ntinoscrypton Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Την είχα εγω μια βδομάδα με το Dome Glass στο Note 9 . Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ίδιο και με Liquid Air και Rugged Armor. Γενικά πρέπει να έχουν μικρύνει ελάχιστα τις διαστάσεις του dome στο Νote 9 ωστε να συνεργάζεται με τις περισσότερες θήκες. Πάντως παιδιά χάνει αισθητά το κινητό με αυτές τις θήκες. Έβαλα πολύ λεπτές τις MSVII και δεν τις αποχωρίζομαι με τιποτα. Καμία σχέση σε κομψότητα το κινητό.Τέλεια. Από εβδομάδα θα το πάρω και εγώ. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Πραγματικά για κάποιον που θέλει super thin αυτές τις MSVII είναι οτι καλύτερο Το ίδιο και της Spigen η Thin Fit!! Edited September 15, 2018 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Τέλεια. Από εβδομάδα θα το πάρω και εγώ. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό που θα το πάρεις το Dome Ντίνο; Κι εγώ με MSVII είμαι, αλλά το γυμνό έχει άλλη χάρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Εσείς που βάλατε some όταν σύρετε το notification panel στην lockscreen κολλάει πχ δεν ανεβαίνει ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Στο δικό μου κανένα πρόβλημα . Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Από που θα το πάρεις το Dome Ντίνο; Κι εγώ με MSVII είμαι, αλλά το γυμνό έχει άλλη χάρη.Αν ήξερα ότι και το Note9 θα φύγει με κανένα trade in όπως έφυγε το Note8 γυμνό θα το άφηνα. Έχει σίγουρα άλλη αίσθηση. Όσοι έχετε βάλει κάποια προστασία έχετε ενεργοποιήσει και το touch sensitivity; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Πραγματικά για κάποιον που θέλει super thin αυτές τις MSVII είναι οτι καλύτερο Το ίδιο και της Spigen η Thin Fit!! Ωραίες θήκες αλλά προστατεύουν; και δεν μιλάω για γρατζουνιές αλλά για πεσίματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Αν ήξερα ότι και το Note9 θα φύγει με κανένα trade in όπως έφυγε το Note8 γυμνό θα το άφηνα. Έχει σίγουρα άλλη αίσθηση. Όσοι έχετε βάλει κάποια προστασία έχετε ενεργοποιήσει και το touch sensitivity; Sent from my SM-N960F using TapatalkΝαι το γυμνό είναι καλύτερα. Από εποχή 2004 που είχα κινητά με οθόνη αφής (αγαπημένο Ρ800) μέχρι σήμερα ποτέ δεν έβαζα screen protectors. Δε ξέρω τι με έπιασε τώρα με το Note. Το S9+ με το βάλε βγάλε από τις τσέπες είχε κάνει μικρό γρατζουνιές η οθόνη. Κι εννοείται ποτέ δεν ήταν με κλειδιά ή κέρματα μαζί. Τέλος, με μια βλακεία tempered που έχω βάλει τώρα ναι έχω ενεργοποιήσει το touch sensitivity. Ωραίες θήκες αλλά προστατεύουν; και δεν μιλάω για γρατζουνιές αλλά για πεσίματαΜπα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Παντα βαζω οσο πιο λεπτη θηκη γινεται.ετσι εχω και γω την MSVII σε μπλε.υπεροχη!!προστατευει περιμετρικα και πλατη.τωρα αν πεσει και χτυπησει το τηλ σε καποια γωνια,δεν ξερω.μια βασικη προστασια την εχει.την πηρα απο aliexpress 3,50€ και σε 7 μερες εφτασε.πραγματικα γρηγορα.ειναι η δευτερη παραγγελια που κανω κολλητα απο κει τελευταια και σε 10 μερες το πολυ εχει φτασει.τι να πω..σχτικα με την προστασια οθονης..ποτε δεν εβαζα κατι στην οθονη σε κανενα τηλεφωνο.αλλωστε ειναι σαν καινουρια οταν τα πουλαω γιατι τα προσεχω πολυ(οχι κλειδια,κερματα κλπ).πρωτη φορα που εκανε καποιες γρατσουνιες ηταν στο n8 και δεν καταλαβα απο που εγιναν.ετσι εβαλα γυαλι,ζελατινα μετα αλλα καμια σχεση με την αισθηση που σου δινει στην αφη και στα χρωματα.ετσι τωρα εβαλα το nano liquid spigen.so far so good που λεμε και στην Ελλαδα :) δεν προκειται να βαλω κατι αλλο αφου το εχω ασφαλισει και αυτο για θραυση.οπουε αν γινει καμια στραβη,αλλαζω οθονη. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Από που θα το πάρεις το Dome Ντίνο; Κι εγώ με MSVII είμαι, αλλά το γυμνό έχει άλλη χάρη.Από Amazon Γερμανίας φίλε. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Screen protector δε βάζω ποτέ. Σαν θήκη για λίγη βασική προστασία έχω πάρει τη Spigen [Liquid Crystal] η οποία και είναι σχεδόν αόρατη και πολλή φτηνή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 MSVII ωραία σαν θήκη αλλά από προστασία μόνο για γρατζουνιές και αυτές όχι 100% γιατί αφήνει μέρη του τηλεφώνου ακάλυπτα. Design VS protection=1-0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) Παντα βαζω οσο πιο λεπτη θηκη γινεται.ετσι εχω και γω την MSVII σε μπλε.υπεροχη!!προστατευει περιμετρικα και πλατη.τωρα αν πεσει και χτυπησει το τηλ σε καποια γωνια,δεν ξερω.μια βασικη προστασια την εχει.την πηρα απο aliexpress 3,50€ και σε 7 Επειδή την είχα σε αρκετά τηλέφωνα την συγκεκριμένη, μια χαρά προστατεύει και από μικροπτώσεις. Οι γωνίες είναι αρκετά ενισχυμένες. Για το Note 9 την έχω πάρει σε μαύρο και μπλε και είναι απλά πανέμορφη. Για κάποιον που είναι γενικά προσεχτικός συστήνεται ανεπιφύλακτα...όποιος είναι ατσούμπαλος ή η δουλεία του είναι τέτοια που δεν μπορεί να το προσέχει συνέχεια, καλύτερα να κοιτάξει προς spigen μεριά. Edited September 19, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πήρα κι εγώ το Dome σήμερα από το mythiki.gr , δε το έχω ξανά βάλει ποτέ και γενικά θα είναι το πρώτο τζαμάκι που θα βάλω σε συσκευή. Όταν βρω λίγο ελεύθερο χρόνο θα ακολουθήσω τις οδηγίες σύμφωνα με το βίντεο της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πήρα κι εγώ το Dome σήμερα από το mythiki.gr , δε το έχω ξανά βάλει ποτέ και γενικά θα είναι το πρώτο τζαμάκι που θα βάλω σε συσκευή. Όταν βρω λίγο ελεύθερο χρόνο θα ακολουθήσω τις οδηγίες σύμφωνα με το βίντεο της εταιρίας. Πολύ καλό (για την ακρίβεια άριστο) αλφάδιασμα και όλα τα άλλα είναι εύκολα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Το dome καλό είναι να το πάρετε από Amazon Γερμανίας. Εμένα μου έσπασε και μου έδωσαν όλο το ποσό πίσω, ένας φίλος το έβαλε και είχε μικρές φουσκάλες και αγόρασε ανταλλακτικό με έκπτωση στα 12 ευρώ περίπου. Μόνο από Amazon είμαστε καλυμμένοι! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Το dome καλό είναι να το πάρετε από Amazon Γερμανίας. Εμένα μου έσπασε και μου έδωσαν όλο το ποσό πίσω, ένας φίλος το έβαλε και είχε μικρές φουσκάλες και αγόρασε ανταλλακτικό με έκπτωση στα 12 ευρώ περίπου. Μόνο από Amazon είμαστε καλυμμένοι! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι από mobilefun uk :) Έκανε φουσκάλα μετά από 7 μήνες και με 12 ευρώ μου έστειλαν replacement. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Και από mobilefun uk :) Έκανε φουσκάλα μετά από 7 μήνες και με 12 ευρώ μου έστειλαν replacement. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό το site δεν ήταν από τα πρώτα που το δοκίμασαν και το προώθησαν; Να το έχω υπόψιν! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Αυτό το site δεν ήταν από τα πρώτα που το δοκίμασαν και το προώθησαν; Να το έχω υπόψιν! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι Ντίνο. Μπαίνες στο site του whitestone, κανείς register το τζαμακι, δηλώνεις μαγαζί, ανεβάζεις απόδειξη και φωτογραφία με το πρόβλημα και σε μια εβδομάδα το πολύ έχεις το replacement με 12 δολάρια. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ναι Ντίνο. Μπαίνες στο site του whitestone, κανείς register το τζαμακι, δηλώνεις μαγαζί, ανεβάζεις απόδειξη και φωτογραφία με το πρόβλημα και σε μια εβδομάδα το πολύ έχεις το replacement με 12 δολάρια. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό ισχύει για αγορά του Dome από οποιοδήποτε μαγαζί ή μόνο από Amazon; Επίσης, κόλλα δε θα χρειαστείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Αυτό ισχύει για αγορά του Dome από οποιοδήποτε μαγαζί ή μόνο από Amazon; Επίσης, κόλλα δε θα χρειαστείς;Μόνο σε συνεργαζόμενα μαγαζιά. Έχει 2 κόλλες μέσα. Send from Samsung Note 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Για να καταλάβω... Αυτό το υγρό που πέφτει στην οθόνη είναι η κόλλα; Ολόκληρη διαδικασία για να περαστεί το τζαμάκι, ευτυχώς όμως τα δείχνει όλα πολύ αναλυτικά. Θέλει σταθερότητα πάντως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Για να καταλάβω... Αυτό το υγρό που πέφτει στην οθόνη είναι η κόλλα; Ολόκληρη διαδικασία για να περαστεί το τζαμάκι, ευτυχώς όμως τα δείχνει όλα πολύ αναλυτικά. Θέλει σταθερότητα πάντως.Πολύ καλό αλφάδιασμα. Το κυριότερο. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Μόλις πέταξα Ένα πενηνταρικο για το Dome. Δεν έκατσε καλά. Μια χαρά είναι η οθόνη σκέτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Μόλις πέταξα Ένα πενηνταρικο για το Dome. Δεν έκατσε καλά. Μια χαρά είναι η οθόνη σκέτη... Τι πρόβλημα είχε? Έκανε φουσκαλες? Μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες στο s8 plus τότε, (φουσκαλες), όλα τέλεια στο note 9. Θέλει μεγάλη προσοχή ηρεμία και να μην βιάζεσαι. Θα αλλάξω το 128 με το 512 και σκέφτομαι το πως θα ξανά περάσω Dome. Πολύ φοβάμαι μη πάει κάτι στραβά.! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts