...στην σημερινή close beta. Αύριο λογικά και στην open Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Τι είναι, τούτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jp7rgv Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 (edited) Και για mi mix 2 κάνει μια χαρά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, την δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν κάνει για mi mix 2. Θα την δοκιμάσω και στο poco. Edited March 21, 2019 by jp7rgv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Ευχαριστώ, την δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν κάνει για mi mix 2. Θα την δοκιμάσω και στο poco.Α Σορρυ mi mix 2s έχω εγώ και παίζει μια χαρά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Η ενημέρωση αυτή που μόλις πέρασα, είναι σημερινή ή εγώ δεν την είχα πάρει χαμπάρι; Για να μη βλέπω σχόλια, προφανώς παλιά είναι. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Σήμερα βγήκε έχω την εντύπωση.απλως κανένας δεν το έχει αναφέρει Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Η ενημέρωση αυτή που μόλις πέρασα, είναι σημερινή ή εγώ δεν την είχα πάρει χαμπάρι; Για να μη βλέπω σχόλια, προφανώς παλιά είναι. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Beta είναι? Εγώ είμαι σε σταθερή και δεν έχω ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Ναι, beta. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Σημερινή φρέσκια. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι αλλαγές έχει ; Δεν βρήκα κάτι σημαντικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που θα πω αλλά νομίζω ότι κατεβάζοντας την κουρτίνα, είναι κυλιόμενα τα γράμματα. Πολύ πιθανό βέβαια να υπήρχε και παλιότερα και να μην το είχα προσέξει. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλημέρα. Είδα στο YouTube ότι υπάρχουν microsd με nfc και συνεργάζονται με pos. Έχει βάλει κάποιος στο τηλέφωνο μας. Ευχαριστώ. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Ίσως είμαι στα ορια του off topic, αλλά: πιστεύετε έχει νόημα ένα gimbal για το κινητό μας; Θα μπορούσε να βοηθήσει σε σταθερότερη καταγραφή βίντεο και καλύτερες φωτό σε μέρα και νύχτα; Έχω σταμπαρει το FeiyuTech VIMBLE 2, κοντά στα 65 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Η εφαρμογή για τις ιδιοποιησεις μετά το τελευταίο update που έκανε στο play φαίνεται να δουλεύει σωστά. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλησπέρα! Υπάρχει κατι για το τηλέφωνο μας όπως το S-health της Samsung που να μετρα και τα βήματα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλησπέρα! Υπάρχει κατι για το τηλέφωνο μας όπως το S-health της Samsung που να μετρα και τα βήματα μας? Εγω εχω το Google Fit Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Πως αλλάζουμε εικονίδια εφαρμογών? Μπορουμε να κατεβάσουμε και αν ναι από που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Μέσω του Poco launcher πας στα εικονίδια και θα σε βάλει μετά στο playstore να κατεβάσεις πακέτο εικονιδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoue Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλησπέρα στο Φόρουμ. Σήμερα ημουν ενα κλικ πριν τη παραγγελία του poco f1 128 gb οταν μου ηρθε μια ειδοποίηση στο youtube για ενα κινητό samsung A50. Ριχνω μια ματια και βλεοω οτι ειναι στο ίδιο range τιμης με το poco. Εχει ιδιο μεγεθος μπαταριας, οθονη super amoled, νομιζω υπιστηριζει ταυτοχρονα δυο καρτες και sd και φαίνεται να εχει πολύ καλες κάμερες. Ποια η απιψη σας σε σχεση με το poco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Καλησπέρα στο Φόρουμ. Σήμερα ημουν ενα κλικ πριν τη παραγγελία του poco f1 128 gb οταν μου ηρθε μια ειδοποίηση στο youtube για ενα κινητό samsung A50. Ριχνω μια ματια και βλεοω οτι ειναι στο ίδιο range τιμης με το poco. Εχει ιδιο μεγεθος μπαταριας, οθονη super amoled, νομιζω υπιστηριζει ταυτοχρονα δυο καρτες και sd και φαίνεται να εχει πολύ καλες κάμερες. Ποια η απιψη σας σε σχεση με το poco? Μας κάνεις πλάκα το κινητό αυτό δεν αξίζει μπροστά στο Poco πουθενά.... Δεν συγκρίνεται η ναυαρχίδα απόδοσης (Poco) με αυτά τα κινητά... Εχεις καταλάβει ότι Ξεπέρασε τις 700.000 πωλήσεις μέσα σε 3 μήνες...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Game Turbo. Ωραίο δείχνει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts