Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά. Παιδιά μια απορία, ξαφνικά όταν συνδέσω με το καλώδιο στον Η/Υ το τηλέφωνο, δεν υπάρχει πια η ένδειξη για μεταφορά αρχείων ή επιλογής του τι θα κάνω, αλλά μόνο οι ρυθμίσεις για φόρτιση και δεν εμφανίζεται η συσκευή στον υπολογιστή. Τι έγινε, άλλαξα κάτι από το μενού της συσκευής χωρίς να το καταλάβω; Θέλω να μεταφέρω κάτι φωτογραφίες και βίντεο και δεν μπορώ, μια βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Δοκίμασε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου και του υπολογιστή σου ή βάλε το καλώδιο σε άλλη θύρα.

Άρχισε το rollout της stable έκδοσης του android 10 στους beta testers.

Λογικά προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει να έρχεται και στους υπόλοιπους.

Δοκίμασε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου και του υπολογιστή σου ή βάλε το καλώδιο σε άλλη θύρα.

Ευχαριστώ πολύ, τελικά έφταιγε το καλώδιο, μόλις άλλαξα το μαμίσιο με άλλο, λύθηκε το πρόβλημα, πολύ μάπα το καλώδιο που δίνει η εταιρεία

Samsung Galaxy Note 9 N9600

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Παιδιά τι παίζει με το battery draining στο ΝΟΤΕ 9; Είναι θέμα κάποιας εφαρμογής ή hardware μιας και η Sammy δε νομίζω να φημίζεται για τις μπαταρίες της;

Πρώτα απ όλα ποια είναι η γνώμη σας για τη περίφημη δήλωση ότι “Η εκτιμώμενη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση των τελευταίων 7 ημερών.”

Δηλαδή για να καταλαβω, η μπαταρία δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια που καθορίζεται από τη χρήση άλλα εξαρτάται από το πώς τη χρησιμοποίησα εγώ τις τελευταίες 7 μέρες; Δηλαδή αν ήμουν ταξίδι και είχα το κινητό συνέχεια gps, 4G, φωτογραφίες με flash και τηλέφωνα και μου άντεχε 15 ώρες θα πρέπει όταν επιστρέψω θα μου βγάζει ότι με 100% φόρτιση θα συνεχισει να κρατάει 15 ωρες ακόμα και άμα το χρησιμοποιώ πιο συντηρητικά;

Τη τελευταία βδομάδα λοιπόν εκεί που με 100% φόρτιση κρατούσε 28 ώρες, υπό τις ίδιες συνθήκες καθημερινότητας άρχισε να κάνει εκτίμηση για 17 ώρες και ακόμα και αν λόγω χρήσης τελικά κρατούσε γύρω στις 20 ώρες γυρνούσα σπίτι με 20% υπόλοιπο όταν πριν γυρνούσα με 40+%

Επίσης σήμερα σε αρκετά ομολογουμένως κρύο περιβάλλον 2οC εκεί που ήμουν με 24%, μετά από 10:30 ώρες, μου έκλεισε ξαφνικά και δεν άνοιγε γιατί είχε φτάσει στο 0%. Εποχές ΝΟΤΕ 4 δηλαδή. Και να αναφέρω ότι το Xiaomi Redmi NOTE 7 με “παλαιότητά» 7 μηνών , υπό ίδιες συνθήκες την ίδια στιγμή είχε 63% μπαταρία.

Στη συνέχεια με φόρτιση 50% μου έβγαλε υπόλοιπο μπαταρίας 7 ώρες και κάτι.

Και πες ότι την αντικαθιστώ δωρεάν λόγω εγγύησης τι θα γίνει δηλαδή σε ένα χρόνο ; θα ξαναψαχνω μπαταρία ;

Τι γίνεται ρε Sammy? Τι γίνεται ρεεεε μας πήραν αμπάριζα κινητά των 200 ευρώ;

Την άποψη σας παρακαλώ

TNX

Πρώτη φορά έχω τόση μεγάλη πτώση αποδοσης της μπαταρίας στον χρόνο σε συσκευή samsung έκανα επαναφορά μια από τα ίδια ελπίζω στο νέο update να διορθωθεί αλλιώς θα το στείλω για νέα μπαταρία .

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους!!!

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Η μπαταρία είναι σταθερα τις δύσκολες μέρες με δεδομένα στις 4 5 ώρες οθόνη και τις πιο εύκολες πάνω από 6. 1 χρόνο τώρα.

Πρώτη φορά έχω τόση μεγάλη πτώση αποδοσης της μπαταρίας στον χρόνο σε συσκευή samsung έκανα επαναφορά μια από τα ίδια ελπίζω στο νέο update να διορθωθεί αλλιώς θα το στείλω για νέα μπαταρία .

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους!!!

Αν έκανες επαναφορά και δεν έστρωσε τότε δύσκολα τα πράγματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια, δεν πρέπει να κάνεις επαναφορά από παλιό back up αλλά στήσιμο από την αρχή.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Άλλαξα την Παρασκευή μπαταρία στην σμαρτεκ και σε συνδυασμό τις ρυθμίσεις του s wind στο νημα του galaxy S9,εχω πια αλλο τηλεφωνο.

Βγάζει μέρα άνετα τώρα.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Όταν άλλαξες μπαταρία, σου έκαναν και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;

Καλημέρα και καλή χρονιά. Όταν άλλαξες μπαταρία, σου έκαναν και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;
Πάντα μετά από επίσκεψη στο σέρβις το τηλέφωνο είναι καθαρό. Περνάνε την τελευταία έκδοση και γίνεται επαναφορά των πάντων......

Καλή χρονιά σε όλους.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ναι πάντα κάνουν.

Καλημέρα. Χρόνια πολλά καλή χρονιά.

Έχω μια ερώτηση σχετικά με το dex. Ενώ στο κινητό τα Excel αρχεία μπορώνα τα επεξεργαστώ κανονικά και να τα διαχειριστώ με το Excel της Microsoft όταν το συνδέω με hdmi σε οθόνη και προσπαθώ να τα επεξεργαστώ μου ζητάει subscription στο Microsoft excel; δεν ισχύει η άδεια που έχω στο κινητό; τι γίνεται με αυτά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας σε συσκευές μέχρι 10.1 ίντσες.

Εάν το συνδέεις στο DeX σε μεγαλύτερη οθόνη χρειάζεσαι subscription.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας σε συσκευές μέχρι 10.1 ίντσες.

Εάν το συνδέεις στο DeX σε μεγαλύτερη οθόνη χρειάζεσαι subscription.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ θεούληδες. Θα βρεθεί πιστεύω λύση

Ξέρει κανείς γιατί δε μπορώ να το ενεργοποιήσω;8c03a8dbffebafd46b090c385906c4bd.jpg

Από που την κατεβάζεις Νικολα;

Από που την κατεβάζεις Νικολα;

Λογικά θα έχει ήδη Γερμανικό.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

OTA, ήρθε επίσημα. Η sim μου είναι γερμανική εφόσον μένω Γερμανία, οπότε η συσκευές μου γυρνάνε σε DBT. Λογικά θα έχει ήδη ανέβει και στο sammobile.

Όπως και να χει, μετά από ενημερώσεις κλπ μπορώ να συνοψίσω το update με μια λέξη.

ΒΟΥΤΥΡΟ!

Εννοείται δεν κάνω ποτέ wipes κλπ, οπότε πάρτε τα backup σας όσοι κάνετε γιατί η Ελλάδα λογικά είναι η επόμενη στη λίστα.

Edited by nikos523

Καλη χρονια χρονια πολλα νικο ποσα gb ειναι ακριβως για να ξερω εαν δεν σου κανει κοπο..αντε αντε να πω ξανα καλοριζικο μιας και ειναι σαν να εχεις παρει νεο τηλεφωνο...

Παιδιά αν περάσω γερμανικό firm μέσω Odin θα έχω κανένα πρόβλημα; Πάντα τα γερμανικά δε παίρνουν πρώτα της ενημερώσεις ;

Παιδιά αν περάσω γερμανικό firm μέσω Odin θα έχω κανένα πρόβλημα; Πάντα τα γερμανικά δε παίρνουν πρώτα της ενημερώσεις ;

Πρόβλημα δε θα έχεις.

Όσο για τις αναβαθμίσεις, δεν είναι κανόνας, αλλά παίρνουν συχνά πρώτα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9