protsimer Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 https://goo.gl/images/Smg6Y8 Μην στεναχωριεσαι φίλε μου ΕΣΥ δεν είσαι θύμα, είσαι ένας έξυπνος καταναλωτής. Αυτό είσαι. Όταν δεν έχεις να πεις κάτι για τη συσκευή που συζητάμε έχεις να πεις για τον συνομιλητή σου, ε; Ωραίος. :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 επιτελούς καταλάβατε πως φαίνονται ακριβός ολα τα fanboys εδω όταν φέρομαι σαν όλους αυτούς βλέπεις τι ωραία που είναι? για αυτό σκεφτείτε πριν ξεκινάτε και λέτε εγώ έχω δίκαιο και κανένας άλλος xiomara ζωή μου κλπ γιατι απλα φαίνεστε κομπλεξικοί Μπαίνετε σε ένα τοπικ το κάνετε μπάχαλο και μετά το παίζετε και αντικειμενικοι. Job done. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 δεν εχει σιμασια κανεις root peirazeiw το bult.prop αλλαζεις το μοντέλο και ουαλα ναι αλλά έχει 845 ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το μονο πραγμα που λει αυτο ειναι οτι εχεις 4g Για αυτο εβγαλα τα screen.......4g lte. Δεν μπορω να εχω κατι καλυτερο απο τον παροχο μου επι του παροντως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Μπάχαλο γίνεται με τον απλούστατο τρόπο Α: δεν έχει αυτό Β: όχι έχει απλά σας πονάει και μισείτε και ξεπούλησε και τέτοια τραγελαφικα. Παρόλο που ο Α έχει δίκιο, ο Β τρολαρει μέχρι θανάτου (200 ποστς) μέχρι μαλλιοτραβηγμενοι οι Α με τους Β να καταλήξουν στο ότι και να μην έχει αυτό μην το αγοράζεις. (μόνο στα νήματα xiaomi αυτά έτσι; πουθενά αλλού) Παιδάκια δημοτικού. Καλό είναι να μην πετάγονται τα fanboys. Κάντε νέο νημα αποθέωσης της συσκευής. Ούτε μισεί κανένας τη συσκευή ούτε πονεσε τους haters ούτε Τπτ. Συνέλθετε. Edited October 21, 2018 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Μα ο άλλος λέει δεν έχει hd σε YouTube, πειράξτε λέει τα build.prop. Πράγματι που δεν υπάρχουν καν. Δεν είναι εμπαθής ρε φίλε? Άσχετος σίγουρα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Μια ερώτηση ρε παιδιά,τι πακέτο συμβολαίου με ομιλία-data-sms έχετε και πόσα € το μήνα για να είναι το απόλυτο 4g+ (πρέπει να παίζεται πάνω από 10gb) και volte , έτσι κι αλλιώς η αγορά είναι γεμάτη με συσκευές που υποστηρίζουν αυτά τα 2. Δεν είμαι φαν , είχα (έχω) το lg g5 απλά βάσει αυτών πού θέλω κατέληξα σε mi 8 από Κίνα μεριά,αν ήταν να κάνω αγορά από εδώ θα αγόραζα και εγώ poco ή lg g7 στα ίδια λεφτά!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 21, 2018 by cfotis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Mπαρδον....σε λιγο θα μας πεις πεις εχουμε και ποσοτα απο της πωλησεις...... Συ είπας... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Συ είπας... Α μαλιστα........τωρα καταλαβα περι τινος προκειται.....:rolleyes: Tο προσεξες και εσυ οτι εχω γεμισει το νημα των αγγελιων με συσκευες xiaomi. Ευχαριστω για την πολυτιμη,πραγματικα,βοηθεια σου. Mου ανοιξες τα ματια με της γνωσεις σου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Συ είπας... Είσαι τελείως λάθος . Εγώ όταν το πήρα έλεγα πως είχε καλύτερη κάμερα χώρις gcam τη νύχτα από το mi a2 . Mε τον Κώστα είχαμε μια διαφωνια. ,αν όντως το αποθέωνε το τηλέφωνο δεν θα έλεγε ότι ένα φτηνότερο τηλέφωνο ειχε καλύτερη κάμερα .τι ποσοστα θα παίρνε από κάτι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Για αυτο εβγαλα τα screen.......4g lte. Δεν μπορω να εχω κατι καλυτερο απο τον παροχο μου επι του παροντως. το οποιο το μόνο που λει οτι έχεις 7g αυτο μόνο έλειπε να μην είχε και 4g 4g+ λέγεται αλλιος LTE Advanced αν δεν βγάζει αυτό είσαι στο κλασσικό 4g είτε επειδή ο εξοπλισμός του παροχου για διάφορους λογούς απορρίπτει την συσκευή (πιστοποιηση συνήθως η ασυμβατότητα ) η δεν έχει η συσκευή στην περίπτωση μας το ένα είναι καθώς συσκευή εχει 4g+ σαν Modem η συσκευή εχει Modem κλάσης 16 η αλλιώς LTE-A Pro Cat 16 που είναι το gigabit modem αλλα xiaomara έχει κάνει κάποια σαπίλα η έκοψε πράγματα η έκανε μ...α στο software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 το οποιο το μόνο που λει οτι έχεις 7g αυτο μόνο έλειπε να μην είχε και 4g 4g+ λέγεται αλλιος LTE Advanced αν δεν βγάζει αυτό είσαι στο κλασσικό 4g είτε επειδή ο εξοπλισμός του παροχου για διάφορους λογούς απορρίπτει την συσκευή (πιστοποιηση συνήθως η ασυμβατότητα ) η δεν έχει η συσκευή στην περίπτωση μας το ένα είναι καθώς συσκευή εχει 4g+ σαν Modem η συσκευή εχει Modem κλάσης 16 η αλλιώς LTE-A Pro Cat 16 που είναι το gigabit modem αλλα xiaomara έχει κάνει κάποια σαπίλα η έκοψε πράγματα η έκανε μ...α στο software Ξεχνάς ηθελημένα όμως το πιο σημαντικό .. το πιο πιθανό είναι ο ίδιος ο πάροχος να μην παρέχει 4g + στην περιοχή αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 το οποιο το μόνο που λει οτι έχεις 7g αυτο μόνο έλειπε να μην είχε και 4g 4g+ λέγεται αλλιος LTE Advanced αν δεν βγάζει αυτό είσαι στο κλασσικό 4g είτε επειδή ο εξοπλισμός του παροχου για διάφορους λογούς απορρίπτει την συσκευή (πιστοποιηση συνήθως η ασυμβατότητα ) η δεν έχει η συσκευή στην περίπτωση μας το ένα είναι καθώς συσκευή εχει 4g+ σαν Modem η συσκευή εχει Modem κλάσης 16 η αλλιώς LTE-A Pro Cat 16 που είναι το gigabit modem αλλα xiaomara έχει κάνει κάποια σαπίλα η έκοψε πράγματα η έκανε μ...α στο software Mε κανεις και επαναλαμβανομαι........:) Εγραψα πολλακις οτι σαν hw υπαρχει υποστήριξη. Μεχρι 52 mps εχω μετρηση με βντφ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Επειδή το έχετε κάνει μπ...λο το νήμα θα πω και γω τη παπαρα μου για να το αποτελειωσω... "4g+ δε θα δείτε πότε στο poco γιατί το notch ειναι τόσο μεγάλο που δεν υπάρχει χώρος για το + μετα το 4g." Χαχαχαχαχα Λοιπον την συσκευή την έχω και περα απο τη πλακα τη θεωρώ πολυ τίμια. Ολοι τα θέλουμε ολα σε τιμη χώμα. Αυτο τελικά δε γίνεται και ο καθενας κάνει τις επιλογές του με τους μικρότερους συμβιβασμούς. Δοξα το θεο υπαρχουν στην αγορά του κόσμου οι συσκευές για καθε γούστο και βαλαντιο. Αγοραστε τις και χαρείτε τις. Προσωπικά δηλώνω ικανοποιημένος με τους συμβιβασμούς μου. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 21, 2018 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Mε κανεις και επαναλαμβανομαι........:) Εγραψα πολλακις οτι σαν hw υπαρχει υποστήριξη. Μεχρι 52 mps εχω μετρηση με βντφ. 130 εγώ. Αλλά δεν μετράει λένε γιατί άλλος λέει μπορεί να χει 270. Τι ψάχνεις τώρα κι εσύ ρε Kosta.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokokokakau Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Και εγώ έχω μετρήσει 128 down και 60 up. Παιδιά από το τελευταίο update έχω μερικά θέματα με το ποκο. Δεν γυρίζει αυτόματα η οθόνη όταν περιστεφω το κινητό και δεν δουλεύει το raise to wake. Συνεπώς δεν δουλεύει το gyro. Επιπλέον το inbox της Google στο κάτω μέρος έχει μια μαύρη μπάρα περίπου ενάμιση εκατοστό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Παράθεση ο Κόκκινος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Mε κανεις και επαναλαμβανομαι........:) Εγραψα πολλακις οτι σαν hw υπαρχει υποστήριξη. Μεχρι 52 mps εχω μετρηση με βντφ. 52 mbps δεν ειναι 4g+ μεχρι 60mbps πανε με ενα κολπακι οπος carrier aggragation και διπλες συχνοτιτες απο εκει και περα 4g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Αρα με τα 130 μου τι έχουμε? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Αρα με τα 130 μου τι έχουμε?Σύμφωνα με το γράφημα 5G!!! 111!1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Αρα μαλ@κί@ το γράφημα. Οταν είμαι ξανά σε μέρος με καλό σήμα θα ποστάρω ss από Speedtest (Ookla). Αν και τσάμπα θα το κάνω με την ειρωνεία σας. Αλλά θα το κάνω για τους άλλους. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Το καλύτερο νήμα Edited October 21, 2018 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Αρα μαλ@κί@ το γράφημα. Οταν είμαι ξανά σε μέρος με καλό σήμα θα ποστάρω ss από Speedtest (Ookla). Αν και τσάμπα θα το κάνω με την ειρωνεία σας. Αλλά θα το κάνω για τους άλλους. Όταν θα το κανεις, να μας έχεις και μια μέτρηση από μια άλλη συσκευή όπως Galaxy/iPhone/Huawei. Δεν το λέω ειρωνικά. Αν θελεις να εξακριβώσουμε μια καλή τι παίζει, κάνε το. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reeder Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Το χειρότερο είναι ότι απουσιάζει η διαχείριση. Τυχαίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_Advanced Ακόμα και το expolrer δεν υποστηρίζει 3CA on B1+B3+B5 or B1+B3+B8, limited 2CA (no combinations of B3, B7 and B20, which results in slow speeds across Europe),* Παύλα και τελεία!!! Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Όταν θα το κανεις, να μας έχεις και μια μέτρηση από μια άλλη συσκευή όπως Galaxy/iPhone/Huawei. Δεν το λέω ειρωνικά. Αν θελεις να εξακριβώσουμε μια καλή τι παίζει, κάνε το. Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει το note 9 ο φίλος . Αν θέλει νομίζω θα ναι εύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Όταν δεν έχεις να πεις κάτι για τη συσκευή που συζητάμε έχεις να πεις για τον συνομιλητή σου, ε; Ωραίος. :) Sent from my iPhone using Tapatalk Η απάντηση ότι σου περισσεύουν 30 ευρώ, δεν είναι άποψη. Καταχωρείται στον κάλαθο σκουπιδιών, χρήζει μόνο χλευασμου και απαντάτε αναλόγως. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλα με τρελενουν ολοι αυτοι που βγαζουν 500 τον μηνα και δινουν και αυτοι 1000ρικο για συσκευη.....οτι ναναι. Αυτοί που βγάζουν 500 ευρώ μήνα, δεν πρέπει να αγοράζουν συσκευές ΟΎΤΕ των 350 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts