ceron Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μην συμβιβάζεστε παιδιά. No headphones, no buy. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ περίεργο και δεν το χωράει το μυαλό μου. Επίσης, μου φαίνεται πολύ βασικό το να υπάρχουν ειδοποιήσεις με ledάκι, που διάβασα π.χ. ότι το nokia 8 δεν έχει (!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ περίεργο και δεν το χωράει το μυαλό μου. Επίσης, μου φαίνεται πολύ βασικό το να υπάρχουν ειδοποιήσεις με ledάκι, που διάβασα π.χ. ότι το nokia 8 δεν έχει (!) Και όμως..εστω και αυτά τα ψιλοπραγματα που τα έχουμε συνηθίσει κάποιοι κατασκευαστές ή σε κάποιες συσκευές τα αφαιρούν.Απλα στα χρήματα που δίνεις βρες το κινητό που θα χρειαστεί να κάνεις τις λιγότερες υποχωρήσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Έχει ανταπτορα το mi 6 όπως κ τα πιο πολλά που δεν έχουν jack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ περίεργο και δεν το χωράει το μυαλό μου. Επίσης, μου φαίνεται πολύ βασικό το να υπάρχουν ειδοποιήσεις με ledάκι, που διάβασα π.χ. ότι το nokia 8 δεν έχει (!) Μόνο αν ανέβεις πάνω από τα 400 ευρώ σε κανένα one plus 6 θα τα βρεις όλα. Και amoled και snap 845 και καλή κάμερα και 3,5 jack και... Σε οτιδήποτε άλλο κάνεις υποχωρήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Να σας είμαι απολύτως ειλικρινής το Lenovo P2 έκανε (και κάνει) 275 ευρώ και έχει και μπαταριάρα και amoled και ραδιόφωνο και led ειδοποιήσεων και jack. Οκέι, δεν έχει την τρελή κάμερα και δεν έχει και τρελό επεξεργαστή. Μπαταρία έτσι κι αλλιώς θυσιάζουμε, κανένα μη no name δεν έχει 5100 mah. Άρα, αν πάμε σε καλύτερη κάμερα και λίγο καλύτερο επεξεργαστή για να μην έχει τα κολληματάκια, πρέπει να δώσουμε 400 ευρώ; Δεν είναι πολλά; Οκ, ας μην πάμε και σε amoled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Να σας είμαι απολύτως ειλικρινής το Lenovo P2 έκανε (και κάνει) 275 ευρώ και έχει και μπαταριάρα και amoled και ραδιόφωνο και led ειδοποιήσεων και jack. Οκέι, δεν έχει την τρελή κάμερα και δεν έχει και τρελό επεξεργαστή. Μπαταρία έτσι κι αλλιώς θυσιάζουμε, κανένα μη no name δεν έχει 5100 mah. Άρα, αν πάμε σε καλύτερη κάμερα και λίγο καλύτερο επεξεργαστή για να μην έχει τα κολληματάκια, πρέπει να δώσουμε 400 ευρώ; Δεν είναι πολλά; Οκ, ας μην πάμε και σε amoled. Πήγαινε προς Νοκια 8 έχει αξιοπρεπή κάμερα,τον 835 που θα είσαι κομπλέ,η μπαταρία 1 μέρα θα σε βγάλει εκτός και αν του πιεις το αίμα και γενικά θα σε καλύψει..Αν και δεν έχει ράδιο νομίζω,βάζεις μια εφαρμογή online radio δεν τρώει πολλά mb.Αυτο παίζει στα 300€ Γερμανό και Public.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο να είναι σχετικό μικρό,με καλό επεξεργαστή,καλή κάμερα κλπ κλπ..Το LG G6 ίσως είναι και αυτό μια λύση αν ανέβεις ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Με τις προδιαγραφές που βάζεις μόνο το Samsung Galaxy A8 υπάρχει στα λεφτά που δίνεις, και η μπαταρία του δεν είναι ιδανική . Επίσης, μην κοιτάς τις ίντσες της οθόνης αλλά τις διαστάσεις. Το LG G6 πχ είναι μικρότερο από το Lenovo Vibe P2 που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Με τις προδιαγραφές που βάζεις μόνο το Samsung Galaxy A8 υπάρχει στα λεφτά που δίνεις, και η μπαταρία του δεν είναι ιδανική . Επίσης, μην κοιτάς τις ίντσες της οθόνης αλλά τις διαστάσεις. Το LG G6 πχ είναι μικρότερο από το Lenovo Vibe P2 που έχεις. Η μπαταρία του Α8 είναι πολύ πιο κομπλέ για τα 3.000Mah που γράφει,εκεί πιστεύω και γω ότι καταλήγει για να έχει όλα όσα ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Με προοπτική 3 ετιας αναφέρει όμως ... Το Α8 στον χρόνο πάνω θα κολλάει πολύ παραπάνω από οτιδήποτε άλλο σ αυτά τα λεφτά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Με προοπτική 3 ετιας αναφέρει όμως ... Το Α8 στον χρόνο πάνω θα κολλάει πολύ παραπάνω από οτιδήποτε άλλο σ αυτά τα λεφτά .. προοπτικη 3ετιας με καποιες υποχωρησεις Νοκια 8 ή Mi 6 λογω ιντσων αναγκαστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Κοίτα και το Asus Zenfone 5. Έχει όσα ζητάς με μόνη υποχώρηση στην amoled. Από Κίνα το βρίσκω στα 320-330. (Δεν ξέρω όμως πόσο vfm είναι αφού με τον ίδιο επεξεργαστή βρίσκεις κινητά στα μισά λεφτά) Σε διαστάσεις είναι στα ίδια με το lenovo που είχες, λεπτότερο και αρκετά πιο ελαφρύ όμως. Edited August 21, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Καλημέρα παιδιά! Αρχικά, ευχαριστώ για το χρόνο σας. Εκτιμώ πολύ ότι με βοηθήσατε. Από χθες το βράδυ έχω ένα Nokia 8. Με κάποιο τρόπο το βρήκα πολύ φθηνότερα από όσο περίμενα και το αγόρασα. Για τα χρήματα αυτά μάλλον είναι κλεψιά :P Όπως είχα πει, το ήθελα κατά το δυνατόν αμεσότερα, είναι κάτοχος του κινητού και ένας φίλος που μου είπε πολύ καλά λόγια και έγινε η δουλίτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Καλορίζικο μια χαρά είναι . Σ' αυτά τα λεφτά δεν έχει αντίπαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Καλημέρα παιδιά! Αρχικά, ευχαριστώ για το χρόνο σας. Εκτιμώ πολύ ότι με βοηθήσατε. Από χθες το βράδυ έχω ένα Nokia 8. Με κάποιο τρόπο το βρήκα πολύ φθηνότερα από όσο περίμενα και το αγόρασα. Για τα χρήματα αυτά μάλλον είναι κλεψιά :P Όπως είχα πει, το ήθελα κατά το δυνατόν αμεσότερα, είναι κάτοχος του κινητού και ένας φίλος που μου είπε πολύ καλά λόγια και έγινε η δουλίτσα. Καλορίζικο θα σε καλύψει πλήρως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Καλημέρα παιδιά! Αρχικά, ευχαριστώ για το χρόνο σας. Εκτιμώ πολύ ότι με βοηθήσατε. Από χθες το βράδυ έχω ένα Nokia 8. Με κάποιο τρόπο το βρήκα πολύ φθηνότερα από όσο περίμενα και το αγόρασα. Για τα χρήματα αυτά μάλλον είναι κλεψιά :P Όπως είχα πει, το ήθελα κατά το δυνατόν αμεσότερα, είναι κάτοχος του κινητού και ένας φίλος που μου είπε πολύ καλά λόγια και έγινε η δουλίτσα. Καλή επιλογή. Καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το πήρα κάτω από 250 :P Σας ευχαριστώ! Ελπίζω κι εγώ ότι θα το χαρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το πήρα κάτω από 250 :P Σας ευχαριστώ! Ελπίζω κι εγώ ότι θα το χαρώ! Σ' αυτά τα λεφτά, όντως είναι ληστεία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Το λοιπόν, είδα σήμερα που πήγα να βάλω τις sim, ότι δεν είναι dual sim και λογικά θα το αλλάξω από Γερμανό. :P Οπότε, ξαναξεκινάμε το safari, γιατί ο Γερμανός δε φέρνει το dual sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Παιδιά καλησπέρα και πάλι, Έχω μπει στο τριπάκι και κάνω περαιτέρω υποχωρήσεις. Αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε mate 10 pro και σε xiaomi mi 8, τι θα διαλέγατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Παιδιά καλησπέρα και πάλι, Έχω μπει στο τριπάκι και κάνω περαιτέρω υποχωρήσεις. Αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε mate 10 pro και σε xiaomi mi 8, τι θα διαλέγατε; Mi 8 από μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Σίγουρα έχει καλύτερο επεξεργαστή, πιστεύω όμως στην καθημερινή χρήση δε θα φαίνεται η διαφορά υπέρ του Mi8. Μπαταρία όμως; Αυτά τα 600 mah διαφορά υπέρ του Mate 10 δεν είναι σημαντικά; Κάμερα; Δεν ξέρω ποιο έχει καλύτερες. Να πω ότι μπορώ να βρω στα 400 Mate 10 pro 3 μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Δοκιμασμένο κινητό το mate και πλήρες. Δυνατή κάμερα και μπαταρία, είναι σίγουρη λύση. Δεν γνωρίζω από που σκέφτεσαι να αγοράσεις το mi8, αλλά σημαντικό σε αυτά τα χρήματα είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο και να έχει εγγύηση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. August 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Σκεφτόμουν skroutz χωρίς ΦΠΑ, αν βρω τρόπο. Απλώς είδα ότι εκεί έχουν ένα χρόνο εγγύηση και δεν ξέρω για ποιο λόγο. Το θέμα είναι, ποιο είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά, με προοπτική τριετίας, συνολικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Mate απο εμενα Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts