hayatEvo9 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα κόλλημα να φορτιζω πάντα το κινητό κλειστό. Τις τελευταίες φορές όμως όταν το ανοίγω μετά από φόρτιση κάνει reboot μια με δυο φορές και δεν ανοίγει εύκολα. Έκανα clean την cache, έσβησα ότι είχα κατεβάσει πρόσφατα αλλά πάλι τα ίδια. Ξέρω ότι λογικά με μια επαναφορά εργοστασιακών θα στρώσει αλλά δε θέλω να τι κάνω τώρα (έχω πολλά πράγματα ,μέσα και πρέπει να δω που -cloud, photos κτλ) αλλά εκτός αυτού σύντομα σκέφτομαι να πάω σε note 10 plus Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Χθες ήρθε πάλι μια μικρή αναβάθμιση καμιά 100+μβ που έλεγε ανάμεσα σε όλα τα άλλα και νέες λειτουργίες χωρίς να αναφέρει κάτι άλλο. Ξέρουμε μήπως τι νέο υπάρχει; Πάντως πριν την αναβάθμιση άλλαξε σε σκούρα λειτουργία το playstore που μου αρέσει. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Χθες ήρθε πάλι μια μικρή αναβάθμιση καμιά 100+μβ που έλεγε ανάμεσα σε όλα τα άλλα και νέες λειτουργίες χωρίς να αναφέρει κάτι άλλο. Ξέρουμε μήπως τι νέο υπάρχει; Πάντως πριν την αναβάθμιση άλλαξε σε σκούρα λειτουργία το playstore που μου αρέσει. σε ελληνικο note 9 512/8 δεν εχει ερθει κατι. πιστευω ειναι καλο οταν γραφουμε για updates κτλ, καλο ειναι να λεει εκεινος που το γραφει και σε τι κινητο αναφερεται. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Χθες ήρθε πάλι μια μικρή αναβάθμιση καμιά 100+μβ που έλεγε ανάμεσα σε όλα τα άλλα και νέες λειτουργίες χωρίς να αναφέρει κάτι άλλο. Ξέρουμε μήπως τι νέο υπάρχει; Πάντως πριν την αναβάθμιση άλλαξε σε σκούρα λειτουργία το playstore που μου αρέσει. Την πήρα και εγώ την αναβάθμιση... Βλέπω smooth λειτουργία και βελτιωμένη κάμερα αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου... Τίποτα το τρομερό πάντως. Χώρα Ελβετία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 1) Το spen notes μπορεί να γινει συγχρονισμός με το evernote? 2) Στο spen notes γίνεται ζουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 1) Το spen notes μπορεί να γινει συγχρονισμός με το evernote? 2) Στο spen notes γίνεται ζουμ? Για το 1 νομιζω ναι. Οσο για το 2, δυστυχώς πλεον δεν υποστηρίζει ζουμ νομιζω απο το νοτε 8 και μετα. Ειναι κατι που με εχει τρελάνει, αφαίρεσαν ενα feature χωρις λογο, ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι κερδισαν με αυτο, μια γραμμή κωδικα πρεπει να ειναι που λεει ο λογος, τραγικο. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 σε ελληνικο note 9 512/8 δεν εχει ερθει κατι. πιστευω ειναι καλο οταν γραφουμε για updates κτλ, καλο ειναι να λεει εκεινος που το γραφει και σε τι κινητο αναφερεται. Το γράφω στην υπογραφή μου. Είναι Πορτογαλίας 2καρτο 128Gb, όπως τα περισσότερα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Το γράφω στην υπογραφή μου. Είναι Πορτογαλίας 2καρτο 128Gb, όπως τα περισσότερα. Στην υπογραφη σου γραφεις: SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL μαύρο Δεν βλεπω καπου χωρα προελευσης. Επισης...το ''...όπως τα περισσότερα.'' απο που προκυπτει; Εαν εισαι στην πορτογαλλια, ναι μπορει, αλλα σε ελληνικο φορουμ γραφεις, ισως μπερδευτηκες :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Είχα σύνδεση με δεδομένα αφού είδα πως το μήνυμα είχε φτάσει στο κινητό 11:20. Ήμουν στο δρόμο. Το διάβασα 12 παρά. Και όταν απαντησα στο μήνυμα, η απάντησή μου δεν εφυγε ποτέ αφού πρακτικά δεν είχα σύνδεση εκείνη την ώρα. Με απλά ελληνικά: κάπου ανάμεσα στις 11:20 με 12 παρά, χάθηκε η δυνατότητα χρήσης δεδομένων. Και για να επανέλθει, έκανα επανεκκίνηση του κινητού. Κάτι το οποίο πέρα από κουραστικό είναι και απολύτως απογοητευτικό για μια ναυαρχίδα της Samy Βρήκα λύση Μετά από αρκετές προσπάθειες κ αλλαγές σε ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις--> Συνδέσεις --> Δίκτυα κινητής --> Φορείς παροχής υπηρεσιών--> Μη αυτόματη επιλογή Επιλέγουμε στη Μη αυτόματη επιλογή ένα απο τα "λάθος δίκτυα" (πχ αν έχουμε vodafone επιλέγουμε wind) ώστε να βγάλει error κ στο καπάκι επιλέγουμε το σωστό δίκτυο. Τέλος Δε ξαναείχα πρόβλημα. Εδώ κ 2 μέρες Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Για το 1 νομιζω ναι. Εγω παντως μονο με samsung cloud βλεπω να γινεται και οχι με evernote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Σε Ελληνικό Note 9 512/8 μόλις τσεκαρα και βγάζει διαθέσιμο update 106,46MB Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Σε Ελληνικό Note 9 512/8 μόλις τσεκαρα και βγάζει διαθέσιμο update 106,46MB Ωραία!! Εγώ ακόμα με security patch του Αυγούστου ειμαι !! Μάλλον όταν όλοι θα πάρουν android 10 Εγώ θα πάρω το security patch Σεπτεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Ωραία!! Εγώ ακόμα με security patch του Αυγούστου ειμαι !! Μάλλον όταν όλοι θα πάρουν android 10 Εγώ θα πάρω το security patch ΣεπτεμβρίουΕσένα ποιας χώρας είναι και έχεις Αυγούστου;; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εσένα ποιας χώρας είναι και έχεις Αυγούστου;; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελληνικό είναι της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Ελληνικό είναι της cosmoteΌντως η Cosmote έχει μείνει στου Αυγούστου από ότι βλέπω. Περίεργο γιατί τα τελευταία χρόνια δεν αργούσε τόσο. Η περιμένεις η του περνάς την ελληνική ... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Γενικά αργεί Πολύ με τα updates !! Και βαριέμαι να περάσω την Ελληνική και να το στήνω από την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Και εγώ cosmote έχω αλλά πήρα προχθές το τελευταίο! Για ψάξου λίγο να δεις τι συμβαίνει... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Και εγώ cosmote έχω αλλά πήρα προχθές το τελευταίο! Για ψάξου λίγο να δεις τι συμβαίνει... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣίγουρα έχεις Cosmote και έχεις το patch Οκτωβρίου; Παρακάτω φαίνεται ως τελευταία ενημέρωση 20/8. Η τελευταία είναι η SI5 Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) δυστυχώς πλεον δεν υποστηρίζει ζουμ νομιζω απο το νοτε 8 και μετα. Ειναι κατι που με εχει τρελάνει, αφαίρεσαν ενα feature χωρις λογο, ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι κερδισαν με αυτο, μια γραμμή κωδικα πρεπει να ειναι που λεει ο λογος, τραγικο. Ναι ρε γμτ, η σαμσουνγκ στο συγκεκριμενο "πραττει αλογα". Τουλαχιστον διατηρει ακομα το S Note, κι ετσι υπαρχει εναλλακτικη για το απαραιτητο ζουμ στις σημειωσεις. Edited October 13, 2019 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ναι ρε γμτ, η σαμσουνγκ στο συγκεκριμενο "πραττει αλογα". Τουλαχιστον διατηρει ακομα το S Note, κι ετσι υπαρχει εναλλακτικη για το απαραιτητο ζουμ στις σημειωσεις. Τι εννοεις εχεις ζουμ στις σημειωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Τι εννοεις εχεις ζουμ στις σημειωσεις? Τις σημειωσεις που χρειαζομαι λεπτομερεια (ζουμ) συνεχιζω να τις γραφω με το S Note, οπως παλια, το οποιο συνεχιζει να υπαρχει και να παιρνει αναβαθμισεις (ακομα) στο Galaxy store. Τις "απλες" σημειωσεις μονο γραφω με σβηστη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 2 μερες με το update Οκτωβρίου δειχνει να πηγαινει χαλια η μπαταρια . Ειναι δυνατόν; μπορω να γυρισω πισω την ρομ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 2 μερες με το update Οκτωβρίου δειχνει να πηγαινει χαλια η μπαταρια . Ειναι δυνατόν; μπορω να γυρισω πισω την ρομ ;Στο δικό μου δε δείχνει κάτι τέτοιο... Πάντως όχι, δε μπορείς να γυρίσεις πίσω. Μάλλον μπορείς αλλά θέλει τη διαδικασία με το odin και τον υπολογιστή. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ok και με το odin . Θα περιμενω 2 3 μερες να δω πως πηγαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Τις σημειωσεις που χρειαζομαι λεπτομερεια (ζουμ) συνεχιζω να τις γραφω με το S Note, οπως παλια, το οποιο συνεχιζει να υπαρχει και να παιρνει αναβαθμισεις (ακομα) στο Galaxy store. Τις "απλες" σημειωσεις μονο γραφω με σβηστη οθονη. Δηλαδή εσένα κάνει ζουμ το snote? Ή δεν κάνει? Επειδή σε μένα δεν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts