GalaxyNote Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Χαχαχα η αλήθεια είναι ότι είχα το Spotify και στη διαχείριση μπαταρίας ήταν για τα πανηγύρια. Με κλειστή εφαρμογή μου έκανε drain 10 15% η εφαρμογή. Απορώ γιατί. Ενώ το Apple music δουλεύει άψογα σε θέματα κατανάλωσης. Πολύ καλή εφαρμογή. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Tελικα δεν αντεξα και το τσιμπησα σε μαυρο (αν και θα ηθελα μπλε) το 512/8! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Tελικα δεν αντεξα και το τσιμπησα σε μαυρο (αν και θα ηθελα μπλε) το 512/8!Άργησες κιόλας :D Καλορίζικο. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Tελικα δεν αντεξα και το τσιμπησα σε μαυρο (αν και θα ηθελα μπλε) το 512/8! Κατευθείαν στην κορυφή των specs κι όχι μόνο ;) Καλοδουλευτο Σωτήρη ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να σύρεις μια να κατέβει η κουρτίνα και μετά άλλη μια φορά για να εμφανιστεί η φωτεινότητα Στάλθηκε από Χαβάη Πρέπει να πατήσεις ένα βελάκι που έχει δίπλα από τη μπάρα φωτεινότητας και να ανοίξει μενού για να διαλέξεις αυτόματη φωτεινότητα. Πιο παλιά, νομίζω υπήρχε ένα κουτάκι δίπλα στη μπάρα που έγραφα "auto" και ήταν πιο απλό. Τέλοσπάντων.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Παιδιά οι quick charge ασύρματοι φορτιστές, θέλουν quick charge 3 μετασχηματιστή για να δώσουν γρήγορη φόρτιση. Είναι δυνατόν να βάζετε μετασχηματιστή με 1.5 ή 2Α και να θέλετε fast charge wireless ; Βάλτε έναν γρήγορο φορτιστή στο ασύρματο και θα ανοίξει η επιλογή για γρήγορη ασύρματη φόρτιση! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλημέρα και καλό μήνα! Ρε παιδια το smart switch σε windows 10 Δεν παίζει ? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλημέρα και καλό μήνα! Ρε παιδια το smart switch σε windows 10 Δεν παίζει ? Οκ το βρήκα ήθελε το Microsoft visual c++2008 sp1 redistibutable package (χ86) Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Χαχαχα η αλήθεια είναι ότι είχα το Spotify και στη διαχείριση μπαταρίας ήταν για τα πανηγύρια. Με κλειστή εφαρμογή μου έκανε drain 10 15% η εφαρμογή. Απορώ γιατί. Ενώ το Apple music δουλεύει άψογα σε θέματα κατανάλωσης. Πολύ καλή εφαρμογή. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε Spotify premium και στο S9+ και στο Note 9 δεν έχω παρατηρήσει battery draining σε standby. Εντάξει, όταν στριμάρω στο Sony XB40 και με τη μέγιστη ποιότητα που του έχω ορίσει είναι φυσιολογικό να "καίει" μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Είχα το note 8 για αρκετούς μήνες και μετά s9 plus μέχρι που πήρα το X... Χθες είδα από κοντά το note 9 και το χάζεψα αρκετή ώρα...Από άποψη δυνατοτήτων τηλεφωναρα δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα αλλά... —Δε βελτίωσαν τον ήχο των notification η οποία είναι χαμηλή όπως και στο s9 παρόλα τα φοβερά ηχεία... —Αρχικά πήγα για να το πάρω στο κατάστημα...Με πήραξε πολύ το μέγεθος και το βάρος...Δε ξέρω καλόμαθα με το Χ δε ξέρω πραγματικά αλλά μου φάνηκε πολύ μεγάλο και δύσχρηστο. Ξανά λέω κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο σε Android μιλάμε για τηλεφωναρα απλά θέλησα να αναφέρω τα αρνητικά αφού τα θετικά είναι αμέτρητα Καλορίζικο σε όσους το πήραν η θα το πάρουν. Αυτο ακριβος..Τηλεφωναρα κ το μονο αρνητικό ειναι το μεγεθος για μενα..Κ γω φιλος ειμαι ανάμεσα σε αυτο κ το παλιο η το νεο iphone x..Οι καλύτερες σειρές για μενα τα note κ τα x!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλημέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Το βγάζω από τη φόρτιση (στο 100%) στις 02:00 και πηγαίνω για ύπνο, με κλειστά όλα (wifi, bluetooth, data, gps, nfc) και το πρωί στις 9-10, η μπαταρία του έχει φτάσει στο 89%. Πάρα πολύ δεν καταναλώνει σε κατάσταση αναμονής? Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλημέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Το βγάζω από τη φόρτιση (στο 100%) στις 02:00 και πηγαίνω για ύπνο, με κλειστά όλα (wifi, bluetooth, data, gps, nfc) και το πρωί στις 9-10, η μπαταρία του έχει φτάσει στο 89%. Πάρα πολύ δεν καταναλώνει σε κατάσταση αναμονής? Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Κάποιο service από πίσω σου τρώει τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλημέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Το βγάζω από τη φόρτιση (στο 100%) στις 02:00 και πηγαίνω για ύπνο, με κλειστά όλα (wifi, bluetooth, data, gps, nfc) και το πρωί στις 9-10, η μπαταρία του έχει φτάσει στο 89%. Πάρα πολύ δεν καταναλώνει σε κατάσταση αναμονής? Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Χτες το βραδυ τα ειχα κι εγω ολα κλειστα και εχασα 8% που ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο Βεβαια δεν εχω κανει ακομα 1 κυκλο φορτισης. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλημέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Το βγάζω από τη φόρτιση (στο 100%) στις 02:00 και πηγαίνω για ύπνο, με κλειστά όλα (wifi, bluetooth, data, gps, nfc) και το πρωί στις 9-10, η μπαταρία του έχει φτάσει στο 89%. Πάρα πολύ δεν καταναλώνει σε κατάσταση αναμονής? Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Έχεις aod? Διότι καταναλώνει 1% ανά ώρα περίπου Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Έχεις aod? Διότι καταναλώνει 1% ανά ώρα περίπου Τι είναι αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι για να το αφαιρέσω/απενεργοποιήσω (χωρίς root εννοείται)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Τι είναι αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι για να το αφαιρέσω/απενεργοποιήσω (χωρίς root εννοείται)? Eιναι η Always On Display! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το θέμα του fast charge της ασύρματης φόρτισης λύθηκε. Θέλει τον δικό του φορτιστή (πρίζας) για να ενεργοποιηθεί. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το θέμα του fast charge της ασύρματης φόρτισης λύθηκε. Θέλει τον δικό του φορτιστή (πρίζας) για να ενεργοποιηθεί. Sent from my SM-N960F using TapatalkΕγώ πάντως χτες έκανα φόρτιση με τον δικό του φορτιστή και το pad της Samsung και πάλι δεν μου το εμφάνισε.. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανες φόρτιση ασύρματα η ενσύρματα και σου εμφάνισε την επιλογή; Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Χτες το βραδυ τα ειχα κι εγω ολα κλειστα και εχασα 8% που ΔΕΝ ειναι φυσιολογικο Βεβαια δεν εχω κανει ακομα 1 κυκλο φορτισης. Εγώ πάλι με καμία 70αρια Samsung που έχουν περάσει από τα χέρια μου, σε κανένα δεν κατάφερα να χάσω λιγότερο από 8% κατά τη διάρκεια της νύχτας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Ωραία, απενεργοποίησα το aod και θέλω να δω αν θα αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Εγώ πάλι με καμία 70αρια Samsung που έχουν περάσει από τα χέρια μου, σε κανένα δεν κατάφερα να χάσω λιγότερο από 8% κατά τη διάρκεια της νύχτας... Mε *S9+ εχανα 5-6% και εχει σαφως μικροτερη μπαταρια απο το Note 9. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Εγώ πάντως χτες έκανα φόρτιση με τον δικό του φορτιστή και το pad της Samsung και πάλι δεν μου το εμφάνισε.. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανες φόρτιση ασύρματα η ενσύρματα και σου εμφάνισε την επιλογή; Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω τον προηγούμενο ασύρματο φορτιστή του Ν8. Με τον φορτιστή του Ν8 δεν μου έβγαλε την επιλογή του fast charge όταν το έβαλα πρώτη φορά να φορτίσει ασύρματα. Όταν έβαλα του Ν9 και φόρτισε για λίγο ασύρματα εμφανίστηκε η επιλογή και μάλιστα ήταν ενεργοποιημένη. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Μετά από 3μερες που το έχω στην κατοχή μου..οθόνη σχεδόν τέλεια. Καλύτερη από το 8ρι.πολυ Ποιο ωραίο πιάσιμο στο χέρι.το δακτυλικό δεν με βόλεψε ακόμα μια φορά.προσωπο και ίριδα δουλεύουν σχεδόν τέλεια. Δεν έχω δει κανένα κόλλημα πουθενά.η κάμερα σε φωτο είναι παααρα πολύ καλές κορυφαίες πάντα στο αυτόματο.το πενάκι άριστο και πολύ βολικο για εμένα.οταν το δουλεύω αρκετή ώρα από πίσω κοντά στο δακτυλικό ζεσταίνετε αρκετά θα έλεγα.τωρα στο θέμα μπαταρία.αν και όλη λένε για το μεγάλο βήμα. Έβαλε μεγάλη μπαταρία.στην ουσία όμως εγώ δεν έχω δει μεγάλη διαφορά από το 8ρι.θα έλεγα ότι είναι περίπου ένα 20τις εκατό καλύτερη. Πάντα με τα ίδια apps στημένο και την ίδια χρήση που έκανα και στο 8ρι.το σίγουρο είναι βέβαια ότι την ημέρα την βγάζει. Αλλά για παραπάνω δεν...σαν σύνολο κορυφαία συσκευή.αυτα προς το παρόν.. τα μιον που κρατάω είναι σε σχέση με το 8ρι ότι ζεσταίνετε αρκετά και ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά η μπαταρία προς το καλύτερο όπως λένε διάφοροι μπλόγκερς. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο το οτι ζεσταίνεται αρκετα μου φαίνεται λιγο κουλο αν το κανει γιατι το note 9 ειναι το πρωτο κινητο που εχει υδροψυξη..Κ ειδικα αν παιζεις games..Ας μας πουν κ αλλα παιδια που το έχουν για το θεμα της υρδοψυξης αν οντος βλέπουν διαφορα (προς το καλυτερο βέβαια) σε σχεση με αλλες συσκευες γενικα..Εγω παιζω αρκετά videogames κ με ενδιαφέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Έχω τον προηγούμενο ασύρματο φορτιστή του Ν8. Με τον φορτιστή του Ν8 δεν μου έβγαλε την επιλογή του fast charge όταν το έβαλα πρώτη φορά να φορτίσει ασύρματα. Όταν έβαλα του Ν9 και φόρτισε για λίγο ασύρματα εμφανίστηκε η επιλογή και μάλιστα ήταν ενεργοποιημένη. Sent from my SM-N960F using TapatalkΑπίστευτο και όμως αληθινό. Όντως το ίδιο έκανα και εμφανίστηκε. Μάλλον οι περσινή φορτιστές είχαν άλλο πρωτόκολλο φόρτισης. Περίεργο νόμιζα ήταν το ίδιο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Αυτο το οτι ζεσταίνεται αρκετα μου φαίνεται λιγο κουλο αν το κανει γιατι το note 9 ειναι το πρωτο κινητο που εχει υδροψυξη..Κ ειδικα αν παιζεις games..Ας μας πουν κ αλλα παιδια που το έχουν για το θεμα της υρδοψυξης αν οντος βλέπουν διαφορα (προς το καλυτερο βέβαια) σε σχεση με αλλες συσκευες γενικα..Εγω παιζω αρκετά videogames κ με ενδιαφέρει.. Σε σχέση με s9 plus που είχα το note 9 ζεσταίνεται λιγότερο παιχνίδια δεν παίζω . Ένα σχόλιο καθώς το έχω μόλις δυο ήμερες φοβερή μπαταριά δεν εχω ξαναδεί τέτοια νούμερα αυτονομίας ...επίσης καλύτερη ποιότητα κλήσεων με λιγότερη ένταση αλλά πιο ποιοτικό ήχο. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts