dgl Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Χρόνια Πολλά. Παιδιά μια απορία, ξαφνικά όταν συνδέσω με το καλώδιο στον Η/Υ το τηλέφωνο, δεν υπάρχει πια η ένδειξη για μεταφορά αρχείων ή επιλογής του τι θα κάνω, αλλά μόνο οι ρυθμίσεις για φόρτιση και δεν εμφανίζεται η συσκευή στον υπολογιστή. Τι έγινε, άλλαξα κάτι από το μενού της συσκευής χωρίς να το καταλάβω; Θέλω να μεταφέρω κάτι φωτογραφίες και βίντεο και δεν μπορώ, μια βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.Δοκίμασε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου και του υπολογιστή σου ή βάλε το καλώδιο σε άλλη θύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Άρχισε το rollout της stable έκδοσης του android 10 στους beta testers. Λογικά προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει να έρχεται και στους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Ωραία νέα, πιο γρήγορα βλέπω γενικά τα update της Samsung έχει βελτιωθεί αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apmoy Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Δοκίμασε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου και του υπολογιστή σου ή βάλε το καλώδιο σε άλλη θύρα. Ευχαριστώ πολύ, τελικά έφταιγε το καλώδιο, μόλις άλλαξα το μαμίσιο με άλλο, λύθηκε το πρόβλημα, πολύ μάπα το καλώδιο που δίνει η εταιρεία Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 N9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Παιδιά τι παίζει με το battery draining στο ΝΟΤΕ 9; Είναι θέμα κάποιας εφαρμογής ή hardware μιας και η Sammy δε νομίζω να φημίζεται για τις μπαταρίες της; Πρώτα απ όλα ποια είναι η γνώμη σας για τη περίφημη δήλωση ότι “Η εκτιμώμενη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση των τελευταίων 7 ημερών.” Δηλαδή για να καταλαβω, η μπαταρία δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια που καθορίζεται από τη χρήση άλλα εξαρτάται από το πώς τη χρησιμοποίησα εγώ τις τελευταίες 7 μέρες; Δηλαδή αν ήμουν ταξίδι και είχα το κινητό συνέχεια gps, 4G, φωτογραφίες με flash και τηλέφωνα και μου άντεχε 15 ώρες θα πρέπει όταν επιστρέψω θα μου βγάζει ότι με 100% φόρτιση θα συνεχισει να κρατάει 15 ωρες ακόμα και άμα το χρησιμοποιώ πιο συντηρητικά; Τη τελευταία βδομάδα λοιπόν εκεί που με 100% φόρτιση κρατούσε 28 ώρες, υπό τις ίδιες συνθήκες καθημερινότητας άρχισε να κάνει εκτίμηση για 17 ώρες και ακόμα και αν λόγω χρήσης τελικά κρατούσε γύρω στις 20 ώρες γυρνούσα σπίτι με 20% υπόλοιπο όταν πριν γυρνούσα με 40+% Επίσης σήμερα σε αρκετά ομολογουμένως κρύο περιβάλλον 2οC εκεί που ήμουν με 24%, μετά από 10:30 ώρες, μου έκλεισε ξαφνικά και δεν άνοιγε γιατί είχε φτάσει στο 0%. Εποχές ΝΟΤΕ 4 δηλαδή. Και να αναφέρω ότι το Xiaomi Redmi NOTE 7 με “παλαιότητά» 7 μηνών , υπό ίδιες συνθήκες την ίδια στιγμή είχε 63% μπαταρία. Στη συνέχεια με φόρτιση 50% μου έβγαλε υπόλοιπο μπαταρίας 7 ώρες και κάτι. Και πες ότι την αντικαθιστώ δωρεάν λόγω εγγύησης τι θα γίνει δηλαδή σε ένα χρόνο ; θα ξαναψαχνω μπαταρία ; Τι γίνεται ρε Sammy? Τι γίνεται ρεεεε μας πήραν αμπάριζα κινητά των 200 ευρώ; Την άποψη σας παρακαλώ TNX Πρώτη φορά έχω τόση μεγάλη πτώση αποδοσης της μπαταρίας στον χρόνο σε συσκευή samsung έκανα επαναφορά μια από τα ίδια ελπίζω στο νέο update να διορθωθεί αλλιώς θα το στείλω για νέα μπαταρία . Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους!!! Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Η μπαταρία είναι σταθερα τις δύσκολες μέρες με δεδομένα στις 4 5 ώρες οθόνη και τις πιο εύκολες πάνω από 6. 1 χρόνο τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Πρώτη φορά έχω τόση μεγάλη πτώση αποδοσης της μπαταρίας στον χρόνο σε συσκευή samsung έκανα επαναφορά μια από τα ίδια ελπίζω στο νέο update να διορθωθεί αλλιώς θα το στείλω για νέα μπαταρία . Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους!!! Αν έκανες επαναφορά και δεν έστρωσε τότε δύσκολα τα πράγματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια, δεν πρέπει να κάνεις επαναφορά από παλιό back up αλλά στήσιμο από την αρχή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Το έκανα εγώ (αυτό που λέει ο συμφορουμίτης παραπάνω) και σιγά μην είδα διαφορά.... Καλή Χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Άλλαξα την Παρασκευή μπαταρία στην σμαρτεκ και σε συνδυασμό τις ρυθμίσεις του s wind στο νημα του galaxy S9,εχω πια αλλο τηλεφωνο. Βγάζει μέρα άνετα τώρα. Καλημέρα και καλή χρονιά. Όταν άλλαξες μπαταρία, σου έκαναν και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά. Όταν άλλαξες μπαταρία, σου έκαναν και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;Πάντα μετά από επίσκεψη στο σέρβις το τηλέφωνο είναι καθαρό. Περνάνε την τελευταία έκδοση και γίνεται επαναφορά των πάντων...... Καλή χρονιά σε όλους. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά. Όταν άλλαξες μπαταρία, σου έκαναν και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Ναι πάντα κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Καλημέρα. Χρόνια πολλά καλή χρονιά. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το dex. Ενώ στο κινητό τα Excel αρχεία μπορώνα τα επεξεργαστώ κανονικά και να τα διαχειριστώ με το Excel της Microsoft όταν το συνδέω με hdmi σε οθόνη και προσπαθώ να τα επεξεργαστώ μου ζητάει subscription στο Microsoft excel; δεν ισχύει η άδεια που έχω στο κινητό; τι γίνεται με αυτά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας σε συσκευές μέχρι 10.1 ίντσες. Εάν το συνδέεις στο DeX σε μεγαλύτερη οθόνη χρειάζεσαι subscription. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας σε συσκευές μέχρι 10.1 ίντσες. Εάν το συνδέεις στο DeX σε μεγαλύτερη οθόνη χρειάζεσαι subscription. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ θεούληδες. Θα βρεθεί πιστεύω λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Μα υπαρχει ηδη λυση. Hancom office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Ξέρει κανείς γιατί δε μπορώ να το ενεργοποιήσω; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Επειδη εχεις ενεργη τη σταθεροποιηση . Δεν λειτουργούν και τα δυο ταυτόχρονα. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Μόλις ήρθε η αναβάθμιση σε android 10 (Γερμανία). Κατεβαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Από που την κατεβάζεις Νικολα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Από που την κατεβάζεις Νικολα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛογικά θα έχει ήδη Γερμανικό. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 (edited) OTA, ήρθε επίσημα. Η sim μου είναι γερμανική εφόσον μένω Γερμανία, οπότε η συσκευές μου γυρνάνε σε DBT. Λογικά θα έχει ήδη ανέβει και στο sammobile. Όπως και να χει, μετά από ενημερώσεις κλπ μπορώ να συνοψίσω το update με μια λέξη. ΒΟΥΤΥΡΟ! Εννοείται δεν κάνω ποτέ wipes κλπ, οπότε πάρτε τα backup σας όσοι κάνετε γιατί η Ελλάδα λογικά είναι η επόμενη στη λίστα. Edited January 2, 2020 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλη χρονια χρονια πολλα νικο ποσα gb ειναι ακριβως για να ξερω εαν δεν σου κανει κοπο..αντε αντε να πω ξανα καλοριζικο μιας και ειναι σαν να εχεις παρει νεο τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλή χρονιά! Σχεδόν 1.9 γίγα όπως πάντα (1894,60). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Παιδιά αν περάσω γερμανικό firm μέσω Odin θα έχω κανένα πρόβλημα; Πάντα τα γερμανικά δε παίρνουν πρώτα της ενημερώσεις ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Παιδιά αν περάσω γερμανικό firm μέσω Odin θα έχω κανένα πρόβλημα; Πάντα τα γερμανικά δε παίρνουν πρώτα της ενημερώσεις ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠρόβλημα δε θα έχεις. Όσο για τις αναβαθμίσεις, δεν είναι κανόνας, αλλά παίρνουν συχνά πρώτα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts