gr_hunter Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Παιδιά ευτυχής κάτοχος και εγώ του 6/128, το κινητό πανέμορφο και γρήγορο σε όλα!! Μην διστάζετε καθόλου για το κινητό σε όποια έκδοση και να το πάρετε. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Μιας και ηρθε η αναβαθμιση και σε εμας της cosmote, να ρωτησω κατι. Για καθαρη εγκατασταση, κανω αναβαθμιση και μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ; Αρκει αυτο ή πρεπει να γινει και κατι αλλο ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Μιας και ηρθε η αναβαθμιση και σε εμας της cosmote, να ρωτησω κατι. Για καθαρη εγκατασταση, κανω αναβαθμιση και μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ; Αρκει αυτο ή πρεπει να γινει και κατι αλλο ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑφού θα μπεις στο διαδικασία να κάνεις επαναφορά κάνε πριν και μετά. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Αφού θα μπεις στο διαδικασία να κάνεις επαναφορά κάνε πριν και μετά. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βιαστηκα και προχωρησα στην εγκατασταση χωρις να κανω πριν επαναφορα.. Τωρα σε λιγο τελειωνει. Να κανω μια επαναφορα μετα και ειμαι κομπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Περιεργο και το contacts ειναι εντάξει. Παιζει να εχεις βαλει κανενα 3rd party theme και να έχει προβλημα συμβατότητας? Εγω ειμαι σε night mode. Το αλλο που μπορω να σκεφτω ειναι πως εχω πειραξει τα dpi σε 451, ισως επηρεάζει αυτο? εμενα ειναι ετσι απο την αρχη οι επαφες: 2019-02-15_04-17-07 by Nikos Bletas, on Flickr Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 εμενα ειναι ετσι απο την αρχη οι επαφες: 2019-02-15_04-17-07 by Nikos Bletas, on FlickrΈτσι είναι σε όλους μας Νίκο στην Pie. Γιατί δε μπαίνεις κατευθείαν από την εφαρμογή του τηλεφώνου; Θα έχεις κι ένα εικονίδιο λιγότερο στη homescreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Βιαστηκα και προχωρησα στην εγκατασταση χωρις να κανω πριν επαναφορα.. Τωρα σε λιγο τελειωνει. Να κανω μια επαναφορα μετα και ειμαι κομπλε?Ναι, κάνε, δεν πειράζει. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Έτσι είναι σε όλους μας Νίκο στην Pie. Γιατί δε μπαίνεις κατευθείαν από την εφαρμογή του τηλεφώνου; Θα έχεις κι ένα εικονίδιο λιγότερο στη homescreen. Σ εμενα πάντως είναι ετσι: https://www.dropbox.com/s/r0rfl42kub97f3x/Screenshot_20190215-174525_Gallery.jpg?dl=0 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε φάση να πατήσω το κουμπί της παραγγελιάς να έρθω και εγώ στην παρέα ωστόσο πριν λίγο κοίταξα η διάφορα στις 2 εκδόσεις είναι κοντά στα 100 ευρώ δεν είναι πολλά ( άλλα ούτε και λίγα οκ...) όσοι είχατε το 128 και πήγατε στο 512 άξιζε λέτε να το τολμήσω να δώσω αυτά τα 100 παραπάνω ; δεν με απασχολεί τόσο ο χώρος στο κινητό κυρίως για την Ram το σκέφτομαι μιας και τα κινητά τα κρατάω αρκετά δεν τα αλλάζω σαν τα πουκάμισα ( ακόμα είμαι με το Note 4 Exynos άλλα με έχει σπάσει τα νευρά το θέμα των κλήσεων τώρα τελευταία) λέω μήπως είναι σαν πιο future proof το κινητό άλλα επίσης διαβάζω οτι η σαμη δεν πρόκειται να τα αξιοποιήσει αυτά τα παραπάνω 2 ραμ μιας και το optimaze που κάνει είναι αποκλειστικά στα 6 ram basic models και δεν τα εκμεταλλεύεσαι επί της ουσίας τα 2 εξτρά, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό... Εν κατακλείδι έχουν σημασία αυτά τα 2 ραμ έστω στο μέλλον μιας και ο χώρος για μένα δεν είναι και πολύ θέμα ( από όσο φαίνεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής) ήδη έχω πάρει μια SdCard 128Gb sami & τον ασύρματο φόρτιση sami :D μόνο το κινητό και η θήκη με έμεινε.... ( λολ ξέρω είμαι ανάποδος άλλα πείτε μου old fashion πρώτα παίρνω αυτά που προστατεύουν το κινητό και μετά το κινητό να είναι day 1 safe :p ) Δεν έχω συγκριτικό με το "μικρό" για να σου πω διαφορές αλλά για 100€ διαφορά σου προτείνω το "μεγαλο". Σκέψου ότι αν πάρεις το μικρό, το πιο πιθανό είναι να σε τρώει πάντα η ιδέα του μεγάλου..... Εφόσον το κρατάς 2-3 χρόνια τότε μη το σκέφτεσαι. 8/512. Εγώ αυτό πήρα και πραγματικά το χαίρομαι όσο δεν πάει, κυρίως για τον ατελείωτο χώρο που ενώ νόμιζα πως δεν με ενδιαφέρει τελικά είναι ΤΕΡΆΣΤΙΟ αβαντάζ. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσο για καρτα μνημης, προσωπικα και 1ΤΒ να ειχα, θα εβαζα σε καρτα τα δεδομενα μου γιατι δεν τα συγχρονιζω πουθενα, δε θελω και δε βολευει, και θαθελα αν παθει κατι η συσκευη να μπορω να βγαλω την καρτουλα και να μην με νοιαζει το ρεσετ κλπ (σιγουρα απο κλοπη δε σωνεσαι αλλα εννοειται οτι παιρνω και back up σε pc.. απλα δε θελω cloud για πολλους λογους). Αρα για μενα, με 100 ευρω διαφορα αξιζει... Νίκο, θεωρώ πως ο κίνδυνος να τα παίξει η sd (μου έχει συμβεί) είναι εξίσου ίδιος με το να χαλάσει το κινητό. Σε καθε περίπτωση ένα back up στο pc (ή σε εξωτερικό σκληρό) είναι μονόδρομος. Θεωρώ πολύ επικίνδυνο σημαντικά αρχεία να τα έχω αποθηκευμένα σε ένα μόνο μέρος. Edited February 15, 2019 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Εδω και 3 μηνες ειμαι κάτοχος δύο Note 9 (ένα ελληνικό και ένα γερμανικό) το ένα Android Oreo και το άλλο Pie. Και στα δύο εχω το εξής πρόβλημα κατά τις κλησεις: Ενώ μιλάω πέφτει η γραμμή(Ενώ εχω σημα). Αν πατήσω το πράσινο τηλεφωνάκι για να κάνω επανάκληση, τότε στον συνομιλουντα φαίνεται ότι τον εχω βάλει σε αναμονή και τον καλώ ξανά! Τι συμβαίνει; (δίκτυο Cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Έτσι είναι σε όλους μας Νίκο στην Pie. Γιατί δε μπαίνεις κατευθείαν από την εφαρμογή του τηλεφώνου; Θα έχεις κι ένα εικονίδιο λιγότερο στη homescreen. Κάνω πάρα πολλές κλήσεις τη μέρα και θέλω και κλήσεις και κατάλογο στην αρχική.. Με βολεύει και δεν με πειράζει να τα έχω και τα 2,γενικά έχω minimal αρχική.. 10 πράγματα θέλω συνολικά μπροστά. Τα άλλα μέσα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Δεν έχω συγκριτικό με το "μικρό" για να σου πω διαφορές αλλά για 100€ διαφορά σου προτείνω το "μεγαλο". Σκέψου ότι αν πάρεις το μικρό, το πιο πιθανό είναι να σε τρώει πάντα η ιδέα του μεγάλου..... Εφόσον το κρατάς 2-3 χρόνια τότε μη το σκέφτεσαι. 8/512. Εγώ αυτό πήρα και πραγματικά το χαίρομαι όσο δεν πάει, κυρίως για τον ατελείωτο χώρο που ενώ νόμιζα πως δεν με ενδιαφέρει τελικά είναι ΤΕΡΆΣΤΙΟ αβαντάζ. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νίκο, θεωρώ πως ο κίνδυνος να τα παίξει η sd (μου έχει συμβεί) είναι εξίσου ίδιος με το να χαλάσει το κινητό. Σε καθε περίπτωση ένα back up στο pc (ή σε εξωτερικό σκληρό) είναι μονόδρομος. Θεωρώ πολύ επικίνδυνο σημαντικά αρχεία να τα έχω αποθηκευμένα σε ένα μόνο μέρος. Όταν λέω να χαλάσει το κινητό εννοώ να σπάσει μια οθόνη, να πάρει υγρασία ( για αυτούς που δεν έχουν αδιάβροχο) κλπ.. Επίσης έχω 15 χρόνια σκληρούς και κάρτες μνήμης σε χρήση, και δεν έχω ακόμα ατύχημα εκτός από έναν εξωτερικό wd. Όλα τα άλλα παίζουν άριστα.. Αντίθετα κινητά έχουν χαλάσει πολλά ειδικά παλιότερα. Πάντως μια καλή SD θεωρώ ότι δε χαλάει.. Και πάντα παίρνουμε back up σε pc.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Σ εμενα πάντως είναι ετσι: https://www.dropbox.com/s/r0rfl42kub97f3x/Screenshot_20190215-174525_Gallery.jpg?dl=0 Με pie?? Περίεργο πάντως Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Με pie?? Περίεργο πάντως Νίκο, δεν είναι περίεργο καθόλου. Έτσι είναι αν πας από την εφαρμογή τηλέφωνο τέρμα δεξιά που λέει "Επαφές". Το άλλο που δείχνει και λέει πιο πάνω ο φίλος είναι από την εφαρμογή "Επαφές" για αυτο φαίνονται διαφορετικά. Πάντως να συμφωνήσω κι εγώ ότι είναι πιο πρακτικό να έχεις μόνο ένα εικονίδιο στην αρχική αφού στην ουσία κάνουν την ίδια δουλειά. Και το "Επαφές " δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Νίκο, δεν είναι περίεργο καθόλου. Έτσι είναι αν πας από την εφαρμογή τηλέφωνο τέρμα δεξιά που λέει "Επαφές". Το άλλο που δείχνει και λέει πιο πάνω ο φίλος είναι από την εφαρμογή "Επαφές" για αυτο φαίνονται διαφορετικά. Πάντως να συμφωνήσω κι εγώ ότι είναι πιο πρακτικό να έχεις μόνο ένα εικονίδιο στην αρχική αφού στην ουσία κάνουν την ίδια δουλειά. Και το "Επαφές " δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω Όντως από κλήσεις και επαφές πάει έτσι.. Όπως είπα έχω πολλές κλήσεις μες τη μέρα, μιλάω και από πίσω βαράνε μια με 2 αναμονες που πρέπει να πάρω πίσω..και ταυτόχρονα θέλω να δουλεύω κατάλογο. Με βολεύει κάθε φορά με ένα ταπ μα πηγαίνω σε αυτό που θέλω, δηλαδή εσύ μου λες να πατάω κλήσεις και να πηγαίνω επαφές ενώ με ένα ταπ έχω κατευθείαν επαφές.. Αντίστοιχα κλήσεις με ένα ταπ.. Όταν το κάνεις συνέχεια τα θες και τα 2..παλιά έτσι το είχα όπως λες αλλά δε με βόλευε. Για λίγη χρήση οκ αλλά είναι περίοδοι δύσκολοι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Αναβάθμισα το email app της Samsung και δεν βρίσκω πουθενά το μαύρο θέμα. Μου διαφεύγει κάτι ή θα πρέπει να συμβιβαστω με την ασπρίλα; Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Εδω και 3 μηνες ειμαι κάτοχος δύο Note 9 (ένα ελληνικό και ένα γερμανικό) το ένα Android Oreo και το άλλο Pie. Και στα δύο εχω το εξής πρόβλημα κατά τις κλησεις: Ενώ μιλάω πέφτει η γραμμή(Ενώ εχω σημα). Αν πατήσω το πράσινο τηλεφωνάκι για να κάνω επανάκληση, τότε στον συνομιλουντα φαίνεται ότι τον εχω βάλει σε αναμονή και τον καλώ ξανά! Τι συμβαίνει; (δίκτυο Cosmote)Έχεις ενεργοποιημένα volte και vowifi? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Αναβάθμισα το email app της Samsung και δεν βρίσκω πουθενά το μαύρο θέμα. Μου διαφεύγει κάτι ή θα πρέπει να συμβιβαστω με την ασπρίλα; Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Σου διαφεύγει η pie ρε ταμπουρι.. Αναβάθμισε να έχεις μαύρο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Ε αυτα δεν ειναι προβληματα της Pie, απο που προκύπτει αυτο? Αυτα ειναι προβλήματα του dirty flash. Αρα: θες να είσαι σίγουρος πως δε θα εχεις προβλήματα? Κανεις clean install. Θες να ρισκαρεις επειδη βαριεσαι να ξαναστησεις τη συσκευη? Κανεις εγκατασταση απο πανω. Δε θες τιποτα απο τα δυο? Μενεις σε oreo. :lol: That said, οταν κανουμε εγκατάσταση μεγαλου update χωρις hard reset, οντως ενδεχεται να προκυψουν θέματα. Στην πλειοψηφία βεβαια δε συμβαινει οατι τετοιο, αλλα μπορει και να τύχει. Δεν τρέχει τιποτα να θυσιασουμε μιση ωρα προκειμένου να μην ρισκάρουμε προβλήματα σε every day use ξερωγω. Οχι πως ειναι κ τιποτα τρομερο να τα λυσεις και κατοπιν εορτης φυσικα, απλα κανεις hard reset και ολα καλα. Είναι δεδομένο και αυτονόητο πως το update της Samsung είναι υπέρτατο και καταπληκτικό και προβλήματα παρουσιάζονται μόνο σε ένα ποσοστό των χρηστών που λύνονται με καθαρή εγκατάσταση ΟΜΩΣ επειδή έχω εκατοντάδες εφαρμογές και έχω αυξημένες πιθανότητες να το πάθω δεν θέλω να το ρισκάρω. Κι αυτό που εσύ παρουσιάζεις ως μισή ώρα δουλειά, για μένα σίγουρα θα είναι μια βδομάδα δουλειά για να το ξαναστησω όπως είναι τώρα. Αν προσέφερε κάτι ουσιαστικό η pie οκ να το έκανα. Αλλά τώρα πέρα απ' το ότι δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό, κόβει και το call recording, οπότε δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο να ασχοληθώ. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Είναι δεδομένο και αυτονόητο πως το update της Samsung είναι υπέρτατο και καταπληκτικό και προβλήματα παρουσιάζονται μόνο σε ένα ποσοστό των χρηστών που λύνονται με καθαρή εγκατάσταση ΟΜΩΣ επειδή έχω εκατοντάδες εφαρμογές και έχω αυξημένες πιθανότητες να το πάθω δεν θέλω να το ρισκάρω. Κι αυτό που εσύ παρουσιάζεις ως μισή ώρα δουλειά, για μένα σίγουρα θα είναι μια βδομάδα δουλειά για να το ξαναστησω όπως είναι τώρα. Αν προσέφερε κάτι ουσιαστικό η pie οκ να το έκανα. Αλλά τώρα πέρα απ' το ότι δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό, κόβει και το call recording, οπότε δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο να ασχοληθώ. Κάποια στιγμή δε θα το κάνεις δηλαδή; Άρα μη ρωτάς για προβλήματα....οοοοοοοοταν το αποφασίσεις μπορεί να σου τύχουν, μπορεί και όχι. Έχω μεγάλη απορία πώς χρειάζεται κάποιος να στήσει μια εβδομάδα μια συσκευή.... Με το Samsung cloud θα μπορείς να επαναφέρεις ρυθμίσεις, μουσική, εφαρμογές, αρχική οθόνη, σημειώματα κτλ... Αυτό θέλει 30 λεπτά. Τις υπόλοιπες 6 μέρες και 23.30 λεπτά έχω μεγάλη απορία τι θα στήνεις... Anyway, φιλικά σου μιλάω, μη τρελαίνεσαι, αναβάθμισε την συσκευή σου, βολεψου με το call recording όπως υπάρχει και θα υπάρχει στη pie και απόλαυσε την εμπειρία της συσκευής. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Πήρα κι εγώ την αναβάθμιση σήμερα σε cos. Λόγω έλλειψης χρόνου για ρεσετ το πέρασα από πάνω... Νομίζω ότι δεν βλέπω κάποιο θέμα. Βεβαια μόλις βρω χρόνο θα γίνει ρεσετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Κάποια στιγμή δε θα το κάνεις δηλαδή; Άρα μη ρωτάς για προβλήματα....οοοοοοοοταν το αποφασίσεις μπορεί να σου τύχουν, μπορεί και όχι. Έχω μεγάλη απορία πώς χρειάζεται κάποιος να στήσει μια εβδομάδα μια συσκευή.... Με το Samsung cloud θα μπορείς να επαναφέρεις ρυθμίσεις, μουσική, εφαρμογές, αρχική οθόνη, σημειώματα κτλ... Αυτό θέλει 30 λεπτά. Τις υπόλοιπες 6 μέρες και 23.30 λεπτά έχω μεγάλη απορία τι θα στήνεις... Anyway, φιλικά σου μιλάω, μη τρελαίνεσαι, αναβάθμισε την συσκευή σου, βολεψου με το call recording όπως υπάρχει και θα υπάρχει στη pie και απόλαυσε την εμπειρία της συσκευής. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο η επαναφορά από παλιότερο back up βοηθάει κάπου. Θεωρώ πως πρέπει να γίνεται στήσιμο από την αρχή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο η επαναφορά από παλιότερο back up βοηθάει κάπου. Θεωρώ πως πρέπει να γίνεται στήσιμο από την αρχή. Της ιδιας αντιληψης ειμαι κ γω φιλε.... Νομιζω πως για να πανε ολα καλα, πρέπει να γινει στησιμο εξ αρχής.. Σιγά σιγα.... Τωρα στην περίπτωση της μιας εβδομάδας που λέει ο φιλος, καλυτερα να μην κανω καθόλου αν δεν μ δημιουργηθει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο η επαναφορά από παλιότερο back up βοηθάει κάπου. Θεωρώ πως πρέπει να γίνεται στήσιμο από την αρχή.Εντάξει, εννοείται, αλλά είμαστε κι εμείς εδώ λίγο πιο υπερβολικοί (συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου) απ'όσο πρέπει γιατί έχουμε το μικρόβιο. Μια επαναφορά αρχικής οθόνης, είτε έχουμε tw launcher ή Nova κτλ, ή επαναφορά ρυθμίσεων, δηλαδή τα δίκτυα μας, τα φοντα μας κτλ, τα τραγούδια μας κτλ, δε θα φέρει κάποιο πρόβλημα. Επίσης, αν σκεφτόμαστε έτσι, που σκεφτόμαστε, πρόβλημα μπορεί να φέρει και μια καθαρή εγκατάσταση και να μη καθίσει καλά και να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση. Αλλά μιλάμε για σπάνιες περιπτώσεις. Εγώ αναφέρθηκα πιο πάνω για τον φίλο που βλέπει βουνό ένα στήσιμο συσκευής από την αρχή. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Και εγώ αυτής της άποψης είμαι... Όλα από την αρχή, μια μια εφαρμογή πέρασμα από play και όλες τις ρυθμίσεις ξανά μάνα... Το μόνο backup που παίρνω & επαναφέρω (μιας και τα έχω όλα τα backup κλειστά) είναι των επαφών... Και εγώ επειδή θέλω πάνω κάτω 8 ώρες να στήσω πέρασα την Pie από πάνω, δεν έχω κάποιο θέμα εκτός της αυτονομίας που να είναι ίσως λίγο περισσότερο από 5% χαμηλότερη από την Oreo... Οπότε θα περιμένω και το επομένου update για να κάνω την επαναφορά Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts